|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się rywalizacja Arki Gdynia z Wisłą Kraków | |||
| Wysokim zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Minimalnym zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Remisem |
|
10 | 9,43% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły Kraków |
|
72 | 67,92% |
| Wysokim zwycięstwem Wisły Kraków |
|
20 | 18,87% |
| Głosujących: 106. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Byc moze mecz bedzie wygladac tak: Sledzie na nas rusza od pierwszych minut potem dostna zadyszki i bede sa bronic na wlasnej polowie i beda czekac na jakas kontre. Licze na skromne zwyciestwo , oczywiscie remis tez biore pod uwage. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Pejsy sie spreza na Legie wiec jest duza szansa na odskoczenie wojskowym. Jeszcze liczyc na waleczna postawe braci z Wroclawia i moze byc pieknie.
Inna sprawa ze nowy bramkarz Arki bedzie chcial nam cos udowodnic - a Genkow ma za to duzo presji, spelnic oczekiwania Maly rozstrzygnie ten pojedynek, na niego zawsze mozna liczyc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ważnym atutem dla Arki będzie to, że gra na nowym ( co prawda nie swoim) stadionie, gdzie tłum wywrze na nich ogromną presje zwycięstwa. Jest to pierwszy mecz, a pamiętacie co i u nas było na meczu z Koroną, też każdy liczył na zwycięstwo na nowo otwartym stadionie. Trzeba jednak wierzyć, że kopacze wezmą sobie to do serca, że to jest Arka, nie Barcelona i to da się spokojnie wygrać.
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Witam
ma ktoś może wolne miejsce w samochodzie do gdyni? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na pewno bedzie trudno - wystarczy sobie przypomniec pierwsze spotkanie z Arką.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
W przypadku, gdy Wisła i Legia wygrają swoje spotkania, a Jagiellonia przegra, to kto będzie liderem? Wisła?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Przegraliśmy z Jagą więc chyba oni pierwsi, my drudzy a Legia za nami. Nie jestem pewny ale wydaje mi się że tak.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
porażka z Jagiellonią (2-1) wygrana z Legią (4-0) Jagiellonia: porażka z Legią (2-0) wygrana z Wisłą (2-1) Legia: porażka z Wisłą (4-0) wygrana z Jagiellonią (2-0) Mała tabeta: 1.Wisła: 3 pkt. bilans bramkowy 5-2 2.Jagiellonia: 3 pkt. bilans bramkowy 2-3 3.Legia: 3 pkt. bilans bramkowy 2-4 Na 90 minut napisane jest, że mecz Jagi przełożony jest na dzień kobiet. Jest szansa, że możemy objąć prowadzenie, jeśli jest taki system, jaki napisałem. Powód: bilans
Ostatnio edytowane przez Blaszczu16 : 24.02.2011 o godz. 13:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
Chociaz to dopiero 16 kolejka, mozemy spac nawet poza podium byleby w maju mistrz byl. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A więc to już jutro
Wszelkie dywagacje co do przebiegu meczu i wyniku to wróżenie z fusów. Nie wiemy co prezentuje sobą Arka, nie wiemy co Wisła. Na pewno Arce pomagać będą trybuny. Nie sądze jednak, żeby deprymowały one zawodników Wisły. Nauczanie polskiego naszych piłkarzy nie jest aż tak głębokie, żeby zrozumieli co tam krzyczą. A hałas i gwizdy to są wszędzie. Liczę za to bardzo na efekty pierwszego obozu. Na trudnym boisku lepsza kondycja w końcówce meczu może mieć decydujące znaczenie. Tam się nam grało zawsze trudno, więc raczej byłbym powściągliwy w huraoptymizmie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Właśnie mnie przed chwila olśniło, ale widzę, że nie tylko mnie. Wyszła mi taka sama tabelka - gramy o lidera !!! Mało tego z czystym sumieniem mogę kibicować Legii w meczu z tymi ... [cenzura], jeżeli wcześniej wygramy z Arką. Gdyby z Arką tfu tfu coś nie poszło, to wtedy optymalnym wynikiem Legii z tymi cieniasami z drugiej strony Błoń byłby remis.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie zapominajcie że Jaga musi przegrać z Śląskiem. Powstrzymajmy się od szacowania kto na którym będzie miejscu w tabeli. Grunt to jutro wygrać, wtedy zobaczymy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Wg aktualnie obowiązujących przepisów bezpośrednie mecze liczą się dopiero po zakończeniu rozgrywek, więc w przypadku równej liczby pkt liczy się najpierw stosunek bramek, następnie ilośc bramek strzelonych itd
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz jutro a wydaje mi się jakby to była wieczność. Ciśnienie ogromne i nie opadnie dopóki dopóty nie dowalimy tej Świni. Tylko zwycięstwo, każdy inny wynik zepsuje mi humor na kolejny tydzień.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Żeby tylko tak nie wyglądali po meczu...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś informacje jaką 18 meczowa wybrał nasz trener ?
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mogą tak wyglądać pod warunkiem, że będą smutni z tego powodu, że już muszą zejsć do szatni a nie moga Arce pojechać jeszcze z kilkoma bramkami
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie na OSI pokazywali trening Śledzi i murawa była zielona.
Edit: To była sztuczna nawierzchnia sorry. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ale i tak murawa powinna być zielona bo na północy jest chłodno ale słonecznie i bez opadów.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
1:15 Edit: Kim jest ta pani która im to śpiewa?
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 24.02.2011 o godz. 18:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cholera nie lubię pierwszego meczu i do tego na wyjeździe tak wiem, że długo się czekało i wreszcie rusza nasza liga,ale to pierwszy mecz lepiej grało by u nas.Mam nadzieję, że nie będą się nasi piłkarze męczyć pewnie pokonamy Arkę
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Sędzia meczu bedzie niejaki Raczkowski
![]()
Wiem, że się nie zmienię sumienie mam czyste
Nowa Huta W tej dzielnicy zawsze będę wierzyć w Wisłę !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Powód: bo tak...
Ostatnio edytowane przez JoeyLG : 24.02.2011 o godz. 20:26.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
w Gdyni zawsze się ciężko grało, mimo wszystko wierzę w zwycięstwo po jednostronnym meczu.
![]()
niekumaty
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|