The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2011, 17:58
W meczu o 6 punktów na dole tabeli w Łodzi na razie remis. Trochę okazji miał każdy z zespołów, ale brak goli. Mecz taki sobie.

Stadion ŁKS wygląda dramatycznie
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 30.09.2011, 18:21
to nie stadion
to Galera

o co chodzi z Adamkiem i Gortatem bo bardziej słucham niż oglądam, chociaż i tak cięzko, Remek wróć do piłki, daj żyć
E: a Real na rodowitych jest
Ostatnio edytowane przez szprotson : 30.09.2011 o godz. 18:26.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
transmisje
Member

Od: 05.2010

Stary 30.09.2011, 19:15
Adam i Gortat są na meczu. Jakiś czas temu Gortat kupował akcje ŁKSU chyba za 1.5mln złotych o ile pamiętam
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 30.09.2011, 20:50
Teraz tylko czekać aż ktoś napisze " Pawłowski do Wisły " ( gk Lechii )
A co do meczu powinny być 2 karne. Dla Lechii i GKSu
Powód: dopiska..
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 30.09.2011 o godz. 20:52.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 30.09.2011, 21:00
Pawłowski do Wisły
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.09.2011, 21:37
gigant napisał(a):Wyświetl post
Pawłowski do Wisły
Uściślijmy, Wojciech Pawłowski
Z ciekawością będę przyglądał się temu zawodnikowi jeśli będzie grał. Mam nadzieje że Stan również.
Dziś rozegrał kapitalne zawody. Wybronił 5-6 stuprocentowych sytuacji?
Odpowiedz cytując
LeszekABG
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.09.2011, 21:49
Tyle razy kopnął w niego Buzała
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 30.09.2011, 22:11
Lechia słaba strasznie. Bełchatów który niewiele pograł z nami, potem rozłożony na łopatki przez Legie u siebie, w Gdańsku powinien wygrać z Lechią na luzie. Gdyby Buzała miał dobrze ustawiony celownik powinno być 3-0 jak nic dla Bełchatowa.

Ciekawe czy Lechia aż tak słaba czy mimo wszytko "strajk włoski" piłkarzy Lechii trwa dalej?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 30.09.2011, 22:28
Jako jeden z ostatnich nielicznych obrońców Kafarskiego (do tej pory), dziś dogłebnie stwierdzam , że piłkarze grają żeby sie go pozbyć.
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.09.2011, 22:42
Cytat:
Jako jeden z ostatnich nielicznych obrońców Kafarskiego (do tej pory), dziś dogłebnie stwierdzam , że piłkarze grają żeby sie go pozbyć.
A ja sie przylaczam. Jak kierwa mozna tak grac? Przeciez to szopka ze strony Lechii a nie za wszelka cene chec zwygrania meczu. Niby co im sie stalo, ze tak zaczeli grac? I co to byl za tajemniczy przeblysk formy w meczu z Wisla? W .... wala i tyle. Powinni porozwiazywac umowy z piłkarzami
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 01.10.2011, 05:50
Jeszcze moze sie zdarzyc, ze zamiast druzyn takich jak Cracovia czy LKS o utrzymanie bedzie walczyla Lechia i Bełchatow
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.10.2011, 06:08
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A ja sie przylaczam. Jak kierwa mozna tak grac? Przeciez to szopka ze strony Lechii a nie za wszelka cene chec zwygrania meczu. Niby co im sie stalo, ze tak zaczeli grac? I co to byl za tajemniczy przeblysk formy w meczu z Wisla? W .... wala i tyle. Powinni porozwiazywac umowy z piłkarzami
Wątpliwe. Według mnie rzeczywiście ciężko im udźwignąć presje wyniku i tego nowego stadionu. Coś w tym jest jeśli umiejętności brakuje.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 01.10.2011, 13:57
Ruch w gazie. Z niepokonanym do tej pory Widzewem już 3:0. Trochę inaczej w tym kontekście wygląda wymeczone zwycięstwo Wisły w poprzedniej kolejce.

P.S. Już 3-1
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.10.2011, 17:05
Włączyłem sobie właśnie wiadomy mecz i zaczałem sie zastanawiac jaki wynik by mnie ucieszyl
I tego no... czy przepisy przewiduja obustronny walkower
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 01.10.2011, 18:55
Garbaci 3 w plecy - tak trzymać!
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 01.10.2011, 18:59
Amica klepie leszczy jak w hokeju, a jak przychodzi poważny przeciwnik (Wisła, Śląsk) to są bezradni...
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Stary 01.10.2011, 19:03
I co tu dużo mówić - tak sie właśnie wygrywa mistrza...
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 01.10.2011, 19:07
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
I co tu dużo mówić - tak sie właśnie wygrywa mistrza...
Pokazali jak się wygrywa we Wrocławiu albo z nami.
Gdy za przeciwników ma się Żytkę i Kosanovicia o takie mecze trzeba wygrywać.
Gdy już trzeba grać z przyzwoitymi obrońcami i sędzia nie pomaga to wtedy już tak łatwo nie jest.
Odpowiedz cytując
bukaj22
Member

Od: 07.2011

Stary 01.10.2011, 19:11
Mistrza zdobywa się w meczach z teoretycznie słabszymi rywalami. Jak niby Wisła zdobyła Mistrza w zeszłym roku? Właśnie przez , to , ze była regularniejsza w grze z dołem tabeli. Bardzo przyjemnie się oglądało mecz Lecha :}
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Stary 01.10.2011, 19:35
szprotson napisał(a):Wyświetl post
o co chodzi z Adamkiem...

Adamek byl na trybunach z racji promocji jakiegos napoju energetycznego, ktory reklamuje
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.10.2011, 23:13
Nie no, co by tu nie pisać ale Amica rozpierdala. Mają w tej chwili 12 bramek więcej niż my, a z leszczami rozprawiają się tak, że Maaskant może sobie tylko pomarzyć (o nas, czyli kibicach, nie wspominając). Na razie na szczęście grają w totalną kratę i nawet nasza kopanina jest skuteczniejsza. Jak się ustabilizują to pewnie będzie smutek. Cała nadzieja w Bakero.

Siwy rusek to osobny temat. 14 bramek na początku października to fenomen. Czegoś takiego za swojego życia w naszej kopanej nie widziałem i pewnie długo nie zobaczę. Kibicuję mu żeby dobił do grudnia do dwudziestki. Na wiosnę w ataku Amicy będzie śmigał Kiełb i mistrzostwo nasze.

Aha. Jak już o tym co za swojego życia widziałem. Żydy to najbardziej żenująca drużyna w ekstraklasie ever. Nigdy nie zdarzyło się żeby ktoś cztery lata z rzędu grał taką chujnię jak ta banda. A jak się zastanowić ile tam kasy poszło i jakie mają warunki to jest to fenomen na galaktyczną skalę. Jeżeli ktoś chodzi tam regularnie na mecze musi być masochistą. Gdzie oni znajdują te dominy to nie wiem.
Ostatnio edytowane przez irman : 01.10.2011 o godz. 23:20.
:/
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 01.10.2011, 23:14
irman napisał(a):Wyświetl post
Nie no, co by tu nie pisać ale Amica rozpierdala. Mają w tej chwili 12 bramek więcej niż my, a z leszczami rozprawiają się tak, że Maaskant może sobie tylko pomarzyć
Szkoda tylko że w bezpośrednim meczu im nie poszło...ale to przypadek.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Stary 01.10.2011, 23:22
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Szkoda tylko że w bezpośrednim meczu im nie poszło...ale to przypadek.
A następnego zdania kolega nie był łaskaw zacytować? Nie pasowało do koncepcji?
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 01.10.2011, 23:29
irman napisał(a):Wyświetl post
A następnego zdania kolega nie był łaskaw zacytować? Nie pasowało do koncepcji?
No przecież potwierdziłem - to był przypadek że wygraliśmy bo akurat wtedy Amika wzięła wolne
Spuszczasz się nad Amiką, która nawet przy naszej potencjalnej wtopie w Wawie, będzie miała cały 1 punkt przewagi, pomimo iż zagraliśmy w tym samym czasie 2 x tyle meczów, będąc do tego grubym krytykiem Maaskanta.

Ja wiem że dla Ciebie taki Apoel to leszcze porównywalne z dolnymi rejonami naszej ligi i trauma trzyma ale bądź konsekwentny
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Stary 01.10.2011, 23:42
1q2 napisał(a):Wyświetl post
No przecież potwierdziłem - to był przypadek że wygraliśmy bo akurat wtedy Amika wzięła wolne
Spuszczasz się nad Amiką, która nawet przy naszej potencjalnej wtopie w Wawie, będzie miała cały 1 punkt przewagi, pomimo iż zagraliśmy w tym samym czasie 2 x tyle meczów, będąc do tego grubym krytykiem Maaskanta.

Ja wiem że dla Ciebie taki Apoel to leszcze porównywalne z dolnymi rejonami naszej ligi i trauma trzyma ale bądź konsekwentny
1. Amica to dla mnie wróg nr 1 w lidze ale potrafię docenić to co robią. Takiej skuteczności nie miała żadna drużyna w naszej lidze od pierwszej rundy Skorży u nas czyli od 4 lat.

2. Jakie znaczenie ma dwa razy więcej meczów? Mamy szerszą kadrę niż oni więc róbmy z tego pożytek. Jestem za pozostawieniem Maaskanta do końca kontraktu nawet gdybyśmy w grudniu byli w środku tabeli. Nie będę jednak chwalił jego pracy gdy żadnego (ŻADNEGO) rywala w tak chujowej lidze jak nasza nie jesteśmy w stanie zdominować. No może za wyjątkiem Amicy.

3. Rewanż w Nikozji był kompromitacją. Jeżeli ktoś tego nie potrafi przyznać jest ślepy bądź durny. A najpewniej jedno i drugie.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 01.10.2011, 23:46
Jak Amice spalonych nie licza to nastrzelali tyle ile nastrzelali.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.10.2011, 00:11
żenujące jest tłumaczenie że mu nie gwiżdzą spalonych.

liczy sie to co w sieci,a sędziowie są chujowi dla obu.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 02.10.2011, 09:28
A co to się na kałuży wczoraj stało? Aż takie lanie od kuchenek Widzę wrócili na swoje miejsce w tabeli, tak dalej pejsy!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 02.10.2011, 11:52
Cytat:
żenujące jest tłumaczenie że mu nie gwiżdzą spalonych.

liczy sie to co w sieci,a sędziowie są chujowi dla obu.
Tylko, ze zobacz. Gra Amica z takimi cieniasami typu LKS, strzela im nieprawidlowo 2 czy 3 bramki, jest 3:0, ŁKS posrany. Wiec dalej laduja do sieci, 4 czy 5 bramke. Dalej graja z rywalem X, strzelaja 2 bramki w tym znowu jedna nieprawidlowa. Rywal znowu podlamany, jesli chce zremisowac to musi sie odslonic i pada kolejna brameczka.
Ja tam nie mowie, zeby im te bramki odliczac ale tez nie podniecam sie ze maja tyle goli bo napewno na tyle nie zasluzyli, kilka zdobytych nieprawidlowo, kilka jest nastepstwem tego, ze rywal np zamiast 1:0 było 2:0 bo sedzia dal ciała.
A odliczajac te kilka dziwnych goli to juz wcale tak nie blyszcza i napewno nie wysuwaja sie na bezwzgledne prowadzenie w liczbie zdobytych bramek ponad reszte czolowki
drozd:
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 02.10.2011, 12:20
Lepiej wygrać 2 x po 1:0 niż raz 5:0 i później zremisować. Nie oszukujmy się z kim grała Amica do tej pory na wyjezdzie? z 13, 14, 15 i 16 zespołem z czego z 14 nie udało im się wygrać. Pojechali na Śląsk i do Zabrza i już wtopy. Można podniecać się rudnievem bo strzela co ma strzelić ale wynika to tylko i wyłącznie z postawy przeciwnika. Inna sprawa że nie mają pucharów to nie muszą się oszczędzać przy prowadzeniu 1:0, 2:0 i strzelają dalej. Z tą obroną jednak daleko nie zajadą.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów