|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czego jesteś kibicem? Mogę Ci powiedzieć jak jest u nas, albo u naszych braci z wyjazdami. Ale "wislky" ?!
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
oj nie czepiaj sie szybko pisalem... a to ze mieszkam w wawie nie onacza ze mniej kocham ten klub
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mam opuchniętą szyję z jednej strony, z drugiej jest ok, od 2 dni boli mnie mocno dość gardło, ale poza tym czuję się dobrze żadnej gorączki czy coś. Trochę przedawkowałem tabletki na gardło czy mogło od tego opuchnąć?
Nie chce mi się zawracać głowy lekarzowi. A ta opuchlizna to tak na wysokości migdałka |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Lekarzem nie jestem, ale sądze, że to początki anginy. Lepiej wybierz się z tym do lekarza, bo z własnego doświdczenia wiem, że tojak to zaniedbasz będzie dużo gorzej.
Ma ktoś linka do wczorajszego magazynu ligowego w C+? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
jak to angina to zobacz czy masz w gardle cos takiego http://upload.wikimedia.org/wikipedi...na_atticus.JPG |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
czy mozna wchodzic na stadion= mecz ukochanej Wislełki jesli jest sie niepolnoletnim . Bardzo prosze o odpowiedz :d a i jak dostalem odpowiedz ze przez bramke dla kibicow gosci to nie ma tam ochrony ktora nie pozwala wejsc kibicom niby miejscowym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
nie mozna wchodzic na stadion jak sie jest niepelnoletnim. Zakaz stadionowy daja :(
ale moze Ci sie uda bo czasami ochroniarze zasypiaja ![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś zdjęcie grafu "Chociaż każdy z innych stron, tutaj jest nasz drugi dom"?
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
A miałeś może już świnkę? Jeżeli nie to bym raczej ja obstawiał. Inna sprawa to zapalenie. I trzecia ostatnia to ze gdzies Cie zawialo. Co do anginy to prawdopodobnie bylaby goraczka. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Jeszcze kilka lat temu można było pokombinować z tzw TBSami lub "spółdzielniami". Wpłacasz 30% wartości mieszkania (kredyt z banku) a resztę spłacasz w ratach wraz z czynszem (plus oczywiście kredyt bankowy). Nie wiem czy coś takiego jak TBSy dalej fukcjonują. Są pewnie podobne sposoby, dowiedz się w Urzedzie Miasta. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Szukam fotogalerii meczowych z R22 z lat 2001-2004 !
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mam pytanie orientuje sie ktoś jak sie sprawdzają słuchawki do Sony Ericsson firmy GT
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Chciałbym wymalowac pokój w Wiślackie barwy, macie jakies propozycje, fotki pokoi ?
![]()
"Jak nie Ty, to kto ?"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak dla laika co mam zrobić żeby zadziałała mi kamerka ukazująca postęp prac na trybunie zachodniej?
bo cholera nie działa.. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
poszukuje filiku ktory byl na yt a nie moge go teraz odszukac chodzi o mecz Wisły lata 70 duzo dopingu czesto pokazane trybuny to byl filmik kilku minutowy a dokladniej to byly 2 filmiki z tamtych czasow. za pomoc z gory dziekuje i pozdrawiam
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
FUTURE WORLD MUSIC - FIGHT http://www.youtube.com/watch?v=inAVMsOOuuw
wie skąd można pobrać wersję instrumentalną? ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co to za autko
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
mi też już nie działa od "ho ho ho"(czyli od dawna)! wic wydaje mi się, że wyłączyli tą opcję ale nie jestem pewien na 100%! ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Działać to ona działa na pewno.. bo "chłopaki z tematu o budowie" przecież robią screeny.. więc mysle że mam coś w komputerze nie tak ustawione.. zresztą tak jak i Ty.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Są dostepne jakieś zdjęcia trybun w BARDZO dobrej rozdzielczości?
Bo myślę powaznie nad plakatem, antyramą do pokoju w jakimś duuużym rozmiarze, ot tak, żeby sobie urozmaicić pokój ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie do ludzi zorientowanych w sprawach finansowych.Chce wziasc kredyt taki do 2500. Które banki polecacie. Mam umowę o prace na cały etat. Umowa na czas określony do konca 2011 roku. Dzieki za szybka odpowiedz.
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Co teraz robią przy składaniu wniosków o paszport oprócz pobierania odcisków i pobierania dokumentów. Jakos szczególnie badają?
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
na którym kanale będzie mecz Wisły będzie jako multiliga ? bo na zwyklym Canale jest Ruch z Kuchenkami ?
dzięki. tak myślałem.
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 11.05.2010 o godz. 16:32.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|