The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
przemo
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2011, 20:26
Tak się zastanawiam, bardzo dużo tak zwanych ekspertów podkreśla, że jak Biton nie strzela to Wisła nie wygrywa. Pytanie dlaczego nie zauważyli, że jak Rudnev nie strzela to i Amica nie wygrywa ?

Wiadomo że to dopiero pierwsza połowa, ale....
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 23.09.2011, 20:56
Bardzo dobrze, ze Slask wygrywa bo przynajmniej Amicowcy nie beda sie wywyzszac jak to było po meczu z Jagiellonią.
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 23.09.2011, 21:00
Haha brawo Kotor! Mam nadzieję, że teraz już nic niespodziewanego we Wrocławiu się nie wydarzy.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 23.09.2011, 21:02
Ładnie Śląsk jedzie z Amicą. Bardzo ciekawy mecz, fajnie się ogląda. Śląsk nowym liderem
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 23.09.2011, 21:06
Po tej kolejce Śląsk i Korona na czele. Zaraz z animi (oby!!!) Wisełka. Tuz za nami Polonia i Lech. Oj będzie się działo w tym sezonie
Odpowiedz cytując
Qbz
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 23.09.2011, 21:08
Hahaha. Ktory to juz gol ze spalonego amici w tym sezonie?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 23.09.2011, 21:11
Chyba 4 gol ze spalonego. Dziwnie zaliczają Amice te bramki ze spalonego, no chyba że przepis o spalonym nie dotyczy tej drużyny.
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 23.09.2011, 21:23
Po gówno te pingwiny biegają z patykiem po linii bocznej, skoro nie wywiązują się ze swojej roboty.

Dobry mecz Śląska, świetny mecz Amici POZnan*. Szkoda Lechii.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.09.2011, 21:25
Wojtkowiak: od jutra trzeba wyciagnac wnioski.
uwielbiam te slogany - juz widze jak Wojtkowiak w sobote wyciaga wnioski
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.09.2011, 22:31
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Chyba 4 gol ze spalonego. Dziwnie zaliczają Amice te bramki ze spalonego, no chyba że przepis o spalonym nie dotyczy tej drużyny.
Po prostu zorientowali się że mimo spisków i oszustw nie są w stanie zdobyć mistrza więc teraz spisek skoncentrował się na zdobyciu...króla strzelców
Ale mój kolega z 'podziemia' mówił mi że Legia się nie poddaje, zgadali się z Tuskiem(który obraził się na Lechię) i teraz oni będą kręcić wały.
Kończę bo widzę że mnie obserwują!
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 23.09.2011, 23:04
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Wojtkowiak: od jutra trzeba wyciagnac wnioski.
uwielbiam te slogany - juz widze jak Wojtkowiak w sobote wyciaga wnioski

bedzie wyciagał wnioski w klubie z panienkami,najda go takie wnioski ze ho ho

Dziwna ta liga ,tydzien temu Amika gromi Jage ,teraz dostaje po tyłku i to gladko.Jak tu mowic ze ktokolwiek w meczu moze byc jego faworytem.
Nie ma stabilnosci,zespoly nie potrafia zagrac tego samego kolejke pozniej ,to jest dopiero dramat.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.09.2011, 00:04
Obejrzałem sobie mecz Podbeskidzia i Lechii. Niestety to zwycięstwo Podbeskidziu się należało - za walkę i ambicję. Lechia była zwyczajnie żenująca. Trzeba zwrócić uwagę na ichniego Żyda, jak ma miejsce, to umie bardzo fajnie podać. Z drugiego meczu rozbawiła mnie jedna rzecz. Kotorowski wykłada piłkę Diazowi, Argentyńczyk popisuje się ładnym uderzeniem... a ekspert (Murawski?) podnieca się, że Lech wyprowadza piłkę jak Barcelona. Można rozgrzeszać różne rzeczy, ale jak bramkarz wykłada napastnikowi piłkę na 3:0, to jakiekolwiek porównanie do Barcelony to jakaś błazenada.
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 24.09.2011, 09:26
wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
. Szkoda Lechii.
Jak wkłady do koszulek nie mają ambicji a trener pomysłu na drużyne to tak to się musi kończyć. Czekam do poniedziałku na zwolnienie Kafarskiego oraz kary dla kopaczy. Prawdopodobnie przy zmianie trenera wchodzi tylko opcja-zagranica. No nic zobaczymy, czy to nie kolejne mydlenie oczu.
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.09.2011, 10:06
Generalnie nie wyobrażam sobie innego rozwiązania niż trener z zagranicy. W Polsce widzę tylko 3 nazwiska reprezentujące odpowiedni poziom i perspektywy pracy z drużyną - tj. Lenczyk, Fornalik, Zielinski (nie Koala ). Cała trójka jest zajęta, a więc pozostaje opcja zagraniczna. Obawiam się tylko, że zarząd Lechii myśli inaczej i absurdalnie wybierze wersję oszczędnościową. Ten właściciel Kuchar nie ma jaj, aby zaryzykować. Chciałbym się mylić.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
Mishau
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 24.09.2011, 10:33
Lecia jak ma takie ambicje to niech kupi sobie pilkarzy na odpowiednim poziomie bo zmiana trenera nic nie da. Pamiętam ze w momencie gdy Kafar przejmował Lechie(na 3-4 kolejki przed koncem?) to wiele osób się wypowiadało że "pierwszego spadkowicza juz mamy". Facet utrzymał Lechię a potem wyprowadził drużynę do górnej połówki tabeli. Myślę że to jest maksimim co z tych kopaczy można wyciągnąć. Jeden Traore za dużo nie zdziała.
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 24.09.2011, 10:38
No i tu jest wina Kafarskiego bo on uważa, że mu transfery nie są potrzebne...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 24.09.2011, 10:56
Jak Kafarski pozostanie na Swoim stanowisku to bede w szoku.
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 24.09.2011, 11:32
Mam nadzieję ze byli Wiślacy (trener - Nawałka, piłkarze - m.in. Kwiek, Mączyński, Magiera) nie dadzą dziś dupala z żydkami.

I nie wiem co za burak wymyślił mecze o 13:30
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.09.2011, 11:45
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję ze byli Wiślacy (trener - Nawałka, piłkarze - m.in. Kwiek, Mączyński, Magiera) nie dadzą dziś dupala z żydkami.

spokojnie.
Zydy też mają swoich w Górniku

E: nie chodzi o Jopika
Ostatnio edytowane przez szprotson : 24.09.2011 o godz. 11:57.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.09.2011, 11:49
szprotson napisał(a):Wyświetl post
spokojnie.
Zydy też mają swoich w Górniku
Mariusz Jop już nie gra w KSG
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 24.09.2011, 12:14
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post

W Anglii taka godzina to jest normalnosc - tylko w Polsce zawsze zle. Jakby to był mecz w tygodniu o 13:30 to bym sie nie dziwił, ze jest jakis problem ale w weekend? Gornik gra u siebie wiec powinien sobie spokojnie poradzic ze slabiutka Cracovią.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 24.09.2011, 12:25
A teraz wszyscy razem Górnik Zabrze

Ciekawy jestem jak zagra Mączyński, oraz mam nadzieję że Pasieka to nie jakiś cudotwórca. Sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądać.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.09.2011, 12:58
Mitmichael tylko, ze w Anglii pilkarze potrafia grac w piłke to sobie moga grywac w srodku tygodnia o 8:00 i bedzie duzo publiki i atmosfera na trybunach taka jak zawsze - czyli zadna. A u nas pilkarze grac nie potrafia, lepiej widowisko by wygladalo gdyby bylo grane po zmroku w swietle reflektorow i tez lepsza by byla zabawa na trybunach w takich meczach. Poza tym po co mecz w Polsce o 13:30, kto to oglada? W Anglii rozumiem daja mecze wczesniej bo sie licza z tym ze musza je sprzedac jak najszerszemu gronu stacji tv a u nas? Te 50 czy 100 tys osob, ktore oglada teraz mecz Gornik-Cracovia (w tym i ja) obyloby sie bez tego. Co tu duzo mowic, te mecze sie oglada z nudow, dla zabicia czasu jednoczesnie najczesciej robiac w tym samym czasie co innego (sefrowanie po sieci)
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 24.09.2011, 13:09
Jaroo, teraz ogladasz z nudow, ale jakby tego meczu nie bylo teraz, to bys go w ogole nie ogladal, bo bys wybral Legia - GKS albo Wisla - Ruch.
Ta 13.30 jest dla druzyn slabszych, ktore i tak maja beznadziejna frekwencje - kto najczesciej gra o 13.30, ŁKS który i tak mecze gra w Bełchatowie dla 999 osob, remontowany Gornik z garstka kibicow na jednej trybunie czy sąsiadeczka, ale jej chyba nie będziemy żałować, co?
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.09.2011, 13:13
stadion w Zabrzu przygnębiająco wygląda.
tam robią jakiś remont, że żadnych krzesełek i trybuna na wprost kamery pusta?

Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.09.2011, 13:17
Ruszyła budowa nowego stadionu.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.09.2011, 13:20
fan01 no nie ogladalbym a zamiast tego bym dzis zobaczyl tylko GKS-Legia i Zaglebie - LKS i nic bym nie stracil Oczywiscie, ze mi nie zal zydow ze musza o takich porach grac tylko tak ogolnie powiedzialem, ze te mecze nic nie wnosza. To jest po prostu zapychanie ramowki i jak mowisz danie szansy tym slabszym zespolom zeby sie pokazac szerszej publice.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.09.2011, 13:26
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Ta 13.30 jest dla druzyn slabszych, ktore i tak maja beznadziejna frekwencje - kto najczesciej gra o 13.30, ŁKS który i tak mecze gra w Bełchatowie dla 999 osob, remontowany Gornik z garstka kibicow na jednej trybunie czy sąsiadeczka, ale jej chyba nie będziemy żałować, co?
Otóż to. Jak dla mnie taka ramówka jest akurat sensowna.
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 24.09.2011, 13:43
Gornik gra slabiutko strasznie dzisiaj. Moim zdaniem bardzo prawdopodobne jest ze to przegra dzis.
DysoN
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 24.09.2011, 13:54
Słabo to wygląda... żeby tylko zomowcy z kałuży nie strzelili bramki....
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów