|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Adam i Gortat są na meczu. Jakiś czas temu Gortat kupował akcje ŁKSU chyba za 1.5mln złotych o ile pamiętam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tyle razy kopnął w niego Buzała
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Lechia słaba strasznie. Bełchatów który niewiele pograł z nami, potem rozłożony na łopatki przez Legie u siebie, w Gdańsku powinien wygrać z Lechią na luzie. Gdyby Buzała miał dobrze ustawiony celownik powinno być 3-0 jak nic dla Bełchatowa.
Ciekawe czy Lechia aż tak słaba czy mimo wszytko "strajk włoski" piłkarzy Lechii trwa dalej? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jako jeden z ostatnich nielicznych obrońców Kafarskiego (do tej pory), dziś dogłebnie stwierdzam , że piłkarze grają żeby sie go pozbyć.
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jeszcze moze sie zdarzyc, ze zamiast druzyn takich jak Cracovia czy LKS o utrzymanie bedzie walczyla Lechia i Bełchatow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ruch w gazie. Z niepokonanym do tej pory Widzewem już 3:0. Trochę inaczej w tym kontekście wygląda wymeczone zwycięstwo Wisły w poprzedniej kolejce.
P.S. Już 3-1 ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Włączyłem sobie właśnie wiadomy mecz i zaczałem sie zastanawiac jaki wynik by mnie ucieszyl
I tego no... czy przepisy przewiduja obustronny walkower ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Garbaci 3 w plecy - tak trzymać!
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Amica klepie leszczy jak w hokeju, a jak przychodzi poważny przeciwnik (Wisła, Śląsk) to są bezradni...
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I co tu dużo mówić - tak sie właśnie wygrywa mistrza...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Pokazali jak się wygrywa we Wrocławiu albo z nami.
Gdy za przeciwników ma się Żytkę i Kosanovicia o takie mecze trzeba wygrywać. Gdy już trzeba grać z przyzwoitymi obrońcami i sędzia nie pomaga to wtedy już tak łatwo nie jest. |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Mistrza zdobywa się w meczach z teoretycznie słabszymi rywalami. Jak niby Wisła zdobyła Mistrza w zeszłym roku? Właśnie przez , to , ze była regularniejsza w grze z dołem tabeli. Bardzo przyjemnie się oglądało mecz Lecha :}
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Adamek byl na trybunach z racji promocji jakiegos napoju energetycznego, ktory reklamuje |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie no, co by tu nie pisać ale Amica rozpierdala. Mają w tej chwili 12 bramek więcej niż my, a z leszczami rozprawiają się tak, że Maaskant może sobie tylko pomarzyć (o nas, czyli kibicach, nie wspominając). Na razie na szczęście grają w totalną kratę i nawet nasza kopanina jest skuteczniejsza. Jak się ustabilizują to pewnie będzie smutek. Cała nadzieja w Bakero.
Siwy rusek to osobny temat. 14 bramek na początku października to fenomen. Czegoś takiego za swojego życia w naszej kopanej nie widziałem i pewnie długo nie zobaczę. Kibicuję mu żeby dobił do grudnia do dwudziestki. Na wiosnę w ataku Amicy będzie śmigał Kiełb i mistrzostwo nasze. Aha. Jak już o tym co za swojego życia widziałem. Żydy to najbardziej żenująca drużyna w ekstraklasie ever. Nigdy nie zdarzyło się żeby ktoś cztery lata z rzędu grał taką chujnię jak ta banda. A jak się zastanowić ile tam kasy poszło i jakie mają warunki to jest to fenomen na galaktyczną skalę. Jeżeli ktoś chodzi tam regularnie na mecze musi być masochistą. Gdzie oni znajdują te dominy to nie wiem.
Ostatnio edytowane przez irman : 01.10.2011 o godz. 23:20.
![]()
:/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Szkoda tylko że w bezpośrednim meczu im nie poszło...ale to przypadek.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A następnego zdania kolega nie był łaskaw zacytować? Nie pasowało do koncepcji?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No przecież potwierdziłem - to był przypadek że wygraliśmy bo akurat wtedy Amika wzięła wolne
![]() Spuszczasz się nad Amiką, która nawet przy naszej potencjalnej wtopie w Wawie, będzie miała cały 1 punkt przewagi, pomimo iż zagraliśmy w tym samym czasie 2 x tyle meczów, będąc do tego grubym krytykiem Maaskanta. Ja wiem że dla Ciebie taki Apoel to leszcze porównywalne z dolnymi rejonami naszej ligi i trauma trzyma ale bądź konsekwentny ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. Jakie znaczenie ma dwa razy więcej meczów? Mamy szerszą kadrę niż oni więc róbmy z tego pożytek. Jestem za pozostawieniem Maaskanta do końca kontraktu nawet gdybyśmy w grudniu byli w środku tabeli. Nie będę jednak chwalił jego pracy gdy żadnego (ŻADNEGO) rywala w tak chujowej lidze jak nasza nie jesteśmy w stanie zdominować. No może za wyjątkiem Amicy .3. Rewanż w Nikozji był kompromitacją. Jeżeli ktoś tego nie potrafi przyznać jest ślepy bądź durny. A najpewniej jedno i drugie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak Amice spalonych nie licza to nastrzelali tyle ile nastrzelali.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
żenujące jest tłumaczenie że mu nie gwiżdzą spalonych.
liczy sie to co w sieci,a sędziowie są chujowi dla obu. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A co to się na kałuży wczoraj stało? Aż takie lanie od kuchenek
Widzę wrócili na swoje miejsce w tabeli, tak dalej pejsy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ja tam nie mowie, zeby im te bramki odliczac ale tez nie podniecam sie ze maja tyle goli bo napewno na tyle nie zasluzyli, kilka zdobytych nieprawidlowo, kilka jest nastepstwem tego, ze rywal np zamiast 1:0 było 2:0 bo sedzia dal ciała. A odliczajac te kilka dziwnych goli to juz wcale tak nie blyszcza i napewno nie wysuwaja sie na bezwzgledne prowadzenie w liczbie zdobytych bramek ponad reszte czolowki ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Lepiej wygrać 2 x po 1:0 niż raz 5:0 i później zremisować. Nie oszukujmy się z kim grała Amica do tej pory na wyjezdzie? z 13, 14, 15 i 16 zespołem z czego z 14 nie udało im się wygrać. Pojechali na Śląsk i do Zabrza i już wtopy. Można podniecać się rudnievem bo strzela co ma strzelić ale wynika to tylko i wyłącznie z postawy przeciwnika. Inna sprawa że nie mają pucharów to nie muszą się oszczędzać przy prowadzeniu 1:0, 2:0 i strzelają dalej. Z tą obroną jednak daleko nie zajadą.
|
|
|