The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2010, 20:12
jest na Cyfrze mecz Interu?
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.02.2010, 20:26
Nie.Na satelicie na ktora masz ustawiona antene, nie ma kanalu ktory pokaze mecz w pasmie odkodowanym.Prosta zasada, chcesz LM - to plac
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 24.02.2010, 20:32
No racja co do dostępu do LM , ale dziś mecz można zobaczyć na POLSACIE
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Stary 24.02.2010, 20:37
Tyle, ze w Cyfrze+ Polsatu nie ma.Zeby ogladac LM to trzeba pokrecic antena na Astre 19.2, tam niemiecki kanal Sat1 pokazuje mecze FTA.Drugi wariant to sopcast, ipla czy co tam jeszcze jest.Jakosc jest jaka jest, ale czego sie nie robi dla LM
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 24.02.2010, 20:47
http://livetv.ru/pl/eventinfo/38302_...milan_chelsea/ tutaj link do meczu Inter-Chelsea polecam ogladac przez sopcasta kanal Setanta jakos bd
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.02.2010, 21:01
Z kim się Cesar bił?, że ma śliwy pod oczami? Mam nadzieje, że Chel$ea dzisiaj popłynie bo ich nie lubie
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 24.02.2010, 21:02
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Z kim się Cesar bił?, że ma śliwy pod oczami? Mam nadzieje, że Chel$ea dzisiaj popłynie bo ich nie lubie
Wypadek miał samochodowy(?)
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Stary 24.02.2010, 21:04
Ładny początek Interu! Szkoda tylko , że Drogbie wolny nie siadł bo mielibyśmy ciekawszy mecz
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.02.2010, 21:35
Złodziejstwo. Ewidentny karny Chelsea.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 24.02.2010, 21:36
To co Ci sędziowie wyprawiają to już patrzeć się nie da. Najpierw słusznie daje żółtko za symulowanie Milito, a potem ewidentny karny i nie ma nic. To jak uznał, że symulował Kalou to czemu nie dał mu żołtej? Hiszpan to powinien bykom jajca huśtać, a nie mecze sędziować.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 24.02.2010, 21:41
Dean napisał(a):Wyświetl post
Złodziejstwo. Ewidentny karny Chelsea.
Oni mają pecha do sędziów (patrz. mecz Chelsea vs. Barcelona w ubiegłym sezonie LM).
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 24.02.2010, 21:46
Jezus Maria! Bramka w 3 minucie dla włoskiej drużyny to jest morderstwo piłki nożnej...
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.02.2010, 21:48
Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
To co Ci sędziowie wyprawiają to już patrzeć się nie da. Najpierw słusznie daje żółtko za symulowanie Milito, a potem ewidentny karny i nie ma nic. To jak uznał, że symulował Kalou to czemu nie dał mu żołtej? Hiszpan to powinien bykom jajca huśtać, a nie mecze sędziować.

Nie masz pojęcia o sędziowaniu to nie pier....
Tak się składa, że robię kurs sędziowski i rzeczywiście karny być powinien. Ale jeżeli sędzia go nie gwizdnął to niekoniecznie znaczy, że musi dać żółtą za symulowanie. Mógł tej sytuacji nie widzieć, nie być pewien, nie zauważuć faulu, więc po prostu to puścił. Inna sprawa, że np napastnik może przewrócić się od zderzenia z obrońcą, bez faulu. I co wtedy też żółta dla napastnika?
Sędzia daje żółtą kartkę za symulowanie, kiedy jest dwustuprocentowo pewien swojej decyzji. Tak samo sędzia ASYSTENT (nie ma czegoś takiego jak liniowy - tak na przyszlość) podnosi chorągiewkę ze spalonym jak również jest przekonany. Inaczej, kiedy nie jest pewny po porstu to puszcza, tyle.
A wszystkim tutaj radzę wziąć kiedyś przepisy piłki nożnej i przeczytać. Gwarantuję Wam, że nawet jeżeli futbolem interesujecie się wiele lat, znacie go z telewizji i z boiska, to o niektórych przepisach nei macie nawet pojęcia. Sam wiem z własnego przykładu.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 24.02.2010, 22:02
Jak na mecze wloskich druzyn to jest calkiem dobry mecz.
7.3 km w 55 minut biega Motta. To tyle co nasze gwiazdy w 90 minut.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 24.02.2010 o godz. 22:11.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 24.02.2010, 22:10
Wiorexxx, z całym szacunkiem. Nie ........
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 25.02.2010, 07:03
Mecz ciekawy i raczej nie nudny. Mimo, że Włosi wygrali, to chyba Jose nie do końca może być zadowolony z wyniku. Błąd Cezara może ich bardzo dużo kosztować.

Dziwaczna ta kontuzja Czecha.

Co mnie rozbawiło? Informacja Borka na starcie transmisji, że wpływy do kasy Interu, za ten jeden mecz wyniosą ponad 3 mln euro

To się nazywa biznes Trochę jednak więcej od wpływów, jakie przyniosą nasze polskie kopane
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Stary 25.02.2010, 09:35
@Vinci

Mecz Barcelony z Realem z samych biletów przynosi więcej pieniążków niż wynosi cały budżet Wisły/Lecha czy Legii (powołuję się na media, żeby nie było)

A mecz wczoraj padaka jak dla mnie Już wolę bezmyślną siekanę z wynikiem 5:5 xd
Szkoda, że sędzia się zawahał w ostatniej akcji w pierwszej połowie. Jeśli nie było jego zdaniem faulu, powinien być konsekwentny i pokazać Kalou drugą żółtą kartkę, albo po prostu podyktować karnego...
Wprowadziliby ten system powtórek i byłoby okej :<
Ostatnio edytowane przez Pawlolek : 25.02.2010 o godz. 09:40.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.03.2010, 20:48
No właśnie coś mają z obrazem , tak jakby w sepii :/ Tragedia!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Stary 10.03.2010, 20:49
właśnie też sie miałem o to pytać ;>
może to poprawią,bo sie oglądać nie da ;/
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 10.03.2010, 20:49
Eee czyli nie tylko u mnie wszyscy chorują na żółtaczkę
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 10.03.2010, 20:52
A ja już myślałem że mi się telewizor zepsuł ale inne programy były dobre więc podejrzane trochę to było.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Stary 10.03.2010, 20:59
JA także tak mam, jakbym szreka oglądał A tak na poważnie to źle się na to patrzy.. Tak jakoś dziwnie.. No i w końcu mamy bramkę dla Mnu. Rooney to chyba w tym sezonie dostanie złotego buta

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 10.03.2010, 21:08
Ja tam staram się nie oglądać, rzucam tylko okiem. Nie chcę potem z jeszcze większym niesmakiem patrzeć na naszą ekstraklasę. Z tego co słyszę to ciągle coś się dzieje, naoglądam się i będzie mi przykro.

Co do żółtaczki, to chodzi chyba o postępujące schińszczenie zawodników. Jak już będą 100% Chińczykami, to Janek Urban sprowadzi ich do Legii!
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Stary 10.03.2010, 21:17
No i w końcu obraz się poprawił Fajny mecz w Madrycie , także go oglądam , dużo ciekawszy jeżeli chodzi o bezpośrednią rywalizację do ćwierćfinału, ten mecz w Manchesterze także dość fajny , ciekawy , ale moim zdaniem rywalizacja już się rozstrzygała. Czekam tylko na Beckhama aż wejdzie

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 10.03.2010, 21:19
ejj panowie co ten komentator mówił
Że ciszej na old trafford bo protestują? Przecierz tam zawsze tak cicho
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 10.03.2010, 21:20
Ja się łudzę, że Lyon przejdzie do 1/4 ale szansa nikła niestety... mogli ten mecz dać na polsacie bo w MU-Milan sprawa jest pozamiatana już
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.03.2010, 21:39
Donki napisał(a):Wyświetl post
ejj panowie co ten komentator mówił
Że ciszej na old trafford bo protestują? Przecierz tam zawsze tak cicho
Ja ogladam na angielskij telewizji ITV i wcele tam nie jest cicho.Moze niech tam w studio odpowiednio dzwiek wyreguluja, mniej bezsensownego .......en.a a wiecej dzwieku ze stadionu.
,
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Stary 10.03.2010, 21:42
rooney nie dostanie buta,bo manu nic w tym sezonie nie wygra.
cris dostanie,bo real zdobedzie mistrzostwo i lige mistrzow
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Stary 10.03.2010, 21:43
Dlatego pisze , że jest godny obejrzenia oraz ciekawszy w kontekście awansu. Real trochę przycisnął , szybko strzelona bramka przez niezawodnego Cristiano dodała emocji , bardzo możliwe iż dojdzie do dogrywki ale z w końcu okazje Realu zamienią się w jakąś bramkę i będzie po meczu. Nie ukrywam , że dla mnie tak było by dobrze

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
ladek1989
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 10.03.2010, 21:49
Real nie wygra Ligi Mistrzów, moim zdaniem wygra go jakiś angielski zespół a czemu Dida nie gra w meczu Manchesteru z Milanem? Kartki czy kontuzja, czy ktoś stwierdził w końcu, że jest po prostu słaby?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów