|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Z najnowszym informacji. Tomasz Zieliński złapany za doping kupował sterydy u niejakiego Jakuba M, który jest właścicielem kluby z ekstraklasy, dokładnie z Krakowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
O Patryku po prostu zapomniałem ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Raz na wozie, raz pod wozem ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Takie sranie we własne gniazdo jest słabe jak cholera. Czy wam się to podoba czy nie jedziemy z Meresińskim na jednym wózku i jedynie mogę mu życzyć powodzenia. Kłody ma rzucane ze wszystkich stron, to chociaż my zaprzestańmy podkładania mu nogi. Wątpie żeby w najbliższym czasie właściciel się zmienił więc warto żebyśmy ten wózek pchali razem z nim, narzekanie nic nie da. Też mam pewne wątpliwości, ale z ocenami poczekam do końca sezonu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...st,nId,2248635 nie wiem czy było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Hę? Przecież on w naszej lidze zadebiutował w Wiśle
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7144 Co do reszty zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A dla Barcelony, Messiego i Neymara nie jest wstyd, że tyle nakradli? Jasne, że chluby nam to nie przynosi, ale trochę umiaru w ocenach. Niestety obecna piłka jest jaka jest i zdanie "właściciel klubu X miał problemy z prawem" czyta się jak zdanie "w lecie jest ciepło". Proponuje zamiast patrzeć na to co zrobił w przeszłości, z równą energią patrzeć mu na ręce i rozliczać za to co będzie robił w Wiśle. To jest najważniejsze. Mi się np. kompletnie nie podoba fakt, że marketingiem zajmie się jakiś Włoch Esposito, którego on zna ze swoich niby-firm. Jakie ma doświadczenie? Jakie ma kwalifikacje żeby się tym zajmować? O to trzeba pytać i drążyć, a nie jak przekupy na kleparzu cały czas o tym co było. TU i TERAZ jest dla Wisły najistotniejsze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Hahahahahaha .... za zamachem w Smolensku tez on stal ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Tak, przewoził beczki ze sztuczną mgłą na rowerze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
- W umowie z Tele-Foniką TS Wisła miała zagwarantowane prawo pierwokupu piłkarskiej spółki. Czy teraz też jest taki „bezpiecznik” w umowie z Jakubem Meresińskim? - Nie chcę się wypowiadać za zarząd TS Wisła, ale w mojej ocenie jest „posprzątane”. Powtórzę jeszcze raz to, o czym mówiłem wcześniej - TS Wisła nie była stroną w tej sprawie. Skoro Tele-Fonika podjęła decyzję o sprzedaży klubu Jakubowi Meresińskiemu, to zarząd tej firmy musi wziąć teraz pełną odpowiedzialność za całą transakcję.
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/sport...nika,10496095/ ![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Ja mu nie wierze kompletnie. A co do zatrudnienia Włocha z Częstochowy....Przypomina mi sie Cacek i wywiad nt. Widzewa. Powiedział coś takiego, że syn zawsze marzył o pokierowaniu klubem to mu jako dobry ojciec taki klub kupił. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
"Liczę, że Jakub Meresiński przeprosi, stwierdzi, że to nie jego bajka i wróci na siłownię robić biceps"
Stanowski. http://ekstraklasa.tv/licze-ze-jakub...roci-na/3z2g33 ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Patrząc z dystansem, po takiej analizie medialnej, jaką mamy od tygodnia (wywleczeniu faktów o podejrzeniach o działalność w grupie przestępczej i kupnie matury), sztuką będzie znaleźć chętnych reklamodawców, którzy będą chcieli wejść w taki układ...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Vinci przesadzasz.
Nowa firma, ktora chce rozgłosu marki moze zyskać. Mówią o nas?Mówia! Producent rowerów moze miec nieźle, w koncu cytat juz stał sie sławny Tak samo producent kondonów, betonu, żwiru. Wszystko jest kwestią drogi danej marki Ale uważam ze nowa marka bedzie miałą wieksze szanse rozgłosu u Nas niż w np. w Płocku. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Vinci,
Prawdopodobnie oni to maja w dupie, bo wszystkie te firmy od listów intencyjnych, sponsorów to albo jego przyjaciele albo związani z tym układem finansującym. Wiec i tak przyjdą. Ale oczywiście rozumiem do czego pijesz. Jednak im więcej firm tym lepiej, a zamykanie sie na właśnie środowisko (jeszcze pytanie co to bedą za firmy - pewnie odrazu pójdzie śledztwo na nie takie jak na JM jesli to bedą jakies no name) nie jest dobrym pomysłem. Plus to co pisze Szprotson. 2-3 transfery 2-3 msc i nikt nie będzie pamiętał. Chyba ze cos znowu wywleka.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak wywleką to teraz. Pewnie wszyscy już grzebią gdzie się da, żeby jeszcze coś znaleźć, bo temat na topie.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Natomiast inną sprawą jest to, CO oni chcą reklamować. Są na świecie "poważne" firmy, które absolutnie nie chciałyby uczestniczyć w tym bajzlu, bo mają markę budowana w określony, spójny sposób, ale są też inne firmy, którym czarny PR na markę aż tak bardzo NIE szkodzi, a sam fakt jakiegokolwiek zaistnienia w mediach jest kluczowy przy strategii marketingowej. Mam na myśli firmy, typu pamiętny UNIMIL. Podejrzewam, że akurat ich najmniej by obchodziła matura, czy inne rzeczy u Meresia. Upraszczając: jeżeli mieliśmy mieć na koszulkach "UNESCO", to fakt - mogli się już rozmyślić, ale jeżeli mają być gumki na chvja, to spoko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dzieki temu dowiedziałem się czym jest 'fikcja doręczenia'.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I bardzo dobrze. Liczę, może naiwnie, że jednak wezmą ludzi, do których mają przekonanie, że nic im media nie wygrzebią. Innymi słowy - że się nie wystawią znów świadomie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...st,nId,2248635
To już się robi coraz bardziej kuriozalne. Odwołać się od decyzji? Znaczy, że co, jednak zdał tę maturę? Bo mi bezsprzeczne udowodnienie tego, że maturę zdałem zajęłoby circa 10 minut. Wystarczyłby jeden telefon do liceum czy też OKE w Krakowie. To nie jest proces poszlakowy w którym oskarżony jest o morderstwo tylko ustalenie faktu czy zdał maturę czy nie. Niechże już się nie pogrąża dalej tymi oświadczeniami. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kilka rzeczy do skomentowania... Kolejne kuriozalne oświadczenie "prawnika" wiadomixa, ale najbardziej przerażający jest wywiad z Kubusiem, gdzie mówi, że tymi sponsorami mają być jego koledzy... Rozumiem, że Ci sami, którzy z nim kręcili na VAT i Ci sami z którymi chodzi na siłownię. Panie Cupiał, to miały być poważne firmy, a nie ludzie zamieszani w pranie brudnych pieniędzy i tworzenie firm z szyldem krzak. Poza tym ten człeniu nie rozumie, że kiedy stał się właścicielem(skąd pieniądze na spłatę?), to został osobą publiczną... Wszyscy chcą wiedzieć, co to za anonim kupił jedną z największych marek piłkarskich w Polsce.
Jaką on uczelnię wyższą skończył w 3 lata? Jezu, tu chyba sobie kupił mgr .Co tu się wyprawia? Mam nadzieję, że PZPN ma już wszystkie dokumenty i zaraz dowiemy się czegoś więcej. Ten interes trzeba odkręcić. P.S - A co do poważnych sponsorów, to nikt nie chcę się kojarzyć z grupą przestępczą, z praniem pieniędzy i ze złodziejstwem. O fałszowaniu dokumentów nie wspomnę
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 09.08.2016 o godz. 14:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Licencjat (trwa 3 lata). Powód: Dopisek.
Ostatnio edytowane przez yarow : 09.08.2016 o godz. 14:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Moim zdaniem przesadzacie z tymi sponsorami. Może kojarzycie taki klub jak AC Milan. Tam to dopiero właściciel miał swoje za uszami i jakoś od niego nie uciekali. Faktem jest, że informacje pojawiające się na temat Meresińskiego są dla niego kompromitujące, ale jeśli mają razem z Citko pomysły oraz źródła ich finansowania, to wszelkie skandale pójdą w niepamięć.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Pan prawnik probuje powiedziec, ze nie klamal w poprzednik oswiadczeniu bo nikt nie wiedzial o uprawomocnieniu sie wyroku. A zaraz sie okaze, ze to wszystko zly sad. Boje sie jutro a nastepnego oswiadczenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|

|