The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
darksun
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2015, 19:28
Jak o Sumińskim to nieco więcej na temat można przeczytać dziś o dziwo w onecie o.O

"Mają haki na wszystkich. Ta cała stara esbecja, WSI, może roztoczyć przed każdym czerwony dywan do gigantycznej kariery. Haki na polityków, którzy przecież są upier... w tym gównie od karku po pięty. Czemu oni nie chcieli weryfikacji? Rozliczeń komuny? Wchodzimy już w politykę, ale przynajmniej wiem, dlaczego krzyczano o Okrągłym Stole, że to zdrajcy."

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...-wywiad/2c6kjw
Jeszcze zagra, zagra hejnał na Mariackiej wieży,
Będą słyszeć Lwów i Wilno krok naszych żołnierzy.
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 20.05.2015, 21:33
http://niezalezna.pl/67251-i-wszystk...-do-glosowania
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.05.2015, 22:23
....a, patrzcie na to -> http://demotywatory.pl/4501110/Manif...zonego-wyborcy

To jest chore ale wszystko się zgadza. Straszenie pisem i narodowcami, a potem preparowanie dowodów ogłaszanych przez reżimowe media.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.05.2015, 08:20
Cytat:
To jest chore ale wszystko się zgadza. Straszenie pisem i narodowcami, a potem preparowanie dowodów ogłaszanych przez reżimowe media.
Bo to jest obraz rządów PO. Mówią jedno robią drugie. I nie wiem jedynie dlaczego ludzie sa ślepi i nie widzą co się dzieje. Jest to dowód na bezsensownosć demokracji.
Obniżymy podatki - podnoszą
Ludzie zaczną wracać z emigracji - wyjeżdżają
Zielona wyspa - a uciekają z niej ludzie, a stocznie, kopalnie itd zamykają
Zgoda i bezpieczeństwo - a na każdym kroku wyzywanie od oszołomów, kiboli, podpalanie budki rosyjskiej
PiS zrobi wojnę z Rosją - stawiają się Ruskom popierając Ukrainę
Stop Państwu policyjnemu PiSu - a liczba podsłuchów, wjazdy ludziom o 6 rano na chatę za odpalenie racy, inwigilacja większa jak za PiSu
Państwo przyjazne obywatelom / stop polityce strachu serwowanej przez PiS - a zamykają ludzi za trzymanie krzesła, za rzekome podpalenie budki (ciekawe jak było z podpaleniem tęczy i wozu TVNu), zamykają Starucha przed Euro na podstawie zeznań z dupy
Byłem całe życie za JOW - a 8 lat nic nie zrobił i jak Kukiz chce debaty o JOW to też tchórz się boi iść rozmawiać o tym za czym całe życie był
Kibole to dzicz, wulgarne chamy - a w rozmowie u Sowy każdy z posłów i ministrów posługuje się piękną polszczyzną, używając barwnych słów: kur wa, chu j, du pa, debil, s.... ysyn itd
25 lat wolności - ...
Obiektywne media - dajemy ordery swoim, Lisom czy innym Michnikom

I tak by można wymieniać do usranej śmierci. Każde zagadnienie, którego się ....y dotkną dopiero po odwróceniu o 180 stopni staje się realne.
Wystarczy spojrzeć na autorytety i elity III RP, tego jebanego systemu, Lech Bolek Wałęsa, Aleksander alkoholik Kwaśniewski, Władysław "profesor" vel kolaborant Bartoszewki, Wojciech pies moskiewski Jaruzelski Tomasz "rzetelny" Lis, Piotr POkraśko.
Banda s....ysynów, w wolnej Polsce by nie mieli lekko.

