|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Witam
jest jakies info dotyczace biletow na mecz z Bełchatowem? |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Czy wie ktoś czy organizowane są skoki bungee w Krakowie lub okolicy? Może coś polecicie? Z góry dzięki.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
[URL="http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=#[URL="http://wislakrakow.com/forum/showpost.php?p=587360&postcount=17657" napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie, szukałem w internecie jakiegoś internetowego sklepu Śląska, znalazłem ale strona wygasła. Może zna ktoś aktualny adres jeśli został zmieniony. Z góry dzięki.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
W jakiej cenie można najtaniej kupić bilet do aqua parku tylko taki, żeby była sauna w nim?
Na stronie niby 26 zł ale jakoś tak dziwinie opisane, wszystkie bilety są ulgowe a te z sauną tylko w jednej cenie? Może jest jakaś opcja na przyjście w dzień powszedni np. o 8 rano, żeby było taniej? ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie wazne czy masz bilet na saune czy nie. Wchodzisz na basen i dostajesz taka smycz,ktora Ci liczy ile czasu masz do wykorztsania. Na nia wchodzisz do sauny i odbieraja Ci automatycznie munuty. W razie czego dopłacisz róznice przy wyjsciu.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Reszta inf:http://www.parkwodny.pl/cennik_indywidualny,213.html
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 18.08.2008 o godz. 19:27.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
mam wielka prośbe napiszcie jezeli ktos wie od kiedy bedzie prowadzona przedsprzedaz biletów na mecz z bełchatowem
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gdzie mozna kiepskich ogladnac
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Można gdzieś w Krakowie dostać ciuchy firmy le coq sportiv ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pilna sprawa Panowie i Panie!
Potrzebuję zrobić USG kolana, zależy mi bardzo żeby było to zrobione naprawdę profesjonalnie, lekarz (ortopeda) fachowiec by się przydał. Macie namiary na kogoś? Jakąś przychodnię? Ważny też jest czas, czyli termin w tym tygodniu. Sprawa druga. Basen w Krakowie. Mało ludzi - dzieciarni. Chcę zapieprzać z jednego końca na drugi, w celach rehabilitacyjnych. Gdzie i za ile? Z góry dzięki za wszelką pomoc. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
bedzie wislaci swiat otwarty w piatek przed meczem? tak z godzine przed?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nie orientuje się ile może kosztować przejazd pociągiem pospiesznym z Krakowa do Łodzi i z powrotem razem?
Cytat:
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mam pytanko..
Napewno czesc z was sciaga mp3 przez stronke Wkretka.pl ale po sciagnieciu jakiegos utworu plik nie zapisjue mi sie jako Plik mp3-przez co niemoge go sciagnac na Odtwarzacz Mp3...co zrobic zeby moc go sciagnac do odtwarzacza..... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
Spróbuj tak: Wejdź w jakikolwiek folder, kliknij narzędzia/opcje folderów/widok i tutaj ODZNACZ 'ukryj rozszerzenia znanych typów plików'. W pliku, który ściągasz zmień końcówkę na '.mp3'. Powinno pomóc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Pieknie dziekuje ![]() Z wislackim Pozdrowieniem ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chłopak w wieku juniora zaczynał grę w piłke nozną w klubie X, nastepnie przeszedł do klubu Y, (tylko tutaj nie wiem czy na zasdzie wypozyczenia czy na stałe), teraz chce grac w klubie Z ale klub Y robi mu problemy i nie chce pozwolić na przejscie do klubu Z. co zrobić w takim przypadku
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy przy wysłaniu paczki z zadeklarowaną wartością oznacza to, że ją ubezpieczyłem? A drugie pytanie: jak zaznaczę opcję potwierdzenie odbioru to dostanę jakąś wiadomość, że została doręczona? Przesyłka jest pobraniowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Czesto takie problemy robią nawet na najniższych poziomach trampkarstwa |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
w sparwie zmiany klubu warto też udać się do związku i dowiedzieć się dokładnie jaki jest status piłkarza, bo jest różnica pomiędzy wypożyczeniem a stałym pobytem. W pierwszym przypadku można dogadać się z klubem z którego zawodnik był wypożyczony, macierzysty klub może poprosić o powrót swojego zawodnika. Jeśli piłkarz został wytransferowany z klubu X do Y no to dupa bo trzeba się doagadać z tym drugim, a jak piszesz są z tym problemy
powodzenia ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chodzi o chłopaka co z klubu z dupy chce isc do lepszego bo widzą w nim jakieś nadzieje i nadaje sie do gry.barany z niskiej ligi robia problemy. dziekuje Wam za pomoc
![]() aha maciezysty w razie czego żadnych problemów by nie robił. pozdrawiam ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
a ja prosze o kontakt do Bastka,który organizował autokary do Barcelony,jechał w niebieskim. nr tel lub login na forum, proszę.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak moge się skontaktować z FC NowyTarg pewnie wszyscy wiedzą ale dodam ze jest to FC Lechii Gdańsk.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
najlepiej to sie skontaktowac na jakimś meczu np. pod gniazdem
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Poszukuje czcionki Diamante Bold. Przeszukałem google i można tylko kupic niestety.
![]()
|
|
|