|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pytanie do Socios,a sarapacie macie zamiar odpuścić?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Od kiedy ten temat dotyczy Socios?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Ktoś jeszcze wierzy w te brednie, że Hartling i Pietrowski są uczciwi i zostali oszukani przez złego Wannę? Gra na zwłokę nie tylko z ich strony, ale też osób, które chcą przykryć swoje występki. Teraz będziemy odliczać czas na sb do 1 lutego i co 5 min ktoś będzie pytał "przelew jest?"?
PS Mam bardzo gorącą prośbę do moderatorów. Nie można zamknąć forum dla osób postronnych i jednocześnie zablokować rejestrację nowych użytkowników? Cała Polska to czyta i z nas się śmieje, chyba nie muszę mówić którzy kompleksiarze najbardziej.. Osobiście mam bardzo krytyczny stosunek do pewnej grupy osób,ale też i duże opory przed wylewaniem na nich zasłużonych pomyj, bo to trochę jak sranie do własnego gniazda. Nawet jeśli sra się w słusznej sprawie, to nie musi dawać uciechy nieżyczliwym. |
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 03.2005
Offline |
|
|
tak bo każdy kto wpłaca składkę 200 złotych dorobił sie tych pieniędzy na cudzej krzywdzie ....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Offline |
|
Ja do socios się nie zapisałem bo nie czuje potrzeby. Ale uważam to za inicjatywę fajną i taką która nie zasługuje na bezsensowne insynuacje pod tytułem "wszyscy to i tak bandyci" - za co to? Zrobili coś nie tak do tej pory żeby sobie zasłużyć? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A wlasnie, ktos mi dal do myslenia co do glosow w Socios - rozumiem, ze sa glosowania droga mailowa. A czy pozniej poza samymi suchymi wynikami jest mozliwosc sprawdzenia faktycznego kto jak glosowal? Wiecie, zgodnie ze zlota zasada Stalina, ze nie wazne kto glosuje, wazne kto liczy glosy. Czy takie podsumowanie jest robione i do wgladu dla kazdego? I ja nie mam na mysli szczegolowych danych osobowych tylko jakiegoś tak jakby wypisu/podsumowania ze np. czlonek nr 284 - 4 glosy na tak i na tej zasadzie po przejrzeniu glosow wszystkich wynik jest taki i kazdy sam sobie moze to policzyc i widziec, ze jego glos zostal odpowiednio policzony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Widze ze po Socios jada ludzie zarejestrowani 12.2018. Np Toomo, Messu1906 optowal za fuzja z Nieciecza/Garbarnia
Mistrz.Troling albo krecia robota albo glupota. Ale poniewaz nowe nicki raczej glupota odpada. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A jak nie satysfakcjonuje Cie odpowiedź to mówisz "to nie dla mnie", nie zapisujesz sie/wypisujesz i zapominasz. Bo to przecież nie Twoje pieniądze wtedy wydają ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Może by się admin jakiś zainteresował rozmyciem tematu TS, jest temat o Socios to tam podjerzliwi niech się wypowiadają, szukając już całkiem dziury w całym.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Nie jechałem, nie jadę i jechał po nikim nie będę, udowadniał że nie jestem wielbłądem też nie. Za to zwyczaje propagowane przez co po niektórych userów którym wydaje się że długi staż upoważnia ich do ubliżania innym to żenada. Bardzo słabo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
1.Co do Socios. Na razie się nie zapisałem - powiedzmy, że to dlatego, że miałem zawał
. ALE uważam, że jest to organizacja bardzo sensownie pomyślana i potencjalnie pożyteczna. Siłą Socios, prócz zasad pełnej finansowej transparentności opisanych w regulaminie, jest "aksjologiczny minimalizm". Można być ultrasem, piknikiem, lewakiem kosmopolitą, nacjonalistą, kosmonautą i pewnie nawet volkswagenem garbusem - jeśli tylko kibicujesz Wiśle, Socios jest dla Ciebie otwarte. Dobrze rozumiem? Niebezpieczeństwo przejęcia oczywiście istnieje, ale im więcej członków, tym jest ono mniejsze. Żeby przegłosować sześciuset, trzeba by wprowadzić powiedzmy dwustu nowych członków po 4 głosy każdy. A żeby przegłosować 6 tys. członków, to tych lewych powinno już być ze 2 tysiące. Proste. 2. Co do Miski Ly i spółki, to ciągle umyka nam najważniejsze, to znaczy logika całej tej szopki. Żadne tłumaczenie nie wydaje mi się przekonywające: ani że Miska jest od Miśka i został podstawiony, żeby wybielić Sarapatę, ani że jest oszustem działającym na własną rękę. Widzę jedną przerażającą możliwość. Czy ktoś wie, gdzie są karty zawodników? Gdyby np. 27 grudnia zostały zastawione jako zabezpieczenie jakiejś pożyczki zaciągniętej przez Jego Królewską Mość Vannę, bylibyśmy za siedmioma dupami. Czy to mógłby być ukryty cel całej tej szopki? 3. Co do Miśka, Zielaka i ich kompanów oraz sympatyków. Całe to towarzystwo trzeba usunąć z klubu, trybun, ulic. To jest robota dla MSW i sądów. Pojawiające się tutaj głosy relatywizujące zło wyrządzone Wiśle przez Pawła M. są smutnym dowodem tego, że próchnica weszła za głęboko. |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2013
Offline |
|
Od kiedy Zarząd Spółki Akcyjnej (a Pani Sarapata jest przecież prezesem SA) odpowiada prywatnym majątkiem za zobowiązania spółki ? Z tego mi wiadomo art. 299 KSH mówi jedynie o odpowiedzialności zarządu Sp. Z o.o. Dla miernoty dziennikarskiej z SE podpartej jakimś pseudo-ekspertem to chyba bez znaczenia .. Odpowiedzialność karna już prędzej w tym przypadku ale to temat znacznie szerszy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ten zawał to niezły kit. Ciekawe co jeszcze wymyślą ?
Jak faktycznie jest ta klauzula o odszkodowaniu to będą grać na czas i przeciągać negocjacje w nieskończoność. Najprawdopodobniej myśleli że robią interes życia. Nie zapominajmy jednak kto doprowadził Wisłe na skraj przepaści |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() Reakcja obronna organizmu po ligowym klasyku z Lechem. Ciekawe czego by dostał. gdyby musiał oglądać mecz z Sosnowcem albo Legnicą....
Ostatnio edytowane przez Vinci : 02.01.2019 o godz. 20:09.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Także nie można powiedzieć, że byli członkowie zarządu mogą w tym wypadku spać spokojnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ciekawe czy te firemki sprzatajace karmiace i inne co wyprowadzaly kase zrezygnuja z czesci pieniedzy.
Oczywisice pytanie retoryczne. Odpowiedz: Nie Bo jak w polityce "im sie nalezały" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Co tu się ....a odpierdala w ostatnich dniach to aż wstyd. Przerzucacie się wszyscy gównem jak stajenni, kto bardziej szkodzi Wiśle, doszukujecie się w ludziach, którzy własne cięzko zarobione pieniądze dają na jedyną realną alternatywę dla SKWK, doszukujecie się w nich spiskowców i z pewnością ukrytej opcji Sharków. Czy Wam się wszystkim sufit na głowę s.......ił ?
Skoro wszyscy mają takie wielkie głowy pełne absurdalnych rozkmin, proszę zacząć myśleć nad REALNĄ pomocą, którą możemy zaproponować klubowi poza SOCIOS, a nie atakować ich tylko dlatego, że przegłosowali pieniądze na remont AP, a następnie na pożyczkę na cel spłacenia kontraktu Arsenicia. A Wy, co już dla Wisły zrobiliście w tych trudnych chwilach ? A no tak, zaatakowaliście ją, jej kibiców, zaczęliście dzielić i jątrzyć na tym forum zakładając przy okazji kilka kont. Brzydzę się takimi s....ysynami, którzy przychodzą tylko dolewać oliwy do ognia. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie do osób reprezentujacych Socios.
W KRS jako adres siedziby stowarzyszenia Socios widnieje Reymonta 22. W takim razie, jaki tytuł prawny ma stowarzyszenie Socios do obiektu nalezacego do TS? Czy podpisano jakas umowe najmu pomieszczeń? Pytam serio |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|