|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
@admin To akurat jest bez znaczenia czy Ty jesteś członkiem Socios czy też nim nie jesteś.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wcześniej pisałeś: Mam pytanie: chodzi o tą złotówkę, która teraz Wisła przekazywała SKWK i wyszło to ostatnio?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Tak chodzi o pieniądze przekazywane skwk, kiedy to wyszło to już całkiem osobna kwestia, jedni wiedzieli wcześniej dla innych to nowość. Nie akceptuje takich sytuacji, uważam taki układ za mocno nie na miejscu więc przestałem chodzić na mecze. Ze mnie i tak piknik chodzący na mecze z dzieciakiem więc strata dla "prawdziwych" kibiców tylko śmiesznie finansowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Szacun Kosa, aż w głowie się nie mieści do czego doprowadzili Ci ludzie...
https://mobile.twitter.com/kamilkoso...857.1487749943
Ostatnio edytowane przez heoij : 02.01.2019 o godz. 18:05.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2018
Offline |
|
|
Jeśli nawet członkowie Socios nie obrażają lub nie odsyłają do parchów to ludzie otwarcie ich wspierający już tak i naprawdę nie musze tu wypisywać nicków - bo każdy wie o kogo chodzi a udawanie głupich możecie sobie darować.
Zgadzam się z tym, że konferencja będzie weryfikacją a konkretniej - pytania wybrane przez "niezależne" nowe stowarzyszenie. Bardzo bym chciał wierzyć w Socios Wisła ale jak skoro w zarządzie są osoby które parę miesięcy temu wraz ze swoją świtą jechały każdego kto napisał złe słowo o marzence a dziś lekkimi ruchami rozmywają odpowiedzialność TS'u? Przekonamy się 4.02. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mesjasz, mam tylko nadzieję, że nie będziesz oceniał doboru pytań przez pryzmat odpowiedzi jakie otrzymamy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jadczak w dzisiejszym wywiadzie dla onetu:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
. Ja nie mam żadnych powiązań w przeciwieństwie do niektórych tutaj i to jest przecież oczywistość(nie wiem gdzie byłeś przez ostatnie lata...). Teraz widzę wielkie zaprzeczanie, że nie byłem tu, tu i tu... a do bitki pierwsi(przed Socios) . Przypomina to pewne wypowiedzi z wywiadu Dukata(podobna inteligencja). |
|
|
|
Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Mam nadzieje,ze Socios nie tylko przetrwaja,jak Wisla w ekstraklasie,ale w obecnym kryzysie okaza sie zaczatkiem powrotu klubu do normalnosci.Oby doslownie jutro dotarlo do wszystkich uczciwych wobec Wisly kibicow,ze ona Nas tereaz potrzebuje w ilosci wypelniajacej stadion.Jesli tylko 20 tys zapisaloby sie dzis do Socios,to Wisla przetrwa,pilkarze w wiekszosci zostana i Wisla szybko znajdzie wspolgospodarza a miasto bedzie musialo nam wszystkim (tak wielu) podac pomocna reke.Natomiast TS bedzie musial sie juz z nami liczyc na wieki i jesli mniejszosciowa patologia nie zniknie ze stadionu,wraz z cala nawiedzona kibolka,sektorowka itp podobnymi patologiami,to sami poprosimy na walnym zebraniu naszych czlonkow,krakowska prokurature o jej wypalenie ze wszelkich struktur klubowych.Niesamowity jest czas ale moze tylko tak mozna odzyskac przedwojenna,uczciwa i honorowa Wise Krakow.
Nie mowcie prosze,ze to nie mozliwe |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
No to teraz w koncu wiadomo dlaczego TS Wisla czeka z konferencja do piatku:
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...campaign=sport |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Dariusz Stachowiak: Hartling wystosował do Towarzystwa Sportowego propozycję, która jest planem B. Poprosił o czas do końca tygodnia, by móc ją zrealizować. W umowie między Ly a Hartlingiem było, że Hartling swoją część środków za akcje wniesie na przełomie stycznia i lutego. On miał wtedy mieć potrzebne środki. Wisła nie miała tyle czasu, dlatego dogadali się, że Vanna dostarczy pierwszy zastrzyk gotówki. Hartling byłby sam w stanie finansować klub, ale potrzebuje na to czasu. Wisła go nie ma, dlatego szuka rozwiązania"
Fragment wywiadu z Dariuszem Stachowiakiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
Ale, za przeproszeniem, pier***nie. Właścicielami SA są osoby prawne, jakieś śmieszne fundusze nie wiadomo skąd. Jeżeli deal nie idzie, to się tych spółek pozbywa/rezygnuje/zaciera ślady. To jest mydlenie oczu i gra na zwłokę, być może będąca też częścią planu. Co innego, gdyby właścicielem był Hartling jako osoba fizyczna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja z innej beczki: kto ewentualnie otrzyma ten milion euro?
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktokolwiek by nie byl wlascicielem Spolki Akcyjnej moze miec prawny obowiazek wystapienia o wyegzekwowanie w/w kary.
I ten pytanie: kto jest wlascicielem Wisly Krakow S.A. ![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzisiaj w weszlo Miga i Trela wspólnie twierdzili ze w tym momencie właścicielem jest Alalega z NCP. Dopóki Ts nie unieważni umowy oni są jedynymi właścicielami akcji Wisły.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2014
Offline |
|
|
Z kontekstu wynika, że TS w formie rekompensaty za nie wywiązanie się z umowy przez Hartlinga i Vanne, stąd nie dziwne, że Hartlingowi pali się w dupce i podobno szuka jakiś innych opcji na myśl o konieczności wypłacenia miliona euro kary
Choć warto mieć na uwadze, że ten cały Stachowiak to ziomek Pietrowskiego, więc pytanie na ile jest wiarygodny i nazwijmy to "obiektywny"? Bo sugerowanie, że Vanna jest niepoważny i wycofał się nagle i bez słowa z klepniętego biznesu czy że udaje chorobę i żadnego zawału nie było to ewidentne wybielanie jednej ze stron. Tak samo wspominanie o tym, że Hartling jest z TSem cały czas w kontakcie, chce dobrze, nie będzie się sądził etc. Bardziej to wygląda na próbę miękkiego lądowania (coś jak Citko przy Meresińskim) - biedni panowie Pietrowski i Hartling chcieli dobrze a zostali oszukani przez pana Vanne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|