|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Nie dla bredzisława, nie dla Dudy, nie dla wybierania mniejszego zła. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
siara w formie
![]() http://vod.gazetapolska.pl/10138-siara-masakruje-bronka he, he profesor polonistyki użytkownik fialo też w formie "Stary daremny Twój trud." uff reszta wpisu bez komentarza
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 20.05.2015 o godz. 12:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ale czy ktoś tu neguje, że powiedział głupotę ?
Ja dalej nie widzę jaki związek ma wypowiedzenie jego głupoty do tego, że miałbym go nie wybrać. Wybieram go jako Prezydenta Polski a nie jako kibica klubu A czy klubu B. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli Bredzisław na kolejne 5 lat ? Gratuluję podejścia ... I dzięki takim osobom w kraju jest jak jest i nic się nie zmieni.
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.05.2015 o godz. 13:53.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Założyłem po to by uświadomić co po niektórych można usunąć mój post jeśli to taki problem. Wiem jak brzydzimy się Cracovią więc to naturalne poprzeć Komorowskiego niż kibica Cracovii, ktory chce byc jak papież bo kibicuje Cracovii
Możecie uznac mnie za prowokatora Lecha, ale to nie prawda jeśli coś wam nie pasuje zbanujcie moje konto pozdrawiam serdecznie Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez pajak2707 : 20.05.2015 o godz. 13:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wybierajcie śmieci! pajak2707- Mam poprzeć Komorowskiego i PO za ostanie 8 lat rozkradania i sprzedawania kraju ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.05.2015 o godz. 14:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wypierdalaj trolu
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
O ja pier... Prywata nad miłość do Ojczyzny. Poszukaj zrozumienia po drugiej stronie, kilku się tam takich znajdzie, co zawsze będą przeciw najbardziej szczytnej inicjatywie jeśli tylko ma ona związek z Wisłą. Jesteś Wiślakiem, więc masz obowiązki polskie!
Ostatnio edytowane przez darksun : 20.05.2015 o godz. 15:45.
![]()
Jeszcze zagra, zagra hejnał na Mariackiej wieży,
Będą słyszeć Lwów i Wilno krok naszych żołnierzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Stanowski się zreflektował. To chyba dobry znak.
http://weszlo.com/2015/04/13/jak-co-...stanowski-107/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dobra więcej nie będę się udzielał w tym temacie, może wygrać nawet Duda to mojego życia nie zmieni. Tylko dziwi mnie to, że Bednarza bojkotowaliśmy a Duda obrażając Wisłę działal na jej szkodę, pomyślicie że jestem trolem, że robię to specjalnie przed wyborami to nieprawda ! Robię to własnie dlatego, by uświadomić kibicom Wisły, że nie pamiętam by ktoś oprócz Maleńczuka z publicznych osób tak obrażał nasz klub, tak to jest obrażanie WISŁY. Nie chcę agitować i głosujcie sobie na kogo chcecie tylko miejcie na uwadze co kto mówi o naszym klubie, żydki się cieszą powinnien być wogóle bojkot Dudy - ich kibica
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jakoś cię tu nie widziałem trollu, jak łysego najmitę bojkotowaliśmy. To był rzeczywiście szkodnik i wówczas się nie udzielałeś, a teraz za Bredzisławem agitujesz? Lepsza Duda niż Ruska Buda, trawestując Rewińskiego!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie musiałem tu być forum śledzę od 4-5 lat tyle że się nie logowalem, tak też można
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie agituj tu za Komorem bo żadnego głosu tu nie dostanie a jak już chcesz się wykazać w partii to zarejestruj się na swoim terenie (forum amici) i tam prowadź tą propagandę. Tak, tak, forum śledzisz od 4-5 lat a teraz się zarejestrowałeś żeby agitować za Komorowskim, wcześniej Cię Wisła nie interesowała ? Nagle przed wyborami przypomniałeś sobie o forum Wisły Kraków ? ![]() Powtarzam za kolegą powyżej !
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.05.2015 o godz. 16:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Zachęcam przed pójściem w najbliższą niedzielę do urn wyborczych z zapoznaniem się z artykułem "Dyskretny urok Bentleya"
http://wgospodarce.pl/informacje/198...-urok-bentleya |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mniejsza z tym, że jak widzę nie odróżniasz zarejestrowania się od zalogowania (data twojej rejestracji jest widoczna pod nickiem), ale jeśli niszczenie przez łysego najmitę miało dla ciebie mniejsze znaczenie niż kilka bzdur wypowiedzianych przez kandydata na Prezydenta, to co z ciebie za "Kibic Wisły"?
Przyznaj się lepiej ile ci płacą za trolling na kibicowskim forum? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Czy w tamtych latach Wisła została wcielona do pionu gwardyjskiego, czy nie? Taka jest prawda: nasz klub został odgórnie jednym z klubów, tak zwanych milicyjnych. Jedni nadal kibicowali, choć cierpieli z powodu tej durnej przynależności, inni na znak protestu nie przychodzili na mecze, inni jeszcze wyzywali Wisłę od milicjantów. Duda powiedział tylko, jaka była w jego środowisku atmosfera. Co innego gdyby dziś powiedział, że dla niego Wisła dzisiaj w 2015 roku to milicjanci. Powiedział? Nie. To przestań mącić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
pierwsze dwa głosy za wypierrdoleniem Bronka ze strony mojej i żony oddane
![]() ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Cejrowski zrobił spot za 0 zł, który wykręcił największą oglądalność w tej kampanii
https://www.facebook.com/Wojciech.Ce...92/?permPage=1 |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
kupiłem czapkę Wisły możecie zapytać w Wiślackim Świecie czy przyszła przesyłka do Lwówka Wielkopolskiego i polubilem Wisłę na Facebooku, byłem na czterech meczach na Wiśle Kraków można kibicować Wiśle mieszkając w innym regionie, banda troli dudowych z was żegnam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Stopczynskiego znasz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mateusza ? znam, ale jest ich dwóch grają dobrze w kosza a Tyskąd znasz
dziękuję za hejty milo mi możecie mnie jechać mam to gdzieś anie zrozumiecie że można być Wiślakiem z wlkp, że można oglądać jej mecze nie będąc krakusem Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez pajak2707 : 20.05.2015 o godz. 16:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zadzwonię za chwilę do Wiślackiego Świata i zobaczymy kto mówi prawdę, zaraz Cię sprawdzimy czy nie kłamiesz
![]() A tak na poważnie to nikt Ci nie zabrania kibicować Wiśle, ale agitacja za Platformą Oszustów na tym forum jest niemile widziana.
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.05.2015 o godz. 17:06.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
korespondencyjnie ?
po co z nim gadacie , to trol wysłany przez urbanoplatfusiarnię ,pisali o tym na początku tygodnia że szykują"desant" na portale społecznościowe, ja czytam kilka i jest to bardzo widoczne, to jest zadaniowiec, a Wy z nim dyskutujecie ? o czym / |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Tak, od soboty nie bedzie mnie w Polsce, a obowiązek spełnić trzeba.Spoko było to że zgloszenie można bylo zglosić przez tel. Więcej papierologii ale co tam
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
a na koniec gratulacje za "dobry początek" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
pajak2707 mozesz juz isc i zameldowac sukces -na forum Wisly zostales zauwazony!
Strasznie mnie ciekawi jak agitujecie na forum... Cracovii i innych klubow ja rozumiem, ze w waszej sytuacji nie mozna gardzic nawet paroma tysiacami, no ale zeby prosic o glosy kiboli? toz to straszne i wszelkiej masci zlo! -wyborczej nigdy nie czytal i nie wie, he? ![]() ![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"Mówi Anna Pietraszek.
Jedno z pytań generała dotyczyło Bronisława Komorowskiego. Dzisiaj zamyka się klamra dotycząca tego pytania. To był 93 rok. Generał rozanielony, uśmiechnięty od ucha do ucha, pyta mnie: a jaka jest pani opinia o Bronisławie Komorowskim? Znowu byłam bardzo zaskoczona. „No, przecież to jest nasz człowiek, przez pana internowany. chyba musi pan o nim wszystko wiedzieć, skoro go internował?”. Generał odpowiedział: „Tak, tak, wiemy wszystko i bardzo go cenimy. Pokładamy w nim wielkie nadzieje” http://wpolityce.pl/polityka/245216-...dow-prezydenta |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Duda pozamiatał
![]() "Do godziny 18:00 na warunki, które zaproponował Paweł Kukiz odpowiedział oficjalnie jedynie Andrzej Duda, który wyraził zgodę na udział w Waszej debacie i zaakceptował wszelkie Wasze warunki, przedstawione oficjalnie w dniu dzisiejszym. Asystentem dziennikarskim zaproponowanym przez p. Andrzeja Dudę jest p. red. Wojciech Sumliński. Sztab p. Bronisława Komorowskiego nie odpowiedział na Waszą propozycję w żadnej z oficjalnych - formie. Teraz #PotrafiszPolsko wyciągnąć wnioski już sama..." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|