|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A niby dlaczego, po raz kolejny nauczka dla tych co to te wszystkie rewelacje biorą na serio. Co okienko transferowe jest wysyp nowych informatorów a wśród kibiców dalej tacy co w to wierzą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Adres za jakąś chwilę xD |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ten koleś wie co mówi? miało być NAJPÓŹNIEJ DO 18 SIERPNIA w co on gra? to są jakieś jaja
ok rozumiem ale po co te zapewnienia ?P.s Miejscowość Zamość bo ja mam dokładnie 361 km to nie ja ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=33350 W życiu bym nie pomyślał ale teraz ten post nabiera zupełnie innego znaczenia... to są po prostu jaja
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 17.08.2010 o godz. 17:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie no komedia
Znowu Kowalski, Pawełek i Rado w pierwszym składzie http://www.betexplorer.com/soccer/po...gue-2010-2011/ przynajmniej ładne kursy na Widzew... ![]() I pewnie z Jimeneza już nici |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czego sie wszyscy spodziewalismy.
Nie oddawna wiadomo ze Wisla jest nieprofesjonalnie prowadzona, tutaj NIGDY nic nie bylo na czas. Tak offtopowo... wszyscy chcielismy by Basałaj przycisnal Majchra w sprawie stadionu, taaa juz to widze, jak sam sobie rzuca terminami na prawo i lewo. Przypomne ze do 18stego mielismy miec trenera ![]() ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
„Wybraliśmy dwóch, trzech kandydatów (...)"
Już po pierwszych słowach wiadomo że kłamie. Jakby wybrali, to by wiedział czy jest ich dwóch czy trzech... ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
2-3 to można mówić przed negocjacjami... skończymy z Michniewiczem albo z jakimś dziadkiem z Włoch A jak dajmy na to Czesiu wysłałswoje powalające CV i chce mało kasy to pójdziemy na to = w końcu młody, zdolny i jest nazywany polskim Mourinho to prawie jak trener zagraniczny :( Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez mgła : 17.08.2010 o godz. 17:58.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cóż, jeśli naprawdę wybiorą kogoś dobrego, można poświęcić ten mecz z Widzewem (trener Kulawik i wszystko jasne... chociaż oczywiście bd wierzyć w trzy punkty). Lepiej zawalić jeden mecz, niż potem całą masę przez zły dobór szkoleniowca.
Przynajmniej coś wiemy i nie musimy co godzinkę odświeżać oficjalki Dobrze, że Basałaj się odezwał i w pewnym stopniu rozwiał wątpliwości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wiem że po tym co dzisiaj powiedział Basałaj to bardzo wątpliwe. Ale może to jest jeden z tych dwóch/trzech kandydatów? Zobaczcie:
http://www.zpierwszejpilki.com.pl/aktualnosc/116/ ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Takie życie , dając nauczke innym, sam powinien dostac nauczkę że nie okłamuję się swiadomie innych osób by miec z tego zabawe.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Rozumiem, że ten pan miałby być dyrektorem sportowym? Cóż z tego, że budował potęgę PSV. W Wiśle, jeśli nie jest Jezusem i nie potrafi rozmnożyć ryb, chleba oraz wina nic nie zdziała
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jako ten dyrektor? nie byłoby źle, ale teraz czekam na info z głównej nie podniecam się już niczym
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Jak miałby zostać dyrektorem sportowym to byłby to niewątpliwy sukces Basałaja. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Szczerze, to dzisiejsze słowa Basałaja o terminie trenera są mało wiarygodne. W działania więrzę ale w terminy nie. Bo, np. transferów miało nie być przed 1 lipca, a były; do 15. 08 miał być dyrektor sportowy, dalej go nie ma. Przykłady terminów można mnożyć, więc w nie trudno dokońca wierzyć. ![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odnośnie trenera, to już niech spokojnie wszystko rozważą i dogadają - runda jesienna jest i tak już na straty. Drużyna rozbita, masa nowych ogórków z łapanki, stadion nadal w budowie - nie ma sensu się spinać i spieszyć. Niech wybiorą najlepszego kandydata na spokojnie + nowego dyrektora sportowego. Przez jesień ogarną stan posiadania, w zimie już pod dyktando nowego trenera sprowadzą odpowiednich graczy oraz pożegnają najsłabszych. A wiosną na gotowym już stadionie (chyba miasto do wiosny zdąży?) walka od pierwszego gwizdka o coś (mistrz, PP, puchary - co będzie w zasięgu).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
http://www.zpierwszejpilki.com.pl/
Na głównej stronie informują, że jest bliski objęcia posady trenera. Mam nadzieję, że to błąd i bliżej mu do dyrektora, w przeciwnym razie nie jest chyba najlepiej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
hm... taki dyrektor i do tego Jimenez... - marzenie!
Jeśli trener to nie za bardzo wiem co o tym myśleć, ale raczej mało pozytywnie... Jeśli jest kozakiem, to co robił Chinach? Trenował Olisadebe? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://tsw.com.pl/
---> ja temu portalowi podziękowałem i liczę forumowicze, że reszta też im podziękuje ;] Nie wchodzcie na tą stronę, cenzura na tą stronę przez miesiąc za fałszywe info ;] Na dokładkę napisałem na gorąco ;] anthony09 napisał(a):
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Moze ktos wyjasnic o co chodzi? bo tylko czytam 2 strony o jakims dzieciaku i nie za bardzo rozumiem? Czyli gdzies jest potwierdzenie ze nie ma tematu Jimeneza? nie bardzo rozumiem
bede wdzieczny za wytłumaczenie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
wynika z tego że na razie trzeba odpuścić i w tym tygodniu się nic nie wydarzy...jako że kula poprowadzi zespół w meczu z widzewem to nie widać aby coś się zmieniło...ehh ależ szkoda...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=23740 - no to możemy sobie odpuścić napinki na chwilę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Za tydzień, może się okazać, że jeszcze się jeden kandydat nawinął i trzeba jeszcze z nim porozmawiać. Później nadejdzie listopad, a na ławce dalej będziemy widzieć Kulawik, a Wisłę na 8-11 miejscu w tabeli i faktycznie będziemy na wiosnę toczyć heroiczne boje przed spadkiem spadkiem z ligi z Polonią Bytom czy innymi wynalazkami. Znowu trzeba będzie oglądać popisy Pawełka czy Kowalskiego, aż w końcu w grudniu po długich poszukiwaniach z dumą ogłoszą, że podpisali kontrakt ze Stefanem Białasem. Natomiast stanowisko dyrektora sportowego obsadzą gościem z zagranicy dumnie ogłaszając przy tym jego nazwisko - Josef Csaplar. To co teraz wydaje się być ponurym i mało zabawnym żartem może stać się faktem.
Powód: edycja
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 17.08.2010 o godz. 19:07.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Przed sezonem pojawiały się na forum wpisy pewnych osób że ta runda jest w pewien sposób spisana na straty, że w klubie dojdzie do przebudowy drużyny etc. Jeśliby połączyć te info z faktem że Basałaj nie spieszy się z wyborem nowego treneiro, tylko raczej kieruje się rozwagą to te dwie wiadomości by się nawet zazębiały. Jedna rzecz mi tylko nie daje spokoju... Czemu dziś nie było treningu?
![]()
Ave
Wisła |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|