The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2012, 17:32
Tak, tylko że Nowak byłby w porządku, gdyby ktoś w tym klubie chciał:
- młodzieży
- skautingu
- systemu szkolenia skoordynowanego z pracą pierwszej drużyny

To jest? Czy nie ma? Moim zdaniem nie.

A trenerem będzie Liczka i co tutaj ukrywać. Kolejny sezon w plecy przez ludzi, którzy nie potrafią, nie chcą, nie mają kompetencji...
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 02.10.2012, 17:33
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Przecież nikt nie powiedział, że nazwisko nowego trenera będzie podane przed meczem z Legią.
kto powiedział, że wogule potrzebny jest trener ?

idąc tropem głosy na Bońka za trenera ma być w wieku maaskanta czyli 50-55 i ma być duże zakoczenie to wychodzi na kogoś z trójki : Gentile Tardelli lub Zoff
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 02.10.2012, 17:38
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
Panowie jest taki trener który jest bardzo dobry:

DARIUSZ WÓJTOWICZ
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dariusz_W%C3%B3jtowicz
pamiętam jak wprowadził sandecje ns do I ligi i w pierwszym sezonie zajął 3 miejsce i tylko brakło mu 2 punktów do awansu,następnie zwolniono go ponieważ w klubie sprzeciwił się temu że mieli grać "znajomi"prezesów.
Potem poszedł do Puszczy i niewielkim nakładem finansowym stworzył zespół który zajmuje 3 miejsce w II lidze w tym sezonie.
Dziekuje za uwagę/.
Przecież on o.......ił mecz z Legią...
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.10.2012, 17:38
Jasne, a Cupiał płacić im będzie w ziemniakach i resztkach kabli.
Karlos
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.10.2012, 17:40
Najpewniej w czwartek będzie już wiadomo, ja optuje za Gonczarenko ręcami i nogami go trzymać.
muerte
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 02.10.2012, 17:41
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Ponoć?
A skąd takie info, czy to może taki "żarcik"
bo za farmazony to są bany z tego co kojarze

E: napewno zaskoczyłby mnie polski murzyn
Ironia.
Dotycząca tych wszystkich informatorów i kandydatów (Pasieka, Lenczyk itd.)
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 02.10.2012, 17:41
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Mój komentarz do obecnej sytuacji jest raczej wszystkim znany. Winnym całej sytuacji jest Bednarz, nikt inny, bo to on odpowiada za stan kadrowy tego zespołu. Nie ma też wytłumaczenia, że zatrudnili Probierza i on był słaby - chyba znali jego umiejętności i styl pracy z drużyną? Jeśli nie, to jak zwykle robią cyrk. Z tej drużyny nie da się wycisnąć na koniec sezonu lepszego miejsca niż 7.-8.

Bednarz to osoba, która powinna również złożyć dymisję - razem z Probierzem! I to natychmiast!!! Nie ma usprawiedliwienia dla jego beznadziejnych decyzji przed początkiem sezonu.
Valkx, Valkx nie Bednarz. Nie zebym Jacka lubic ale on akurat jest Bogu ducha winien. Jak przyszedl do klubu to najpierw musi posprzatac a potem cos zbudowac. Co mial chlop zrobic jak zamiast isc na zakupy to on najpierw musi dlugi splacac.

Mi sie wydaje, ze to bedzie Nowak. Facet chce sie pokazac w polskiej lidze i w Europie. Podobno sadowal go Belchatow ale nie maja tyle kasy, my mimo klopotow powinnismy miec.
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 02.10.2012, 17:44
Też "widze" jutro ten nagłówek: " Nowak w Wiśle"
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 02.10.2012, 17:45
gigant napisał(a):Wyświetl post
Chyba się własnie naoglądali filmu i kazdy z nich nucił sobie pod nosem "Jesteś Bogiem"
Bliżej jest do zanucenia: ..."Mam jedną wielką p.ierdoloną schizofrenię".....jak na to wszystko popatrzeć...
Powód: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ostatnio edytowane przez La Furia Dell' Est : 02.10.2012 o godz. 17:53.
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 02.10.2012, 17:47
Powtarzam i bardzo proszę jeśli ktoś ma realne przecieki to zapraszam. Natomiast bajkopisarze będą rozliczeni (równierz do tyłu sprawdzę)
nesta
Senior Member

Stary 02.10.2012, 17:48
Taki Nowak to bylby ktos.. Facet nie tkniety PMS, w glowie metodologia treningow, przygotowania fizycznego, warsztat pracy - wszystko wyniesione po latach pracy ze Stanow, ktore w tych obszarach to technologicznie swiatowy top.
Zatrudnic go, dac mu kilka lat spokojnej pracy, zeby wszystko poukladal. Ech rozmarzylem sie.
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 02.10.2012, 17:51
Nie fantazjując, przypomniało mi się, że trener Kasperczyk był na wylocie ...
westersyl
Guest

Stary 02.10.2012, 17:52
nesta napisał(a):Wyświetl post
Taki Nowak to bylby ktos.. Facet nie tkniety PMS, w glowie metodologia treningow, przygotowania fizycznego, warsztat pracy - wszystko wyniesione po latach pracy ze Stanow, ktore w tych obszarach to technologicznie swiatowy top.
Zatrudnic go, dac mu kilka lat spokojnej pracy, zeby wszystko poukladal. Ech rozmarzylem sie.
A moim zdaniem z tymi umiejętnościami trenerskimi Piotra Nowaka jest jak z Yeti... wszyscy mówią, że istnieje ale nikt go nie widział.
Ta cała MSL nastawiona jest na komercje, a nie na dobrą piłką. Osobiście nie wiem czy on kiedy kol wiek coś zbudował, nie mam żadnego pojęcia na temat jego warsztatu itd.

OK Amerykanie zawsze są przygotowani fantastycznie fizycznie do turniejów, pewnie ma wiedzę w tym zakresie jednak to zbyt mało.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.10.2012 o godz. 17:58.
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 02.10.2012, 17:57
RALFO napisał(a):Wyświetl post
BAKO z Polonii
)))))

Tak!
Boia chi molla !
As
Socios Wisła Kraków

Stary 02.10.2012, 18:02
wetersyl, ja mysle, ze przypadkowy ziomus nie dostaje do prowadzenia reprezentacji olimpijskiej USA, gdzie igrzyska sa traktowane naprawde powaznie. Jesli na pierwszego biora Klinsmana to na olimpijskiego takze wzieli fachowca. Napewno stac ich bylo na duze nazwisko a mimo to wzieli Nowaka. Na tym opieram swoja opinie, ze Nowak jakims przypadkowym trenerem nie jest.
Nie wiem oczywiscie, czy trafi do Wisly ale w stanach zrobilo mu sie za ciasno.

P.S. On chyba nawet jest w wieku Maaskanta.
Milan!!!
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 02.10.2012, 18:03
tak w wielkim skrócie, jeśli Cupiał nie odkręci kurka i dalej szukamy i wprowadzamy młodych to idelanym rozwiązniem byłby Mroczkowski, nikt lepiej młodych nie wprowadza do pierwszej" 11"
fantom chicago
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 02.10.2012, 18:04
westersyl napisał(a):Wyświetl post
A moim zdaniem z tymi umiejętnościami trenerskimi Piotra Nowaka jest jak z Yeti... wszyscy mówią, że istnieje ale nikt go nie widział.
Ta cała MSL nastawiona jest na komercje, a nie na dobrą piłką. Osobiście nie wiem czy on kiedy kol wiek coś zbudował, nie mam żadnego pojęcia na temat jego warsztatu itd.
Nie wiem ile meczow MLS ( a nie MSL ) ogladales ,ale chyba nie masz zbytniego pojecia. Druzyny sa nastawione na bieganie na pelnym gazie przez caly mecz ,a technicznie na pewno nie sa gorsi od mistrzow typu Boguski czy Sikorski. Uwazam , ze amerykanska liga zdecydowanie przewyzsza nasza smieszna ekstraklase , oraz zyczylbym sobie , aby zarobki byly porownywalne do tych z MLS. Jest oczywiscie paru zawodnikow , ktorzy zarabiaja krocie ( przyklad Beckhama),lecz wiekszosc zawodnikow jest porownywalna do sredniej krajowej i czesto spotyka sie pilkarzy ,ktorzy dorabiaja przy innych pracach.
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 02.10.2012, 18:08
Tylko że za Nawałke będzie trzeba zapłacić rekompensate Górnikowi
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.10.2012, 18:19
Marzy mi się powrót Dana Paetrescu+dyrektor sportowy Mielcarski i wolna ręką w podejmowaniu decyzji plus kasa na transfery,ale trzeba wrócić na ziemię.Bo Dan nie wróci nie ma kasy Mielcar może by chciał a kasy na transfery by nie było.A wracając do rzeczywistości to Piotr Nowak jedynie.Nie chcę zapeszać,ale jest wolny Bakero broń boże.Nie dla Liczki,Smudy,Bakero tym bardziej Pasieki i Lenczyka.
Piggy oddaj hajs
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 02.10.2012, 18:22
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
Tylko że za Nawałke będzie trzeba zapłacić rekompensate Górnikowi
Lepszy byłby dobry rzemieślnik z zachodu, ale i Nawałka byłby względnie (jak na naszą bidę) do przyjęcia, jednak ważniejsze jest to czy właściciel chce realnie zainwestować w Wisłę, choćby w transfery w okienku zimowym..o ekwiwalencie dla Górnika już nie wspominając.
Ostatnio edytowane przez milosz : 02.10.2012 o godz. 18:24.
westersyl
Guest

