|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ciekawe jak sobie poradzi Polonia z Jaga bez Baszczynskiego a zwłaszcza bez Bruno, ktory im nastrzelał najwiecej bramek
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
To uwielbienie gry Lecha przypomnialo mi sytuacje z zeszlego sezonu gdzie po 3 kolejach Polonia miala 9 punktow i wszyscy mowili ze Bakero wreszcie poukladal zespol
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Przypomnijcie mi następnym razem, żebym takich meczów jak GKS - Widzew nie oglądał w HD...
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiem krótko - poziom tej ligi staję się coraz bardziej chujowy.
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Skazywana na spadek przez wszystkich forumowych ekspertów Korona poczyna sobie bardzo dobrze
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Niech wyjdzie na frajera rundy jesiennej.
Życzę im podobnie jak parchom jak najgorzej - a jeszcze cieszyć się z ich gry jak wygrywa ze Śląskiem ?!?!?! ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Włączyłem sobie drugą połowę i Korona jest 3x lepsza od Śląska. Ciekawe, czy wytrzymają do końca. Kto by się po Koronie spodziewał przed sezonem, że będą walczą o lidera po 6 kolejce.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Weźcie mi to wytłumaczcie... jest sobie taki Wasiluk, gra sobie w takiej Cracovii, no ale generalnie widać, że no... chyba jednak nie ten zawód. Zastanawia się już taki, czy przenieść się na spokojne kopanko do jakiejś III ligi, czy może jednak spróbować się przyuczyć do zawodu np. stolarza, bo stryjek ma warsztat stolarski, no i może da radę tam jeszcze parę groszy zarobić... No i jest sobie taki Wasiluk, sytuacja nieciekawa, bezrobocie patrzy w oczy, no bo widać że granie w piłkę to mu nie idzie - a tu nagle dar od Boga, kontrakt w Śląsku.
Wytłumaczcie mi, czemu ja tak w życiu nie mam? ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
I buraki z Kielc są liderem. Takie jaja to tylko w naszej lidze.Szkoda, że Śląsk nie dał rady nawet wyrównać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() Chociaż im tego życzę. Szkoda że Śląsk tak bezbarwnie dzisiaj zagrał. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wspolczuje tym, ktorzy jeszcze obstawiaja wyniki w naszej lidze..
TA Korona remisuje z naszymi rezerwami, TA sama Korona ogrywa Śląska.. brakuje tylko żeby Śląsk ograł Wisle.... licze ze teraz zdarzy się cud w Warszawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
na potwierdzenie Twoich słow - PB prowadzi (punktują jak z nami w Bielsku)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jak mi tak spełniaja sie życzenia, to mi wystarczy, żeby juz żadne gole w tym meczu nie padły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
0:2 niesamowite
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
bramka na 2-0 niesamowita !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Bramka mega... niby gra na czas a tutaj taka soczystosc wyplynela
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ale brama!
Coś pięknego. Ciekawe jak chłopaki z Bielska poradzą sobie z tym wynikiem w drugiej połowie. Zobaczymy. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A co to się dzieje z Legiunią
? Spartak miał gdzieś LE i dlatego przegrał z Legią, a media i kibice zrobili z piłkarzy Skorży bohaterów narodowych. |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Co ty gadasz,akurat Spartakowi zależało na awansie.Według mnie piłkarze Legii robią to co wszyscy w naszej lidze gdy się dostana do europejskich pucharów - pierd@lą ligę! hehe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
2:1
Mimo, ze postawiłem na Legię, wole żeby przegrała. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie znacie mentalnosci polskich druzyn gdy trzeba grac lige przed pucharami, po prostu oszczedzaja sie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Hmm... Ale jaja , Legia przegrywa haha
Mam nadzieję że przegrają. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podrzuci ktoś linka do meczu , bo ciągle trafiam na jakieś żużle?
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member