|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.fifpro.org/news/news_details/1660
http://www.fifpro.org/news/news_details/1661 FIFPro ostro o DyskoPolo. Dla mnie ten Wojciechowski to jeden wielki kawal sk.....a. Podobno z niego wielki biznesmen ale umów to on nie szanuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
To co robi Live Park jest wkur**** , transmisje sa slabe , znika glos, ogolnie nie jest to to do czego przyzwyczail nas Multiproduction przez ostatnie lata. Jakbym mial placic za c+ lub polsat (a co za tym idzie za takie chujowate transmisje ) bylbym troszke wkurzony.
Ponizej link do artykulu na weszlo (sprzed kilku dni) o nowej firmie i transmisjach przez nich robionych: http://www.weszlo.com/news/7430-Liga...u_tak_czerstwo ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Szczegolnie ze caly pakiet ITI w postaci TVN, N i Onetu jest wystawiony na sprzedaz
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Onet też?Myślałem, że tylko TVN N i Legia.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
To właśnie tym bardziej będzie im zależało na tym, aby wywalić z siodła Ruskę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No i Śląsk już 3:0 gol Voskamp czyżby 6:0 tak jak w wczoraj Bełchatów
? ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Slask drugim skladem jedzie z LKSem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Znowu bedzie pogrom ŁKS-u, piekna akcja
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dam sobie rękę uciąć że jak dojdzie do naszego meczu z ŁKS to nagle się nauczą grać w piłkę :/
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nastepny mecz juz na Arenie, tj. 14 sierpnia z Cracovią. Jak będzie 20 tysięcy ludzi to będę w mega szoku. A to tylko połowa stadionu. Marketing w Gdańsku - na możliwie najniższym poziomie.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Franek tez nie ma dryblingu czy siły, a jakoś 150 bramek w samej Ekstraklasie z czego także wiele bramek głową. Voskamp to typ podobny do Franka, tyle że obdarzony innymi warunkami fizycznymi.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A ja też zapytam. Od kiedy planowane są mecze Ślaska na nowym stadionie ?
ps. z na stadionie żydów oczywiście kilkukrotnie głośniej zaśpiewany fragment o schodzeniu na psy ![]() ps. I już 0:1 dla Legii ![]()
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 07.08.2011 o godz. 16:14.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Cracovia przegrywa 1:0 z Legia. Oj pięknie się zaczyna ten sezon dla parchatych ^^
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pewnie nie wszyscy wiedzą, więc napiszę.
Dodatkowa opcja, która pojawiła się u nowego realizatora transmisji ekstraklasy jest dostępna na kanałach HD canal+. Jest możliwość wyboru ścieżki dźwiękowej. Z komentatorami, lub BEZ KOMENTATORÓW. Miły dodatek ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Na interii mecz koleżanek z Legią jest uznany jako hit 2 kolejki ekstraklasy...
tak samo wczoraj anonsowali nasze spotkanie z Polonią ... ![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Mam pytanie do oglądających na C+ mecz Legii i parchów. Czy też macie taki świszczący dźwięk?
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Brawo Legia - jeszcze 4 tym popaprańcom żeby im się już na starcie odechciało ekstraklasy!
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Ja też tak mam |
|