|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na stop klatce widać, że ich bramkarz wyskoczył wyżej z rękami uniesionymi i faulował naszego... Oczywiście faktem jest, że nasz bramkarz zebrał się źle to wybicia tej piłki... paradoksem jest, że wyskoczył niżej i w efekcie gorzej od bramkarza przeciwnika... Finalnie mieliśmy masę szczęścia... bo gdyby nie ten faul to akcję zamykało kolejnych trzech zawodników Polonii...
https://www.youtube.com/watch?v=WIwTphAbFDs w 32:17 należy zatrzymać video i zapłakać...
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 31.07.2023 o godz. 22:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale faktem jest że nasza obrona robi nie wiadomo co, bo na pewno nie walczy o pozycję we własnym polu karnym, nie kryje rywali i nie łapie spalonych.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.07.2023 o godz. 22:04.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Jak my jesteśmy dramatycznie ustawieni przy tym sfg... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
https://youtu.be/6l79dr_9U_s tak sobie posłuchałem Grześka i Bartka w Studio Reymonta, poczytałem komenyarze u nas i ... wszyscy rezerwowi do kitu, z podstawowych Łasicki nie za bardzo, Junca obniżył loty, Basha ma siły na 60 minut, ten stoper z Hiszpanii Satrustegui też rzekomo niepewny. Ja pierniczę. No ale ktoś tych chłopaków trenuje. Czemu Junca przychodząc do nas po kilku miesiącach nie grania, o ile mnie pamięć nie myli, był dobry, a po kilku miesiącach treningów w Wiśle obniża loty.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Czyżby Królewski spuścił ze smyczy Karcza i Wojtowicza? Nagle zaczęli krytykować sztab...
Chciałbym się łudzić, że to oznaki nadchodzących zmian... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Karcz to jeszcze jakoś starał się tonować, Wojtowiczowi natomiast hamulce puściły totalnie.
Oznaczać to może dwie rzeczy: albo spuszczenie ze smyczy i zmiany w sztabie, albo odebranie akredytacji ^^ ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadza się. Jeżeli taki atak na ukochanego Radosława nie odbył się za przyzwoleniem Królewskiego to może oznaczać poważna zmianę stosunków.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
I będzie to bez żadnych konsekwencji i nie jest też żadnym zwiastunem zmian w sztabie, a jedynie znakiem że już wszyscy widzą mankamenty jakie trapią ten zespół. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Karcz mówi co chce, mając praktycznie wyłączność na smakowite kąski z klubu? Wolne żarty.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
A patrząc że przez cały sezon na konferencję przed meczowe średnio przychodzi 3 dziennikarzy na krzyż to jakoś nikt inny nie walczy o informacje z klubu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co ma przedmeczowa konferencja do informacji z klubu?
Przecież na tych konferencjach to Kawula kłamie nawet podczas podawania zawodników kontuzjowanych... A Sobolenka pierdzieli swoje dyrdymały o Urydze trenującym z drużyną, ciężkiej pracy itp. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Jak się nie pojawiasz przy klubie to nie łapiesz kontaktów. No ciężko żeby to inaczej wyglądało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
W sumie napiszę też dość przekornie, psy szczekają - karawana jedzie dalej.
Średnia 2 pkt / mecz daje awans. Plan minimum wykonano. Wszystko w porządeczku, ciśniemy dalej ! PS. Ktoś tu Bashę krytykował. Tylko, że dopóki Basha był na boisku to prowadziliśmy 2:0 i przeciwnik nawet sztycha nie zrobił. Dajcie mu już spokój, wiadomo, że wiekowy i łamliwy... ale z tym, że nie ma sił w 60 minucie to nie jestem przekonany. Znaczy, nigdy nie widziałem, żeby trener mu dał zagrać dłużej, a przed żadną z tych zmian nie wyglądał jakby oddychał rękawami.... ![]() Podejrzewam, że to jest zmiana pt 'trzeba chłopa oszczędzać, bo się znów rozleci'. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że chłop ma aż tak słabą kondycję jaką się mu tu imputuje.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 01.08.2023 o godz. 10:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Przecież i tak to co powie na spotkaniu będzie w ciągu kilku dni latać po internecie.Rozumiem jeszcze gdy chodzi o jakiś transfer gdzie często decydują godziny i taka informacja przekazana zamkniętej grupie ma szansę pozostać informacją która podnosi prestiż członkostwa ale tutaj?Socios staje się narzędziem w rękach Jarka. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
To po co piszesz o spotkaniu z Socios skoro to będzie ogólnodostępne? Ja nic o takiej publicznej spowiedzi nie słyszałem. A kiedy ewentualnie będzie?Wtedy jak rzeczywistość ułoży się choć odrobinkę pod bajeczki Królewskiego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Na razie to JK i tak jest wycięty przez zdrowotne problemy w rodzinie, więc się szybko spotkania nie spodziewaj. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak długo Królewski będzie opowiadał o długoterminowym projekcie (maks do przerwy zimowej), tak długo Sobolewski będzie przez nich broniony. I "lodu na głowy".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.08.2023 o godz. 13:16.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
@Arkadiusz.Czerepach
Mecz ze Stalą odwołany? Gdzie temat meczowy? |
|