The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2010, 17:35
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
A taki żartowniś to powinien zostać namierzony i o też powinien dostać nauczke. Po mordzie.
A niby dlaczego, po raz kolejny nauczka dla tych co to te wszystkie rewelacje biorą na serio. Co okienko transferowe jest wysyp nowych informatorów a wśród kibiców dalej tacy co w to wierzą.
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.08.2010, 17:35
Cytat:
Ten "informator" napisal w artykule, ze ma 350 km do Krakowa. Ktorys z uzytkownikow tez ma taka odleglosc w podpisie i prezentuje podobny czyli zenujacy poziom.
Już się zająłem jego lokalizacją Adres za jakąś chwilę xD
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 17.08.2010, 17:36
Markus napisał(a):Wyświetl post
Jeśli to prawda - duża porażka. Oznaczająca fiasko rozmów z Jimenezem. Ciekawe, o co tym razem poszło i którą nogą z łóżka wstał Cupiał...
Ale jak to możliwe - przecież był już w Krakowie?

Haha, to było do przewidzenia. Ale Ayew chociaż przyjdzie? Koyoot?
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.08.2010, 17:37
Ten koleś wie co mówi? miało być NAJPÓŹNIEJ DO 18 SIERPNIA w co on gra? to są jakieś jaja ok rozumiem ale po co te zapewnienia ?

P.s Miejscowość Zamość bo ja mam dokładnie 361 km to nie ja
Piggy oddaj hajs
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.08.2010, 17:37
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Pewnie niektórzy w klubie żałują,że nie można przetestować trenerów jak np.bramkarzy.Potrzymałoby się takiego delikwenta z tydzień w Krakowie i z zaciekawieniem obserwowałoby się jak uczy prosto kopnąć piłkę Łobo.
Nawet nie żartuj
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=33350
W życiu bym nie pomyślał ale teraz ten post nabiera zupełnie innego znaczenia...
to są po prostu jaja
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 17.08.2010 o godz. 17:49.
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 17.08.2010, 17:44
Nie no komedia
Znowu Kowalski, Pawełek i Rado w pierwszym składzie
http://www.betexplorer.com/soccer/po...gue-2010-2011/
przynajmniej ładne kursy na Widzew...
I pewnie z Jimeneza już nici
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 17.08.2010, 17:45
Czego sie wszyscy spodziewalismy.
Nie oddawna wiadomo ze Wisla jest nieprofesjonalnie prowadzona, tutaj NIGDY nic nie bylo na czas.

Tak offtopowo... wszyscy chcielismy by Basałaj przycisnal Majchra w sprawie stadionu, taaa juz to widze, jak sam sobie rzuca terminami na prawo i lewo.
Przypomne ze do 18stego mielismy miec trenera
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.08.2010, 17:47
„Wybraliśmy dwóch, trzech kandydatów (...)"
Już po pierwszych słowach wiadomo że kłamie. Jakby wybrali, to by wiedział czy jest ich dwóch czy trzech...
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 17.08.2010, 17:55
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
„Wybraliśmy dwóch, trzech kandydatów (...)"
Już po pierwszych słowach wiadomo że kłamie. Jakby wybrali, to by wiedział czy jest ich dwóch czy trzech...
To samo pomyślałam, cholera 2-3 ? chyba wie że rozmawiał i dogadał się wstępnie z trenerem x,y,z, czy tylko z panem a i b? No bo to niepoważne,
2-3 to można mówić przed negocjacjami... skończymy z Michniewiczem albo z jakimś dziadkiem z Włoch
A jak dajmy na to Czesiu wysłałswoje powalające CV i chce mało kasy to pójdziemy na to = w końcu młody, zdolny i jest nazywany polskim Mourinho to prawie jak trener zagraniczny :(
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez mgła : 17.08.2010 o godz. 17:58.
TS Girl
Member

Od: 07.2009

Stary 17.08.2010, 18:03
Cóż, jeśli naprawdę wybiorą kogoś dobrego, można poświęcić ten mecz z Widzewem (trener Kulawik i wszystko jasne... chociaż oczywiście bd wierzyć w trzy punkty). Lepiej zawalić jeden mecz, niż potem całą masę przez zły dobór szkoleniowca.

Przynajmniej coś wiemy i nie musimy co godzinkę odświeżać oficjalki
Dobrze, że Basałaj się odezwał i w pewnym stopniu rozwiał wątpliwości.
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 17.08.2010, 18:09
Wiem że po tym co dzisiaj powiedział Basałaj to bardzo wątpliwe. Ale może to jest jeden z tych dwóch/trzech kandydatów? Zobaczcie:
http://www.zpierwszejpilki.com.pl/aktualnosc/116/
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 17.08.2010, 18:10
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
A niby dlaczego, po raz kolejny nauczka dla tych co to te wszystkie rewelacje biorą na serio. Co okienko transferowe jest wysyp nowych informatorów a wśród kibiców dalej tacy co w to wierzą.
Takie życie , dając nauczke innym, sam powinien dostac nauczkę że nie okłamuję się swiadomie innych osób by miec z tego zabawe.
Jovanovic - masz plusa.
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 17.08.2010, 18:11
Rozumiem, że ten pan miałby być dyrektorem sportowym? Cóż z tego, że budował potęgę PSV. W Wiśle, jeśli nie jest Jezusem i nie potrafi rozmnożyć ryb, chleba oraz wina nic nie zdziała
mgła
Senior Member

Stary 17.08.2010, 18:11
Jako ten dyrektor? nie byłoby źle, ale teraz czekam na info z głównej nie podniecam się już niczym
twardybidon
Senior Member

Stary 17.08.2010, 18:12
jcts napisał(a):Wyświetl post
Wiem że po tym co dzisiaj powiedział Basałaj to bardzo wątpliwe. Ale może to jest jeden z tych dwóch/trzech kandydatów? Zobaczcie:
To raczej kandydat na dyrektora sportowego a nie trenera.
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 17.08.2010, 18:13
On mi bardziej na dyrektora sportowego pasuje niż na jednego z kandydatów na trenera.

Jak miałby zostać dyrektorem sportowym to byłby to niewątpliwy sukces Basałaja.
mgła
Senior Member

Stary 17.08.2010, 18:14
twardybidon napisał(a):Wyświetl post
To raczej kandydat na dyrektora sportowego a nie trenera.
Zbymak pisał, że dyr sportowym będzie ktoś z zagranicy, nie wiem czy ten i już mnie nie obchodzą spekulacje ale niebyłoby źle żeby opuścić "polskie piekiełko" i zbudowac coś od podstaw profesjonalnie.
dziabong
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 17.08.2010, 18:16
Kolejna nienana strona...
Szczerze, to dzisiejsze słowa Basałaja o terminie trenera są mało wiarygodne. W działania więrzę ale w terminy nie. Bo, np. transferów miało nie być przed 1 lipca, a były; do 15. 08 miał być dyrektor sportowy, dalej go nie ma.
Przykłady terminów można mnożyć, więc w nie trudno dokońca wierzyć.
Kibic Białej Gwiazdy
twardybidon
Senior Member

Stary 17.08.2010, 18:17
Odnośnie trenera, to już niech spokojnie wszystko rozważą i dogadają - runda jesienna jest i tak już na straty. Drużyna rozbita, masa nowych ogórków z łapanki, stadion nadal w budowie - nie ma sensu się spinać i spieszyć. Niech wybiorą najlepszego kandydata na spokojnie + nowego dyrektora sportowego. Przez jesień ogarną stan posiadania, w zimie już pod dyktando nowego trenera sprowadzą odpowiednich graczy oraz pożegnają najsłabszych. A wiosną na gotowym już stadionie (chyba miasto do wiosny zdąży?) walka od pierwszego gwizdka o coś (mistrz, PP, puchary - co będzie w zasięgu).
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 17.08.2010, 18:19
http://www.zpierwszejpilki.com.pl/

Na głównej stronie informują, że jest bliski objęcia posady trenera. Mam nadzieję, że to błąd i bliżej mu do dyrektora, w przeciwnym razie nie jest chyba najlepiej.
piter116
Senior Member

Stary 17.08.2010, 18:20
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
haha, wiedziałem ze jakis dzieciak robil sobie jaja z pismakow <Lol2>
http://informator44.republikafutbolu...ie/#comment-83
Możecie powiedzieć w skrócie co ten gościu tam napisał ? Bo strona już nie działa.
royalmichael
Senior Member

Stary 17.08.2010, 18:25
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Możecie powiedzieć w skrócie co ten gościu tam napisał ? Bo strona już nie działa.
Że sobie robił jaja.
Po tym jak pare osób wyraziło chęć znalezienia jego adresu usunął wszystkie wpisy
Jonasz
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 17.08.2010, 18:28
hm... taki dyrektor i do tego Jimenez... - marzenie!
Jeśli trener to nie za bardzo wiem co o tym myśleć, ale raczej mało pozytywnie...
Jeśli jest kozakiem, to co robił Chinach? Trenował Olisadebe?
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.08.2010, 18:41
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Janas też raz jest sportowym dyrektorem a potem trenerem wiec i może z Valcxem jest podobnie.Napewno kandyadura Holendra jest bardziej realna niż Jimeneza czy Petrescu bo nie oszukujmy sie oni więcej kosztują niż Basałaj moze zaoferowac
Tu masz rację, z tym, że karty finansowe rozdaje Cupiał, a nie Basałaj
anthony09
Senior Member

Stary 17.08.2010, 18:46
http://tsw.com.pl/
---> ja temu portalowi podziękowałem i liczę forumowicze, że reszta też im podziękuje ;] Nie wchodzcie na tą stronę, cenzura na tą stronę przez miesiąc za fałszywe info ;]

Na dokładkę napisałem na gorąco ;]
anthony09 napisał(a):
Takie informacje to sobie wsadźcie w ****!! Zero loga na tsw.com.pl i tyle ode mnie ...
Jaja to sobie możecie robić ale z własnych zakompleksiałych tyłków, gdzie pewnie pełno wrzodów na dup** przez to że siedzicie cały czas na necie i piszecie pierdoły o wisełce, czytając przy tym posty i ciesząc z naiwności niektórych ;]
takiego wała ...!

Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 17.08.2010, 18:54
Moze ktos wyjasnic o co chodzi? bo tylko czytam 2 strony o jakims dzieciaku i nie za bardzo rozumiem? Czyli gdzies jest potwierdzenie ze nie ma tematu Jimeneza? nie bardzo rozumiem

bede wdzieczny za wytłumaczenie
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 17.08.2010, 18:55
wynika z tego że na razie trzeba odpuścić i w tym tygodniu się nic nie wydarzy...jako że kula poprowadzi zespół w meczu z widzewem to nie widać aby coś się zmieniło...ehh ależ szkoda...
bonawentura
Senior Member

Stary 17.08.2010, 18:57
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=23740 - no to możemy sobie odpuścić napinki na chwilę...
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 17.08.2010, 19:03
Za tydzień, może się okazać, że jeszcze się jeden kandydat nawinął i trzeba jeszcze z nim porozmawiać. Później nadejdzie listopad, a na ławce dalej będziemy widzieć Kulawik, a Wisłę na 8-11 miejscu w tabeli i faktycznie będziemy na wiosnę toczyć heroiczne boje przed spadkiem spadkiem z ligi z Polonią Bytom czy innymi wynalazkami. Znowu trzeba będzie oglądać popisy Pawełka czy Kowalskiego, aż w końcu w grudniu po długich poszukiwaniach z dumą ogłoszą, że podpisali kontrakt ze Stefanem Białasem. Natomiast stanowisko dyrektora sportowego obsadzą gościem z zagranicy dumnie ogłaszając przy tym jego nazwisko - Josef Csaplar. To co teraz wydaje się być ponurym i mało zabawnym żartem może stać się faktem.
Powód: edycja
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 17.08.2010 o godz. 19:07.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 17.08.2010, 19:04
Przed sezonem pojawiały się na forum wpisy pewnych osób że ta runda jest w pewien sposób spisana na straty, że w klubie dojdzie do przebudowy drużyny etc. Jeśliby połączyć te info z faktem że Basałaj nie spieszy się z wyborem nowego treneiro, tylko raczej kieruje się rozwagą to te dwie wiadomości by się nawet zazębiały. Jedna rzecz mi tylko nie daje spokoju... Czemu dziś nie było treningu?
Ave
Wisła

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów