|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja dostałem się na PK na 2 kierunki na Transport i na Zarządzanie i Inżynierie produkcji i teraz mam dylemat bo nie wiem co wybrać, może ktoś coś doradzi ;p ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Wiślak ja wybrałem ZiP i alternatywe transport. Na transport mnie nie brali w rekrutacji bo na ZiP sie dostałem. I ide na niego
![]() Szczerze specjalnosci na tym transporcie mnie nie przekonują ![]() Jak pójdziesz na ZiP to pewnie się spotkamy ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Jestem juz studentem budownictwa na PK
Kurcze ... nie moge sie juz doczekac az zaczne mieszkac w Krakowie. Mecze Wisełki tak blisko ;-) Szkoda tylko ze przez 1 rok bede musial obejsc sie smakiem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
to i ja sie pochwale dostalem sie na Pomorską Akademie Medyczną
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
hehe ja uderzalem na turystyke i rekreacje na AWF, ale bylo chetnych prawie 10 na jedno miejsce, wiec oczywiscie sie nie dostalem;/ papierki jeszcze mam na geografii na AP i na kilku kierunkach na UR, oczekuje na wyniki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
jasna cholera, na Filologii Angielskiej na przyjmowali od 93%, ja .......e zegnaj studenckie zycie :( załamka ****a
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Politologia na AP kraków - ja p.......!!!!
Co za pech - mój wynik 180.00 pkt daje mi pierwsze miejsce na rezerwie:/ próg wyniósł 180,5 strasznie wysoki, rok temu było 158:/ Jeszcze gorzej na administracji - z moim wynikiem 180 pkt jestem 77 na rezerwie, próg jest 196pkt , a rok temu był 174pkt:/ Ale ciężko w tym roku - masakra!!!!
Ostatnio edytowane przez dandrew : 11.07.2008 o godz. 07:47.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mialem 160pkt, ty sie nie martw bo ty sie spokojnie dostaniesz z rezerwowej, mnie najbardziej martwi filologia angielska, ****a 93% to lekko przejebany wynik a taki był potrzebny
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
myślicie że mam jeszcze jakąś szansę
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
lodecki, niestety wątpie czy z takiego miejsca się na administrację dostanę:/:/ a na niej mi najbardziej zależało.... mam ponad 70 osob przede mną:(
Ciężko na tej ap.... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
93% rzeczywiscie przerypane, takie progi jak na uj, mam nadzieje że i Tobie i mnie uda się z 2 rekrutacji ,ale jestem pesymistą raczej....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja na Politologie mam 130 osob ;|, **** chyba trzeba bedzie podjac nauke w trybie zaocznym. zobaczymy czy dostane sie na UMCS, ale spedzic studia w Lublinie to .......e, wybiore chyba w trybie zaocznym w Krakowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Nie wiecie ile osób składało papiery na AGH - wiertnictwo naftowe (jakos tak)?
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
aaaa dostalam sie dostalam dostalam
![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kto jeszcze dostal sie na AP na administracje albo politologie? no przyznawac sie...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy jesli nie skladalem podania na studia zaoczne szkola sama "zaoferuje" mi miejsce na studiach zaocznych ? i czy studenci zaoczni moga ubiegac sie o miejsce w akademiku
? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dostałem się
Historia na AP czy UJ ? ;> |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Pochwalę się że ze swoim wynikiem z matury dostałbym się na historię na każdą uczelnię.
Wybrałem Szczecin, a jeżeli poziom będzie żenująco niski to za rok przeniosę się albo na UJ albo na UW ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
a z jakiej pyty jeszcze nie ma ogloszonych wynikow AP na geografii? Wy juz macie wyniki swoich kierunkow, a ja nie? wchodze na ta moja strone kandydata i pisze, ze postepowanie trwa.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
S88 wyniki juz sa, ja sie zalamalem. myslalem ze matura poszla mi calkiem dobrze (86% z podstawy) a tu lipa, 105 miejsce na liscie rezerwowej...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Steve miałem podobnie z angielskim, 76% z rosz, a jestem w ciemniej dupie, teraz szukam byle czego na zaocznych, zna ktos jeszcze jakies kierunki gdzie przyjmuja podania na studia zaoczne ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Steve mialem dokladnie tyle co Ty, 86% z podstawowej geografii. Ogolnie teraz to mam poczucie , ze dalem dupy nie wybierajac geografii rozszezonej. Wie ktos dokladnie jak to jest z lista rezerwowa?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Dostałem sie na UJ na Zarządzanie (zarządzanie firmą, zarządzanie personelem, zarządzanie międzynarodowe). Napisali mi ze dostałem sie na 10 miejscu i zdobyłem 132ptk na 200 mozliwych, a sam obliczyłem ze zdobyłem 176ptk. Mieszkam 280km od Krk i na razie nie mam mozliwości zobaczyc całej listy rekrutacyjnej no i mam taka prośbe czy mógłby mi ktoś powiedziec jaki był próg przyjęcia?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
S88 widzisz ja tez sobie teraz pluje w brode, jak sie upre to sobie rozwiaze ta rozszerzona i tak orientacyjnie zobacze ile bym mial, chociaz to moze mnie jeszcze bardziej zdenerwowac. zostalo mi jeszcze zarzadzanie i lesnictwo na UR, nie wiem co robic bo gegra na AP to byl dla mnie priorytet
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy mozna jeszcze skladac dokumenty na KSW ? skladal ktos ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Właśnie, dobre pytanie. Studiuje ktoś z wiślackiej braci na KSW ?Jaki poziom, atmosfera itp. Chętnie zapoznałbym się z opinią.
Szczególnie interesuje mnie Administracja i Socjologia. Na AP raczej nie mam już szans, bo jak widać w tym roku dobrze zdana matura pdostawowa gówno dała. Powód: takie studia, żeby na wyjazd był czas :))
Ostatnio edytowane przez PauL : 11.07.2008 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Paul widze ze mamy podobny problem. musze sie zalapac gdzies na Krakow i KSW wydaje sie byc jedynym rozwiazaniem, no i sprawa najwazniejsza czy mozna tam jeszcze skladac podania.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|