The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Aniołek_Wisła
Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2010, 18:22. czesc
jestem z wawy jestem kibicem wislky i chcialbym się dowiedziec pare rzeczy... a więc czy zeby miec karte kibica trzeba ja wyrobic w krakowie na miejscu czy w jakikolwiek sposob inny . Po drugie jezeli kibice jedza pociagiem na mecze wyjazdowe a ja samochodem to jak wejsc na sektor wisly ... Po trzecie czy mozna wchodzic na stadion jesli jest sie niepolnoletnim . Bardzo prosze o odpowiedz :d
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Stary 09.05.2010, 18:28
Czego jesteś kibicem? Mogę Ci powiedzieć jak jest u nas, albo u naszych braci z wyjazdami. Ale "wislky" ?!
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 09.05.2010, 18:31
Aniołek_Wisła napisał(a):Wyświetl post
jestem z wawy jestem kibicem wislky i chcialbym się dowiedziec pare rzeczy... a więc czy zeby miec karte kibica trzeba ja wyrobic w krakowie na miejscu czy w jakikolwiek sposob inny . Po drugie jezeli kibice jedza pociagiem na mecze wyjazdowe a ja samochodem to jak wejsc na sektor wisly ... Po trzecie czy mozna wchodzic na stadion jesli jest sie niepolnoletnim . Bardzo prosze o odpowiedz :d
... Wisły nie
w/w napisał(a):Wyświetl post
wisly
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 06.03.2012 o godz. 18:45.
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..."
Odpowiedz cytując
Aniołek_Wisła
Member

Stary 09.05.2010, 18:31
oj nie czepiaj sie szybko pisalem... a to ze mieszkam w wawie nie onacza ze mniej kocham ten klub
Odpowiedz cytując
Mateuusz
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 09.05.2010, 18:33
Aniołek_Wisła napisał(a):Wyświetl post
po pierwsze Wisły!! na mecze u siebie wchodzisz normalnie. a na wyjazdy przez bramke do sektora gosci.
Odpowiedz cytując
Tom'ash
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 09.05.2010, 18:46
Mam opuchniętą szyję z jednej strony, z drugiej jest ok, od 2 dni boli mnie mocno dość gardło, ale poza tym czuję się dobrze żadnej gorączki czy coś. Trochę przedawkowałem tabletki na gardło czy mogło od tego opuchnąć? Nie chce mi się zawracać głowy lekarzowi. A ta opuchlizna to tak na wysokości migdałka
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.05.2010, 18:48
Lekarzem nie jestem, ale sądze, że to początki anginy. Lepiej wybierz się z tym do lekarza, bo z własnego doświdczenia wiem, że tojak to zaniedbasz będzie dużo gorzej.

Ma ktoś linka do wczorajszego magazynu ligowego w C+?
Odpowiedz cytując
Ja_Kibic
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 09.05.2010, 18:58
Tom'ash napisał(a):Wyświetl post
Mam opuchniętą szyję z jednej strony, z drugiej jest ok, od 2 dni boli mnie mocno dość gardło, ale poza tym czuję się dobrze żadnej gorączki czy coś. Trochę przedawkowałem tabletki na gardło czy mogło od tego opuchnąć? Nie chce mi się zawracać głowy lekarzowi. A ta opuchlizna to tak na wysokości migdałka

jak to angina to zobacz czy masz w gardle cos takiego

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...na_atticus.JPG
Odpowiedz cytując
Aniołek_Wisła
Member

Stary 09.05.2010, 19:07
czy mozna wchodzic na stadion= mecz ukochanej Wislełki jesli jest sie niepolnoletnim . Bardzo prosze o odpowiedz :d a i jak dostalem odpowiedz ze przez bramke dla kibicow gosci to nie ma tam ochrony ktora nie pozwala wejsc kibicom niby miejscowym
Odpowiedz cytując
Wiselka1906PBZ
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 09.05.2010, 19:18
nie mozna wchodzic na stadion jak sie jest niepelnoletnim. Zakaz stadionowy daja :(
ale moze Ci sie uda bo czasami ochroniarze zasypiaja
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I]
Odpowiedz cytując
Tom'ash
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 09.05.2010, 19:25
Ja_Kibic napisał(a):Wyświetl post
jak to angina to zobacz czy masz w gardle cos takiego

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...na_atticus.JPG
A jak wygląda kuracja w przypadku anginy? Dość ważny tydzień przede mną i nie mogę sobie pozwolić na pozostanie w domu :/
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.05.2010, 19:27
Ma ktoś zdjęcie grafu "Chociaż każdy z innych stron, tutaj jest nasz drugi dom"?
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 09.05.2010, 19:28
Młyniu_Miechów napisał(a):Wyświetl post
Jaki autobus/tramwaj odjeżdża na Wolę Justowską spod dworca?
152.
10 znaków.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 09.05.2010, 21:25
Tom'ash napisał(a):Wyświetl post

