|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
podsumowując niusy leszekpw i gin
siwy 50-55 lat w wieku maaskanta polak lub czech czyli równie dobrze może być słowak ![]() ps jeszcz ego nikt nie "ustrzelił" na forum ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Stefan Białas ? To chyba żart,Stefan musi zostać tam gdzie jego miejsce,czyli w fotelu w trakcie ligi francuskiej.
Michniewicz przeciez umoczony, wiec gdzie do Wisły. Janas to nie jest trener, wiec tez odpada. Werner Piczka niech wraca do Ostrawy. Zostaje Sasal który teraz chyba sie bawi w akademii trenerów na C+, Rysiek to niech czeka az wyjebią Levego to bedzie miał swój Śląsk ukochany. No zostaje Pasieka jeśli chcemy uzyskać promocje do 1 ligi. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
tak jak pisałem wczesniej zaden z nich.... nazwisko bedzie duza niespodzianka, ale tak jak pisałem tyle co wiem od kolegi pracownika w TF ze jest to facet w wieku maaskanta i ze z pewnoscia bedzie to duze zaskoczenie.... nic wiecej nie wiem....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Na polskim rynku szczerze to nie widzę 'sensownego' trenera . Dobrym trenerem może być kiedys Maciek Stolarczyk , ale sądzę aby mu ktokolwiek u nas w klubie dał szansę . ja słyszę Tarasiewicza , Michniewicza , Liczbę i kilku innych to się nóż w kieszeni otwiera... |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Obawiam się niestety że trenerem będzie Smuda;/ Oprócz oferty z Wisły ma jeszcze tylko jedną z Arabii Saudyjskiej na trenera ich kadry :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
wariant 1
Wielki Bogusław dzisiaj a na chwilę zostanie oderwany o robienia kabli gdy prezesowie Wisły poinformują go że Wisła dostaje wp...ol w lidze a treneiro sp...ił ... reakcja: "A co mi tam zawracacie dupę tym łajnem ! - kasy nie dołożę - róbcie co chcecie ... A ! Przypominam że obiecaliście jeszcze tego Izraelczyka sprzedać ...." wariant 2 Wielki Bogusław przychodzi na posiedzenie zarządu dot. nowego trenejro . Ogłasza nowe atak na LM: opier...la prezesów, wykopuje Łysego i każe zatrudnić najlepszego dostępnego trenera z zachodu. Obiecuje 10 baniek na transfery dzwoni do Valcxa z prośbą o pomoc .. ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
http://www.90minut.pl/news/197/news1...nii-Bytom.html Ponoć odrzucił ofertę Wisły...
Ostatnio edytowane przez muerte : 02.10.2012 o godz. 16:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Pozwolę sobie tylko zacytować siebie z innego tematu, aby uświadomić, że mamy większy problem niż braki na ławce trenerskiej to nie są nasze jedyne braki...
A co do treneiro to stawiam na Smudę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
A może czas na kolejnego Michała? Same plusy: zna drużynę, więc wie gdzie tkwi problem, kibic Wisły od dziecka no i do tego na pewno niedrogi
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...usia%C5%82 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A skąd takie info, czy to może taki "żarcik" bo za farmazony to są bany z tego co kojarze E: napewno zaskoczyłby mnie polski murzyn
Ostatnio edytowane przez szprotson : 02.10.2012 o godz. 17:01.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyli żaden Polak jeżeli ma byc duże zaskoczenie, żaden Czech bo to by było tylko zaskoczenie, to chyba naprawdę ktoś z mojej listy pare postów wcześniej ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ma być duże zaskoczenie, ale niekoniecznie pozytywne. Choć jak dla mnie każdy młody były piłkarz z Włoch czy Niemiec byłby dobrym wyborem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to jak zaskoczenie to moj typ : Dusan Radolsky
![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
IN PLUs zaskoczenie nie in 2x minus. A twój leszku to kibic Wisły czy żydow?
E: sory literówka ;A Twój leszku KOLEGA to kibic Wisły czy Żydów, bo to ma znaczenie w kwestii rozbierania "in plus in minus" ![]()
Ostatnio edytowane przez szprotson : 02.10.2012 o godz. 17:13.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie jest taki trener który jest bardzo dobry:
DARIUSZ WÓJTOWICZ http://pl.wikipedia.org/wiki/Dariusz_W%C3%B3jtowicz pamiętam jak wprowadził sandecje ns do I ligi i w pierwszym sezonie zajął 3 miejsce i tylko brakło mu 2 punktów do awansu,następnie zwolniono go ponieważ w klubie sprzeciwił się temu że mieli grać "znajomi"prezesów. Potem poszedł do Puszczy i niewielkim nakładem finansowym stworzył zespół który zajmuje 3 miejsce w II lidze w tym sezonie. Dziekuje za uwagę/. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Tak każdy ma kolegę w Telefonice i każdy kolega podaje innego kandydata...
Pytanie jest dla mnie jedno, czy szukamy trenera strażaka, czy kogoś z kim będzie budowane coś nowego długotrwałego? Jeśli chodzi o Polskie podwórko to Nawałka (bo jeden z kolegó kolegów go podawał) nie jest strażakiem, ale kimś kto potrafi w dłuższej perspektywie ułożyć zespół. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A co to za różnica, kto będzie trenerem? Moim zdaniem tu nawet Mourinho nie pomoże.
A jeśli wypowiedzi z Weszło odnośnie graniu przeciwko trenerowi są prawdziwe, to osobiście, miałbym ochotę wyrzucić wszystkich z tego klubu i budować wszystko od nowa - jak to jest, że profesjonaliści, piłkarze Ekstraklasy grają przeciwko trenerowi? Mój komentarz do obecnej sytuacji jest raczej wszystkim znany. Winnym całej sytuacji jest Bednarz, nikt inny, bo to on odpowiada za stan kadrowy tego zespołu. Nie ma też wytłumaczenia, że zatrudnili Probierza i on był słaby - chyba znali jego umiejętności i styl pracy z drużyną? Jeśli nie, to jak zwykle robią cyrk. Z tej drużyny nie da się wycisnąć na koniec sezonu lepszego miejsca niż 7.-8. Bednarz to osoba, która powinna również złożyć dymisję - razem z Probierzem! I to natychmiast!!! Nie ma usprawiedliwienia dla jego beznadziejnych decyzji przed początkiem sezonu. I niech nikt nie mówi, że mamy aż taki kryzys, by nie wybrać piłkarzy, którzy podnieśliby tak tragiczny stan kadrowy Wisły przed sezonem i którzy kosztowaliby pieniądze, których Wisła nie jest w stanie zapłacić. To wierutna bzdura! Oszczędzajmy dalej - obudzimy się w pierwszej lidze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jest jeszcze czarny koń który może wszystkich wyprzedzić i wygrać wyścig o posadę .A jeśli C i Wisła myślą o tym by grało więcej wychowanków i młodych graczy to Nowak jest liderem .Wisła by zabłysnąć swoją myślą szkoleniową dla Nowaka wydaje sie być dobrym rozwiązaniem by się wypromować nawet jeśli w grę wejdzie kontrakt do końca rundy albo sezonu .Jutro albo pojutrze wszystko będzie jasne ale Wisła pod wodzą Nowaka była by bardziej ciekawsza niż powrót Smudy który się wypalił
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
trenera poznamy dziś max jutro rano pojutrze to oni już w drodze do warszawy bedą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ale oby, faktycznie był to ktoś spoza naszych największych trenerskich "gwiazd". |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przecież nikt nie powiedział, że nazwisko nowego trenera będzie podane przed meczem z Legią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak faktycznie Ci prorocy mają sprawdzone info to cieszy,że żaden Pasieka,Sasal,Liczka czy inny ....a mać pajac nie będzie trenerem.
Najlepsze co nas może obecnie spotkać to Nawałka np. z Szymkiem jako asystent. Ale znając życie to i tak to chuja da. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Te dwie rzeczy się wykluczają. Maaskant ma 43 lata, a więc za h**a nie mieści się w przedziale wiekowym 50-55. Moim zdaniem, osoba o której wspominają leszekpw i gin to Pavel Hapal.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak juz fantazjujemy to Gonczarenko z BATE
tylko najpierw wypie.rdolic te gogusiowate piz.deczki co im sie treningi nie podobaly i sami postanowili zwolnic trenera bo "czasem tak trzeba" ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|