|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Masz coś jeszcze do powiedzenia na temat malkontentów? Jak nie to zamilcz. Nowa moda nadchodzi, "malkontenci, krytykanci, zawsze mają problem". ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
hmm, to po co trzymamy zespół Młodej Ekstraklasy skoro oni w wieku 20 lat nie nadają się do tego żeby dać im szansę w meczu z zespołem trzecioligowym?
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jezus Maria, co ten Kirm wyprawia?! Chlopak powinien odpoczac przez 2 mecze na lawce, bo sie kompletnie zablokowal.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jako malkontent potwierdzam ze Jirsak gra dobry mecz....Brawo Tomasz! Brawo Maly ze nie dostroileś celownika do reszty Wislaków
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
a wynik 2:0. ponarzekasz jeszcze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kirm jak Jirsak, słaby psychicznie chyba, Małecki go bardzo nie lubi, nawet nie cieszy sie z gola jego i nie idzie mu gratulować. ale Jirsak asysta. Małecki znowu strzela, dobry piłkarz, ale nie ten charakter.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"Jest niestety drugi gol" co to k.... ma być. Ten Jasina to chyba jakiś legionista.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szkoda słów ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zazwyczaj w takich meczach osoby neutralny kibicują słabszym także nie mów że od raz legionista... chociaż muszę przyznać że śmiesznie to brzmi
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Piast Kobylin - Gorsza strona tego miasta 1-1... ;/
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ehhh wiadomo ,że w pucharach krajowych gra się na pół gwizdka z takimi przeciwnikami. takie stare powiedzenie puchary rządzą się własnymi prawami. o cholera Wisła 3:0 . Wisłą grać k... mać . Dokładnie - SZKODA SŁÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małecki znowu... ciekawe kto teraz asysta ? moze znowu Jirsak bo ze srodka ;p ktos dobre piłki posyła, szkoda ze nie widac.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jeb.. przez niektórych Małecki z 2 brameczkami i akcją wirutozo na 0-3.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Widzieliscie Kirma po drugim golu? wogole sie nie cieszył i mial mine jakby myslał: to ja biegne cale boisko leb w łeb z tym małym gnojkiem a ten zamiast mi podac zebym strzelił gola i sie odlblokował to gwiazdorzy.
ps1 - powinnismy miec procent od nastepnego transferu bramkarza druzyny przeciwnej w meczach z niższą klasą ps2 - to najbardziej jednostronny i beznadziejny komentarz meczu jaki chyba słyszałem w życiu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Te komentarze na TVP to jakaś kpina.
Czuję się jakbym oglądał TV Zamość. Co to ma być? Profesjonalizm? Dno. -- Druga połowa lepsza w naszym wykonaniu, Małecki wszedł na boisko i głównie jego skuteczności i szybkości zawdzięczamy gładkie zwycięstwo. Wszyscy piłkarze zagrali dobrze bądź poprawnie. Jedynie Kirm mi się nie podobał ale to chyba była kwestia dziwnego ustawienia go na boisku przez Skorżę. Grał jakby do końca nie wiedział co ma na boisku robić. Szkoda też zmarnowanych sytuacji Diaza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Na 0:3 asyste miał chyba Brozio ![]() ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co nie zmienia faktu ze 2 połowa bardzo fajna
moze cos dołozymy jeszcze.![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
powiem tak mecz bez historii, gry nie bede komentował .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jak tam drabinka, z kim next?
Czy znow losowanie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Tak na szybko, to in plus:
- ofensywna gra do końca - skuteczność Małeckiego In minus natomiast: - duża nieskuteczność reszty zespołu - mnogość niedokładnych podań - niestety postawa Jirsaka, bo myś lalem ze bedzie gryzł trawe i starał sie udowodnic swoją wartość, a tego nie widzialem - Kirm - postawa Skorży, gdzie zamiast dać pograć młodym zawodnikom, wpuszcza od początku prawie "żelazną 11". Chociaz jako że jestem pod wrażeniem Arsenalu to może wymagam za dużo... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Po 1. tak jak wczesniej kilka osób zauważyło: Czy to Zamojska TV? o.O
Po 2. Czy mi się wydawało czy ten cały Jasina [czy jak mu tam] się w pierwszej połowie je*nął jeśli chodzi o istnienie naszego klubu [lata] Po 3. Również z I połowy-> jak można 3 razy podczas tej samej akcji (akcja+ ze 2 powtórki) pomylić KIRMa z DIAZem ?! o.O A poza tym to fajnie nasza gra wyglądała w tym meczu, tylko, jak zwykle zawiodła: skuteczność... :| Ale przeciez nie będziemy chyba jednak narzekać po meczu, który wygraliśmy 3:0 pasowałoby w końcu . . . ^,-Noi tego bramkarza moznaby poobserwować, bo wrażenie robił dobre. Fajnie, że w końcówce wszedl chociaż Papież choć liczyłam, że pokaże się ktos jeszcze. Tak czy inaczej, co mielismy zrobić to zostało wykonane. A TVP niech wyje*ie tego komentatorka, bo nie pierwszy raz miał wpadki. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Zgadzam się w 100% z wyjątkiem Arsenalu... Może nie gramy jak Arsenal ale za to sytuacje marnujemy równie "skutecznie" ![]() ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Z tak słabym rywalem strzelić dwie bramki. Wyczyn nie lada.
Mecz denny. Niczego innego się nie spodziewałem. Skorża ładnie to rozegrał, zmęczył Hatman i na pod męczonych rywali wpuścił napastników. Super. Dobrze mieć tak wybitnego taktyka na ławce. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Skuteczność to jednak mamy jak Kambodżański czołg i trzeba to poprawić bo grając z bardziej wymagającym rywalem sytuacji będzie kilka i trzeba je wykorzystywać. Martwi mnie trochę Kirm chce grać ale drużyna z nim jakoś nie... Szkoda bo chłop ma zdolności i pokazywał to wielokrotnie w reprezentacji. Mam wrażenie że drużyna nie przepada za nim, zwłaszcza mały który zdecydowanie przesadza w niektórych momentach chociaż bardzo go szanuję i cenię za to że stale identyfikuję się z klubem.Cóż mam nadzieję że Andraż zacznie grać z drużyną a i sama drużyna poprawi grę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak Andraż może grać z drużyną jak szczyl Małecki mając możliwość podać do niego lub stracić piłkę, wybiera to drugie?
![]() Stały widoczny element. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Byłem na meczu, mecz mi się podobał i oczywiście moja Wisełka
Podobał mi się Mały wszedł i strzelił 2 gole ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ten mecz dało się oglądać od 75 minuty. Wcześiej to było typowe walenie głową w mur. Mecz podobny do tego z levadią tyle, że trochę skuteczniej. Łobodziński dla mnie najgorszy na boisku. Zaś Kirm skoro z 7 metrów trafił w spojenie a miał pustą bramkę to nie wiem jakiej potrzebuje sytuacji.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
co do meczu to zdecydowanie najsłabszy Kirm, grał dziś najgorzej odkąd przyszedł do Wisły. Słabo również Jop (w pierwszej połowie), Cantoro. Mecz wygrany na stojąco, szkoda, że nei dał szansy Burlidze, przecież to on trenuje cały czas z 1 drużyną, a nie Papież, który nie jest gwiazdą w młodej.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Szczerze to nie myślałem, że może być jakiś gorszy komentator od Szpakowskiego, ale ten dzisiejszy to, aż przykro się robiło. Jeśli chodzi o grę to bardzo słabo, chcieli wygrać najmniejszym kosztem i tym razem się udało.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|