The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2012, 16:46
podsumowując niusy leszekpw i gin
siwy
50-55 lat w wieku maaskanta
polak lub czech czyli równie dobrze może być słowak

ps jeszcz ego nikt nie "ustrzelił" na forum

szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.10.2012, 16:49
Stefan Białas ? To chyba żart,Stefan musi zostać tam gdzie jego miejsce,czyli w fotelu w trakcie ligi francuskiej.
Michniewicz przeciez umoczony, wiec gdzie do Wisły. Janas to nie jest trener, wiec tez odpada. Werner Piczka niech wraca do Ostrawy. Zostaje Sasal który teraz chyba sie bawi w akademii trenerów na C+, Rysiek to niech czeka az wyjebią Levego to bedzie miał swój Śląsk ukochany.
No zostaje Pasieka jeśli chcemy uzyskać promocje do 1 ligi.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 02.10.2012, 16:49
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post
Smuda
Liczka
Białas
Pasieka
Sasal
Janas
Tarasiewicz
Michniewicz

któryś z nich zostanie trenerem Wisły. I teraz pytanie kto z nich będzie najlepszym wyborem?
tak jak pisałem wczesniej zaden z nich.... nazwisko bedzie duza niespodzianka, ale tak jak pisałem tyle co wiem od kolegi pracownika w TF ze jest to facet w wieku maaskanta i ze z pewnoscia bedzie to duze zaskoczenie.... nic wiecej nie wiem....
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 02.10.2012, 16:51
Kibic_z_Częstochowy napisał(a):Wyświetl post
http://www.transfermarkt.pl/pl/defau...asics_135.html

Lista polskich trenerów dostępnych na rynku... Najciekawsze nazwisko to Piotr Nowak, ale dla nas to jedynie marzenia. A i tak gwiazdeczki by się pewnie obraziły na jego ostre treningi
Nowak wcale nie miał świetnych wyników w usa, dośc wątpliwe aby trafił mentalnie do naszych piłkarzyków . Fajny trener , ale ...

Na polskim rynku szczerze to nie widzę 'sensownego' trenera . Dobrym trenerem może być kiedys Maciek Stolarczyk , ale sądzę aby mu ktokolwiek u nas w klubie dał szansę .

ja słyszę Tarasiewicza , Michniewicza , Liczbę i kilku innych to się nóż w kieszeni otwiera...
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.10.2012, 16:52
Ale qrwa pozytywne czy negatywne zaskoczenie ? To jest dosc istotne
Henio1
Member

Od: 04.2011

Obawiam się niestety że trenerem będzie Smuda;/ Oprócz oferty z Wisły ma jeszcze tylko jedną z Arabii Saudyjskiej na trenera ich kadry :/
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

wariant 1
Wielki Bogusław dzisiaj a na chwilę zostanie oderwany o robienia kabli gdy prezesowie Wisły poinformują go że Wisła dostaje wp...ol w lidze a treneiro sp...ił ...
reakcja: "A co mi tam zawracacie dupę tym łajnem ! - kasy nie dołożę - róbcie co chcecie ... A ! Przypominam że obiecaliście jeszcze tego Izraelczyka sprzedać ...."

wariant 2
Wielki Bogusław przychodzi na posiedzenie zarządu dot. nowego trenejro . Ogłasza nowe atak na LM: opier...la prezesów, wykopuje Łysego i każe zatrudnić najlepszego dostępnego trenera z zachodu. Obiecuje 10 baniek na transfery dzwoni do Valcxa z prośbą o pomoc ..
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
muerte
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 02.10.2012, 16:53
Grantar napisał(a):Wyświetl post
wariant 2
Wielki Bogusław przychodzi na posiedzenie zarządu dot. nowego trenejro . Ogłasza nowe atak na LM: opier...la prezesów, wykopuje Łysego i każe zatrudnić najlepszego dostępnego trenera z zachodu. Obiecuje 10 baniek na transfery dzwoni do Valcxa z prośbą o pomoc ..
To już Jacuś taki dobry nie jest?

http://www.90minut.pl/news/197/news1...nii-Bytom.html

Ponoć odrzucił ofertę Wisły...
Ostatnio edytowane przez muerte : 02.10.2012 o godz. 16:55.
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 02.10.2012, 16:53
Pozwolę sobie tylko zacytować siebie z innego tematu, aby uświadomić, że mamy większy problem niż braki na ławce trenerskiej to nie są nasze jedyne braki...

thechris napisał(a):Wyświetl post
Ja tak samo po dwóch, trzech meczach Ilieva we Wiśle, stwierdziłem, że to ogórek, taki serbski Łobodziński, któremu wychodzi jeden taki sobie mecz na 10 beznadziejnych ale niektórzy dalej widzą w nim potencjał To samo Wilk, rezerwowy z Korony Kielce miał zbawić Wisłę... No niestety nie zbawi. Jovanović? No to jest poziom niżej od Michaela Thwite'a, czyli polskiej drugiej lub trzeciej ligi. Ponad rok i zdążył się tylko skompromitować biorąc czynny udział w porażce z półamatorami z Cracovii. Zero pożytku. Zero przyzwoitego meczu. Jaliens? Ambasador holenderski, który nie kryje się z tym, że przyszedł głównie dla kasy i głównie po to aby pożyć sobie we fajnym, tanim mieście. Głowacki? Ambasador. Sobolewski? To samo... Zero pożytku od dwóch lat. Pareiko? Od roku po drugiej stronie rzeki. Melikson? Zorientował się, że może grac na pół gwizdka a i tak będzie przerastał tą ligę więc sobie pyka rozrywkowo. Itd...

Panowie, ci kopacze to są ZGLISZCZA Tu nie ma czego ratować. Jest Chrapek może Szewczyk, może będzie Małecki jak go Turcja utemperuje i to by było tyle. Trzeba wszystkich wypier***ć. Wszystkich! Nie trenera ale kopaczy i łysego legionistę. W skrócie prawie WSZYSTKICH. Trzeba budować od zera. Inaczej w końcu spadniemy. Nie w tym sezonie to w następnym. Spadło z ligi River Plate, spadło Monaco, spaść może tym bardziej Wisła. Unirea z Petrescu awansowała do LM, później spadła z ligi i zlikwidowano klub z 60-letnią tradycją. To nie jest śmieszne, żarty powoli się kończą.

A co do treneiro to stawiam na Smudę.
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.10.2012, 16:55
Henio1 napisał(a):Wyświetl post
Obawiam się niestety że trenerem będzie Smuda;/ Oprócz oferty z Wisły ma jeszcze tylko jedną z Arabii Saudyjskiej na trenera ich kadry :/
Chyba niepełnosprawnych kobiet.
panowie
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 02.10.2012, 16:56
A może czas na kolejnego Michała? Same plusy: zna drużynę, więc wie gdzie tkwi problem, kibic Wisły od dziecka no i do tego na pewno niedrogi
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...usia%C5%82
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 02.10.2012, 16:57
muerte napisał(a):Wyświetl post
To już Jacuś taki dobry nie jest?

http://www.90minut.pl/news/197/news1...nii-Bytom.html

Ponoć odrzucił ofertę Wisły...
Ponoć?
A skąd takie info, czy to może taki "żarcik"
bo za farmazony to są bany z tego co kojarze

E: napewno zaskoczyłby mnie polski murzyn
Ostatnio edytowane przez szprotson : 02.10.2012 o godz. 17:01.

Sialalalala
Senior Member

Stary 02.10.2012, 16:57
czyli żaden Polak jeżeli ma byc duże zaskoczenie, żaden Czech bo to by było tylko zaskoczenie, to chyba naprawdę ktoś z mojej listy pare postów wcześniej ...
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.10.2012, 16:59
Ma być duże zaskoczenie, ale niekoniecznie pozytywne. Choć jak dla mnie każdy młody były piłkarz z Włoch czy Niemiec byłby dobrym wyborem.
leszekpw
Senior Member

Stary 02.10.2012, 17:01
nesta napisał(a):Wyświetl post
Ale qrwa pozytywne czy negatywne zaskoczenie ? To jest dosc istotne
podobno in plus
Sialalalala
Senior Member

Stary 02.10.2012, 17:02
ChG napisał(a):Wyświetl post
Ma być duże zaskoczenie, ale niekoniecznie pozytywne. Choć jak dla mnie każdy młody były piłkarz z Włoch czy Niemiec byłby dobrym wyborem.
jak poparlismy Bońka w wyborach prezesa pzpn to może nam podrzuci kogoś z drużyny
rocco_1906
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.10.2012, 17:02
to jak zaskoczenie to moj typ : Dusan Radolsky
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 02.10.2012, 17:04
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
to jak zaskoczenie to moj typ : Dusan Radolsky
IN PLUs zaskoczenie nie in 2x minus. A twój leszku to kibic Wisły czy żydow?

E: sory literówka ;A Twój leszku KOLEGA to kibic Wisły czy Żydów, bo to ma znaczenie w kwestii rozbierania "in plus in minus"
Ostatnio edytowane przez szprotson : 02.10.2012 o godz. 17:13.

Sialalalala
Senior Member

Stary 02.10.2012, 17:04
Sialalalala napisał(a):Wyświetl post
jak poparlismy Bońka w wyborach prezesa pzpn to może nam podrzuci kogoś z drużyny
in plus to będzie ktoś od Bońka z Juve Romy lub Widzewa

rocznik maaskanta / 50-55 lat siwy szukać dalej ?
leszekpw
Senior Member

Stary 02.10.2012, 17:08
szprotson napisał(a):Wyświetl post
IN PLUs zaskoczenie nie in 2x minus. A twój leszku to kibic Wisły czy żydow?
?

ja nie wiem kto to....dostałem tylko takie info o jakich pisałem wczesniej-konkretnego nazwiska niestety nie znam
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.10.2012, 17:12
Panowie jest taki trener który jest bardzo dobry:

DARIUSZ WÓJTOWICZ
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dariusz_W%C3%B3jtowicz
pamiętam jak wprowadził sandecje ns do I ligi i w pierwszym sezonie zajął 3 miejsce i tylko brakło mu 2 punktów do awansu,następnie zwolniono go ponieważ w klubie sprzeciwił się temu że mieli grać "znajomi"prezesów.
Potem poszedł do Puszczy i niewielkim nakładem finansowym stworzył zespół który zajmuje 3 miejsce w II lidze w tym sezonie.
Dziekuje za uwagę/.
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.10.2012, 17:13
Tak każdy ma kolegę w Telefonice i każdy kolega podaje innego kandydata...

