|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Amica a Podbeskidzie - chyba jest mała różnica...
![]()
No i przyszło mi zmienić podpis, "dzięki", Kubuś...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
5 min doliczył prze .... , sędzia nie chce żeby Legła przegrała.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a rozpracowanie Janasa juniora wyglądało tak, że wszedł na 90minut.pl, zobaczył w tabeli staty Górali, potem zadzwonił do Maciusia : " Panie trenerze, jesteśmy faworytem następnego spotkania, powinniśmy wystawiać Kucharczyka w ataku i Choto w obronie, spokojnie wygramy do zera " |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Brawo Podbeskidzie
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Za tą porażkę ,,Wypadałoby tylko przeprosić kibców." ale z kolei ,,liga będzie ciekawsza".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Jeszcze niektórzy chcą zmniejszać ligę bo beniaminkowie "słabi"?
Świetny wynik, bo trzeba pamiętać że Legia ma cały czas 1 zaległy mecz. Brawo Podbeskidzie. Niezłe musiały być miny gości z BKS-u na trybunach w Warszawie ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Niech to będzie przestroga dla Wisły bo zdaje sie że w tej rundzie też będziemy gościć Bielszczan!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
My już w poprzednim sezonie odebraliśmy lekcję od nich w PP. Tak więc nie myślę że 2 raz damy się ograć.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Idzie idzie Podbeskidzie....
Przyznam że to najprzyjemniej wdupcony kupon od dawna. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
"no ładne cacko!" ta porazka Legii
Legia grala dzis podobnie jak my z Lechia: niby cos biegali niby nawet walczyli ale wszystko i tak bylo o kant dupy potluc. ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ogryzek. Tak tak pamiętam
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Proszę nie mylić drużyn - Arboledy na boisku nie było
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
co za pazie...
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jakbym mial mowic to wyroznie 3 napastnikow naszej ligi. Biton,Voskamp, Frankowski. To sa oni!!! Co oni robia?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Fajny, naprawde fajny wynik w Warszawie. Maciek i Bakero gwarantem udanej rundy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
tzn. przypuszczam, że chcesz ich pochwalić...ale nie jestem pewny. Możesz skonkretyzować? ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Hahaha
idzie ,idzie Podbeskidzie to Macius musial sie wk**wic ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ukrainiec ze stajni fryzjera to inna sprawa. Lenczyk to wydawałoby się kilka półek wyżej. Nie wiem- może on widzi w Wasiluku coś czego nikt inny nie potrafi dojrzeć. Branie w łapę w tej sytuacji... choć mu zj.bie jeszcze 2 mecze i go wywalą z roboty. Jaki to ma sens?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak dla mnie to się Maciuś musiał już przyzwyczaić. Tutaj nie ma przpadku, drugi sezon z rzędu robią ten sam cyrk w lidze. Widać rękę trenera, i wyuczone zagrania, jak choćby orginalne Wawrzyniakowe " ja se postoje a ty strzelaj".
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tak się śmiesznie złożyło że z pierwszej piątki mamy już za sobą 4 drużyny - dodatkowo na wyjazdach. Wiem, wiem na tym etapie o niczym to nie świadczy ale mimo wszystko może biorąc poprawkę na nasze zaangażowanie mentalne w puchary wypada przychylniej popatrzyć na te remisy.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 11.09.2011 o godz. 10:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ogladam CF i powiem jedno. Jest niezle lizanie dupska
Ljuboja niech pilnuje tyłka bo Bozydar zaraz mu tam doslownie wejdzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Macie zdrowie to ogladac.. Akurat Bozydar jest ewenementem na skale swiatowa - chodzi mi o to jak bardzo nie potrafi ukryc kogo lubi, a kogo nie lubi.
Idzcie lepiej na spacer, przyjemniej ![]() |
|
|