A miałeś może już świnkę? Jeżeli nie to bym raczej ja obstawiał. Inna sprawa to zapalenie. I trzecia ostatnia to ze gdzies Cie zawialo. Co do anginy to prawdopodobnie bylaby goraczka.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 09.05.2010, 22:37
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
do kogoś kto zna się na kredytach:]
otóż chciałbym wziąć kredyt na mieszkanie tylko problem jest taki że nie mam dochodu (jestem studentem) a moi rodzice są już wiekowi i za dużo nie zarabiają i nie dostaną np. 300tyś zł. kredytu.
pytanie brzmi: Czy jest taka możliwość żeby wziąć kredyt najpierw przez moich rodziców, żeby oni na początku go spłacali a jak ja zacznę zarabiać... kredyt przejdzie na mnie proszę na prv.
Jeżeli zdolnosci kredytowe Twoich rodziców nie pozwalają na kredyt to bedzie naprawdę ciężko o ile sam nie pójdziesz do pracy i kredyt weźmiecie we trójkę. Musisz wziąśc pod uwage że skoro rodzice "są wiekowi" to nie każdy bank daje mimo wysokiego dochodu kredyt właśnie ze względu na wiek, a i tak żąda ubezpieczenia co równiez podraża kredyt ale to akurat w porównaniu z rata kredytu niewele, cirka kilkaset zł na rok.

Jeszcze kilka lat temu można było pokombinować z tzw TBSami lub "spółdzielniami". Wpłacasz 30% wartości mieszkania (kredyt z banku) a resztę spłacasz w ratach wraz z czynszem (plus oczywiście kredyt bankowy). Nie wiem czy coś takiego jak TBSy dalej fukcjonują. Są pewnie podobne sposoby, dowiedz się w Urzedzie Miasta.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 10.05.2010, 10:15
Szukam fotogalerii meczowych z R22 z lat 2001-2004 !
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.05.2010, 16:18
mam pytanie orientuje sie ktoś jak sie sprawdzają słuchawki do Sony Ericsson firmy GT?są lepsze czy gorsze od firmowych słuchawek Sony bo chcę kupić nowe słuchawki do telefonu i nie wiem jakie wybrać Sony czy GT i co to za firma GT?bo jakoś nazwa mi nic nie mówi
Odpowiedz cytując
piotrek94
Junior Member

Od: 11.2007

Stary 10.05.2010, 16:25
Chciałbym wymalowac pokój w Wiślackie barwy, macie jakies propozycje, fotki pokoi ?
"Jak nie Ty, to kto ?"
Odpowiedz cytując
Mateuusz
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 10.05.2010, 17:01
piotrek94 napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym wymalowac pokój w Wiślackie barwy, macie jakies propozycje, fotki pokoi ?
byl gdzies temat pimp my room czy cos takiego. tam byly fotki pokoi. mozesz sobie duuzo rzeczy namalowac herb jakiegos psa. zalezy wszystko ok scian
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 10.05.2010, 18:07
Czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak dla laika co mam zrobić żeby zadziałała mi kamerka ukazująca postęp prac na trybunie zachodniej?

bo cholera nie działa..
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 10.05.2010, 18:09
poszukuje filiku ktory byl na yt a nie moge go teraz odszukac chodzi o mecz Wisły lata 70 duzo dopingu czesto pokazane trybuny to byl filmik kilku minutowy a dokladniej to byly 2 filmiki z tamtych czasow. za pomoc z gory dziekuje i pozdrawiam
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 10.05.2010, 19:20
FUTURE WORLD MUSIC - FIGHT http://www.youtube.com/watch?v=inAVMsOOuuw
wie skąd można pobrać wersję instrumentalną?
I
Odpowiedz cytując
Nitrox
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 10.05.2010, 21:45
Co to za autko

Odpowiedz cytując
1986
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 10.05.2010, 22:55
nitrox napisał(a):Wyświetl post
co to za autko

kia pro ceed
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW

TYLKO WISŁA
Anty Jude
Odpowiedz cytując
fifi1906
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.05.2010, 12:28
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
Czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak dla laika co mam zrobić żeby zadziałała mi kamerka ukazująca postęp prac na trybunie zachodniej?

bo cholera nie działa..

mi też już nie działa od "ho ho ho"(czyli od dawna)! wic wydaje mi się, że wyłączyli tą opcję ale nie jestem pewien na 100%!
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 11.05.2010, 12:31
fifi1906 napisał(a):Wyświetl post
mi też już nie działa od "ho ho ho"(czyli od dawna)! wic wydaje mi się, że wyłączyli tą opcję ale nie jestem pewien na 100%!
Działać to ona działa na pewno.. bo "chłopaki z tematu o budowie" przecież robią screeny.. więc mysle że mam coś w komputerze nie tak ustawione.. zresztą tak jak i Ty.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
miba
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.05.2010, 12:33
Są dostepne jakieś zdjęcia trybun w BARDZO dobrej rozdzielczości?

Bo myślę powaznie nad plakatem, antyramą do pokoju w jakimś duuużym rozmiarze, ot tak, żeby sobie urozmaicić pokój
Odpowiedz cytując
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 11.05.2010, 13:18
Mam pytanie do ludzi zorientowanych w sprawach finansowych.Chce wziasc kredyt taki do 2500. Które banki polecacie. Mam umowę o prace na cały etat. Umowa na czas określony do konca 2011 roku. Dzieki za szybka odpowiedz.
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 11.05.2010, 16:07
Co teraz robią przy składaniu wniosków o paszport oprócz pobierania odcisków i pobierania dokumentów. Jakos szczególnie badają?
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 11.05.2010, 16:18
na którym kanale będzie mecz Wisły będzie jako multiliga ? bo na zwyklym Canale jest Ruch z Kuchenkami ?

dzięki. tak myślałem.
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 11.05.2010 o godz. 16:32.
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów