|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kibic z Grodu Kraka Musisz wejść w tryb zaawansowany i później --> http://i44.tinypic.com/29m14qu.jpg
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Więc mam oto takie pytanie. Gdzie w internecie mógłbym kupić opaskę do włosów? Taka opaska jak używają piłkarze np Guti albo taką jak ma Boguski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
poszukuje kogos kto by wykonal projekt dziary. szczególy na priv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
nie wiecie może jaki teraz zespół gra na Juwenaliach na Uniw. Rolniczym?
![]() ![]() |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
niech ktoś zarzuci linkiem do takiego tematu, co to był na forum kupę czasu temu. Pisaliśmy tam o tym, jakie to wypadki w dzieciństwie zaliczaliśmy np. podczas zabawy. Szukam i szukam i znaleźć nie mogę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
działa wam mapa google? wpisuje miasto i nie wyczytuje
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jak dojechać z przystanku Grota Roweckiego na ulicę Rajską 1 (Wojewódzka Biblioteka Publiczna) ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
podbijam ;-)
Gdzie w KRK dostane te modele butów ; w Rynku Gł,praktycznie wszystkie sklepy schodziłem w galeriach też zbytnio nie ma ich. pzdr. http://www.eastend.pl/flashviewer/in...lep&model=1885 http://www.eastend.pl/flashviewer/in...lep&model=2006 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poszukuję darmowego programu do projektowania/aranżacji wnętrz.
Pomożecie ?! ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Powiedzcie mi czym można dojechać do Niepołomic i później jak trafić na ulice Rudolfa Diesla ?
![]()
Wściekły byk!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
najlepiej idz sobie byku na plac centralny tam w na Jana Pawla jest przystanek w strone hutnika itd, wsiadz w ALF-BUS'a i on kolo samego Diesla jedzie, wszystko inne jedzie igolomska wiec ciezko bedzie sie potem dostac bo z rynku to jest kawalek, jak cos to pm.
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Sprawdz ustawienia ciasteczek (cookies) w przeglądarce. Jeśli masz ustawione brak cookies (czy cos w ten deseń) to właśnie tutaj tkwi błąd.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy wiadomo coś już o karnetach na sezon 2010/2011? Chodzi mi o cene.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o ktorej zaczyna sie ta cala demonstracja cweli na rynku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Witam!
Wie ktoś jak wygląda sprawa z opłatami za wędkowanie w Krakowie? Mam już opłaconą składkę na okręg Kielce, więc wystarczy mi tylko opłata na okręg Kraków na wody nizinne za 100zł, tak? I mógłbym wtedy łowić wszędzie prócz kryspinowa i dwóch stawów na Przylasku Rusieckim? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
"MARSZ RÓWNOŚCI w Krakowie 15 maja, sobota, 14.00, Plac Wolnica Coroczna manifestacja odmienności, różnorodności i sprzeciwu wobec dyskryminacji pod tęczową flagą. Zapraszamy!!!" zapraszamy, OFICJALNA HOMOFOBIA na rynku, bądź pod samym wawelem nie wiem jeszcze jak będę wiedział to dam znać
Ostatnio edytowane przez mlody_ale_wierny : 06.05.2010 o godz. 13:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A ktoś może gra w Dart. Bo jestem ciekaw jaka jest najlepsza odległość do rzutu i na jakiej wysokości powinna wisieć tarcza (elektroniczna)?
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można wydrukować wiekszą ilość tekstu tanio i szybko ?
Goalkeeper : http://www.dart.pl/dart/regulaminy/reg_tech.html : "3. Linia rzutu a) Linia rzutu jest umieszczona na podłożu w odległości 2,37 m od płaszczyzny tarczy. b) Wysokość idealnego środka tarczy nad podłożem wynosi 1,73 m. c) Wartość kontrolna mierzona pomiędzy środkiem tarczy a linią rzutu wynosi 2,93 m."
Ostatnio edytowane przez ponury : 06.05.2010 o godz. 13:41.
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
dziala wam gg? ;/
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Member
Offline |
||
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
już działa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobra dzieki. a to teraz drugie pytanie. gdzie zbiera sie kontrmanifestacja?
a gg nie chodzi |
|
|