|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bardzo dobrze, ze Slask wygrywa bo przynajmniej Amicowcy nie beda sie wywyzszac jak to było po meczu z Jagiellonią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Haha brawo Kotor! Mam nadzieję, że teraz już nic niespodziewanego we Wrocławiu się nie wydarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ładnie Śląsk jedzie z Amicą. Bardzo ciekawy mecz, fajnie się ogląda. Śląsk nowym liderem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Po tej kolejce Śląsk i Korona na czele. Zaraz z animi (oby!!!) Wisełka. Tuz za nami Polonia i Lech. Oj będzie się działo w tym sezonie
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Hahaha. Ktory to juz gol ze spalonego amici w tym sezonie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Chyba 4 gol ze spalonego. Dziwnie zaliczają Amice te bramki ze spalonego, no chyba że przepis o spalonym nie dotyczy tej drużyny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wojtkowiak: od jutra trzeba wyciagnac wnioski.
uwielbiam te slogany - juz widze jak Wojtkowiak w sobote wyciaga wnioski ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
bedzie wyciagał wnioski w klubie z panienkami,najda go takie wnioski ze ho ho ![]() Dziwna ta liga ,tydzien temu Amika gromi Jage ,teraz dostaje po tyłku i to gladko.Jak tu mowic ze ktokolwiek w meczu moze byc jego faworytem. Nie ma stabilnosci,zespoly nie potrafia zagrac tego samego kolejke pozniej ,to jest dopiero dramat. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Obejrzałem sobie mecz Podbeskidzia i Lechii. Niestety to zwycięstwo Podbeskidziu się należało - za walkę i ambicję. Lechia była zwyczajnie żenująca. Trzeba zwrócić uwagę na ichniego Żyda, jak ma miejsce, to umie bardzo fajnie podać. Z drugiego meczu rozbawiła mnie jedna rzecz. Kotorowski wykłada piłkę Diazowi, Argentyńczyk popisuje się ładnym uderzeniem... a ekspert (Murawski?) podnieca się, że Lech wyprowadza piłkę jak Barcelona. Można rozgrzeszać różne rzeczy, ale jak bramkarz wykłada napastnikowi piłkę na 3:0, to jakiekolwiek porównanie do Barcelony to jakaś błazenada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jak wkłady do koszulek nie mają ambicji a trener pomysłu na drużyne to tak to się musi kończyć. Czekam do poniedziałku na zwolnienie Kafarskiego oraz kary dla kopaczy. Prawdopodobnie przy zmianie trenera wchodzi tylko opcja-zagranica. No nic zobaczymy, czy to nie kolejne mydlenie oczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Generalnie nie wyobrażam sobie innego rozwiązania niż trener z zagranicy. W Polsce widzę tylko 3 nazwiska reprezentujące odpowiedni poziom i perspektywy pracy z drużyną - tj. Lenczyk, Fornalik, Zielinski (nie Koala
). Cała trójka jest zajęta, a więc pozostaje opcja zagraniczna. Obawiam się tylko, że zarząd Lechii myśli inaczej i absurdalnie wybierze wersję oszczędnościową. Ten właściciel Kuchar nie ma jaj, aby zaryzykować. Chciałbym się mylić.![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Lecia jak ma takie ambicje to niech kupi sobie pilkarzy na odpowiednim poziomie bo zmiana trenera nic nie da. Pamiętam ze w momencie gdy Kafar przejmował Lechie(na 3-4 kolejki przed koncem?) to wiele osób się wypowiadało że "pierwszego spadkowicza juz mamy". Facet utrzymał Lechię a potem wyprowadził drużynę do górnej połówki tabeli. Myślę że to jest maksimim co z tych kopaczy można wyciągnąć. Jeden Traore za dużo nie zdziała.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
No i tu jest wina Kafarskiego bo on uważa, że mu transfery nie są potrzebne...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak Kafarski pozostanie na Swoim stanowisku to bede w szoku.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję ze byli Wiślacy (trener - Nawałka, piłkarze - m.in. Kwiek, Mączyński, Magiera) nie dadzą dziś dupala z żydkami.
I nie wiem co za burak wymyślił mecze o 13:30 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Zydy też mają swoich w Górniku E: nie chodzi o Jopika
Ostatnio edytowane przez szprotson : 24.09.2011 o godz. 11:57.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W Anglii taka godzina to jest normalnosc - tylko w Polsce zawsze zle. Jakby to był mecz w tygodniu o 13:30 to bym sie nie dziwił, ze jest jakis problem ale w weekend? Gornik gra u siebie wiec powinien sobie spokojnie poradzic ze slabiutka Cracovią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A teraz wszyscy razem Górnik Zabrze
![]() Ciekawy jestem jak zagra Mączyński, oraz mam nadzieję że Pasieka to nie jakiś cudotwórca. Sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądać. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mitmichael tylko, ze w Anglii pilkarze potrafia grac w piłke to sobie moga grywac w srodku tygodnia o 8:00 i bedzie duzo publiki i atmosfera na trybunach taka jak zawsze - czyli zadna. A u nas pilkarze grac nie potrafia, lepiej widowisko by wygladalo gdyby bylo grane po zmroku w swietle reflektorow i tez lepsza by byla zabawa na trybunach w takich meczach. Poza tym po co mecz w Polsce o 13:30, kto to oglada? W Anglii rozumiem daja mecze wczesniej bo sie licza z tym ze musza je sprzedac jak najszerszemu gronu stacji tv a u nas? Te 50 czy 100 tys osob, ktore oglada teraz mecz Gornik-Cracovia (w tym i ja) obyloby sie bez tego. Co tu duzo mowic, te mecze sie oglada z nudow, dla zabicia czasu jednoczesnie najczesciej robiac w tym samym czasie co innego (sefrowanie po sieci)
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jaroo, teraz ogladasz z nudow, ale jakby tego meczu nie bylo teraz, to bys go w ogole nie ogladal, bo bys wybral Legia - GKS albo Wisla - Ruch.
Ta 13.30 jest dla druzyn slabszych, ktore i tak maja beznadziejna frekwencje - kto najczesciej gra o 13.30, ŁKS który i tak mecze gra w Bełchatowie dla 999 osob, remontowany Gornik z garstka kibicow na jednej trybunie czy sąsiadeczka, ale jej chyba nie będziemy żałować, co? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
stadion w Zabrzu przygnębiająco wygląda.
tam robią jakiś remont, że żadnych krzesełek i trybuna na wprost kamery pusta? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ruszyła budowa nowego stadionu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
fan01 no nie ogladalbym a zamiast tego bym dzis zobaczyl tylko GKS-Legia i Zaglebie - LKS i nic bym nie stracil Oczywiscie, ze mi nie zal zydow ze musza o takich porach grac tylko tak ogolnie powiedzialem, ze te mecze nic nie wnosza. To jest po prostu zapychanie ramowki i jak mowisz danie szansy tym slabszym zespolom zeby sie pokazac szerszej publice.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Otóż to. Jak dla mnie taka ramówka jest akurat sensowna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Gornik gra slabiutko strasznie dzisiaj. Moim zdaniem bardzo prawdopodobne jest ze to przegra dzis.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Słabo to wygląda... żeby tylko zomowcy z kałuży nie strzelili bramki....
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|