|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
W poniedziałek najprawdopodobniej jest ten dodatek. E: markokrk już działa na Public Sport, była chwila przerwy ale juz jest ok. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Jak nazywają się te "progi" na zakrętach? Chodzi mi to w biało-czerwone paski. Są one na każdym torze wyścigowym
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...006_Canada.jpg http://img526.imageshack.us/img526/4033/alonsoys8.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Chyba Tarki |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez bercik860 : 02.05.2010 o godz. 18:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/gid,12225024...1,galeria.html
wie ktoś jak gdzie i kiedy używa sie tych "ciezarowek" ? bo do normalnych celi zeby przewieść z 1 miasta do 2 to chyba nie za bardzo ;d ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Takie ciężarówki jeżdżą np. na kopalniach odkrywkowych. Widziałem takie tylko,że nieco mniejsze,ale i tak zrobiły na mnie wrażenie.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie najlepiej kupic zestaw hantli (najlepiej sztanga lamana + 2 male + taleze)? Decathlon odpada
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
w realu sa nawet tanie.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pytanie.....
Zastanawiam się nad kupnem IPHON-a Zarazem, zależy mi na DOBREJ nawigacji. Czy ktoś z Was ma IPHONA z nawigacją i korzysta z niej ? Jaka jest jej jakość ? I co ważne, czy łącząc się w IPHONIE z nawigacją płacę, czy jest to bezpłatne ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Za taką cenę moja dziewczyna kupiła sobie Asusa Eee 701. Ale poza netem to raczej nic sensownego na nim nie może zrobić . Ten notebook ma około 1.8 GHZ i 1GB ramu i karta pewnie jakaś zintegrowana. A do photoshopa tego najnowszego trzeba przynajmniej 2 rdzenie i 3 GB ramu. Kup coś taniego na allegro i dokup osbno ram i nową baterię. Chyba że masz photoshopa 5,6,7 to powinno pójść na tym komputerze.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak dojechać na stadion Hutnika oprócz tramwaji 15 i 17 (one są chyba obecnie nieczynne)?
Najlepiej gdzieś spod Bagateli.
Ostatnio edytowane przez R33 : 04.05.2010 o godz. 14:27.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
15 z lubicza, spacerkiem dojdziesz spod bagateli
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Tak jak powyżej ale zamiast spacerku wsiadz sobie w 4 albo 14 podjedz na lubicz albo mogilskie i po sprawie.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
pytalem już o to kiedyś ale odpowiedź nie była pomocna za bardzo, a potem przywykłem do tego a ostatnio problem się nasilił. Otóż:
Gdy klikam myszką np. na nową karte to mi się 2 otwierają(tak jakbym klikał dwukrotnie). To samo dzieje się jak kliknę na jakiegoś znajomego na gadu gadu klikne raz a otwiea mi sie okno rozmowy. Co robić? aha i jeszcze jedno kumpel na maturze pod pracą maturalną z j. polskiego napisał XYZ bo nie wiedział czy sie podpisywać. bedzie miał nieuznana? najlepsze jest ze tyle razy nam wałkowała ze nie wolno sie podpisywać ![]() ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
pod klawiszami w laptopie są takie białe (u mnie przynajmniej) piździki, no takie zaczepki że się ten owy klawisz trzyma i można go wcisnąć, jak się owo coś nazywa fachowo i czy można dokupić takie coś? czyściłam lapka i dwa takie piździki mi pękły.
Patrzyłam na allegro ale nic mi nie pasuje że to właśnie to, rarunku! ;-) lapek jest Della jak to ma pomóc w nazwaniu tego czegoś ![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jaka to praca była ? Nauczycielom chodziło pewnie o to żeby imieniem i nazwiskiem nie podpisywać żeby praca była anonimowa. A jeśli to był list to "xyz" jak najbardziej wskazane.
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś tekst do piosenki z "Ojca chrzestnego"?
http://denis1988.wrzuta.pl/audio/4SR..._the_godfather |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Akurat to co dałeś to nie jest Il Padrino tylko Parla Piu Piano:
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@up
dzęikuję bardzo to nie ja wrzucałęm piosenkę.czemu mi się to podkreślenie nie chce wyłączyć? Odklikuję a nadal jest :/
Ostatnio edytowane przez Mistel : 04.05.2010 o godz. 20:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
witam mam pytanie macie moze linka do jakiejsc bramki sms za ktora nie trzeba placic i nie ma limitu wysylania sms?
z gory dzieki![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sms.ikp.pl jak przekroczysz limit to rozlacz i polacz neta!
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Może i pytanie banalne proste ale skoro jets miejsce na pytania mam nadzieje że i na odpowiedzi
Jak na Naszym forum dołączyc plik do postu który sie znajduje na moim twardzielu Nowohucianin , dzieki bardzo za pomoc Powód: Podziekowanie
Ostatnio edytowane przez Kibic z Grodu Kraka : 05.05.2010 o godz. 16:35.
|
|
|