Cytat:
Brakuje jeszcze w ankiecie opcji nie idę na wybory, albo oddam nieważny głos
Już o tym pisałem, brakuje i nie brakuje. Statystycznie "oddam nieważny głos" warto by było odnotować ale w tej ankiecie taka odpowiedź wpłynie na procentowy wynik Dudy i Komora a w rzeczywistości każdy kto odda głos nieważny to po prostu się nie liczy. W rzeczywistości jakby było 15 mln nieważnych głosów i 2 na Dudę a 1 na Komora ważne, to by wynik był 66% Duda, 33% Bul. A w tej ankiecie by było 99,9% oddam nieważny głos, 0,1% dla Dudy i Komora. Bez sensu.
To po prostu rozmyłoby przewagę dla Dudy więc taka opcja byłaby korzystniejsza dla wizerunku Komora bo by w tej naszej forumowej ankiecie dzięki "oddam głos nieważny" procentowo mniej odstawał od Dudy
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 21.05.2015 o godz. 08:25.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 21.05.2015, 09:35
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Brakuje jeszcze w ankiecie opcji nie idę na wybory, albo oddam nieważny głos
a po co taka opcja ? jak nie idziesz , albo oddajesz nieważny głos tym samym głosujesz po kolei na komorowskiego , dukaczewskiego,generałów lwp , kwaśniewskiego , balcerowicza , michnika adama i stefana , wolińską , niesiołowskiego , waltera , pochanke, urbana,olejnik , liza , żakowskiego .........................

.................................................. .................................................. ...........................

.................................................. .................................................. ...........................

wszystkich wpisałem ?

jeszcze prosze te dwie osoby które w ankiecie oddały głos na bula o szczere uzasadnienie , dzięki

sorry , zapomniałem o bieńkowskiej ,czy ty też oddasz głos na madame " za szęść ( 6} tysiaków nie robię , halo

http://m.fakt.pl/polityka/politycy,387d47
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 21.05.2015 o godz. 09:51.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 21.05.2015, 09:37
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
jak to oceniasz pod względem "bezpieczeństwa" głosu ? pytam z ciekawości ponieważ są różne opinie ?

a na koniec gratulacje za "dobry początek"
Zastanawiałem się właśnie nad tym i wydaje mi się, że jest to bezpieczeniejsze niż normalne oddanie głosu.

Wygląda to tak - by odebrać kopertę w której jest karta do głosowania, instrukcja, koperta i ośw. o tajnym i samodzielnym oddaniu głosu trzeba podpisać się na liście. Ja odbierałem pakiet osobiście, można też poprosić, żeby przyszło do domu/pracy, ale za dużo jest z tym zachodu, bo musisz odebrać osobiście (rodzinie nie dadzą), później w odp terminie nadać na poczcie - łatwiej z odbiorem osobistym. Jak się zagłosuje i wypełni ośw, kartę wrzuca się do koperty która idzie do drugiej koperty większej razem z oświadczeniem.
Przy oddawaniu też trzeba się podpisać na liście + koperta jest opieczętowywana i na kopercie też trzeba złożyć podpis. Co najśmieszniejsze, to koperta jest wrzucana do...kolejnej koperty i tak ma powędrować do odpowiedniej komisji wyborczej.

Zastanawiałem się już po wyjściu gdzie są składowane te koperty przed wysłaniem ich odpowiedniej komisji i tutaj mam najwięcej wątpliwości.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 21.05.2015, 09:45
a mnie się wydaje, że PIS nie był przygotowany na ten sukces. Liczyli na 30 % Andrzeja, 51% Bronka i po zawdoach a tu zonk - II tura i Andrzej na czele.

Widać ewidentny brak pomysłów na 2 część kampanii. Kampania Andrzeja siadła sobie. Rzeczywistosć przerosła oczekiwania
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 21.05.2015, 09:54
Wygląda na to, że gdyby Kaczor nie stchórzył, wygrałby z Bronkiem
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 21.05.2015, 10:00
sambo "Widać ewidentny brak pomysłów na 2 część kampanii. Kampania Andrzeja siadła sobie. Rzeczywistosć przerosła oczekiwania"

no , siadła , na całego siadła , zwłaszcza wczoraj , nawet reżimówki nie miały wyboru i eksponowały rewelacyjną konwencję Dudy gdzie występował w otoczeniu żony i córki , życzę sobie więcej takich"siadań"

