|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tego do końca nie wiem.
A i druga rzecz. Rejestracja samochodu odbywa się na podstawie dowodu własności, tutaj jest f-ra VAT. Wszystko jest ok jeśli w dowodzie rejestracyjnym wklepany jest komis. Zazwyczaj tak nie jest i widnieje tam osoba prywatna. Na logikę urząd nie powienien tego rejestrować, jak to jest? ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Kupując auto od znajomego, całą operacje przeprowadziłem w 2 godziny, oczywiscie dostałem dowód tymczasowy |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
te bluzy nie były ogólnodostępne
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Wychodzi z tego że jeśli komis nie przerejestrował auta to musi Ci dać umowę kupna-sprzedaży poprzedniego właściciela a ubezpieczenie tez powinno być.Jest tylko kwestia czy kontynuujesz ubezpieczenie poprzedniego właściciela czy rezygnujesz z niego i ubezpieczasz auto w firmie w której Ty chcesz.Ale ogólnie auto w momencie kupna powinno mieć OC - jeśli nie ma to pytaj sprzedawcy jak on to widzi.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 28.11.2010 o godz. 00:20.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
szkoda bo bluzy naprawde konkretne
dzięki za odp![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jeśli ktoś zna się na marketingu to bardzo proszę o pomoc,myślę że dla kogoś kumatego w temacie nie będzie to problem i nie zajmie mu dużo czasu
![]() http://w9.wrzuta.pl/plik/23vV0z1F08Y/zajecia_3 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Od komisu dostaniesz fakture Vat, karte pojazdu, ubezpieczenie, dowod rejestracyjny, kopie umowy kupna sprzedazy z poprzednim wlascicelem. Nie zgadzaj się na zaniżanie ceny na fakturze z komisu, bo to też lubią. Jak kupisz robionego na sztukę sztrucla to z komisem łatwiej walczyć o kasę. Jak wypisze ci 500 zł na fakturze to nic z tym nie zrobisz. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam! W styczniu wybieram się na studniówkę i wesele. Z tego powodu chciałbym wreszcie nauczyć się tańczyć. Jako, że jestem tanecznym beztaleńciem muszę zapisać się na kurs. Na kurs jakiego tańca mam się zapisać żeby nauczyli Mnie tańczyć na takich przyjęciach? Ile godzin potrzebuje przeciętny gość aby nauczyć się tańczyć na takim poziomie żeby się Niego nie śmiali
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Pomóżcie, mam problem z pewnym tytułem książki Agathy Christie,którą czytałem wieki temu. Pamiętam,że była tam jakaś wycieczka i siostry mieszkające w zaniedbanym domu. Kojarzy ktoś?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cześć,
Poleci ktoś dobrego i w miarę taniego optyka? Dobrego mam na myśli to, że pomoże w wyborze oprawek itp... Proszę o opinie osób, które same noszą extra oczy i mają wyrobione zdanie w temacie.. z góry dzięki! dzięki Snyrting. czytałem opinie nt. tego fielmann'a, i jeśli chodzi o Bonarkę, to kiepsko tam z fachową obsługą. Ale tak jak mówię, to są opinie z netu. 60,00 PLN to całkiem fajnie, u mnie w Krzeszo mi wycenili oprawki + szkła na około 600,00 PLN Powód: odp.
Ostatnio edytowane przez bondTSW : 28.11.2010 o godz. 13:07.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Okulary (oprawki + szkła) za 60 zł, to całkiem niezła cena. W cenie masz też badania wzroku. Od 5 lat jestem ich klientem i nie narzekam. Powód: tralalala
Ostatnio edytowane przez snyrting : 28.11.2010 o godz. 13:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Czym się różnią te podkładki pod laptopa( http://allegro.pl/listing.php/search...ka+pod+laptopa ), myślałem, że to chodzi jedynie o to by stał nieco wyżej nad płytą biurka i był tym samym lepszy dostęp powietrza do wiatraczków/chłodzenia. Ale widzę tu jakieś wiatraczki wbudowane, w tym, jakieś podkładki żelowe, no i.. ceny. Rozrzut cen niesamowity. A chodzi mi jedynie o to by laptop się mniej grzał w trakcie pracy. Korzystał może ktoś z czegoś takiego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Poszukuję osoby "pomagającej w pisaniu' pracy magisterskiej Więcej info na PW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy na allegro mogę sobie użytkownika dodać do osób "ignorowanych". Chodzi mi o to, żeby pewna osoba nie mogła brać udziału w aukcjach wystawionych przeze mnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Moja sprzedaż...ustawienia sprzedazy...ograniczenia dla kupujacych... czarna lista ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Chcem sie wybrać z dziewczyna na sylwestra jaki hotel polecacie blisko rynku? I ew jak mozna z pkp głownego dojechac (nr autobusu ew odleglosc tylko to taxi podjade)?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanko: czy ktoś miał studniówke w Reducie? Chodzi mi o info, jak tam z miejscem do "tańca", parking, muzyka, żarcie... jak z alkoholem? Mieliscie problem z wniesieniem?
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Kupiłem na Allegro najtańszą, aluminiową czy to metalową. Trzy wiatraczki, średnica każdego ~ 7 centymetrów. Jestem bardzo zadowolony i na pewno czuć różnicę między pracą przy laptopie bez podstawki a z podstawką. Jeszcze kwestia głośności- nie ma różnicy u mnie między lapkiem z podstawką a bez podstawki. Cichuteńko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
poszukuje oprawy GKS-u Katowice na walentynki (?).
Był tam tekst : "odkąd Cie poznałem, moja samotność zaczyna się krok od Ciebie" z góry dzięki ![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
http://cdn1.asteroid.pl/c4/a.eu.fotk...351303_640.jpg ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mam pytanko. Orientuje sie ktos czy w playu jest jeszcze oferta z ps3
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Rozdarly mi sie lekko spodnie ( po tym jak oddalem do prania w Bonarce...) no i pasuje to rozdarcie zaszyc ale chce zeby to bylo zrobione dobrze wiec nie chce samemu bo raz ze nie umie dwa to dosyc porzadne spodnie i chce je w profesjonalne rece oddac. Wiec szukam najlepiej jakiejs krawcowej. Zna ktos jakas (im blizej AGH tym lepiej) ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Posiada ktoś do udostępnienia mMPK Pro dla Krakowa z aktualizacją z dnia 20.11.2010 ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Na Święta została rozszerzona.
Przy wpłacie 99,- PLN i abonamencie 59,-PLN/mies. przy umowie 2-letniej PS 3 jest Twoje wraz z 350 minutami na miesiąc do wykorzystania na dzwonienie w Play i do innych sieci. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|