|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
A ten basen musi być w Krakowie? Jak nie to w Piekarach kolo Krakowa jest zajebisty basen..malo ludzi, i cena dosc przystepna - 7zl za godzine, chyba, ze bedziesz chodzil od 7-30 do 10 to wtedy 5 |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
http://www.basen.agh.edu.pl/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Tak jest ubezpieczona. Jesli jej się coś stanie to poczta oddaje całą kase na którą byla ubezpieczona. Tak dostaniesz potwierdzenie tylko nie wiem w jaki sposób.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Mam problem z kartą pamięci z aparatu cyfrowego. Mam dwie karty 2GB i 4GB. Gdy przegrywałem zdjęcia na laptop z obydwu kart było wszystko zajebiście. Ale gdy przegrywałem już na zwykły komputer poprzez czytnik kart pamięci, kartę 4GB to tak jakby jej w ogóle nie widziało. Kartę 2GB widziało od razu. Przy włożonej karcie 4GB w czytniku zapala się dioda czerwona i zielona po czym zaraz gaśnie zielona. Obydwie karty są tej samej firmy. Może być taka sytuacja, że czytnik jest za "słaby" na kartę 4 GB?
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wie ktos na 100% czy Dzien Edukacji Narodowej (Dzien nauczyciela) jest wolny od zajec dla uczniów?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ratujcie...........!!!
Bardzo potrzebne... Serial do Kaspersky Internet Seciurity 6.0.2.621... szukam na jakis stronkach ale nic.. jakby ktos mial to bylbym BARDZO wdzieczny!! Sprawa pilna.... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Nie sprawdzałem, ale spróbuj z tego linku:
http://rapidshare.com/files/13845643...IS_6__7__8.exe |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś może jak wygląda sytuacja na basenie na Wiśle jak tam jest z głębokością i i czy dużo ludzi tam przychodzi
![]()
FORZA WISLA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie są sklepy Esprtia ? Prócz Krakowskiej bo tam byłem i nie znalazłem tego co chciałem:(
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam problem z wysyłaniem SMSów w sieci Era. Dzwoniąc do Systemu Administracji można usłyszeć, że "Konto zostało niedawno doładowane, ale mogą jeszcze występować problemy z wysyłaniem wiadomości SMS". Ok, ale konto zostało doładowane 2 dni temu, a SMSy można było wysyłać bez problemu już ok. 1 h po doładowaniu.
Ktoś wie o co może chodzić? Czy konieczna będzie wycieczka do salonu Ery albo telefon do BOK? ![]()
...Noblesse Oblige...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Poszukuję zdjęcia vlepki Wisły na tabliczce jakiegoś urzędu w Warszawie. Wiecie o które zdjęcie mi chodzi
.![]()
|
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() Przy okazji KALENDARZ ROKU SZKOLNEGO 2008/2009 ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jaką kadre na mecz z Ukraina powołał LEO ?
*** Tu znajdziesz http://www.pzpn.pl/reprez_a.php?inf=15054 A takim składem dziś gramy Fabiański - Golański, Dudka, Żewłakow, Kokoszka, Krzynówek - Lewandowski, Murawski - Błaszczykowski, Jeleń, Smolarek. Powód: link i skład
Ostatnio edytowane przez dorotja : 20.08.2008 o godz. 13:05.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie czy ktoś pamięta o której godzinie w zeszłym sezonie 1 września odbyło się spotkanie pomiędzy Wisłą Kraków a Lechem Poznań
Dzięki pietruch Powód: podziękował
Ostatnio edytowane przez mcovalski : 20.08.2008 o godz. 13:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
o 18:15.
1 Września. Na trybunach 20.500 widzów. Za 90minut.pl |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jak wygląda sprawa z przejściem lub przejechaniem przez granice Ukrainy? Trzeba mieć paszport czy wystarczy mieć legitymacje?
![]()
...Tylko Wisełka Tylko Krakowska Nasza Drużyna Zawsze Mistrzowska...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Paszport...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Wczoraj też czytałem gdzieś w necie, że na Wawelu ma stanąć pomnik JPII, ponoć już siódmy taki w Krakowie. Projekt tego najnowszego wygląda jak ten potworek z serii filmów Obcy. Dramat. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Potrzebuje strony gdzie znajdę historie chuligaństwa stadionowego w Polsce potrzebne do pracy magisterskiej. Ma ktoś coś takiego ?
![]()
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek ! ------------------------------------------------------------------------------ ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
google nie gryza ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pytanie do kogos, kto zna sie troche na prawie.
znajomy polecial na wakacje do Polski po 8 latach i... prosto z lotniska zabrali go do wiezienia za przestepstwo (unikanie sluzby wojskowej), gdzie przesiedzial cale wakacje. i teraz pytanie. ja tez "unikalem sluzby wojskowej" od kad wyemigrowalem z kraju... czy kiedy pobory sie w tym roku skoncza, to moge spokojnie wleciec do kraju powiedzy od przyszlego roku, czy prawnie dalej moga mnie karac? bo niby "przestepstwo" popelnilem w przeszlosci, wiec mimo wszystko nadal podlegam karalnosci, tak? jak to rozkimac? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ja bym na Twoim miejscu średnio polegał na opiniach ludzi z forum w tym wypadku, najlepiej umów się z adwokatem, trochę zapłacisz ale przynajmniej będziesz wiedział na czym stoisz.
![]()
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek ! ------------------------------------------------------------------------------ ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Planuję przywieść procesor z usa, będę musiał płacić cło ?
Duże ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja mam pyatnie: Ile poszło karnetów na lige i biletów na Barce?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|