Odpowiedz cytując
rast
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 21.05.2015, 10:06
Świeżutki sondaż "Super Expresu". Przy frekwencji 59%(nie będzie tyle wg mnie):Komorowski 47.3, Duda 47.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 21.05.2015, 10:12
rast napisał(a):Wyświetl post
Świeżutki sondaż "Super Expresu". Przy frekwencji 59%(nie będzie tyle wg mnie):Komorowski 47.3, Duda 47.
he, he frekwencja 59% ? co oni nie zrobią aby bulu dotrwał jako tako do niedzieli ,według mnie frekwencja nie przekroczy 50% a skończy się 55-45 dla Dudy

poza tym po raz pierwszy w historii gdy zostało dwóch kandydatów wystraszone "sądażownie" nie pokazuja wyniku do 100 % ? , jak myślisz dlaczego ? ano dlatego że łatwiej wybrnąć z 47 do 47 i niezdecydowani , niż na przykład 54 Duda , 46 komor , pamiętaj że nigdzie nie podają błędu satystycznego 3% , manipulacja jak się patrzy , po prostu Duda prowadzi zdecydowanie i muszą robić stójke na dwunastnicy co by nie wyjść na błaznów , przypomnij sobie ostatni przed 1 turą "sądaż" wsi24 , komor 39 , Duda 27 , pamiętasz końcowy wynik ?to ta sama "sądażownia" co podaje aktualnie 47-45 dla komora manipulując niezdecydowanymi i błędem statystycznym, o czym tu dyskutować ?

i jeszcze małe niedopatrzenie , pominąłem kilka znaczących i szacownych osób na których zagłosuje każdy kto nie pójdzie na wybory lu wrzuci nieważny głos

na załączonym obrazku plejada esbeckich agentów w pełnej krasie

http://niezalezna.pl/67262-dzialacze...-komorowskiemu
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 21.05.2015 o godz. 10:32.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.05.2015, 10:31
Miałem napić się kawy, ale po przeczytaniu tego artykułu już nie muszę...
http://wpolityce.pl/polityka/245266-...cowal-nagranie
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 21.05.2015, 10:58
[QUOTE=Pablo84;1401236]Miałem napić się kawy, ale po przeczytaniu tego artykułu już nie muszę...
http://wpolityce.pl/polityka/245266-...cowal-nagranie
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10[/QUO

tak "wytresowałi" naród , tak wylasowali przez 25 lat mózgi że nawet nie zauważą , a jak zauważą to powiedzą " co tam , za Dudą stoi Kaczyński" , albo nie pójdą na wybory , k...a chce sie wyć co oni zrobili z tym narodem
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 21.05.2015, 11:15
No to teraz macie teraz obraz tego rządu, oderwanego od rzeczywistości. Ośmiorniczki, żabie udka, małże czy ślimaki, a normalny człek je pasztet, gdzie procent mięsa nie przekracza 10%....

Dalej będą straszyć PiSem Kaczyńskim i Macierewiczem a potem brzuchy będą napychać smakołykami za danie w ok. 1tys. złotych:/

6 tysięcy za miesięczną wypłatę to jest dla nich pensja dla idiotów HIPOKRYCI!!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 21.05.2015, 11:21
TSWthedues napisał(a):Wyświetl post
No to teraz macie teraz obraz tego rządu, oderwanego od rzeczywistości. Ośmiorniczki, żabie udka, małże czy ślimaki, a normalny człek je pasztet, gdzie procent mięsa nie przekracza 10%....

Dalej będą straszyć PiSem Kaczyńskim i Macierewiczem a potem brzuchy będą napychać smakołykami za danie w ok. 1tys. złotych:/

6 tysięcy za miesięczną wypłatę to jest dla nich pensja dla idiotów HIPOKRYCI!!!!
zobacz kto o tym mówi i pisze, w łże mediach cisza jak makiem zasiał , nie ma tematu , skąd taki leming ma to wiedzieć ? zresztą jak już pisałem jak się dowie to pierwsze co pomyśli ? Kaczyński , Macierewicz..... i juz jest spokojny
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 21.05.2015, 11:38
Nie wiem jak tu się udostępnia filmiki z facebooka, wejdźcie sobie na profil Stonogi, jest tam 3 minutowy filmik, opublikowany 15 godzin temu z rozmowy z Andrzejkiem Hadaczem...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 21.05.2015, 11:43
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak tu się udostępnia filmiki z facebooka, wejdźcie sobie na profil Stonogi, jest tam 3 minutowy filmik, opublikowany 15 godzin temu z rozmowy z Andrzejkiem Hadaczem...

skopiuj i wrzuć , ostatnio było dużo o szkoleniu hadacza w hotelu w Warszawie
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.05.2015, 11:51

warszawski hotel Bristol

Pani JOWitka, wybitna suflerka jak się okazało pracowała w firmie MAW TELECOM INTL" S.A.

Co w tym pięknego?

Firma ta wygrała przetarg na remont Tupolewa. Nr boczny 101.

Kto wskazał firmę?

Federacja Rosyjska.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 21.05.2015 o godz. 12:05.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 21.05.2015, 11:58
"po c..j nam te stadiony"
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.05.2015, 12:04
urbanoplatfusy zwieraja szeregi.Magdalenka wiecznie żywa !! http://niezalezna.pl/67262-dzialacze...-komorowskiemu
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 21.05.2015, 12:47
coś na wesoło , ale o wyborach , a jakże

http://wpolityce.pl/polityka/245304-...cz-skecz-wideo
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.05.2015, 13:41
Krav napisał(a):Wyświetl post
Zastanawiałem się właśnie nad tym i wydaje mi się, że jest to bezpieczeniejsze niż normalne oddanie głosu.
i.
Z racji że mam doświadczenie w sprawach OKW ponieważ w nich siedziałem, mogę coś dopowiedzić
Zaznaczę : by dostać się do OKW wystarczą znajomości. Jak ich nie mamy tez zapewne można tam trafić, ale znając kogoś ze srodowiska aktualnego prezydenta, jest o wiele łatwiej, ba - nawet można sobie wybrać gdzie się chce siedzieć.Tak więc mozna w OKW stworzyć dobrą ekipe.
W tych wyborach nie siedzę w komisji bo po prostu nie miałem czasu, ostatnią komisją na której byłem była ta w której juz pracowaliśmy na systemie ale nie był to ten system z niedawna który stworzyła dziewczynka, tylko zwykły solidny poprzedni system
Sprawa wyglądała tak, ze szkolony z kompa był tylko przewodniczący (byłem v-ce) który nomen omen miał z 60 lat. I tak o ot o 3 w nocy zadzwonł mi telefon bym przyjeżdzął do OKW bo jest jakis problem w wysłaniu głosów. Okazało sie ze przewodniczący nie rozróżniał głosu nieważnego od głosu ważnego, a ze w programie był algorytm, nie dało sie wprowadzić na pałę. No i zostałem wezwany, siadłem przed kompem majac przed soba kartki na ktorych miałem ile kto miał głosow. I myslicie ze ktos to sprawdzał czy ja wpisuje dobrze? Chyba zwariowaliscie. Mogłem wpisac co tyko zechce byle się zgadzało....Czy ktoś mnie potem sprawdził ? NIE.
No a co jeśli po wyborach była by afera i ktoś chciałby coś sprawdzic? Otóż głosy po zliczeniu trafiają do worka, który jest zalakowany i który trafia do piwnicy w urzedzie miasta pełnej takich worków. Nie pamiętam juz jak to było, ale chyba co ileśtam lat palą te worki. Wiec szukaj igły w stoku siana.
Tak więc wg. mnie, dużo nie trzeba by wybory ustawić.

Oddajesz głos za granica, ktory i tak leci do OKW która twój głos otwiera i wrzuca do worka. A czy wpiszą tak jak zagłosowałes to już jest inna sprawa....

Ja tam wierze w bukmacherów, od wyników 1 tury cały czas kurs na Dude jest niższy
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.05.2015, 14:21
Ja zawsze powtarzałem, że nie jestem fanatykiem Dudy czy PiS`u- jestem anty Platformersem. Jeszcze łykałem wszystko, gdy podawano mi to z odpowiednio małą dozą- wtedy jeszcze nic nie podejrzewałem, jednakk gdy starano mi się wpoić ściemę i propagandę jak tuczonej gęsi, przejrzałem na oczy i zobaczyłem w jakim gównie jestem utalplany.

Dlatego tym bardziej chcę zobaczyć miny tych wszystkich ścierw- ale i normalnych ludzi kultury, którzy bardzo często kierują się dobrą wiarą, ale sami są zmanipulowani.
Przede wszystkim chcę zobaczyć utwór oralny Niesiołowskiego, gęby Sikorskiego, Kopacz, Waldemara Kuczyńskiego. Tych wszystkich generałów z PRL`u, Olechowskiego, Karolaka...

Jestem dużo w życiu wybaczyć , ale nienawidzę arogancji i robienia z ludzi idiotów.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 21.05.2015, 14:31
Chcesz zobaczyć ich miny? Ja tam wolę posłuchać jak się ....y będą jąkały i kwękały po porażce. To będzie dopiero cyrk jak będzie trzeba odezwać mordę po wyborach. Już po I turze Kraśki czy Lisy nie wiedziały czy komentować coś czy się rozpłakać.
drozd:
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.05.2015, 15:37
Byłem dzisiaj u fryzjera. I z sali obok (tej damskiej części) dochodziły mnie pogaduszki pań robiących sobie trwałą.

Najbardziej rozwaliła mnie jedna, która opowiadała, że zawsze głosowała za PO i teraz od kilku tygodni nie dzwoni do swojej znajomej, która jest zawsze za PiS, bo wstyd jej się przyznać, że ma dosyć Komora i całego PO, i że w II turze też zagłosuje na Dudę.
Boi się, że usłyszy "a nie mówiłam?".

Niby takie maglowo-fryzjerskie pogaduszki, ale dobrze oddają nastroje pośród zwykłych ludzi ( a nie jakichś Karolaków, Kutzów, Wajdów, czy innych Jand)
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 21.05.2015, 16:10
do usunięcia, sorry....
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 21.05.2015 o godz. 16:14.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 21.05.2015, 16:40
Duda.
Jutro o 21:40 na rynku w Krakowie będzie Duda i ogólnie sporo ludu

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 21.05.2015, 16:45
https://www.youtube.com/watch?v=A6xUOOKLffM

PO w akcji...
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 21.05.2015, 17:47
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Jak nie głosujesz to nie głosujesz. Inaczej dajesz w ten sposób swoją legitymizacje na to żeby takie sukinsyny z Po i Pis dalej rozkradały ten kraj.

Trafnie to podsumował Braun. (O Dudzie od 7:28 jak komuś nie chce się całego oglądać chociaż polecam całość)
https://www.youtube.com/watch?v=SHh-avqS0bk
zanim dorwiecie się do rządów , muszą porządzić jak obrazowo piszesz"sukinsyny" z Pis na dzisjaj z kukizowcami , docelowo może sami kukizowcy z kimś jeszcze , ale żeby do tego doszło trzeba zrobic pierwszy krok , a pierwszy krok to spuszczenie komora do śmietnika , potem urbanoplatfusiarnia do zaorania i można o czymś myśleć , z całym szacunkiem cenię Brauna ale on nie będzie rządził nigdy

bienkowska show http://wpolityce.pl/polityka/245347-...ez-7-lat-wideo
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 21.05.2015 o godz. 17:54.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 21.05.2015, 18:17
Wpis jakiegoś typa na FB

"Panie Bronisławie mam 42 lata. Pracuję i dobrze zarabiam - na rękę dostaję 1125 złotych miesięcznie. Jest mi dobrze. Umowę mam na 3 miesiące , ale szef powiedział , że mi ją przedłuży jak będę pracował po 12 godzin dziennie. Nawet trochę pieniędzy odłożę , bo odżywiam się mirabelkami i szczawiem ( najtaniej mi wychodzi). Odkładam kasę bo chcę sobie kupić taki zegarek jaki ma pana kolega partyjny Nowak. Trochę choruję , ale nie wiem co mi jest bo zarejestrowano mnie do specjalisty na 2025 rok. Wtedy się dowiem. Nie przejmuję się swoją chorobą , bo przecież pana przyjaciel Tusk powiedział, że będę pracował do 67 lat. Czytam codziennie "Gazetę Wyborczą" i oglądam TVN i stąd wiem , że jest mi tu najlepiej i nie muszę wyjeżdżać za granicę. Popieram PO, bo przeczytałem w GW , że jak przyjdzie PiS to sytuacja moja będzie o wiele gorsza."

O rzesz ....a! hahaha
drozd:
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów