|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
Ciebie ni to grzeje ni chłodzi - bo włączyli Ci to za darmo. A po co ? Otóż gdy włącza Ci się granie na czekanie - osoba która do Ciebie dzwoni płaci jak...za nagrywanie się na skrzynkę głosową !!! Tak sobie orange i inni złodzieje dorabiają. A Ty nie bądź miękka pała, tylko zadzwoń na infolinie i zrób zgłoszenie ( chyba że masz taką możliwość przez neta na stronie orange ). Powiedz / napisz że bez Twojej zgody i bezpodstawnie włączyli Ci granie na czekanie którego sobie nigdy nie życzyłeś. To tylko skarga, ale wtedy już nie będą robić Ci takich jaj. === NIE ODBIERAJĄ TELEFONU W BIURZE ORANGE, STĄD TUTAJ ZAPYTAM : czy telefony które sprzedają w orange mają blokadę simlock ? czy tylko era daje bez blokady ==== @Marcinnno - z całym szacunkiem do Ciebie, ale właśnie przez takich jak Ty, którym się nic nie chce, nie chcę się dzwonić, pisać, zgłszać tego - operatorzy robią nas wszystkich w bambuku cały czas - bo mało kto się chce wykłócać się o jakąś melodyjkę czy o parę groszy. Ale nie bierz tego do siebie ![]() Powód: PIEPRZONA POMARANCZA
Ostatnio edytowane przez nbp : 09.02.2011 o godz. 17:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
wszystko odblokowane dzięki za pomoc
metoda kolegi Jota skuteczna zadzwoniłbym tam, ale po pierwsze nie odbierają po drugie nie chce mi się z nimi wykłócać |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Powstała nawet strona tu-nie-kupisz-ery.pl czy coś takiego. I wszystkie punkty gsm przestały handlować tak takiem starterami i doładowaniami w ramach protestu ![]() Wiadomo, salon sam zdejmuje blokady, to punkty gsm tracą hajs. Dzięki za odp co do sim`a w pomarańczy. pzdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak szybko i bezproblemowo wyegzekwować kasę od nieuczciwego zleceniodawcy, który miał kasę wypłacić już kilka dni temu... Wezwanie do zapłaty z groźbą wejścia na drogę postępowania cywilnego powinno wystarczyć?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Masz papier, że jeden z was był zleceniodawcą a drugi zleceniobiorcą to jest ok. Pierwszy krok to piszesz oficjalny papier do niego, że dajesz mu 7 dni na uregulowanie należności, podajesz swój numer konta, pod groźbą powiadomienia Inspekcji Pracy. Po tym powinien się obsrać i hajs oddać. Ważne jest, abyś miał potwierdzenie że wysłałeś taki dokument. Ewentualnie korzystasz z jednej z opcji poczty - list ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru. Jeśli nie odda, informujesz Inspekcję Pracy. Jeśli i to nie pomoże to czeka cię wyprawa do Sądu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dokładnie takie pisemko sobie przygotowałem, jeszcze zanim mi napisałeś. Z tym, że nie straszyłem Inspekcją Pracy, a od razu sądem. Piszę jeszcze dodatkowo e-mail do osób będących 'nad nimi'. ![]() Wyślę to oczywiście do tejże 'spółki', no i właśnie chcę to zrobić z potwierdzeniem odbioru, tak aby mieć pewność, że dostali ten list. Dzięki za wyjaśnienie. ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
...... -- Podziekowal
Ostatnio edytowane przez mic : 10.02.2011 o godz. 12:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
12mb (zapis). Polecam kingstone'a.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Obecnie mam pena Transcend JF V60 16 GB.
Nie wiem jakie ma parametry, ale jak coś na niego wgrywam to średnia prędkość to ok 17-19 mb a zgrywanie to ok 28 - 32 mb. Jestem z niego bardzo zadowolony. |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
macie kogos co sie zajuje grafity na sciane w domu
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Podesłałby ktoś link z grafiką: Łobodziński mueva a Real Madrid.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ![]()
"Deklaracje są zawsze i wszędzie szybsze od czynów." Marian Brandys
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
mam pytanie do architektów:
- jestem współwłaścicielem kamienicy w Krakowe. Ostatnio dostałem zawiadomienie z Wydziału Architektury, że wszczęto postępowanie w sprawie wydania decyzji o pozwolenie na budowę, na sąsiedniej działce. Dla mnie problem jest taki, że postawienie czegokolwiek na sasiedniej działce (odelgłość ok. 10 m od moich okien na parterze) spowoduje, że moje mieszkanie znajdzie sie w studni (brak dostepu światla dziennego, bo już teraz jest słabo - okna wychodzą na zachód), co spowoduje obniżenie wartości mieszkania i może jakies negatywne skutki zdrowotne... Oczywiście mogę w terminie 7 dni zglaszac zastrzeżenia i wnioski do projektu. Domyslam sie, że nie wystarczy moje "Nie zgadzam się". Czy są jakies przepisy, na jakie mogę w moich negatwynych uwagach co do projektu sie powołać? Czy też nie mam nic do gadania? Chętnie przyjmę odpowiedzi na priv |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A Ty kurde kto? Robocop jakiś czy co?
![]() EOT, Musiałem wybaczcie... ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
działa Wam normalnie http://www.elitewarez.com.pl
bo mnie się pojawia jakiś syf: You are here : Portal Forum EliteWarez Witaj, świecie! Posted On środa, 09 lut 2011 By admin. Under Bez kategorii Witaj w WordPressie. To jest Twój pierwszy wpis. Zmodyfikuj go lub usuń, a następnie rozpocznij blogowanie! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Głupie pytanie: gdzie kupię maskotkę Serce i Rozum z reklamy TP ( nie nie jestem dziecko Neostrady, uprzedzając pytania )
edit: Marcin_fan można tak powiedzieć więc dlatego pomocy
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 10.02.2011 o godz. 20:22.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
niech zgadne, prezent dla drugiej połówki ?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Z tego co wiem od osoby pracującej w tp to nie kupisz. Żeby dostać takie maskotki musiałbyś kupić Neostradę. A czy wie ktoś czy można za karnety w nowej strefie kibica płacić karta ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pracował / pracuje ktoś w MacDonald's ? Jakie są stawki ? Ostatnio mam ciężką sytuacje i potrzebuje pracy. Niestety nie posiadam samochodu do rozwożenia pizzy , a nie chcę pracować w telemarketingu . Inni pracodawcy nie odpowiadają na moje zgłoszenia. Doświadczenia wielkiego nie mam gdyż jestem po lo, a obecnie jestem na studiach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Wiem sam jak to jest. Kila lat temu, zaraz po maturze rozpocząłem pracę w KFC. W McDonalds jest wyższa stawka godzinowa. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A nie wiecie ile mniej wiecej płacą w McDonaldzie albo w KFC?
Czy są wolne miejsca do pracy w tych "restauracjach"? Chodzi mi glownie o wakacje... ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
W KFC 6,70 netto/godzina. Chodź, pytaj. Pójdź do jednej restauracji tej i tej, poproś kierownika/managera, zapytaj czy nie szukają. Jak nie szukają, zapytaj czy szukają w innej. Ja w KFC pracowałem pół roku- miesiąc na Zakopiańskiej, 5 miesięcy na Floriańskiej. Przed maturą grom ogłoszeń, myślałem że znajdę pracę pstryknięciem palca. Po maturze jednak zostało tylko KFC ![]() Powtarzam- dobra robota na początek. Można się wiele nauczyć, w szczególności szacunku do swojej i czyjejś pracy, sumienności, dokładności Sam wiem że potem się to baaaaaardzo sprzydaje.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 10.02.2011 o godz. 22:29.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje jakieś w Miare Radyjko do samochodu..
i zeby cena też nie była z kosmosu polecicie cos? ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Potrzebuję namiar na jakiś sklep/hurtownię gdzie kupię jakieś części do pralki (łożyska) w Krakowie lub okolicy (północ Krakowa). Dzięki.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ma ktos pamiętniki Planktona ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie można obejrzeć w TV albo najlepiej w necie jutrzejszą walkę Emelianenko vs Silva? O której w ogóle jest walka czasu polskiego?
|
|
|