The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2009, 16:28
goly78 napisał(a):Wyświetl post
Skeba oczywiscie ze macie narzekac ...macie bo jesteście malkontenci. Poprostu żle sie czujecie jak nie narzekacie .
Do przerwy prowadzimy 5:0. Wozimy drugoligowca z katastrofalnym bilansem bramek w lidze. W prawie podstawowym składzie. Oddaliśmy 20 strzałów na bramkę. Posiadanie piłki 70-30 dla nas.

Masz coś jeszcze do powiedzenia na temat malkontentów? Jak nie to zamilcz. Nowa moda nadchodzi, "malkontenci, krytykanci, zawsze mają problem".

mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 23.09.2009, 16:29
kk23 napisał(a):Wyświetl post
Aby grać 2 napastnikami trzeba ich najpierw mieć
hmm, to po co trzymamy zespół Młodej Ekstraklasy skoro oni w wieku 20 lat nie nadają się do tego żeby dać im szansę w meczu z zespołem trzecioligowym?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 23.09.2009, 16:33
Jezus Maria, co ten Kirm wyprawia?! Chlopak powinien odpoczac przez 2 mecze na lawce, bo sie kompletnie zablokowal.
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 23.09.2009, 16:37
Jako malkontent potwierdzam ze Jirsak gra dobry mecz....Brawo Tomasz! Brawo Maly ze nie dostroileś celownika do reszty Wislaków
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.09.2009, 16:37
pirat.z.karaibow napisał(a):Wyświetl post
Do przerwy prowadzimy 5:0. Wozimy drugoligowca z katastrofalnym bilansem bramek w lidze. W prawie podstawowym składzie. Oddaliśmy 20 strzałów na bramkę. Posiadanie piłki 70-30 dla nas.

Masz coś jeszcze do powiedzenia na temat malkontentów? Jak nie to zamilcz. Nowa moda nadchodzi, "malkontenci, krytykanci, zawsze mają problem".
niewiele się pomyliłeś. strzały po 1 połowie 11 Wisły, posiadanie piłki 60-40 a wynik 2:0. ponarzekasz jeszcze?
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 23.09.2009, 16:38
Kirm jak Jirsak, słaby psychicznie chyba, Małecki go bardzo nie lubi, nawet nie cieszy sie z gola jego i nie idzie mu gratulować. ale Jirsak asysta. Małecki znowu strzela, dobry piłkarz, ale nie ten charakter.

kk23
Member

Od: 07.2006

Stary 23.09.2009, 16:39
"Jest niestety drugi gol" co to k.... ma być. Ten Jasina to chyba jakiś legionista.
pirat.z.karaibow
Senior Member

Stary 23.09.2009, 16:41
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
niewiele się pomyliłeś. strzały po 1 połowie 11 Wisły, posiadanie piłki 60-40 a wynik 2:0. ponarzekasz jeszcze?
Tak. 11 to nie 20, również kilka bardzo dobrych akcji przeciwnika do których dojść NIE POWINNO.

Szkoda słów

mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 23.09.2009, 16:41
kk23 napisał(a):Wyświetl post
"Jest niestety drugi gol" co to k.... ma być. Ten Jasina to chyba jakiś legionista.
Zazwyczaj w takich meczach osoby neutralny kibicują słabszym także nie mów że od raz legionista... chociaż muszę przyznać że śmiesznie to brzmi
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.09.2009, 16:42
Piast Kobylin - Gorsza strona tego miasta 1-1... ;/
WISŁA!!!
DevilMayCry
Senior Member

Stary 23.09.2009, 16:43
ehhh wiadomo ,że w pucharach krajowych gra się na pół gwizdka z takimi przeciwnikami. takie stare powiedzenie puchary rządzą się własnymi prawami. o cholera Wisła 3:0 . Wisłą grać k... mać . Dokładnie - SZKODA SŁÓW
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

HEDu
Senior Member

Stary 23.09.2009, 16:43
Małecki znowu... ciekawe kto teraz asysta ? moze znowu Jirsak bo ze srodka ;p ktos dobre piłki posyła, szkoda ze nie widac.

aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 23.09.2009, 16:44
Jeb.. przez niektórych Małecki z 2 brameczkami i akcją wirutozo na 0-3.
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 23.09.2009, 16:46
Widzieliscie Kirma po drugim golu? wogole sie nie cieszył i mial mine jakby myslał: to ja biegne cale boisko leb w łeb z tym małym gnojkiem a ten zamiast mi podac zebym strzelił gola i sie odlblokował to gwiazdorzy.

ps1 - powinnismy miec procent od nastepnego transferu bramkarza druzyny przeciwnej w meczach z niższą klasą

ps2 - to najbardziej jednostronny i beznadziejny komentarz meczu jaki chyba słyszałem w życiu
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 23.09.2009, 16:47
Te komentarze na TVP to jakaś kpina.
Czuję się jakbym oglądał TV Zamość.
Co to ma być? Profesjonalizm?
Dno.
--

Druga połowa lepsza w naszym wykonaniu, Małecki wszedł na boisko i głównie jego skuteczności i szybkości zawdzięczamy gładkie zwycięstwo. Wszyscy piłkarze zagrali dobrze bądź poprawnie. Jedynie Kirm mi się nie podobał ale to chyba była kwestia dziwnego ustawienia go na boisku przez Skorżę. Grał jakby do końca nie wiedział co ma na boisku robić. Szkoda też zmarnowanych sytuacji Diaza.
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.09.2009, 16:48
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Małecki znowu... ciekawe kto teraz asysta ? moze znowu Jirsak bo ze srodka ;p ktos dobre piłki posyła, szkoda ze nie widac.

Na 0:3 asyste miał chyba Brozio
WISŁA TO MY !
HEDu
Senior Member

Stary 23.09.2009, 16:49
Co nie zmienia faktu ze 2 połowa bardzo fajna moze cos dołozymy jeszcze.

Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 23.09.2009, 16:50
powiem tak mecz bez historii, gry nie bede komentował .
JrQ-
Senior Member

Stary 23.09.2009, 16:51
A jak tam drabinka, z kim next?
Czy znow losowanie?
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 23.09.2009, 16:59
Tak na szybko, to in plus:
- ofensywna gra do końca
- skuteczność Małeckiego

In minus natomiast:
- duża nieskuteczność reszty zespołu
- mnogość niedokładnych podań
- niestety postawa Jirsaka, bo myś lalem ze bedzie gryzł trawe i starał sie udowodnic swoją wartość, a tego nie widzialem
- Kirm
- postawa Skorży, gdzie zamiast dać pograć młodym zawodnikom, wpuszcza od początku prawie "żelazną 11".

Chociaz jako że jestem pod wrażeniem Arsenalu to może wymagam za dużo...

tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 23.09.2009, 17:01
krasny napisał(a):Wyświetl post
- postawa Skorży, gdzie zamiast dać pograć młodym zawodnikom, wpuszcza od początku prawie "żelazną 11".
wiec zacznij mu teraz dziekowac ze tak zrobił, bo nie wiem czy teraz bysmy mieli lepsze humory niz po Levadii
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 23.09.2009, 17:02
Po 1. tak jak wczesniej kilka osób zauważyło: Czy to Zamojska TV? o.O
Po 2. Czy mi się wydawało czy ten cały Jasina [czy jak mu tam] się w pierwszej połowie je*nął jeśli chodzi o istnienie naszego klubu [lata] o.O
Po 3. Również z I połowy-> jak można 3 razy podczas tej samej akcji (akcja+ ze 2 powtórki) pomylić KIRMa z DIAZem ?! o.O
A poza tym to fajnie nasza gra wyglądała w tym meczu, tylko, jak zwykle zawiodła: skuteczność... :| Ale przeciez nie będziemy chyba jednak narzekać po meczu, który wygraliśmy 3:0 jesteśmy w kolejnej rundzie i jedziemy z tym koksem! Mam ogromną nadzieję i chrapkę na podwójną koronę pasowałoby w końcu . . . ^,-
Noi tego bramkarza moznaby poobserwować, bo wrażenie robił dobre. Fajnie, że w końcówce wszedl chociaż Papież choć liczyłam, że pokaże się ktos jeszcze. Tak czy inaczej, co mielismy zrobić to zostało wykonane.
A TVP niech wyje*ie tego komentatorka, bo nie pierwszy raz miał wpadki.
Krakowska Wiślaczka!
arsfan90
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 23.09.2009, 17:03
krasny napisał(a):Wyświetl post
Tak na szybko, to in plus:
- ofensywna gra do końca
- skuteczność Małeckiego

In minus natomiast:
- duża nieskuteczność reszty zespołu
- mnogość niedokładnych podań
- niestety postawa Jirsaka, bo myś lalem ze bedzie gryzł trawe i starał sie udowodnic swoją wartość, a tego nie widzialem
- Kirm

Chociaz jako że jestem pod wrażeniem Arsenalu to może wymagam za dużo...

Zgadzam się w 100% z wyjątkiem Arsenalu... Może nie gramy jak Arsenal ale za to sytuacje marnujemy równie "skutecznie"
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA
I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE
MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ

Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.09.2009, 17:07
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Jeb.. przez niektórych Małecki z 2 brameczkami i akcją wirutozo na 0-3.
Z tak słabym rywalem strzelić dwie bramki. Wyczyn nie lada.

Mecz denny. Niczego innego się nie spodziewałem. Skorża ładnie to rozegrał, zmęczył Hatman i na pod męczonych rywali wpuścił napastników. Super. Dobrze mieć tak wybitnego taktyka na ławce.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.09.2009, 17:12
Skuteczność to jednak mamy jak Kambodżański czołg i trzeba to poprawić bo grając z bardziej wymagającym rywalem sytuacji będzie kilka i trzeba je wykorzystywać. Martwi mnie trochę Kirm chce grać ale drużyna z nim jakoś nie... Szkoda bo chłop ma zdolności i pokazywał to wielokrotnie w reprezentacji. Mam wrażenie że drużyna nie przepada za nim, zwłaszcza mały który zdecydowanie przesadza w niektórych momentach chociaż bardzo go szanuję i cenię za to że stale identyfikuję się z klubem.Cóż mam nadzieję że Andraż zacznie grać z drużyną a i sama drużyna poprawi grę.
pirat.z.karaibow
Senior Member

Stary 23.09.2009, 17:20
FajQ napisał(a):Wyświetl post
Cóż mam nadzieję że Andraż zacznie grać z drużyną a i sama drużyna poprawi grę.
Jak Andraż może grać z drużyną jak szczyl Małecki mając możliwość podać do niego lub stracić piłkę, wybiera to drugie?

Stały widoczny element.

brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.09.2009, 17:24
Byłem na meczu, mecz mi się podobał i oczywiście moja Wisełka Gdyby nie poprzeczka Kirm'a i kilka celnych strzałach m.in.Diaza było by spokojnie 4-0.Co do Jasiny pracuje w Lublinie i w tym meczu był za Hetmanem.Hetman ładnie grał i należała nam się bramka no ale cóż jak marnuje się sytuacje....Najbardziej mnie zabił doping: Kibice Hetmana kto wygra mecz(cisza)kibice Wisły: Wisła Kraków Podobał mi się Mały wszedł i strzelił 2 gole
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 23.09.2009, 17:25
Ten mecz dało się oglądać od 75 minuty. Wcześiej to było typowe walenie głową w mur. Mecz podobny do tego z levadią tyle, że trochę skuteczniej. Łobodziński dla mnie najgorszy na boisku. Zaś Kirm skoro z 7 metrów trafił w spojenie a miał pustą bramkę to nie wiem jakiej potrzebuje sytuacji.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.09.2009, 17:29
co do meczu to zdecydowanie najsłabszy Kirm, grał dziś najgorzej odkąd przyszedł do Wisły. Słabo również Jop (w pierwszej połowie), Cantoro. Mecz wygrany na stojąco, szkoda, że nei dał szansy Burlidze, przecież to on trenuje cały czas z 1 drużyną, a nie Papież, który nie jest gwiazdą w młodej.
kamikaze
Member

Od: 02.2009

Stary 23.09.2009, 17:31
Szczerze to nie myślałem, że może być jakiś gorszy komentator od Szpakowskiego, ale ten dzisiejszy to, aż przykro się robiło. Jeśli chodzi o grę to bardzo słabo, chcieli wygrać najmniejszym kosztem i tym razem się udało.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów