The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
TSman
Banita

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2008, 16:37
Witam jest jakies info dotyczace biletow na mecz z Bełchatowem?
Odpowiedz cytując
atbb
Member

Od: 11.2005

Stary 18.08.2008, 16:57
Czy wie ktoś czy organizowane są skoki bungee w Krakowie lub okolicy? Może coś polecicie? Z góry dzięki.
Odpowiedz cytując
Pacia-TS
Member

Od: 12.2003

Stary 18.08.2008, 17:00
TSman napisał(a):Wyświetl post
Witam jest jakies info dotyczace biletow na mecz z Bełchatowem?
Ja jak dzisiaj byłam w WŚ to jeszcze nie było...
Odpowiedz cytując
johnny1906
Member

Od: 08.2007

Stary 18.08.2008, 17:06
[URL="http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=#[URL="http://wislakrakow.com/forum/showpost.php?p=587360&postcount=17657" napisał(a):
17657[/URL]"]atbb[/url];587344]Czy wie ktoś czy organizowane są skoki bungee w Krakowie lub okolicy? Może coś polecicie? Z góry dzięki.
W Kryspinowie chyba są, mój kolega kiedyś tam skakał
Odpowiedz cytując
IndykTSW
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 18.08.2008, 18:28
Mam pytanie, szukałem w internecie jakiegoś internetowego sklepu Śląska, znalazłem ale strona wygasła. Może zna ktoś aktualny adres jeśli został zmieniony. Z góry dzięki.
Perkele!
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 18.08.2008, 19:00
W jakiej cenie można najtaniej kupić bilet do aqua parku tylko taki, żeby była sauna w nim?
Na stronie niby 26 zł ale jakoś tak dziwinie opisane, wszystkie bilety są ulgowe a te z sauną tylko w jednej cenie? Może jest jakaś opcja na przyjście w dzień powszedni np. o 8 rano, żeby było taniej?
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.08.2008, 19:22
Nie wazne czy masz bilet na saune czy nie. Wchodzisz na basen i dostajesz taka smycz,ktora Ci liczy ile czasu masz do wykorztsania. Na nia wchodzisz do sauny i odbieraja Ci automatycznie munuty. W razie czego dopłacisz róznice przy wyjsciu.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 18.08.2008, 19:23
Awe napisał(a):Wyświetl post
W jakiej cenie można najtaniej kupić bilet do aqua parku tylko taki, żeby była sauna w nim?
Na stronie niby 26 zł ale jakoś tak dziwinie opisane, wszystkie bilety są ulgowe a te z sauną tylko w jednej cenie? Może jest jakaś opcja na przyjście w dzień powszedni np. o 8 rano, żeby było taniej?
Polecam bilet całodzienny, masz w tym saune, możesz siedzić ile chcesz i płacisz tylko za bilet. A jeśli kupisz zwykły bilet, to będziesz bulić za saune ponad 1zł/min w zależności od tego kiedy będziesz w parku. Bilet całodzienny ulgowy pon-pt 32zł, sob-nd 37zł, normalne pon-pt 40zł, sob-nd 47zł. To się najbardziej opłaca, no chyba, że wolisz bilet godzinny z sauną za 26zł+dopłata za min 45gr.

Reszta inf:http://www.parkwodny.pl/cennik_indywidualny,213.html
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 18.08.2008 o godz. 19:27.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Wesoła_Tsw
Member

Od: 03.2008

Stary 18.08.2008, 19:24
mam wielka prośbe napiszcie jezeli ktos wie od kiedy bedzie prowadzona przedsprzedaz biletów na mecz z bełchatowem ?z gory dzieki na info )
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 18.08.2008, 19:26
Gdzie mozna kiepskich ogladnac
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 18.08.2008, 19:27
WiselkaMLP napisał(a):Wyświetl post
ul.Kałuży 1
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 18.08.2008, 19:35
WiselkaMLP napisał(a):Wyświetl post
http://www.milanos.pl/swiat-wedlug-k...php?id=kiepscy
Pozdr
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 18.08.2008, 19:54
IndykTSW napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie, szukałem w internecie jakiegoś internetowego sklepu Śląska, znalazłem ale strona wygasła. Może zna ktoś aktualny adres jeśli został zmieniony. Z góry dzięki.
http://www.fanslask.pl/wksshop/index.php?p=productsList
.....
Odpowiedz cytując
PauL
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 18.08.2008, 20:02
Można gdzieś w Krakowie dostać ciuchy firmy le coq sportiv ?
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.08.2008, 20:11
Pilna sprawa Panowie i Panie!

Potrzebuję zrobić USG kolana, zależy mi bardzo żeby było to zrobione naprawdę profesjonalnie, lekarz (ortopeda) fachowiec by się przydał. Macie namiary na kogoś? Jakąś przychodnię? Ważny też jest czas, czyli termin w tym tygodniu.

Sprawa druga. Basen w Krakowie. Mało ludzi - dzieciarni. Chcę zapieprzać z jednego końca na drugi, w celach rehabilitacyjnych. Gdzie i za ile?

Z góry dzięki za wszelką pomoc.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
tomek_TSW
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 18.08.2008, 20:25
bedzie wislaci swiat otwarty w piatek przed meczem? tak z godzine przed?

Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 18.08.2008, 20:50
Nie orientuje się ile może kosztować przejazd pociągiem pospiesznym z Krakowa do Łodzi i z powrotem razem?

Cytat:
Z powodu awarii modułu cenowego prosimy o sprawdzanie cen na stronach przewoźników. Przepraszamy za utrudnienia w korzystaniu z serwisu.
To z pkp.pl, nie bardzo zajarzyłem...
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 18.08.2008, 22:12
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Pilna sprawa Panowie i Panie!

Potrzebuję zrobić USG kolana, zależy mi bardzo żeby było to zrobione naprawdę profesjonalnie, lekarz (ortopeda) fachowiec by się przydał. Macie namiary na kogoś? Jakąś przychodnię? Ważny też jest czas, czyli termin w tym tygodniu.

Sprawa druga. Basen w Krakowie. Mało ludzi - dzieciarni. Chcę zapieprzać z jednego końca na drugi, w celach rehabilitacyjnych. Gdzie i za ile?

Z góry dzięki za wszelką pomoc.
Na Wiśle zrobisz za 100 zł. 50 wizyta 50 USG. Artromed się nazywa
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.08.2008, 22:21
Mam pytanko..

Napewno czesc z was sciaga mp3 przez stronke Wkretka.pl ale po sciagnieciu jakiegos utworu plik nie zapisjue mi sie jako Plik mp3-przez co niemoge go sciagnac na Odtwarzacz Mp3...co zrobic zeby moc go sciagnac do odtwarzacza.....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Młyniu_Miechów
Wiślacki Miechów

Od: 07.2004

Stary 18.08.2008, 22:41
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanko..

Napewno czesc z was sciaga mp3 przez stronke Wkretka.pl ale po sciagnieciu jakiegos utworu plik nie zapisjue mi sie jako Plik mp3-przez co niemoge go sciagnac na Odtwarzacz Mp3...co zrobic zeby moc go sciagnac do odtwarzacza.....

Spróbuj tak:

Wejdź w jakikolwiek folder, kliknij narzędzia/opcje folderów/widok i tutaj ODZNACZ 'ukryj rozszerzenia znanych typów plików'.
W pliku, który ściągasz zmień końcówkę na '.mp3'.

Powinno pomóc.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.08.2008, 22:55
Młyniu_Miechów napisał(a):Wyświetl post
Spróbuj tak:

Wejdź w jakikolwiek folder, kliknij narzędzia/opcje folderów/widok i tutaj ODZNACZ 'ukryj rozszerzenia znanych typów plików'.
W pliku, który ściągasz zmień końcówkę na '.mp3'.

Powinno pomóc.

Pieknie dziekuje

Z wislackim Pozdrowieniem
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
DYRU
Senior Member

Stary 19.08.2008, 06:35
chłopak w wieku juniora zaczynał grę w piłke nozną w klubie X, nastepnie przeszedł do klubu Y, (tylko tutaj nie wiem czy na zasdzie wypozyczenia czy na stałe), teraz chce grac w klubie Z ale klub Y robi mu problemy i nie chce pozwolić na przejscie do klubu Z. co zrobić w takim przypadku je..ąć komuś czy jak
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 19.08.2008, 08:14
Czy przy wysłaniu paczki z zadeklarowaną wartością oznacza to, że ją ubezpieczyłem? A drugie pytanie: jak zaznaczę opcję potwierdzenie odbioru to dostanę jakąś wiadomość, że została doręczona? Przesyłka jest pobraniowa.
Odpowiedz cytując
P.e.c.h
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 19.08.2008, 08:31
Cytat:
chłopak w wieku juniora zaczynał grę w piłke nozną w klubie X, nastepnie przeszedł do klubu Y, (tylko tutaj nie wiem czy na zasdzie wypozyczenia czy na stałe), teraz chce grac w klubie Z ale klub Y robi mu problemy i nie chce pozwolić na przejscie do klubu Z. co zrobić w takim przypadku je..ąć komuś czy jak
Niestety ale chyba musi mieć zgodę klubu Y, albo nie grać w nim rok, wtedy bez problemu bedzie mogł zmienic klub. Coś takiego było kiedyś i raczej się nie zmieniło.
Czesto takie problemy robią nawet na najniższych poziomach trampkarstwa
Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 19.08.2008, 08:42
w sparwie zmiany klubu warto też udać się do związku i dowiedzieć się dokładnie jaki jest status piłkarza, bo jest różnica pomiędzy wypożyczeniem a stałym pobytem. W pierwszym przypadku można dogadać się z klubem z którego zawodnik był wypożyczony, macierzysty klub może poprosić o powrót swojego zawodnika. Jeśli piłkarz został wytransferowany z klubu X do Y no to dupa bo trzeba się doagadać z tym drugim, a jak piszesz są z tym problemy
powodzenia
Odpowiedz cytując
DYRU
Senior Member

Stary 19.08.2008, 09:44
chodzi o chłopaka co z klubu z dupy chce isc do lepszego bo widzą w nim jakieś nadzieje i nadaje sie do gry.barany z niskiej ligi robia problemy. dziekuje Wam za pomoc
aha maciezysty w razie czego żadnych problemów by nie robił.
pozdrawiam
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując
wislaczka07
Junior Member

Od: 08.2004

Stary 19.08.2008, 09:51
a ja prosze o kontakt do Bastka,który organizował autokary do Barcelony,jechał w niebieskim. nr tel lub login na forum, proszę.
Odpowiedz cytując
SharkTS
Member

Od: 07.2008

Stary 19.08.2008, 10:35
Jak moge się skontaktować z FC NowyTarg pewnie wszyscy wiedzą ale dodam ze jest to FC Lechii Gdańsk.
Odpowiedz cytując
DYRU
Senior Member

Stary 19.08.2008, 10:51
najlepiej to sie skontaktowac na jakimś meczu np. pod gniazdem
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 19.08.2008, 12:23
Poszukuje czcionki Diamante Bold. Przeszukałem google i można tylko kupic niestety.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów