|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Nadchodząca kolejka*
![]() Aktualna tabela* ![]() ![]() *grafiki i kursy (z dnia zakładania tematu) od sponsora tytularnego rozgrywek ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Polonia to półka niżej niż Łeczna i patrząc choćby jak stracili bramkę na 2-3 z Tychami to wyglądało to na poziom max 2 ligowy.
Na pewno znowu będzie gra na SFG i tylko od naszej koncentracji zależy czy czegoś nie zawalimy. Obstawiam 3-1 dla nas. Bramki Rodado Goku i Duda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Raczej przegramy, może uda się remis wymęczyć.
Trudno o optymizm, chyba że urzędowy. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Grając z Wisłą do sukcesu wystarczy solidny, 2 ligowy poziom.
Zalążki pressingu plus gra na SFG. Jakieś bramki w ten sposob na pewno uda się zdobyc, wszak tak się w piłce dzialo, dzieje i dziac bedzie. Będzie feta na Konwiktorskiej a przy R22 kolejna porcja .......etów od Krolewskiego i Sobolewskiego. 2:1 dla Polonii ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Polonia broni jeszcze gorzej od nas. Może się uda strzelić jedną więcej...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakiekolwiek.zwycięstwo przedłuży panowanie Sobolenki o jakiś miesiąc. Tym gorzej dla Wisły.
Łudzę się, ze jak przegra w stolicy a potem u siebie, w trakcie pożegnania legendy to może poleci. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Analityk z Białorusi jest już w rezerwach. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak czytam bajkopisarza, to tracę nadzieję na jakiekolwiek normalne podejście. Śmiem twierdzić, że dwie porażki i remis na start nie spowoduje zwolnienia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Teraz to już na pewno Kmiecik jako kontynuacja świetnej pracy która nie przynosi efektów
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
On tu nie będzie pierwszym trenerem. Bate które chwile prowadził przejął z podobnym CV jak powiedzmy Mariusz Jop. @skarabrus czyli obstawiasz że przegramy i z Polonią i że Stalą Rzeszów u siebie? Ile na to dajesz? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczęśliwie nie będę tego oglądał.
Trzeba liczyć na fart. Na trenera że ogarnie nie ma sensu, na piłkarzy też nieszczególnie. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Będzie ciężko, ale myślę że nawet w przypadku gdy będziemy prowadzić to Sobol zrobi wszystko żeby Konwiktorska szalała z radości
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Kolejny ciężki mecz do tego na wyjeździe. Coś wpadnie po obu stronach, może uda się zremisować 2:2.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Dla Polonii mecz z nami to będzie prawdziwe piłkarskie święto na jakie czekali nie wiem ile lat, namiastka wielkiej piłki z dawnych czasów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Karherop.
Na to, że w przypadku dwóch porażek w dwóch kolejnych meczach koszulka poprowadzi Wisłę w 4 meczu daje swój cały majątek. Odnośnie meczu napisałem dzisiaj rano post. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mam przeczucie, że akurat ten mecz wygramy dość łatwo, co da oczywiście paliwo wszystkim stronnikom Sobola.
Ja tam poczekam na 5-6 rozegranych kolejek (w 6. kolejce Arka), wtedy będzie można formułować pierwsze wnioski nt. naszego potencjału. Stawiam na 2-4 po ciekawym spotkaniu. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Powiedzcie jak teraz z sympatiami kibicowskimi na Polonii? Bo sporo lat mieli zgodę z sąsiadka a teraz mlodzi tam trzymają z Widzewem. Na wiosnę byli w Krakowie na meczu z Garbarnia i jednak kibice sąsiadki ich wsparli. A zgoda zerwana jakiś czas temu, podobno Sandecja też nie chce mieć z nimi nic wspólnego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A jakie to ma znaczenie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dobra nieważne.
Ostatnio edytowane przez Armin : 26.07.2023 o godz. 20:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kolejny remis....1:1 moim zdaniem.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg. doktryny Treli z ostatniego podcastu Wisła ma wszystko remisować na wyjeździe a wygrywać u siebie
Czyli zgodnie z planem ![]() Ale - jak ktoś tu wyżej napisał - Radzio przypilnuje żeby kibice na Konwiktorskiej mieli radochę. Tym bardziej że po sparingu z Hapoelem Radek wypalił że Moltenis to tak naprawdę półprawy obrońca. Chyba wiemy co to oznacza ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.07.2023 o godz. 09:50.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
^ że go nasz strateg da na prawe skrzydło zamiast villara?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zrobi z niego wahadłowego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na Moltenisa to się Lechia szykowała, ciekawe na jakim etapie to jest i czy finalnie temat utknął.
Bo ten nasz nowy hiszpański as na środku to zapowiada się na drugiego Branco i zaraz się okaże, że Moltenis to był dwie klasy od tego chłopa lepszy. Oby okazał się świetnym transferem, ale patrząć jak gość był wolny i mobilny w meczu z Łęczną to z el'kapitano stworzą zabójczy duet stoperów ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W każdym razie: w niedzielę szykuje się święto na Konwiktorskiej.
Radosław wraz ze swoim mądrym sztabem od kilku dni intensywnie myślą co zrobić, żeby to święto ubarwić. Znając ich dotychczasowe dokonania - można być pewnym że się uda. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zabójcze wagony wungla
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Moltenis na półprawego, defensywnego napastnika. Smykałkę do bramek ma, a i w obronie pomoże.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sandomingo,
ja protestuje. Ja bym nie podejrzewał koszulki o to, że on szykuje tego typu decyzje wcześniej. Myślę, że to dzieje się spontanicznie... Jak w tym kawale o blondynce i orzeszkach, które orbitują w głowie i tylko jak się zderzą to powstaje myśl... Teraz wiesz, czemu tyle chodzi przy linii ?;-) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I tutaj dochodzimy do sedna: mina Zająca. Przypominająca do złudzenia minę Jasia z IVA, którego Pani od Matematyki wyrywa do odpowiedzi. Ja?! Ale o co chodzi?! Dlaczego?! ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|