|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
pogoda niedobra :<
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Oby się utrzymało 1-1. . Panie Turek, kończ Pan tą żenadę bo wynik idealny. Nikt nie odjedzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przech.j Franek.... W tej formie to on może i do czterdziestki dociągnąć...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Korona dno... są mistrzem symulki i fauli w naszej lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ktoś wie co z Małkowskim?
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Franek to Franek ...
Małkowski ma złamany nos. Tak mówi w C+ Ktoś może mi powiedzieć czemu Polonia gra trzeci mecz z rzędu u siebie? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bruno to ma fuksa do tych bramek - strzal, rykoszet od Chaveza i zmylony Pareiko - teraz strzał, rykoszet i Bodzio W zmylony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Była, ewidentna. Stąd moje jednoznaczne skojarzenia, że na przełomie wieków to był druk klasyczny (z tego co kojarzę lubował się w tym Polar Wrocław).
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ilu sie napina Wislakow na necie? Podobna ilosc. Przestancie pie**** bo az sie niedobrze robi. Wiecznie pokrzywdzeni lub wiecznie napinajacy sie kibice tej czy tamtej druzyny.
Wygraliscie, ok, nic wiecej nie pisze bo sie zacznie. Jak za komuny. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ten Marciniak jest jakiś nienormalny. Jak na razie sędziował 3 spotkania i podyktował 6 rzutów karnych, z których może jeden nie był naciągany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dla Kazka Węgrzyna karnego nie było.Już kiedyś pisałem,że ten pan doskonale wie co w trawie canalo-plusowej piszczy,czyli od kogo zależy jego długotrwałe zatrudnienie w owej instytucji.No,a jak wiadomo tam urzęduje legijna jaczejka.Trochę sobie z pana Kazia żartuje,ale gdyby podobna sytuacja była z drugiej strony,to karny byłby ewidentny,a on na czynniki pierwsze rozłożyłby głupotę obrońcy Wisły. P.S. @kreseq,tę nieszczęsną dyskusję zaczął 0 22. Ja też się zdenerwowałem,że Górnik wczoraj nie utrzymał remisu,no ale żeby aż tak?
Powód: P.S.
Ostatnio edytowane przez rozarian : 13.08.2011 o godz. 21:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W C+ wszyscy eksperci są za Legią. Szymkowiak i Mielcarski są nawet jej kibolami. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dla mnie ten Marciniak, to jakaś karykatura sędziego jest. I nie mówię o jego karnych w tym meczu (tzn. ta ręka się broni i nie mam pretensji, choć 9/10 sędziów by na to nie zwróciła uwagi i raczej też nikt by nie miał pretensji - ale to żaden powód, by twierdzić że karny z kapelusza), raczej o jego cholernie przypadkowych decyzjach przez cały mecz (bez faworyzowania którejkolwiek drużyny). Ktoś kogoś lekko pchnął - faul. Ktoś komuś wjechał wyprostowaną nogą w kolano - gwizdek milczy. Rachwał tam prawie nogę komuś urwał i Marciniak nie odgwizdał. Boczni to samo, Iliev się przewraca o powietrze dwa metry od sędziego, a ten prawie sobie ręki nie urwie od machania chorągiewką.
Swoją drogą, Isailović nie powinien był dostać czerwonej za tamten faul? Idiotyczna interwencja, widać nerwy im puściły. Z naszego punktu widzenia szkoda, jakby Zagłębie grało w drugiej połowie tak jak w pierwszej, to raczej remis by wyciągnęło... wyraźnie się spalili w drugiej. W dodatku Pawłowski, Małkowski i Gancarczyk to pary mieli na 45 minut, potem już tylko gra na alibi... Reprezentanci, psia ich mać... Cytat:
No ale też jaki poziom prezentuje obecnie Górnik, a jaki Zagłębie...
Ostatnio edytowane przez Sartre : 13.08.2011 o godz. 21:31.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ano dziwny koleś, zresztą liniowi nie lepsi ale faktycznie 'man of the match' to cała drużyna Zagłębia
To trzeba się na prawdę starać żeby stworzyć sobie sporo dobrych sytuacji, przeciwnikowi w zasadzie nie dać za bardzo pograć(oprócz poprzeczki Garguły) i przegrać 0-1 a i 0-2 mogło być ![]() Na dziś Wisła z faworytów zdecydowanie najgorsza jeśli chodzi o jakość gry. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co ciekawe najniżej w tabeli ze wszystkich pucharowiczów. Generalnie mam na to swoją teorię, od końcówki zeszłego sezonu kiedy to Maaskant nie zrobił nic z tym, że cała Wisła położyła lachę na ostatnie 2-3 mecze. Teraz podobne granie jest, bo obok jest walka o LM, a więc spotkania o niebo ważniejsze. Mam nadzieje, że prędzej czy później na tym minimaliźmie się wywrócicie
![]() Z sędzią to jeszcze nie do końca czaję tego karnego pierwszego, bo Marcniak chyba na poczatek dał.... przywilej korzyści i zaczał patrzeć za piłką w zupełnie innym kierunku niż tam gdzie była ta ręka. Dopiero musiała minąć chwila, by ponownie się odwrócił i dał karnego. Albo dał przywilej Albo myślał czy dobrze widział Albo liniowy mu dał jakiś sygnał elektroniczy (nie wiem czy coś takiego jest). ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|