|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jest na Cyfrze mecz Interu?
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie.Na satelicie na ktora masz ustawiona antene, nie ma kanalu ktory pokaze mecz w pasmie odkodowanym.Prosta zasada, chcesz LM - to plac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
No racja co do dostępu do LM , ale dziś mecz można zobaczyć na POLSACIE
![]() ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tyle, ze w Cyfrze+ Polsatu nie ma.Zeby ogladac LM to trzeba pokrecic antena na Astre 19.2, tam niemiecki kanal Sat1 pokazuje mecze FTA.Drugi wariant to sopcast, ipla czy co tam jeszcze jest.Jakosc jest jaka jest, ale czego sie nie robi dla LM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://livetv.ru/pl/eventinfo/38302_...milan_chelsea/ tutaj link do meczu Inter-Chelsea
polecam ogladac przez sopcasta kanal Setanta jakos bd ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Z kim się Cesar bił?, że ma śliwy pod oczami?
Mam nadzieje, że Chel$ea dzisiaj popłynie bo ich nie lubie![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ładny początek Interu! Szkoda tylko , że Drogbie wolny nie siadł bo mielibyśmy ciekawszy mecz
![]() ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Złodziejstwo. Ewidentny karny Chelsea.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To co Ci sędziowie wyprawiają to już patrzeć się nie da. Najpierw słusznie daje żółtko za symulowanie Milito, a potem ewidentny karny i nie ma nic. To jak uznał, że symulował Kalou to czemu nie dał mu żołtej? Hiszpan to powinien bykom jajca huśtać, a nie mecze sędziować.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Oni mają pecha do sędziów (patrz. mecz Chelsea vs. Barcelona w ubiegłym sezonie LM).
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jezus Maria! Bramka w 3 minucie dla włoskiej drużyny to jest morderstwo piłki nożnej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Nie masz pojęcia o sędziowaniu to nie pier.... Tak się składa, że robię kurs sędziowski i rzeczywiście karny być powinien. Ale jeżeli sędzia go nie gwizdnął to niekoniecznie znaczy, że musi dać żółtą za symulowanie. Mógł tej sytuacji nie widzieć, nie być pewien, nie zauważuć faulu, więc po prostu to puścił. Inna sprawa, że np napastnik może przewrócić się od zderzenia z obrońcą, bez faulu. I co wtedy też żółta dla napastnika? Sędzia daje żółtą kartkę za symulowanie, kiedy jest dwustuprocentowo pewien swojej decyzji. Tak samo sędzia ASYSTENT (nie ma czegoś takiego jak liniowy - tak na przyszlość) podnosi chorągiewkę ze spalonym jak również jest przekonany. Inaczej, kiedy nie jest pewny po porstu to puszcza, tyle. A wszystkim tutaj radzę wziąć kiedyś przepisy piłki nożnej i przeczytać. Gwarantuję Wam, że nawet jeżeli futbolem interesujecie się wiele lat, znacie go z telewizji i z boiska, to o niektórych przepisach nei macie nawet pojęcia. Sam wiem z własnego przykładu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jak na mecze wloskich druzyn to jest calkiem dobry mecz.
7.3 km w 55 minut biega Motta. To tyle co nasze gwiazdy w 90 minut.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 24.02.2010 o godz. 22:11.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wiorexxx, z całym szacunkiem. Nie ........
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mecz ciekawy i raczej nie nudny. Mimo, że Włosi wygrali, to chyba Jose nie do końca może być zadowolony z wyniku. Błąd Cezara może ich bardzo dużo kosztować.
Dziwaczna ta kontuzja Czecha. Co mnie rozbawiło? Informacja Borka na starcie transmisji, że wpływy do kasy Interu, za ten jeden mecz wyniosą ponad 3 mln euro To się nazywa biznes Trochę jednak więcej od wpływów, jakie przyniosą nasze polskie kopane ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@Vinci
Mecz Barcelony z Realem z samych biletów przynosi więcej pieniążków niż wynosi cały budżet Wisły/Lecha czy Legii (powołuję się na media, żeby nie było)A mecz wczoraj padaka jak dla mnie Już wolę bezmyślną siekanę z wynikiem 5:5 xdSzkoda, że sędzia się zawahał w ostatniej akcji w pierwszej połowie. Jeśli nie było jego zdaniem faulu, powinien być konsekwentny i pokazać Kalou drugą żółtą kartkę, albo po prostu podyktować karnego... Wprowadziliby ten system powtórek i byłoby okej :<
Ostatnio edytowane przez Pawlolek : 25.02.2010 o godz. 09:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No właśnie coś mają z obrazem , tak jakby w sepii :/ Tragedia!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
właśnie też sie miałem o to pytać ;>
może to poprawią,bo sie oglądać nie da ;/ ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Eee czyli nie tylko u mnie wszyscy chorują na żółtaczkę
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A ja już myślałem że mi się telewizor zepsuł
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JA także tak mam, jakbym szreka oglądał
![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja tam staram się nie oglądać, rzucam tylko okiem. Nie chcę potem z jeszcze większym niesmakiem patrzeć na naszą ekstraklasę. Z tego co słyszę to ciągle coś się dzieje, naoglądam się i będzie mi przykro.
Co do żółtaczki, to chodzi chyba o postępujące schińszczenie zawodników. Jak już będą 100% Chińczykami, to Janek Urban sprowadzi ich do Legii! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i w końcu obraz się poprawił
Fajny mecz w Madrycie , także go oglądam , dużo ciekawszy jeżeli chodzi o bezpośrednią rywalizację do ćwierćfinału, ten mecz w Manchesterze także dość fajny , ciekawy , ale moim zdaniem rywalizacja już się rozstrzygała. Czekam tylko na Beckhama aż wejdzie ![]() ![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ejj panowie co ten komentator mówił
Że ciszej na old trafford bo protestują? Przecierz tam zawsze tak cicho ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja się łudzę, że Lyon przejdzie do 1/4 ale szansa nikła niestety... mogli ten mecz dać na polsacie bo w MU-Milan sprawa jest pozamiatana już
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja ogladam na angielskij telewizji ITV i wcele tam nie jest cicho.Moze niech tam w studio odpowiednio dzwiek wyreguluja, mniej bezsensownego .......en.a a wiecej dzwieku ze stadionu.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rooney nie dostanie buta,bo manu nic w tym sezonie nie wygra.
cris dostanie,bo real zdobedzie mistrzostwo i lige mistrzow ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego pisze , że jest godny obejrzenia oraz ciekawszy w kontekście awansu. Real trochę przycisnął , szybko strzelona bramka przez niezawodnego Cristiano dodała emocji , bardzo możliwe iż dojdzie do dogrywki ale z w końcu okazje Realu zamienią się w jakąś bramkę i będzie po meczu. Nie ukrywam , że dla mnie tak było by dobrze
![]() ![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Real nie wygra Ligi Mistrzów, moim zdaniem wygra go jakiś angielski zespół
a czemu Dida nie gra w meczu Manchesteru z Milanem? Kartki czy kontuzja, czy ktoś stwierdził w końcu, że jest po prostu słaby?![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|