|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Jermain Defor w Psmouth strzelił mi w sezonie ponad 60 bramek w czterdziestu paru meczach.. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Do Wisły go
Też duży Brazylijczyk, chyba nikt się nie skapnie.![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Cytat:
W orginale zakładasz poprostu nowy serv i sprawdzasz jego IP a przy piracie polecam Hamachi...symuluje on połączenie LAN wiec nie ma wiekszych problemów z połączeniem xD ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To ja tez w kontekście Hamachi... chce zagrać w NFS Carbon... ale nie wiem jak to powłączać...
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Do grających w Assasin Creed:
Zaraz na poczatku gdzie poznaje się przyciski itp. mam ścigać się z jakimś gościem. Za pomocą mouse 1 + space +strzałka. Pomimo tego, że za każdym razem dobiegam pierwszy, ciągle muszę to powtarzać, tracę powoli cierpliwość do tej gry i zaraz ja wy... może mi ktoś powie co robię źle? Z góry dzięki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Może galop czy coś.. sprawdź w mission briefs.. przynajmniej na playstation tak jest.
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Musisz miec h-profile(tylko z nim wykonasz sprint ) inaczej nawet jak dobiegniesz przed gosciem do markera to i tak przegrasz.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Gracie moze cos w Uefa Euro 2008 przez połaczenie bezprzewodowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
polecćie jakieś gry od 2005 roku, od tamtego czasu w nic nowego nie grałem (za wyjątkiem FM-ów) bo na starym kompie nie dzialało. Nie interesowały mnie gry i niewiem co wychodziło fajne.
No musze coś miećna nowego kompa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pro Evolution Soccer 6 ;] tyle polecam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Assasin's Creed, Crysis (chociaż jest czasami nudnawy), Gears of War, Company of Heroes, Mass Effect
Pełno dobrych gier wyszło wszystko zależy od tego jakiego typu lubisz. Najlepiej wejdź sobie na www.gamespot.com i tam popatrz na ranking generalnie te wysokiej oceny są naprawde warte uwagi (nie to co na innych serwisach tego typu) a i generalnie dla wszystkich fanów CS-a polecam spróbować America's Army jeżeli oczywiście szukacie bardziej realistycznej gry ( jest darmowa ) do ściągnięcia z www.americasarmy.com
Ostatnio edytowane przez spinnaker : 30.07.2008 o godz. 13:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś ma jakiś link do spolszczenia FM 08 ? Z góry dzięki
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
najnowsze screeny z FIFY09 (wersja PS3), graficznie prezentuje się znakomicie, ciekawe czy EA popracowała też w końcu odpowiednio przy modelu gry, bo co roku granie w ten sam sposób od 2003 już trochę nudzi
http://img359.imageshack.us/img359/4...sxbox36un4.jpg http://img295.imageshack.us/img295/1...sxbox36eu8.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Poszukaj na www.portal24h.pl wyszukiwarkę masz w prawym górnym rogu stronki
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mam problem z FM-2008. Jestem w okresie przygotowawczym do nowego sezonu, gram sparing i przy przetwarzaniu juz po sparingu, gra się zacina i nic, nie reaguje..po prostu stoi. Wcześniej nie miałem tego problemu. Wie ktoś co to moze być
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skąd można pobrać np. stadion Wisły, czy Celticu do FIFY 08? Jeśli ktoś zapodałby jakieś linki to byłbym niezmiernie wdzięczny. [Chodzi mi o stadiony za friko
]Pozdro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Ja w poprzednich wersjach (w 2008 nie gram) jak mi gre wywalało ewidentnie cały czas w jednym momencie, brałem urlop przez ten moment gry i działało dobrze dalej. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tylko zacina się zaraz po meczu. Jest to podsumowanie(po pomeczowej rozmowie motywacyjnej) i daję dalej i staje...ale spróbuję. Dzięki wielkie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeśli ktoś lubi gry z serii Total War niech zassa i wypróbuje grę Mount & Blade. Gra grafiką nie powala ale ma dużą grywalność. Na razie programiści wypuścili kilka wersji beta i można testować. Są też na necie craki do odblokowania gry (normalnie można grac tylko do levelu 6). Akcja gry toczy się w średniowieczu. Coś jak Gothic tyle że bardziej realistyczna bez czarów i magi. Można najmować żołnierzy, bohaterów itp. Walczymy o względy lordów i Króla wykonując rozmaite zadania bądź pomagając w wojnach. Jeśli komuś wytrzyma komputer na mapie może walczyć 1000 żołnierzy. Wielkim plusem jest to że nie tylko możemy nimi kierować poprzez komendy a samemu uczestniczyć w bitwach.
Jeśli ktoś zna podobne gry niech napisze. Tylko żeby było bez żadnych czarów i magii. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o Serię total war to dobry jest medival 2 Total War + dodatek ale najlepiej mi sie gralo w Rome Total War + dodatek. A jesli chodzi o gre ze sredniowiecza to przypomina mi sie Joanna D'arc
![]()
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam zainstalowaną grę simsy 2 i chcę doinstalować do tego dodatki jak to zrobić i jak później uruchamiać ?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam Serdecznie.
Szukam osób grających w grę Wolfenstein Enemy Territory... Jeżeli jest ktoś taki to bardzo bym prosił aby się do mnie zgłosił czy to na priv czy w tym temacie... Szukam ekipy WIŚLAKÓW do tej gry. Stworzylibyśmy teem ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY i promowalibyśmy nasz klub Jeżeli będą chętni (przynajmniej 5 osób) to podam szczegóły. A jeśli ktoś ma pytania to na każde chętnie odpowiem. Czekam na odpowiedzi. Pozdro! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest ktoś chętny zagrać sparing w FIFE 08? Jak coś to napiszcie na p.w. bądź w temacie.
Jeśli byłoby kilku chętnych moglibyśmy zrobić jakieś mały turniej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ja okresowo gram w Wolfa. Jakieś dwa lata temu zacząłem potem przerwałem i kiedyś znów wróciłem. Teraz gram troszke w Lineage II. Ale wolf ciągle zainstalowany na kompie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja to jestem ciekaw kiedy cos takiego bedzie ze w pesika bedzie mozna ciupnac przez neta bez oryginalnej gry tak jak w fifke
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Eeeta PS bez obrazy, ale śmierdzi
To jest ktoś chętny zagrać w FIFĘ!? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja gram w Wolfensteina Enemy Territory. Niestety teraz rzadziej ze względu na brak fajnych serwerów, ale gram
Mój nick JacobusTSW jak coś... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|