|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Co tu się podniecać po dwóch kolejkach. Urban po przyjściu do Legii wygrał pierwsze cztery mecze ligowe, a potem widział tylko plecy Wisły. Z baardzo daleka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie napisałem, że jest inaczej. Tylko my nie wypisujemy na forach, nie śpiewamy, że nasi kibice to rodowici Warszawiacy. U Was jest to na porządku dziennym. Wystarczy wejść na Wasze forum i zacząć o tym dyskusje (są podpisy w stylu Otwock, Garwolin, Falenica to Legii klub kibica- coś w tym stylu). I w żadnym razie nie stwierdziłem, że ludzie niezameldowani, nieurodzeni wWarszawie itp są gorszymi kibicami. Zbyt bardzo nadinterpretujesz mojego wcześniejszego posta.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Siedem ? .....
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak, siedem.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Lech moze teraz zaskoczyc,Wisla moze zagrac na przelamanie,Legia moze zaczac grac... Moze byc roznie, wiec lepiej poczekac.
Obawiam sie ze dzisiaj czeka nas wpie****, obym sie mylil ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Obyś się nie mylił.
W każdym razie u nas już w czwartek na Legię sprzedano komplet biletów. ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
troche się oczekałem by zobaczyć w końcu niezajechany Śląsk,ale warto było. Mam nadzieje że Sobota dzis pokaże sie z jak najlepszej strony. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie no, ostatnio Sobota w piątek pokazał się bardzo dobrze, ale trzeba też przyznać, że piątek służył też innemu Piątkowi (z Polonii).
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
hoho Wielka Polonia przegrywa z Zaglebiem... :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z Przyrowskim w bramce po mistrza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale trzeba przyznac, ze Bartczak ładnie uderzył.
bride - my z Pawelkiem zdobylismy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No Bartczak uderzyl zajebiscie co nie zmienia faktu ze jesli Polonia nie wygra tego meczu to troche glupio beda musieli czuc sie Polonisci ktorzy po dwoch kolejkach pisali jaka to nie jest Polonia super. Hmm taki zespol a czyzby juz w 3 kolejce, w meczu u siebie przegral?...
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie śmiejcie się, przecież Dyskopolo wyprzedza wszystkie inne drużyny o kilka długości i właściwie już można dać im miszcza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bramka - rewelacja!
Iwan mówił, że to nie wina Przyrowskiego.Ja mam trochę inne zdanie.Mógł być lepiej ustawiony.Ale na częściowe usprawiedliwienie bramkarza trzeba napisać, że uderzenie bardzo dobre. PS. Sobiech co 100 zmarnował... PS2. Fajna reporterka
Ostatnio edytowane przez sessegnon : 20.08.2010 o godz. 17:35.
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Polonia spuchnie, jak nie teraz to po czasie. Nie chodzi o transfery i trenera, ale o sama specyfike naszej ligi. Beda wysoko, tego jestem pewien, ale punktow pogubia sporo, pytanie czy wiecej czy mniej od reszty.
PS; Bramka przepiekna. Sobiech to drewno a Tosik przereklamowany od 2 sezonow. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
To co Sobiech nie trafił z 7metrów pokazuje jakim jest "piłkarzem"
kilka bramek w Ruchu i wielka gwiazda! Ale niestety są ludzie którzy tym niby zawodowcom płacą jak dla mnie 10 razy za duzo........ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Legionista
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Sam uważam, że zachwyty nad Polonią są dalece przedwczesne
ale z dzisiejszym ferowaniem wyroków to bym sie wstrzymał chociaż do zakończenia meczu ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
O sie dzieje bo Wojciechowski niezadowolony poszedł do szatni pokrzyczec na pilkarzy
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hehe, Wojciechowski wkroczył do akcji
Chyba chce, żeby jego klub sezon zakończył bez porażki. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Sobiech- dobrze się zastawia, nieźle gra głową, potrafi zaliczyć kapitalne asysty, ale typowe 'setki' sprawiają mu multum problemów, w Chorzowie coś o tym wiemy.
Tu jego popisowy mecz- http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...rot_meczu.html |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Wniosek ze Pan Wojciechowski niczego sie nie nauczyl
No i jednak cos to dalo ![]()
Ostatnio edytowane przez kreseq : 20.08.2010 o godz. 17:57.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba słowa Wojciechowskiego zadziałały
![]() Krytykujecie Sobiecha, a ten jak na złość strzela bramke. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Bo przeszedl do Polonii...jak nie nasz, tzn. ze jest slaby(popularna logika). A prawda jest taka, ze to najlepszy mlody napastnik w Polsce. Wojciechowski zaryzykowal i narazie chlopak mu sie splaca...2 mecz i 2 gol.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Logika jest taka ze na dzien dzisiejszy sieknal kilka bramek, wiecej akcji zmarnowal, zebral o koszulke Hiszpanow i to chyba tyle? Do Lewandowskiego w jego wieku mu brakuje duzo. Nie mowie ze jest slaby, ale nie przesadzajmy.
Co innego Smolarek ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda, ze Ebi do nas nie przyszedl - jest z innej bajki (i nie mowie w ocenie tylko o bramke).
Asysta Sobiecha ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No wygląda na to, że Ebi też na razie udany transfer.
PS. @kreseq Niestety(dla Sobiecha), ale koszulki nie zdobył.Królem polowania był Cetnarski ![]() |
|
|