|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie Kupujcie Sobie Wykształcenia - taka dobra rada
![]() ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Sambo- Lepiej kupić niz nie miec wcale.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ku*wa na AP zabrakło mi 1 pkt :(. Myślicie że jest szansa się dostać z listy rezerwowej
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
niestety nie - dowiesz sie o tym dopiero po studiach, gdy zaczniesz szukać pracy. Szkoda kasy.
Najważniejsze to nauczyć się robć coś pożytecznego - nie ważne co - sęk w tym żeby sie NAUCZYĆ - kupno nic nie da - jak z miłością - jej nie kupisz ![]() ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
twierdzisz ze prywatna uczelnia nie jest w stanie dobrze przygotowac ucznia do podjecia pracy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Lodecki - przeglądnij parę pierwszych stron tematu o studiach, a dowiesz się między innymi po wypowiedziach Lomu vel omleta i Usia (dawno się ten kret nie wypowiadał cholera), że to co pisze Sambo nie do końca jest prawdą
)
Ostatnio edytowane przez pietruch : 11.07.2008 o godz. 16:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
hehehe tak .. teraz widać jak Wiślacka brać we mnie wierzyła A tak serio dziękuję ;P ------- Chłopcy a nie myśleliście o odwołaniach ? Moja kumpela w tamtym roku napisała odwołanie w którym przekazała swe ogromne uczucie do wybranego kierunku (dosłownie...), że to jest jej powołanie, marzenie, życiowy cel itp itd i... przyjęli ją powodzenia !! ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
a co tam, pochwale się
stosunki międzynarodowe na UJ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
61pkt. A ja miałem 60 :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
no to chłopie, na pewno ktoś zrezygnuje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawo dzienne na UJ
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wszib polecam
tym co chca kupic papierek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie było niespodzianki, ale radość i tak niesamowita
![]() ![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Nie liczę tutaj kierunków z dupy typu jakaś informacja naukowa, czy technika informatyczna, na którch wręcz proszą o to, aby ktoś się zarejestrował i wpisał na studia. Jak ktoś ma zamiar się czegoś nauczyć, to i na prywatnych/zaocznych da radę. A moim zdaniem (oczywiście, jeśli ktoś ma możliwości finansowe)lepiej skończyć jakiś ciekawy, przyszłościowy kierunek, niż męczyć się na jakiś śmiesznych studiach państwowych, które nie dają zbyt świetlanej przyszłości. Ranking uczelni prywatnych - http://www.rp.pl/static/uczelnie/Niepubliczne%20magisterskie.pdf KSW wśród krakowskich prywatnych uczelni zajmuje najwyższe miejsce (14). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
tylko na Uniwersytet Ekonomiczny trzeba czekać do środy idzie tam ktoś?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
madenn napisał(a):
Cytat:
. Zobaczymy w środe jaki bedzie na UE |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Był problem gdzie historia, problem się rozwiał....
Politologia na Uj. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
410. Ale próg był strasznie niski, od bodajże 229,5 przyjmowali...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na wydziale sa wywieszone listy. Co ciekawe na stara maturę dostał się pan z '48 roku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam pytanie do wszystkich przyjętych na UJ .. wybiera się ktoś na to: www.campusakademicki.pl ;>
![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja sie chciałem dowiedzieć co mam teraz zrobić... zakończyła się rekrutacja... chciałbym dostać się na zaoczne (niestacjonarne) kiedy są jakieś terminy w których będzie 2 rekrutacja albo coś takiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
szokujecie mnie ludzie tymi wynikami ja z zadnego przedmiotu nie przekroczylem 40% za wyjatkiem ustnego niemieckiego i polskiego 100% i 95%
![]() ale na turystyke sie dostane prywatno-stacjonarna prace mam wiec co mi wiecej trzeba ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Na początku tego postu chciałbym pogratulować tym osobom, którzy zdali maturę, i dostali się tam gdzie dostać się chcieli.Ja maturę mam długo przed sobą.Czyli za 4 lata.Ale najważniejsze według mnie jest to,żeby maturę zdać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czy dysponuje ktoś progami punktowymi z tego roku na:
- prawo, politologię, stosunki międzynarodowe (UJ) - politologię (AP) - stosunki międzynarodowe (AE / UE) ![]()
Sportsmanik.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na prawo okolo 237 pkt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
To sie pochwale: Zarzadzanie i Inzynieria Produkcji na AGH wydzial Gornictwo i Geoinzynieria. Moze kos z forum tez sie tam dostal?
Ostatnio edytowane przez Mamba : 19.07.2008 o godz. 09:51.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|