|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
a cos typu wipeout to moze byc np Crazy Frog takie wyscigi ![]()
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 17.07.2008 o godz. 00:00.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Szukam Krakowskich serwerów CS.1.6 steam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Witam mam mały problem, wstyd sie przyznac ze w Fm 08 gram dopiero od wczoraj
![]() Poł sezonu za mną a ja niewiem jak sparingi ustalać we wczesnijszych edycjach jakoś to intuicyjnie się robiło a tu teraz nie mogę znaleść |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
pamietam na swoim pentium 200 w to śmigałem, to były czasy....btw. Procek i cały komp z tamtych czasow nadal działa, a sprzet ma 11 lat Dlatego dochodze do wniosku że Intel i SVGA to najsolidniejsze firmy. Monitor Hyunday też, ale koniec rozmywania ![]() dymek może mi sie troche pomieszało z tym polem i dworem, sorry, ale nadal wychodzi sie z Domu na dwór W ogóle to z tym to chciałem zebyś zamiast kisił sie przed kompem i pograł sobie w piłe ze znajomymi. Ostatnio miałem taką ytuacje, graliśmy w tym turnieju mistrzostwa Polski Playareny ledwo uzbierałem 6, a byłoby 7 tylko koleś zamiast pojechać na turniej to wolał zostac w domu i pograć sobie z jakimiś pajacami w Warcrafta III. Soryy ale dlatego jestem uczulony na to ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nazwa klubu* : Terminarz potem ciskasz w zaplanuj sparing a potem wybierasz w jakim terminie ma być rozegrany ustalasz opcje sparingu,rywala,czas gry i dajesz ZATWIERDŹ potem daj kontynuuj i pojawi ci się wiadomość czy klub przyjął propozycje rozegrania sparingu czy nie (proponuje grac mecze u siebie bo zawsze coś wpadnie do kasy klubowej z biletów sprzedanych na ten mecz. Nie wszystkie kluby oczywiście chcą grac z tobą na wyjeździe tzn u ciebie na stadionie *nazwa twojego klubu np. KS Kszoki i potoki ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Najlepszą grą w jaką grałem była 'Mafia: The City of Lost Heaven'. Przeszedłem ją chyba z 10 razy i jeszcze mi się nie znudziła. Teraz pozostaje tylko czekanie na Mafię 2, a widzę, że w tej kwestii za bardzo nikt głosu nie zabiera
Ja już się nie mogę doczekać, a jeszcze nie wiadomo czy pojawi się ona w ogóle w 2008 roku, mam nadzieję, że tak ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie najlepszą grą jest i bedzie Fallout
z niecierpliwością czekam na trójkę.sam jedynke i dwójke przechodziłem po 10 razy i za każdym razem inaczej hehe, każdy ma swoją ulubioną gierke. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja to tylko czekam na sierpień fajnie gierki będą dużoooooooooo nowości
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Raczej na przełomie września/października - np. Far Cry 2
![]() ![]()
"Od chwili tej do końca świata,
...w pamięci ludzkiej będziem żyć: my, wybrańców garść, ...kompania braci" W.Szekspir Drink up me Hearties Yo Ho! You can't always get what You want |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Może któregoś z Was to zainteresuje...
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=2700 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() Już zaczynam zbierać na nowy komputer tak, aby gra w nową Mafię była niesamowitą przyjemnością. @ Uher: Miałem na myśli gry na PC. Jeśli się nie mylę to na PC GTA IV jeszcze nie wydano. Grałeś w Emergency lub Commandosa na konsoli?
Ostatnio edytowane przez michu-k : 23.07.2008 o godz. 16:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Doradźcie jakąś grę multiplayerową, w stylu starego dobrego Rainbow Sixa: Rogue Spear: Black Thorn
taką na multiplayer, tego typu Grę nie osadzoną w przyszłości.![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak w FMie jakiemuś zawodnikowi ustawić 'opiekę' ze strony starszego zawodnika?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wybierasz juniora ,w menu zawodnika dajesz interakcja z piłkarzem na samym dole masz "Współpracujący piłkarze" ,wybierasz kto ma się nim opiekować, nieco wyżej jest "Nauka u kolegi" i masz do wyboru 3 odpowiedzi wybierasz że np dany piłkarz był by dla niego idealnym wzorem do naśladowania zaznaczasz i dajesz zatwierdź.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aa... interakcja... a ja tyle się naszukałem. Dzięki.
Jeszcze jedno pytanie, wiele lat już gram w te fmy (a wcześniej cmy) i zawsze ustawiałem taktykę symetrycznie. Ale w sumie zespoły w realu wcale symetrycznie nie grywają, szczególnie w napadzie. Próbował ktoś zamiast zwykłego ustawienia napastników jeden za drugim ustawić coś takiego? I czy działa? ![]()
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 26.07.2008 o godz. 20:12.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
minus FMa, to właśnie to, że na ekranie taktyki nie można ustawić koszulek w dowolnym miejscu, a i strzałki tylko w konkretnych kierunkach można ustawić, tu mały plusik dla CMa, w którym ekran taktyki jest swobodniejszy.
w tym ustawieniu, które podałeś cofnięty napastnik, jest w grze rozpoznawany jako ofensywny pomocnik, także różnie napastnicy mogą się tam czuć. chyba lepiej funkcjonowałaby tam strzałka do tyłu od normalnie ustawionego napastnika... pozdrawiam Rob. ![]() btw. ![]() nie można było tego jakoś inaczej napisać? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O tej pierwszej mogę Ci naprawdę wiele powiedzieć, choć elementami gry taktycznej nieco odbiega od serii Rainbow Six. Szczerze polecam. Ewentualne pytania na priv.
![]() Ale jak inaczej? ![]()
Ostatnio edytowane przez michu-k : 26.07.2008 o godz. 21:02.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kosz
10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kto chętny na spara w Uefa Euro 2008
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś może wie jak założyć własny serwer w CALL of DUTY4?
![]()
PAMIETAJ PRZERZUCIE JAKA PLYNIE W TOBIE KREW!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Witam. Zadałem już to pytanie w "Mam pytanie" ale nikt mi nie odpowiada. Jak grać stworzoną przez siebie drużyną trybem menedżerskim w FIFA08
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyznam szczerze że czegoś takiego jeszcze chyba nie widziałem:
http://images31.fotosik.pl/333/aeeb04764f06cf86.jpg http://images34.fotosik.pl/326/5a096198edb666d7.jpg Noi i jak tu wygrać z zespołem co ma takiego zawodnika... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam, poszukuję gier FPS typu Far Cry czy FEAR, strategii typu Red Alert 2 a takze cos w rodzaju Heroes 3.. Jesli ktos zna jakies tytuly godne polecenia to bardzo prosze o podanie.
Z gory dzieki ![]()
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o FPS to najlepszą w jaką grałem to bez wątpienia Half Life 2. Lepszej po prostu nie ma. Akcja non stop
Druga którą moge polecić to Halo (w 2 nie grałem). Jak się jakoś przebrnie przez początek gry, który jest nudny, to potem gra się rozkręca.W strategie nie grywam, więc Ci nie polecę nic. Gry podobne do Heroes 3. Hmm Możesz popróbować Disciples 2 , albo Age of Wonder, ale prawdę mówiąc nie ma lepszej od Heroes ![]()
Ostatnio edytowane przez Gordian : 28.07.2008 o godz. 10:10.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Heh, dzieki wielkie, probowalem juz podobnych gier do Heroes ale tez musze przyznac, ze H3 nie ma sobie rownych
![]() pozdr ![]()
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A z nowszych to King's Bounty: The Legend i Fantasy Wars, ponoć są przednie, ale jeszcze w Polsce premiery nie miały (więc po polsku nie znajdziesz), i nie grałem.
Trzeba przyznać że jest naprawdę dobry jak na tą ligę, ale mimo wszystko... Nawet Brożek w CM4 i 0304 nie strzelał aż tylu bramek ;] Choć w tym FM08 Brożek w jednym sezonie strzelił m 28 bramek w samej lidze, a myślałem że odkąd go utemperowali w fm05 to już tak strzelał nie będzie. Ale niestety tylko w jednym sezonie tak postrzelał i już więcej do tego wyniku się nie zbliżył
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 28.07.2008 o godz. 12:04.
|
||
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Rob_Zombie to musi być jakiś wał w grze, kiepskie ma atrybuty. To jest praktycznie nie możliwe. Zainstalowałeś łatkę?
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no mam najnowszą, 8.0.2 cośtamcośtamcośtam.
To jest chyba najlepszy zawodnik (patrząc po atrybutach) w tej lidze. Trzeba wziąć pod uwagę że to dopiero trzecia liga i tutaj te atrybuty są naprawdę świetne. Ja w swoim zespole np. takiego grajka nie mam mimo że przed sezonem byłem typowany na zwycięzce ligi |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|