|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No, ale halo. Przecież ja też o żadnych pucharach pisać i myśleć nie chciałem!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wystarczy nam 1 (JEDEN) punkt z Sandecją. Więc aż tak bym nie panikował.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze w temacie frekwencji na stadionach.
W tej kolejce (29): 1. Wisła-Lech - 20053 2. Górnik-Sandecja - 13101 3. Arka-Legia - 11762 reszta poniżej 8k w 28: 1. Legia-Wisła 20236 2. Lech-Lechia 14014 3. Jaga-Arka 8787 reszta poniżej 6k w 27: 1. Lech-Jaga 28587 2. Górnik-Zagłębie 12638 3. Lechia-Legia 12021 4. Wisła-Śląsk 10224 reszta poniżej 6,5k |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ja za to jak najbardziej marze, kto mi zabroni
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nikt.
Każdy z Nas kiedyś dorasta i przestaje marzyć... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nigdy !
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Cele zaś zostały postawione - redukcja zadłużenia, co powoli udaje się realizować i szkolenie młodych. Jednak w tym drugim przypadku sam Junco powiedział, że będzie kwestią przynajmniej 3-5 lat [ na razie zbliżamy się do 2 ] nim wejdą kolejne roczniki nie uważane za "stracone". ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Na dzisiaj jesteśmy siódmą siłą Ekstraklasy. ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fajnie by było tę rozmowe przenieść do jakiegoś bardziej adekwatnego tematu , ciekawe dyskusje giną w meczowym
notabene przydałby się już nowy , mecz w sobote , chyba czas zakładać ![]() ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Teraz tez mamy
Pierwsza 3 jest absolutnie poza zasiegiem ale juz 4 miejsce ? Nie widze, zeby ktos mial lepsza i szersza kadre Pytanie tylko czy na obecnym etapie potrzebne nam sa puchary, gdzie zaczniemy pewnie 30 czerwca od wyjazdu na jakies wypiz.dziejewo gdy polowie skladu koncza sie kontrakty A taki Carlitos przebiera nigami zeby sie stad po sezonie zawinac ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Online |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
4 pkt różnicy, 24 możliwych do zdobycia. W rzeczy samej, bliżej nam do spadku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Online |
|
|
Nie wiem czy pijesz do mnie, ale do tej pory wiosną Korona i Wisła zdobyły więcej punktów od nas, a Górnik tyle samo. Nie sądzę, żeby to diametralnie zmieniło się w fazie finałowej. Oczywiście Wisła, jeśli zagra bardzo dobrze może zdobyć więcej punktów niż 1 z tych zespołów, może nawet 2 z nich, ale mało prawdopodobne jest, ze każdy z nich zagra słabiej od nas. Na pewno mniej, niż to, ze my dokonamy tam jakichś cudów. Oczywiście istotna jest jeszcze 30 kolejka. Jeśli przeskoczymy Koronę i Wisłę, kto wie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Górnik na boisku zdobył 3 mniej od nas, zapominasz o walkowerze z Piastem. Generalnie są 'do łyknięcia' i obstawiam, że się mocno obsuną w tabeli.
Jeśli mam strzelać to obstawiam też, że o 4 miejsce powalczymy z Wisłą Płock i Koroną, jeśli się spektakularnie nie wyłożymy w Niecieczy |
|
|
|
Guest
|
|
|
Wisła walczy o awans do Ligi Europy?
Carlitos: Marzymy o tym, ale nie postawiono nam takiego celu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co dobrze świadczy o zarządzie. Myślą głową, a nie ... sercem
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
No to łudź się dalej i patrz co będzie dalej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A co ma piernik do wiatraka?
Rozmowa nie była o tym czy zasługujemy na puchary, ani czy w nich zagramy. Rozmowa była o tym czy się opłaca w nich grać. Opłaca się i już. Nie próbuj wykręcać teraz kota ogonem, że niby to tamto sramto, bo twoja wypowiedź była boleśnie jednoznaczna i kretyńska. To, że zagraliśmy kupę i mamy złą pozycję startową w walce o 4 miejsce (które prawdopodobnie może dać puchary) jest oczywiste. Nie zmienia to jednak faktu, że plotłeś kocopoły, a ja słusznie zwróciłem ci uwagę. I tak, w dalszym ciągu sądzę, że przegonimy Górnika. Niestety Płock jest w niesamowitym gazie, więc tutaj będzie problem. Z resztą już po następnej kolejce będziemy wiedzieć czy jeszcze o coś gramy, czy mamy wcześniejsze wakacje.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 07.04.2018 o godz. 20:14.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
To se sądź.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Płock w tabeli wiosny jest ex-aequo na 1 miejscu z Lechem.
Czuję, że naprawdę mocno oberwiemy za tydzień. I tylko mamy szczęście, że parchy tak słabo grał na jesień. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|