|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Witam .Mam wielką prośbe .Czy mógłby mi ktos pomóc napisac pismo do banku w sprawie zawieszenia spłat raty kredytu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
wodka czarna porzeczka z czym najlepiej smakuje ?
zubrowka - sok jablkowy wisniowka - bananowy / cola ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wódka czarna porzeczka smakuje najlepiej z mineralna gazowana/niegazowana jak kto lubi. Polecam.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ile kosztuje wymiana głośnika w Nokii E51?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kiedys mialem podobny problem, tyle ze 'zasieg' skakal, okazalo sie ze poszedl uklad zasilajacy. Jezeli mozesz to oddaj na gwarancje, jezeli to nie kup nowy (koszt wymiany tego ukladu to ok 60-70 zl - nowy router 30 zl wiecej)
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
@ Rybka - ten model nie ma przycisku restart heh. Odpinałem kable, resetowałem i modem dialogu i bawiłem się tym d-linkiem...i nic
Karty sieciowe na kompach mam sprawne, problem jest z tą srebrną skrzynką ;-/. Gwarancja ? Panowie, jakieś 2 lata go mam, jakbym ją znalazł - to i tak pewnie jest po czasie. No nic, dzięki za pomoc - ale będę wzywał magika . Okazuje się że ten model ma tendencję do tego, że sam sobie przywraca ustawienia fabryczne. Więc trzeba go od nowa ustawiać. pzdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Polecam szpilkę albo spinacz i wciśnięcie guzika na około 5 sekund z tyłu i konfigurację od początku. http://tinypic.com/view.php?pic=2rzbgr6&s=7 |
|
|
|
Banita
Offline |
|
. Taka mała dziurka, że nie widziałem jej.Problem może być z konfiguracją, bo kiedyś robił mi to informatyk, bo ja noga jestem w tych sprawach. Ale spróbować nie zaszkodzi. Dzięki panowie ! === Chciałbym kupić telefon komórkowy OBOWIĄZKOWO BEZ SYMBIANA ! Zastanawiam się nad motorolami z androidem, np. flipout - ale jednak ma za małe klawisze, więc co radzicie ? Moje wymagania co do tel: - wi-fi - aparat przynajmniej te 3 mpixelie, aczkolwiek może być więcej - kalendarz ( może i to standard w komórkach teraz, ale nie wiem jak na androidzie to wygląda ) - mp3 - możliwość wgrania darmowej nawigacji ! i to wszystko. Bo czego chcieć więcej ? Cena - i tak bym brał telefon w jakimś mixie, ale nie więcej niż powiedzmy 500 zł nie chciałbym wydać. Powód: pytanie o telefonon
Ostatnio edytowane przez nbp : 12.02.2011 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
http://it.violachannel.tv/dettaglio-...r-palermo.html
ktoś wie co to za piosenka w podkładzie tego filmiku ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można kupić kilkuletnie gry na PC po dobrych cenach? Chodzi mi o jakieś punkty wymiany gier, ewentualnie sklepy.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Hej, to znowu ja odnośnie tego szkolenia.
Dwa b.ważne (dla mnie) pytania: 1.Co to jest moment wywrotu? 2. Co to jest ukłd kontroli momentu wywracającego i jak sprawdzamy wyżej wymieniony układ? ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Czy na Krowodrzy na ul, Krowoderskich Zuchów (te bloki koło pętli tramwajowej) to rewiry Cracovii ? Bo byłem tam odwiedzić kolegę i same grafy AW i Cracovii. Jeżeli tak to kolega z WKSu ma przerąbane bo tam załatwił sobie mieszkanie
![]() ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Krowodrza Górka to taka enklawa parchów w północno-zachodniej części Krakowa.
![]()
the end
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To nie są rewiry cracovii, tam po prostu śmierdzi żydem.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie aquarium w Krakowie, czy był ktoś z Was, jakie wrażenia i czy polecacie to miejsce, by wybrać się z dziewczyną?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://hotfile.com/dl/82911312/f63a70e/N.5.0.rar.html
Ściągałem stąd album Nellyego ale nie wiem jakie haslo. kto pomoże? ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Strony z linkami, z ktorej to sciagales. Z najwiekszych polskich to peb.pl (www.peb.pl) albo darkwarez.pl (www.darkwarez.pl).
Jezeli to nie pomoze, sproboj wklepac ten link w google i powchodz na strony gdzie on sie pojawi, moze bedzie tam haslo |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie polecam, sporo kosztuje, a wielkiego szału tam nie ma. Już lepiej po raz kolejny odwiedzić Zoo
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|