Pytanie jest dla mnie jedno, czy szukamy trenera strażaka, czy kogoś z kim będzie budowane coś nowego długotrwałego?

Jeśli chodzi o Polskie podwórko to Nawałka (bo jeden z kolegó kolegów go podawał) nie jest strażakiem, ale kimś kto potrafi w dłuższej perspektywie ułożyć zespół.
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.10.2012, 17:15
A co to za różnica, kto będzie trenerem? Moim zdaniem tu nawet Mourinho nie pomoże.

A jeśli wypowiedzi z Weszło odnośnie graniu przeciwko trenerowi są prawdziwe, to osobiście, miałbym ochotę wyrzucić wszystkich z tego klubu i budować wszystko od nowa - jak to jest, że profesjonaliści, piłkarze Ekstraklasy grają przeciwko trenerowi?

Mój komentarz do obecnej sytuacji jest raczej wszystkim znany. Winnym całej sytuacji jest Bednarz, nikt inny, bo to on odpowiada za stan kadrowy tego zespołu. Nie ma też wytłumaczenia, że zatrudnili Probierza i on był słaby - chyba znali jego umiejętności i styl pracy z drużyną? Jeśli nie, to jak zwykle robią cyrk. Z tej drużyny nie da się wycisnąć na koniec sezonu lepszego miejsca niż 7.-8.

Bednarz to osoba, która powinna również złożyć dymisję - razem z Probierzem! I to natychmiast!!! Nie ma usprawiedliwienia dla jego beznadziejnych decyzji przed początkiem sezonu.

I niech nikt nie mówi, że mamy aż taki kryzys, by nie wybrać piłkarzy, którzy podnieśliby tak tragiczny stan kadrowy Wisły przed sezonem i którzy kosztowaliby pieniądze, których Wisła nie jest w stanie zapłacić. To wierutna bzdura! Oszczędzajmy dalej - obudzimy się w pierwszej lidze.
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 02.10.2012, 17:16
jest jeszcze czarny koń który może wszystkich wyprzedzić i wygrać wyścig o posadę .A jeśli C i Wisła myślą o tym by grało więcej wychowanków i młodych graczy to Nowak jest liderem .Wisła by zabłysnąć swoją myślą szkoleniową dla Nowaka wydaje sie być dobrym rozwiązaniem by się wypromować nawet jeśli w grę wejdzie kontrakt do końca rundy albo sezonu .Jutro albo pojutrze wszystko będzie jasne ale Wisła pod wodzą Nowaka była by bardziej ciekawsza niż powrót Smudy który się wypalił
Sialalalala
Senior Member

Stary 02.10.2012, 17:22
trenera poznamy dziś max jutro rano pojutrze to oni już w drodze do warszawy bedą
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.10.2012, 17:23
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
Wisła pod wodzą Nowaka była by bardziej ciekawsza niż powrót Smudy który się wypalił
W zasadzie, to nie ma człowieka, który byłby mniej ciekawy od Smudy. To już, o zgrozo, wolałbym Czesia czy Białasa niż Smudę.

Ale oby, faktycznie był to ktoś spoza naszych największych trenerskich "gwiazd".
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Przecież nikt nie powiedział, że nazwisko nowego trenera będzie podane przed meczem z Legią.
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Jak faktycznie Ci prorocy mają sprawdzone info to cieszy,że żaden Pasieka,Sasal,Liczka czy inny ....a mać pajac nie będzie trenerem.

Najlepsze co nas może obecnie spotkać to Nawałka np. z Szymkiem jako asystent.
Ale znając życie to i tak to chuja da.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 02.10.2012, 17:25
Sialalalala napisał(a):Wyświetl post
podsumowując niusy leszekpw i gin
siwy
50-55 lat w wieku maaskanta
polak lub czech czyli równie dobrze może być słowak

ps jeszcz ego nikt nie "ustrzelił" na forum

Te dwie rzeczy się wykluczają. Maaskant ma 43 lata, a więc za h**a nie mieści się w przedziale wiekowym 50-55. Moim zdaniem, osoba o której wspominają leszekpw i gin to Pavel Hapal.
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.10.2012, 17:27
Jak juz fantazjujemy to Gonczarenko z BATE
tylko najpierw wypie.rdolic te gogusiowate piz.deczki
co im sie treningi nie podobaly i sami postanowili zwolnic trenera
bo "czasem tak trzeba"
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów