|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Słuchaj - sprzeczać się z Tobą nie mam zamiaru, ale Twój post
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nigdzie nie napisałem, że WSZYSCY tutaj plują na Smudę. Jeżeli wiesz co mają na myśli inne piszące tutaj osoby - ok, ja nie wiem i nie zamierzam się sprzeczać. Wiem również, że nie jest to forum SKWK, ale dziękuję za troskę
Temat dotyczy Smudy i opinii na jego temat. Ludzie wrzucają tutaj czasem jakieś linki, bądź odnoszą się do źródeł z zewnątrz. Nigdzie nie jest powiedziane, że pisząc w danym temacie mam jedynie skupiać się na tym co napisali pozostali użytkownicy. Dlatego zacytowałem oświadczenie SKWK. Cały czas martwisz się o moje czytanie zrozumieniem, a może powinieneś martwic się o Siebie.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Popieram, SSKW do wyjeb... kimkolwiek są...
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 16.03.2014 o godz. 00:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
To oświadczenie to kompromitacja i koniec końca SKWK. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Za przeproszeniem - chuja masz w tej kwestii do gadania.
edit. Napisz jeszcze co popierasz? Post, który cytujesz nijak ma się do zdania ludzi, wypowiadających się w tym temacie. To może najpierw napisz, do czego lub kogo się odnosisz - pisząc w tym temacie logiczne jest, że prowadzisz dyskusję z pozostałymi użytkownikami wypowiadającymi tutaj swoje zdanie. Przecież - tak mi się przynajmniej wydaje - nie piszesz tu po to, by inni zgadywali z kim w swoich postach w danej chwili dyskutujesz?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 16.03.2014 o godz. 09:51.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Panie Bednarz.
Dopóki będziesz Pan na stanowisku nie wydam złotówki na klub. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ludzie, piszę tu do kibiców, nie kosmitów, szkoda czasu na dyskusje z internetowymi harcownikami. Jak to mówią życie zweryfikuje ich "mądrości". Stadion też. Niebawem wstęp do tego jak bedzie w najbliższych miesiącach/latach wygladała bednarzowo-policyjna atmosfera na nim. Kulminacji bedzie sie mozna spodziewać od nowego sezonu.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2012
Offline |
|
![]() Ma rację, bo piszesz do ściany, a nie do konkretnych osób |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Po drugie - już Ci kolega wyjaśnił powyżej - dziwne, bym "czepiał się" rozmówców, którzy wg mnie piszą do rzeczy (już pominę, że "czepianie się" to zwykła rozmowa z Tobą). Po trzecie - napisałeś, że chodzi Ci o SKWK dopiero po moich "interwencjach". Wybacz, ale domyślać się nie mam zamiaru do kogo kierujesz swoje żale... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mysle ze dla wszystkich optymistow- I polowa pokazuje co gra Wisla, jaki ma pomysl na gre - i mega taktyka trenera " po zawodowce " ...oszukujcie sie dalej zwolennicy Franza ....niestety prawda jest taka jak ta I polowa ....to nawet nie jest komedia- to dramat ....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Smuda, idź po naukę trenerską do tego Słowaka Kociana z Ruchu, może nauczysz się jak można przygotować druzynę do rundy i ustawić taktycznie zespół.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
i dzięki temu Bunoza nie popełni głupich błedów a Brożek będzie miał rekord świata na setke? bez jaj
Obrona : Darek Dudka którego nawet w Lechu nie chcieli. Miał grać w futsal w 2 lidze ... Burliga : fajny chłop, ambitny ale piłkarsko dno Piotr Brożek : pewnie by skończył kariere gdyby nie Smuda I tak jest wynik ponad stan..... ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Smuda to taktyczno- trenersko - to taki Piechniczek - dla niektorych czas zatrzymal sie 20 lat temu - no ale, Boss to lubi i tyle w temacie
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Dajcie spokój, lepiej niech mu/nam dalej w miarę żre. Pamiętajmy, że ma kontrakt do lata 2016 i już to widzę jak płacimy urlopowanemu Smudzie + mamy dobrego trenera na ławce + sensowny skład. Choć cuda się zdarzają.
Trzymajmy kciuki za Wisłę, a więc w tej chwili także za Smudę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
czy ty ogladasz ta kpine teraz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, tak, zobaczymy po rundzie jaki będzie ten wynik ponad stan, nagle okazuje się, że Smuda kopaczy ma słabych (a może ich nie umie odpowiednio przygotować, nauczyć co mają grać, i jaką taktyką). Trener Ruchu ma za to kopaczy z górnej europejskiej półki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Smuda ma jedną zaletę, że nie dyskutuje z grajkami, dlatego Małeckiego już nie ma, ale czy to w dłuższej perspektywie prowadzi do rozwoju? Smuda jest zadowolony bo się utrzymał, podreperował troszkę opinię po kompromitacji na euro, a resztę ma głęboko. Za rok postawi sobie cel "pierwsza szóstka" i będzie twierdził że to arcytrudne zadanie. A jak będziemy na piątym to pojawią się głosy, że mamy wynik ponad stan . Jaja na kiju...
.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 16.03.2014 o godz. 14:41.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Guest
|
|
Nie było kaski na rezerwowego napastnika, teraz nie ma na nowy kontrakt dla np. Pawła czy Miśka, a my wykopiemy Smudę... i kto zamiast? Broniszewski? Maciej Musiał? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
musze powiedzięc że dawno większego kretynizmu nie przeczytałem.no ale masz prawo tak oceniac Nasz klub jego piłkarzy i trenerów.Ale dobrze jest poznać twoją moralnosc i zasady.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 16.03.2014 o godz. 14:46.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
gwiazdzista, antymod.. teraz mozecie zaczac szczekac
fizycznie Wisła lepiej od legi...![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Franek Smuda czyni cuda
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Taki remis, to zwycięstwo
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
No i happy end dzisiaj... nie rozumiem tego po tym co się działo w 1 połowie, ale mniejsza o to. Teraz obyśmy wygrali w piątek z Zawiszą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wisła będzie coraz lepsza kondycyjnie z meczu na mecz bo Smuda ich wykończył w trakcie przygotowań do wiosennej rundy a teraz to dopiero zaczyna procentować. Jak widać Smuda świetnie poprowadził zespół mimo że gracze są ciency (poza Stiliciem) i mieliśmy piękny meczyk sędziowany przez id***ów i pachołków warszafffskich.
Co by nie mówić Smuda przez cały sezon pokazuje że umie prowadzić drużynę mimo wielu słabych kopaczy i nie można narzekać na to jak prowadzi Wisłę choć można mieć uwagi. I przyznaję że byłem zagorzałym przeciwnikiem Smudy w Wiśle ale na szczęście po raz pierwszy Wisła idzie do przodu a nie do tyłu, jak to miało miejsce gdy poprzednio tranował Białą Gwiazdę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
||||
Głupota ogólnie dostępna. Wiara BEZCENNA! |
|||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dzisiejszy mecz pokazał jak żenująco słaba jest Legii, więc tytuł jest jak najbardziej do wygrania trzeba tylko chcieć. a nie symulować, że się chce. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Niektórzy muszą być strasznie rozczarowani dzisiejszym wynikiem w stolicy. Chore to.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|