|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tak, tylko że Nowak byłby w porządku, gdyby ktoś w tym klubie chciał:
- młodzieży - skautingu - systemu szkolenia skoordynowanego z pracą pierwszej drużyny To jest? Czy nie ma? Moim zdaniem nie. A trenerem będzie Liczka i co tutaj ukrywać. Kolejny sezon w plecy przez ludzi, którzy nie potrafią, nie chcą, nie mają kompetencji... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
idąc tropem głosy na Bońka za trenera ma być w wieku maaskanta czyli 50-55 i ma być duże zakoczenie to wychodzi na kogoś z trójki : Gentile Tardelli lub Zoff |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jasne, a Cupiał płacić im będzie w ziemniakach i resztkach kabli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Najpewniej w czwartek będzie już wiadomo, ja optuje za Gonczarenko ręcami i nogami go trzymać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
Mi sie wydaje, ze to bedzie Nowak. Facet chce sie pokazac w polskiej lidze i w Europie. Podobno sadowal go Belchatow ale nie maja tyle kasy, my mimo klopotow powinnismy miec. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Też "widze" jutro ten nagłówek: " Nowak w Wiśle"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Bliżej jest do zanucenia: ..."Mam jedną wielką p.ierdoloną schizofrenię".....jak na to wszystko popatrzeć...
Powód: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ostatnio edytowane przez La Furia Dell' Est : 02.10.2012 o godz. 17:53.
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Powtarzam i bardzo proszę jeśli ktoś ma realne przecieki to zapraszam. Natomiast bajkopisarze będą rozliczeni (równierz do tyłu sprawdzę)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taki Nowak to bylby ktos.. Facet nie tkniety PMS, w glowie metodologia treningow, przygotowania fizycznego, warsztat pracy - wszystko wyniesione po latach pracy ze Stanow, ktore w tych obszarach to technologicznie swiatowy top.
Zatrudnic go, dac mu kilka lat spokojnej pracy, zeby wszystko poukladal. Ech rozmarzylem sie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie fantazjując, przypomniało mi się, że trener Kasperczyk był na wylocie ...
|
|
|
|
Guest
|
|
Ta cała MSL nastawiona jest na komercje, a nie na dobrą piłką. Osobiście nie wiem czy on kiedy kol wiek coś zbudował, nie mam żadnego pojęcia na temat jego warsztatu itd. OK Amerykanie zawsze są przygotowani fantastycznie fizycznie do turniejów, pewnie ma wiedzę w tym zakresie jednak to zbyt mało.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.10.2012 o godz. 17:58.
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
wetersyl, ja mysle, ze przypadkowy ziomus nie dostaje do prowadzenia reprezentacji olimpijskiej USA, gdzie igrzyska sa traktowane naprawde powaznie. Jesli na pierwszego biora Klinsmana to na olimpijskiego takze wzieli fachowca. Napewno stac ich bylo na duze nazwisko a mimo to wzieli Nowaka. Na tym opieram swoja opinie, ze Nowak jakims przypadkowym trenerem nie jest.
Nie wiem oczywiscie, czy trafi do Wisly ale w stanach zrobilo mu sie za ciasno. P.S. On chyba nawet jest w wieku Maaskanta. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
tak w wielkim skrócie, jeśli Cupiał nie odkręci kurka i dalej szukamy i wprowadzamy młodych to idelanym rozwiązniem byłby Mroczkowski, nikt lepiej młodych nie wprowadza do pierwszej" 11"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tylko że za Nawałke będzie trzeba zapłacić rekompensate Górnikowi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Marzy mi się powrót Dana Paetrescu+dyrektor sportowy Mielcarski i wolna ręką w podejmowaniu decyzji plus kasa na transfery,ale trzeba wrócić na ziemię.Bo Dan nie wróci nie ma kasy Mielcar może by chciał a kasy na transfery by nie było.A wracając do rzeczywistości to Piotr Nowak jedynie.Nie chcę zapeszać,ale jest wolny Bakero broń boże.Nie dla Liczki,Smudy,Bakero tym bardziej Pasieki i Lenczyka.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Lepszy byłby dobry rzemieślnik z zachodu, ale i Nawałka byłby względnie (jak na naszą bidę) do przyjęcia, jednak ważniejsze jest to czy właściciel chce realnie zainwestować w Wisłę, choćby w transfery w okienku zimowym..o ekwiwalencie dla Górnika już nie wspominając.
Ostatnio edytowane przez milosz : 02.10.2012 o godz. 18:24.
|
|
|
|
Guest
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=vfSm_FnfWKY Fajny fragment właśnie z zarobkami. Co do poziomu ligi zwłaszcza od strony taktycznej to nie jestem nadal do niej przekonany. Może to wygląda efektownie natomiast obrońcy grają katastrofalnie itd. Franuzkiej ligi czy Włoskiej monetami nie da się oglądać dla przeciętnego kibica to może MLS jest atrakcyjniejsza jednak to zupełnie inne poziomy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.10.2012 o godz. 18:59.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W wieku Maaskanta (rocznik 69) i lekko siwiejący - może jednak ten Pan (rocznik 67)
![]() ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Łysy
![]() Mistrzostwo Świata )))![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Za TVN "kandydatem numer jeden jest Dyzma".
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jest takie powiedzenie z gówna bicza nie ukręcisz ... . Nawet jakby to był Mourinho.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz zapchaną skrzynkę
Uspokajam wszystkich którzy mają słabe serce, to taki mój czarny humor.
Ostatnio edytowane przez Lysy : 02.10.2012 o godz. 18:53.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|