Stary 02.10.2012, 18:27
fantom chicago napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem ile meczow MLS ( a nie MSL ) ogladales ,ale chyba nie masz zbytniego pojecia. Druzyny sa nastawione na bieganie na pelnym gazie przez caly mecz ,a technicznie na pewno nie sa gorsi od mistrzow typu Boguski czy Sikorski. Uwazam , ze amerykanska liga zdecydowanie przewyzsza nasza smieszna ekstraklase , oraz zyczylbym sobie , aby zarobki byly porownywalne do tych z MLS. Jest oczywiscie paru zawodnikow , ktorzy zarabiaja krocie ( przyklad Beckhama),lecz wiekszosc zawodnikow jest porownywalna do sredniej krajowej i czesto spotyka sie pilkarzy ,ktorzy dorabiaja przy innych pracach.
OK, OK obejrzałem sobie wywiadzik z Panem Nowakiem i nie ukrywam że mi się spodobał.
http://www.youtube.com/watch?v=vfSm_FnfWKY
Fajny fragment właśnie z zarobkami. Co do poziomu ligi zwłaszcza od strony taktycznej to nie jestem nadal do niej przekonany. Może to wygląda efektownie natomiast obrońcy grają katastrofalnie itd. Franuzkiej ligi czy Włoskiej monetami nie da się oglądać dla przeciętnego kibica to może MLS jest atrakcyjniejsza jednak to zupełnie inne poziomy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.10.2012 o godz. 18:59.
Lysy
Senior Member

Stary 02.10.2012, 18:31
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Powtarzam i bardzo proszę jeśli ktoś ma realne przecieki to zapraszam. Natomiast bajkopisarze będą rozliczeni (równierz do tyłu sprawdzę)
A może być w formie rebusu?

funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 02.10.2012, 18:34
W wieku Maaskanta (rocznik 69) i lekko siwiejący - może jednak ten Pan (rocznik 67)
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 02.10.2012, 18:34
Lysy napisał(a):Wyświetl post
A może być w formie rebusu?

[...]

Jeśli byłby to, ten akurat trener z Kraju Basków,
znajdziemy się naprawdę w czarnej du ... ie.
Savik
Socios Wisła Kraków

Stary 02.10.2012, 18:35
Łysy
Mistrzostwo Świata )))
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
nesta
Senior Member

Stary 02.10.2012, 18:36
Nawet nie strasz.... To jakies sprawdzone info?
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 02.10.2012, 18:36
Za TVN "kandydatem numer jeden jest Dyzma".
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.10.2012, 18:39
http://en.wikipedia.org/wiki/Dorinel_Munteanu
Puchar jest na5z!
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.10.2012, 18:40
Jest takie powiedzenie z gówna bicza nie ukręcisz ... . Nawet jakby to był Mourinho.
Lysy
Senior Member

Stary 02.10.2012, 18:41
nesta napisał(a):Wyświetl post
Nawet nie strasz.... To jakies sprawdzone info?
Masz zapchaną skrzynkę Uspokajam wszystkich którzy mają słabe serce, to taki mój czarny humor.
Ostatnio edytowane przez Lysy : 02.10.2012 o godz. 18:53.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów