|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dzięki Panowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Poszukuję jakiegoś zdjęcia , typowo związanego z ruchem Ultra. Najlepiej jakiegoś gościa z racą, albo samą płonącą racę.
Coś co będzie jednoznacznie kojarzyło się z ruchem kbiicowskim. Dobrz by było, gdyby foto było w dużej rozdzielczości - choć nie musi to być obowiązkowe. szukałem na google oczywiście pod hasłem tifo, ale same oprawy wyskakują.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Co ty taki purysta? w Krakowie masa ludzi tak mówi, zwłaszcza starszych.
Zdarza się że mówią wiater zamiast wiatr i na pole wychodzą... ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie do braci z Wrocławia. Ile kosztuje Bilet na pociąg do Wrocławia i czy jest jakiś powrotny pociąg do Krk około północy?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
PS. pkp.pl Cytujac Baltroczyka, szlem to blisko, szedlem daleko
Ostatnio edytowane przez mic : 08.01.2011 o godz. 13:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
jeśli ma ktoś graf "mają pejsy i jarmułki" to bardzo proszę o podesłanie, przekopywanie się przez temat o malowaniu to koszmar, tyle tych prac jest
![]() ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
studniówka za parę godzin! wypada dziewczynie kupić bukiet/ pojedynczy kwiat? coś jeszcze o czym mogłem zapomnieć..? konkrety proszę..
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Pytam bo predzej mi na forum ktoś to powie niż znajde tą cene na pkp.pl, a kibiców Śląska bo chyba oni się najlepiej orientują.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Raczej jeden jakiś kwiatek. Kup różę ładnie Ci tam pani za ladą ją przystroi, z ceną do dyszki się zmieścisz raczej. Skołuj sobie jakiś aparacik jeśli wiesz, że będą rzeczy które po prostu Ty sam chciałbyś uchwycić i uwiecznić, bo tam kamerzysta kamerzystą, czyjeś foto też ale wiem jak to potem jest się doprosić o takie rzeczy. Nie wiem co jeszcze, jak co to pisz.., no i dobrej zabawy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
I piersiówkę dla siebie i kolegów ![]() ![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Pamietaj ze to teoretycznie przyszli tesciowie, wiec
tesciowi flaszka tesciowej roza z kolcami, a moze sie pokluje |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie działają mi sterowniki do Wi-Fi pod Windowsem 7. Co na to poradzić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam pytanie. Posiadam książeczkę sanepidu. Mam wbitą pieczątkę 5 lutego 2009 roku? Czy nadal jest aktualna ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Książeczke sanepidowską masz na całe życie.
Pozdro. ![]()
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem,
czas straci wtedy znaczenie. Gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli. Przyjaźń, której nie przerwie już nic. Pamięć, która będzie wciąż żyć. |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jadąc na Puchar Świata skoków do Zakopanego trzeba mieć jakiś bilet ? czy po prostu tak sie wchodzi ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Trzeba mieć bilet na skocznię :
Puchar Świata w Zakopanem - cennik biletów 20.01.2011 godz. 18:00 - SERIA KWALIFIKACYJNA CENA zostanie podana wkrótce. 21.01.2011 godz. 16:30 - PUCHAR ŚWIATA K-120 I KONKURS CENA: 70,00 zł (sektor A i B) 60,00 zł (sektor C i D) 22.01.2011 godz. 16:30 - PUCHAR ŚWIATA K-120 II KONKURS CENA: 70,00 zł (sektor A i B) 60,00 zł (sektor C i D) 23.01.2011 godz. 14:45 - PUCHAR ŚWIATA K-120 III KONKURS CENA: 70,00 zł (sektor A i B) 60,00 zł (sektor C i D) ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Trzeba mieć bilet najtańszy 60 zł/konkurs. http://www.mati.com.pl/ttpoland_sklep/index_towary.php
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Na każdy sektor jeszcze są wejściówki ;>?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ktoś wie może co się stąło z Adrianem Sikorą po tym jak odszedł z Groclinu ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Grał w Realu Murci a teraz chyba w Apoelu Nikozja.
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Czy w podstawowym (darmowym) pakiecie TP internet z telewizją są kanały Polsatu? Zainstalowałem się wczoraj i jakoś nie mogę znaleźć nawet zwykłego Polsatu.
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak się nazywa ten pub przy małym rynku co puszczają w nim zawsze tylko premier league?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Może Rooster
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018