The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ItaloPolak
Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2011, 20:22
http://www.fifpro.org/news/news_details/1660

http://www.fifpro.org/news/news_details/1661

FIFPro ostro o DyskoPolo. Dla mnie ten Wojciechowski to jeden wielki kawal sk.....a. Podobno z niego wielki biznesmen ale umów to on nie szanuje.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 06.08.2011, 20:31
qqq_b napisał(a):Wyświetl post
LIVE PARK to istna zenada. Dzisiaj w każdym meczu mial jakieś kłopoty-czarny obraz. Najdluzej to trwalo na meczu Wisly. Przecież to co oni wyprawiaja z tym wszystkim wola o pomste do nieba. Może jakiś protest zeby MultiProduction wrócil?
Dokładnie, pierwszą połowę meczu Wisły było momentami ciężko oglądać. I jeszcze ten kilkuminutowy brak głosu w Wstępie do meczu...
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 07.08.2011, 08:17
C+ jak rezlizował transmicje to robił to widać było z sercem i pełnym profesjonalizmem. W sumie nie było do czego się przyczepić, co najwyżej do komentatorów. Realizacja była na najwyższym poziomie. Jakby coś zawalili to szlo na ich konto. Teraz transmisje realizuje jakaś bliżej nienzana firma. Kim ona jest w stosunku do c+ ktory ma wieloletnie doświadczenie w transmisjach, a jako koncern to już w ogóle w realizacjach wszelakich. I teraz ten Live coś tam może dawać beznadzjeny obraz, do dupy grafike a i tak nikt nic, poza ich dobrą wolą nie zrobi. C+ nie będzie chiciał brać takiego produktu?to zaraz straci widza. To samo Polsat. Nie podoba się to...... Przecież to takie polskie,cwaniaczkowate,wiedząć,że klient jest pod ścianą. Statyskyki są jak są, nie podoba się to sam se licz człeku w meczu ilość np niecelnych strzałów. Powtórki, brak ujęć slow motion, ujęć z kamery ruchomej itd. C+ nas ewidentnie rozpieścił, bo to co było najlepsze na rynku zaraz ładował w ligę. A teraz?No cóż, nie można mieć widać wszystkiego. Nie mieliśmy stadionów były super transmisje, teraz są obiekty ale transmisje są nieprzystające do nich w ogóle. I śmieszne jest to,że goście zaczynają poprawki w realizacji,grafice, teraz a nie startowali z odpowiedniego pułapu.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
bouli76
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 07.08.2011, 08:40
To co robi Live Park jest wkur**** , transmisje sa slabe , znika glos, ogolnie nie jest to to do czego przyzwyczail nas Multiproduction przez ostatnie lata. Jakbym mial placic za c+ lub polsat (a co za tym idzie za takie chujowate transmisje ) bylbym troszke wkurzony.
Ponizej link do artykulu na weszlo (sprzed kilku dni) o nowej firmie i transmisjach przez nich robionych:
http://www.weszlo.com/news/7430-Liga...u_tak_czerstwo
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 07.08.2011, 12:27
Nie dosc, ze sie czeka tyle na mecz - do tego adrenalina to jeszcze denerwuja Cie transmisja, znikajacym obrazem. Nie dosc, ze Rusko to dziad to jeszcze dziadoska transmisja
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 07.08.2011, 12:46
Na Canal+ pojawiło się w tamtym sezonie Slow-Motion i kilka innych fajnych technik. Fajne były przeróżne statystyki po i w trakcie meczu. Realizacja była moim zdaniem dużo lepsza. Szkoda, że z tego zrezygnowano. Tym bardziej, że Canal+ ma kilkunastoletnie doświadczenie w transmisji naszej ligi.
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 07.08.2011, 12:48
^^ w c+ było dużo slow-motion, grafika przedstawiająca miejsce zawodnika na boisku, ilość kontaktów z piłką... itd,itp. to wszytko dużo mówiło o poczynaniach obu drużyn na boisku. Brakuje tych grafik...

Pomimo wyraźnie słabszego 'opakowania' meczów Ekstraklasy, musimy trzymać kciuki za pana Rusko. Jego dymisja byłaby jednoznaczna z grudniowym rozwiązaniem kontraktów z C+, Eurosportem i Polsatem, a związaniem wszystkich meczów z koncernem ITI. Jak wiecie, N'ka jest fatalnym tworem i transmisje meczów ligowych zaczęlibyśmy mylić z konkursam SMS, i różnymi głupimi numerami typu 'Kto ma więcej kibiców, gdzie jest bardziej zielona trawa - ślij sms'a ohhh.... mmm...

Live Park - do roboty!
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 07.08.2011 o godz. 12:51.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 07.08.2011, 12:50
Szczegolnie ze caly pakiet ITI w postaci TVN, N i Onetu jest wystawiony na sprzedaz

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 07.08.2011, 12:57
Onet też?Myślałem, że tylko TVN N i Legia.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 07.08.2011, 13:12
To właśnie tym bardziej będzie im zależało na tym, aby wywalić z siodła Ruskę.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 07.08.2011, 13:13
W tej chwili nie moge doszukac sie zrodla, ale prawdopodobnie Puls Biznesu wspominal o tym ze ma to byc pakiet z Onetem. Dla mnie to osobiscie dziwna sytuacja, tyle ze np samo sprzedanie TVN tez jest dziwne w pewnych aspektach.

Wszystko rozbija sie o spadkobiercow Wejcherta, ktorzy chca po prostu sprzedac swoja czesc i miec kase na swoje interesy. maja w sumie pakiet wiekszosciowy wiec to oni rozdaja karty.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 07.08.2011, 14:12
Pomimo tego że Śląsk prowadzi już z ŁKSem 2-0 , to powinno być o wiele wyżej .
Śląsk niestety nie może się wyzbyć gry defensywnej , nawet ze zdecydowanie niżej notowanymi rywalami .
Mam nadzieję że ŁKS dostanie dzisiaj znowu piątke .

PS. Jak ja się cieszę że Ćwielong już u nas nie gra . Pomimo asysty , nie da się patrzeć na jego gre .
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.08.2011, 14:18
No i Śląsk już 3:0 gol Voskamp czyżby 6:0 tak jak w wczoraj Bełchatów ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 07.08.2011, 14:18
Slask drugim skladem jedzie z LKSem ...chlopcy do bicia. Ciekawe ile goli straca w tym sezonie? Bo to moze byc nowy rekord, patrzac w dodatku na terminarz.
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 07.08.2011, 14:23
Jednak to jest atut własnego stadionu, mam nadzieje, że tak samo potraktujemy lubinki w sobotę
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 07.08.2011, 14:34
Znowu bedzie pogrom ŁKS-u, piekna akcja
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.08.2011, 15:02
Szkoda, ze ŁKS jest tak slaby bo to oznacza, ze w tym sezonie 1 miejsce spadkowe jest juz zapelnione. A to zwieksza prawdopodobienstwo, ze utrzyma sie cracovia. Np rok temu liga byla mocniejsza, dol byl wyrownany wiec i cracovia sie musiala natrudzic, zeby sie utrzymac. Teraz ŁKS spada napewno (99,9%) a o 15 miejsce beda "bic" sie zapewne takie kluby jak cracovia, Ruch, Widzew czy Podbeskidzie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 07.08.2011, 15:05
A już wiem o chodzi z tym Voskampem, gość nie umie dryblować. W Polsce to przejdzie ale w poważniejszej piłce to dość duży mankament. Typowy egzekutor.

O co chodzi z tym ŁKS-em, oni nie trenują, piłek nie mają czy jak?Zachowują się jakby pierwszy raz się widzieli i dawno piłki przy nodze nie mieli.

Dobry doping.

Od kiedy LEchia będzie grać na Arenie?
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 07.08.2011 o godz. 15:21.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 07.08.2011, 15:21
Dam sobie rękę uciąć że jak dojdzie do naszego meczu z ŁKS to nagle się nauczą grać w piłkę :/
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Morfeush
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 07.08.2011, 15:26
Cytat:
Od kiedy LEchia będzie grać na Arenie?
Od meczu z pasiastymi... (Tj. za równy tydzień)!
Odpowiedz cytując
63624
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 07.08.2011, 15:27
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
A już wiem o chodzi z tym Voskampem, gość nie umie dryblować. W Polsce to przejdzie ale w poważniejszej piłce to dość duży mankament. Typowy egzekutor.

Jak dla mnie może nawet potykać się o własne nogi, jeśli zachowa dotychczasową skuteczność. Jak dobrze liczę 3 gole w 6 meczach już. Plus asysty. Moim zdaniem rekompensuje słaby drybling dobrym ustawianiem się, oraz piłka go szuka w polu karnym. Jak ją ma w 16 to pachnie golem. Bardzo dobry transfer na razie.
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.08.2011, 15:27
Nastepny mecz juz na Arenie, tj. 14 sierpnia z Cracovią. Jak będzie 20 tysięcy ludzi to będę w mega szoku. A to tylko połowa stadionu. Marketing w Gdańsku - na możliwie najniższym poziomie.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.08.2011, 15:40
Franek tez nie ma dryblingu czy siły, a jakoś 150 bramek w samej Ekstraklasie z czego także wiele bramek głową. Voskamp to typ podobny do Franka, tyle że obdarzony innymi warunkami fizycznymi.

Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 07.08.2011, 15:58
A ja też zapytam. Od kiedy planowane są mecze Ślaska na nowym stadionie ?

ps. z na stadionie żydów oczywiście kilkukrotnie głośniej zaśpiewany fragment o schodzeniu na psy

ps. I już 0:1 dla Legii
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 07.08.2011 o godz. 16:14.
Odpowiedz cytując
Kamil17ABG
Member

Od: 01.2011

Stary 07.08.2011, 16:14
Cracovia przegrywa 1:0 z Legia. Oj pięknie się zaczyna ten sezon dla parchatych ^^
Odpowiedz cytując
MicK
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.08.2011, 16:16
Pewnie nie wszyscy wiedzą, więc napiszę.
Dodatkowa opcja, która pojawiła się u nowego realizatora transmisji ekstraklasy jest dostępna na kanałach HD canal+.
Jest możliwość wyboru ścieżki dźwiękowej. Z komentatorami, lub BEZ KOMENTATORÓW.

Miły dodatek
Odpowiedz cytując
Krakus!
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 07.08.2011, 16:18
Na interii mecz koleżanek z Legią jest uznany jako hit 2 kolejki ekstraklasy...
tak samo wczoraj anonsowali nasze spotkanie z Polonią ...
WISŁA AZORY !
Odpowiedz cytując
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 07.08.2011, 16:19
Mam pytanie do oglądających na C+ mecz Legii i parchów. Czy też macie taki świszczący dźwięk?
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 07.08.2011, 16:20
Brawo Legia - jeszcze 4 tym popaprańcom żeby im się już na starcie odechciało ekstraklasy!
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 07.08.2011, 16:20
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Podobnie jak u nas Genkov i Biton.

TeeS napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie do oglądających na C+ mecz Legii i parchów. Czy też macie taki świszczący dźwięk?
Ja też tak mam
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów