The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2023, 21:49
Na stop klatce widać, że ich bramkarz wyskoczył wyżej z rękami uniesionymi i faulował naszego... Oczywiście faktem jest, że nasz bramkarz zebrał się źle to wybicia tej piłki... paradoksem jest, że wyskoczył niżej i w efekcie gorzej od bramkarza przeciwnika... Finalnie mieliśmy masę szczęścia... bo gdyby nie ten faul to akcję zamykało kolejnych trzech zawodników Polonii...

https://www.youtube.com/watch?v=WIwTphAbFDs

w 32:17 należy zatrzymać video i zapłakać...
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 31.07.2023 o godz. 22:02.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 31.07.2023, 21:59
kopaczoholik napisał(a):Wyświetl post
Na stop klatce widać, że ich bramkarz wyskoczył wyżej z rękami uniesionymi i faulował naszego... Oczywiście faktem jest, że nasz bramkarz zebrał się źle to wybicia tej piłki... paradoksem jest wyskoczył gorzej od bramkarza przeciwnika... Finalnie mieliśmy masę szczęścia...
Jakby nie faulował to by wygrał. Ale lata wychodzenia do dośrodkowań zrobiły swoje. Oliver Khan kiedyś wbiegl w pole karne rywala i "strzelił gola" rękami. Sędzia też wtedy nie uznał.

Ale faktem jest że nasza obrona robi nie wiadomo co, bo na pewno nie walczy o pozycję we własnym polu karnym, nie kryje rywali i nie łapie spalonych.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.07.2023 o godz. 22:04.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 31.07.2023, 22:05
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jakby nie faulował to by wygrał. Ale lata wychodzenia do dośrodkowań zrobiły swoje. Oliver Khan kiedyś wbiegl w pole karne rywala i "strzelił gola" rękami. Sędzia też wtedy nie uznał.
Warto obejrzeć całość, tj. od 30:40 wzwyż... https://www.youtube.com/watch?v=WIwTphAbFDs

Jak my jesteśmy dramatycznie ustawieni przy tym sfg...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 31.07.2023, 22:07
Warto obejrzećod 30:40 wzwyż... https://www.youtube.com/watch?v=WIwTphAbFDs

To nie był jedyny raz w tym meczu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 31.07.2023, 23:09
Warto obejrzeć całość, tj. od 30:40 wzwyż... https://www.youtube.com/watch?v=WIwTphAbFDs

to jest parodia piłki, chciałbym żeby Sobolewski wytłumaczył się konkretnie z tego ustawienia
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 31.07.2023, 23:39
https://youtu.be/6l79dr_9U_s tak sobie posłuchałem Grześka i Bartka w Studio Reymonta, poczytałem komenyarze u nas i ... wszyscy rezerwowi do kitu, z podstawowych Łasicki nie za bardzo, Junca obniżył loty, Basha ma siły na 60 minut, ten stoper z Hiszpanii Satrustegui też rzekomo niepewny. Ja pierniczę. No ale ktoś tych chłopaków trenuje. Czemu Junca przychodząc do nas po kilku miesiącach nie grania, o ile mnie pamięć nie myli, był dobry, a po kilku miesiącach treningów w Wiśle obniża loty.
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.08.2023, 08:03
Czyżby Królewski spuścił ze smyczy Karcza i Wojtowicza? Nagle zaczęli krytykować sztab...
Chciałbym się łudzić, że to oznaki nadchodzących zmian...
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 01.08.2023, 08:05
Karcz to jeszcze jakoś starał się tonować, Wojtowiczowi natomiast hamulce puściły totalnie.

Oznaczać to może dwie rzeczy: albo spuszczenie ze smyczy i zmiany w sztabie, albo odebranie akredytacji ^^

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 01.08.2023, 08:07
Zgadza się. Jeżeli taki atak na ukochanego Radosława nie odbył się za przyzwoleniem Królewskiego to może oznaczać poważna zmianę stosunków.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 01.08.2023, 08:35
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Karcz to jeszcze jakoś starał się tonować, Wojtowiczowi natomiast hamulce puściły totalnie.

Oznaczać to może dwie rzeczy: albo spuszczenie ze smyczy i zmiany w sztabie, albo odebranie akredytacji ^^
Albo po prostu mówią co chcą, wbrew temu co wielu tutaj sądzi.

I będzie to bez żadnych konsekwencji i nie jest też żadnym zwiastunem zmian w sztabie, a jedynie znakiem że już wszyscy widzą mankamenty jakie trapią ten zespół.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 01.08.2023, 08:40
Karcz mówi co chce, mając praktycznie wyłączność na smakowite kąski z klubu? Wolne żarty.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 01.08.2023, 09:04
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Karcz mówi co chce, mając praktycznie wyłączność na smakowite kąski z klubu? Wolne żarty.
Wie jak i komu nie zaszkodzić. To oczywiste.

A patrząc że przez cały sezon na konferencję przed meczowe średnio przychodzi 3 dziennikarzy na krzyż to jakoś nikt inny nie walczy o informacje z klubu.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 01.08.2023, 09:17
Co ma przedmeczowa konferencja do informacji z klubu?
Przecież na tych konferencjach to Kawula kłamie nawet podczas podawania zawodników kontuzjowanych...

A Sobolenka pierdzieli swoje dyrdymały o Urydze trenującym z drużyną, ciężkiej pracy itp.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 01.08.2023, 09:27
Jak się nie pojawiasz przy klubie to nie łapiesz kontaktów. No ciężko żeby to inaczej wyglądało.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 01.08.2023, 09:45
W sumie napiszę też dość przekornie, psy szczekają - karawana jedzie dalej.

Średnia 2 pkt / mecz daje awans.
Plan minimum wykonano.

Wszystko w porządeczku, ciśniemy dalej ! hehehehe

PS. Ktoś tu Bashę krytykował. Tylko, że dopóki Basha był na boisku to prowadziliśmy 2:0 i przeciwnik nawet sztycha nie zrobił. Dajcie mu już spokój, wiadomo, że wiekowy i łamliwy... ale z tym, że nie ma sił w 60 minucie to nie jestem przekonany. Znaczy, nigdy nie widziałem, żeby trener mu dał zagrać dłużej, a przed żadną z tych zmian nie wyglądał jakby oddychał rękawami....

Podejrzewam, że to jest zmiana pt 'trzeba chłopa oszczędzać, bo się znów rozleci'. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że chłop ma aż tak słabą kondycję jaką się mu tu imputuje.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 01.08.2023 o godz. 10:22.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 01.08.2023, 10:38
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Nie, ale na dobrą sprawę kwestia czemu nie przyjęto oferty inwestora ma zostać dopiero wyjaśniona na spotkaniu z socios i raczej nie chodzi tylko o to że "nie bo nie".

Historia zmian wlascicielskich w Wiśle pokazuje że jak masz 1% wątpliwości to się wycofujesz z inwestycji. To jedne dobre podejście.
Ale kwiat kibiców Wisły też będzie sobie dawał nawijać makaron na uszy to tego się nie spodziewałem.
Przecież i tak to co powie na spotkaniu będzie w ciągu kilku dni latać po internecie.Rozumiem jeszcze gdy chodzi o jakiś transfer gdzie często decydują godziny i taka informacja przekazana zamkniętej grupie ma szansę pozostać informacją która podnosi prestiż członkostwa ale tutaj?Socios staje się narzędziem w rękach Jarka.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 01.08.2023, 10:48
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Ale kwiat kibiców Wisły też będzie sobie dawał nawijać makaron na uszy to tego się nie spodziewałem.
Przecież i tak to co powie na spotkaniu będzie w ciągu kilku dni latać po internecie.Rozumiem jeszcze gdy chodzi o jakiś transfer gdzie często decydują godziny i taka informacja przekazana zamkniętej grupie ma szansę pozostać informacją która podnosi prestiż członkostwa ale tutaj?Socios staje się narzędziem w rękach Jarka.
To spotkanie i tak będzie transmitowane na kanale YT dla wszystkich, więc strzelasz kula w płot. Pytanie tylko kiedy to w końcu bedzie.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 01.08.2023, 11:28
Karherop napisał(a):Wyświetl post
To spotkanie i tak będzie transmitowane na kanale YT dla wszystkich, więc strzelasz kula w płot. Pytanie tylko kiedy to w końcu bedzie.
To po co piszesz o spotkaniu z Socios skoro to będzie ogólnodostępne? Ja nic o takiej publicznej spowiedzi nie słyszałem. A kiedy ewentualnie będzie?Wtedy jak rzeczywistość ułoży się choć odrobinkę pod bajeczki Królewskiego.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 01.08.2023, 12:20
krysztal napisał(a):Wyświetl post
To po co piszesz o spotkaniu z Socios skoro to będzie ogólnodostępne? Ja nic o takiej publicznej spowiedzi nie słyszałem. A kiedy ewentualnie będzie?Wtedy jak rzeczywistość ułoży się choć odrobinkę pod bajeczki Królewskiego.
Dlatego bo deklaracja padła na grupie socios, ale spotkanie będzie zapewne zorganizowane w poprzedniej formule.

Na razie to JK i tak jest wycięty przez zdrowotne problemy w rodzinie, więc się szybko spotkania nie spodziewaj.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 01.08.2023, 13:10
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
https://youtu.be/6l79dr_9U_s tak sobie posłuchałem Grześka i Bartka w Studio Reymonta, poczytałem komenyarze u nas i ... wszyscy rezerwowi do kitu, z podstawowych Łasicki nie za bardzo, Junca obniżył loty, Basha ma siły na 60 minut, ten stoper z Hiszpanii Satrustegui też rzekomo niepewny. Ja pierniczę. No ale ktoś tych chłopaków trenuje. Czemu Junca przychodząc do nas po kilku miesiącach nie grania, o ile mnie pamięć nie myli, był dobry, a po kilku miesiącach treningów w Wiśle obniża loty.
To nie są dziennikarze, bardziej nieoficjalny dział PR klubu. Żyją w symbiozie, nie mogą zaszkodzić żywicielowi nie szkodząc sobie.
Jak długo Królewski będzie opowiadał o długoterminowym projekcie (maks do przerwy zimowej), tak długo Sobolewski będzie przez nich broniony. I "lodu na głowy".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.08.2023 o godz. 13:16.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 03.08.2023, 07:47
@Arkadiusz.Czerepach

Mecz ze Stalą odwołany? Gdzie temat meczowy?
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 03.08.2023, 07:51
Powinien być odwołany - to fakt.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 03.08.2023, 08:09
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Powinien być odwołany - to fakt.
Czyli z powodu Sobolewskiego Wisła powinna oddac walkowerem wszystkie kolejki do końca, póki nie ustąpi?

Kudos to you!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów