|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Rooster jest przy małym rynku? Ciekawe
Pewnie Ci chodzi o English Football Club. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Zna ktoś może jakąś kafejkę internetową w okolicach Placu Bohaterów Getta?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
SV_ dzięki
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niestety kanałów Polastu nie ma na żadnym pakiecie od TP.
![]()
WISŁA !!!
To MY !!! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Czy pracuje ktoś z was może w redakcji jakiejś gazety sportowej
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Podrzuci ktoś działający link do albumu Pezet- Muzyka klasyczna
byle nie na rapida. Dodatkowo nie orientuje się ktoś czy gdzieś w Krakowie dostanę powyższą płytę ( Muzyka Klasyczna- reedycja) lub Muzyka Emocjonalna i ostatni album Pezet/Małolat - Dziś w Twoim mieście. W Epiku widział ktoś ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 10.01.2011 o godz. 17:32.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
http://www.filesonic.com/file/517554...zna__2002_.rar powinien działać
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Miałem pisać w szkolnym, ale ten przegląda więcej osób:
Panie i Panowie: na jutro (ew. środę) muszę napisać referat z fizyki na ciekawy temat związany z astronomią. Pracę piszę na podwyższenie oceny semestralnej (III liceum). Jeżeli znacie jakieś ciekawe tematy, nie wiem, np. rzadkie, interesujące, zjawiska o których można napisać parę słów prosiłbym o pomoc. Chciałbym by praca była oryginalna. Temat to astronomia - różna planety, gwiazdy, komety, konstelacje, słowem wszystko co przychodzi wam do głowy gdy słyszycie o kosmosie. Wszelkie ciekawe pomysły na wagę złota. Z góry dziękuję za pomoc. E: dobre Herkules, dobre obawiam się jednak, że moja fizyczka nie zrozumie przesłania Powód: abc
Ostatnio edytowane przez wislacki : 10.01.2011 o godz. 17:54.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Poszprasz trochę, znajdziesz więcej materiałów na ten temat. Możesz napisać też coś o wymiarach, płaszczakach itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Zna ktoś strone internetowa jak mobile.de z ogloszeniami uzywanych samochodow (w niemczech)?
Garbaż- dzięki
Ostatnio edytowane przez ponury : 11.01.2011 o godz. 10:33.
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Szukam miejsca gdzie mogę zagrać w kręgle. Wiem że kręgielnia jest w Plazie. Wpisałem w goglach i wyskoczył mi jakiś klub Klimat, Bachus, hotel Wilga i tyle.
Pewnie nie ma więcej torów. Zatem pytanie o Fantasy Park w Plazie, duże tłumy np w czwartki albo w środy ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
na basenie AGH są kręgle, dość tanio w porównaniu z Plazą, ale osobiscie nie byłem tam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Tak naprawde to tłumy się zaczynają dopiero pod wieczór. Jade do Francji i potrzebuje tam telefonu. Jaką wybrać sieć, roaming czy co tam jeszcze żeby jak najtaniej wysyłać sms do kraju?
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 10.01.2011 o godz. 22:53.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
Polecić mogę karty do budek np EURO-LATINA gdzie na stacjonarny za 10 euro dzwoniłem do Polski po kilkanaście razy rozmawiając kilkadziesiąt minut. Jeśli chodzi o sms-y tak jak pisałem stawki są niemal identyczne. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ktoś z was grał w squasha? Jak wyglądają koszty gry? Dajmy na to, że chce online kupić wejściówkę na squasha i wynosi ona 60 zł. Chcę iść pograć ze znajomymi - ja płacę od osoby 60 zł czy po prostu jest to cena dla całej mojej grupki przyjaciół?
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Polecam temat o squashu na forum. http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=6064 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
2 tory i rezerwuj telefonicznie najlepiej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Kiedy premiera Chacharow ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Poleci mi ktoś jakiś router ADSL wifi do 100 zł?
I pytanie numer 2, gdzie taki router dostane w dobrej cenie w Krakowie, chodzi mi o jakiś w miare tani sklep komputerowy... ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czy jest możliwe ściągnąć na dysk reportaż wideo o Mariuszu Rokickim z tej strony:
http://www.tvn24.pl/12690,1594805,0,...wiadomosc.html Jakieś pomysły? Dzięki wielkie Kamil86 ![]()
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 12.01.2011 o godz. 17:41.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
WISŁA !!!
To MY !!! ![]()
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Wymyślili już takie cudo - program...
Wpisuje do programu dane z paska z całego roku, a on sam wpisuje liczby do odpowiednich rubryk w picie? Chciałem się pobawić trochę zanim dostane pit z firmy. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
w jakiej cenie można się spodziewac karnetu na tą runde "na gwiazde" chyba w tej rundzie "C"?
![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|