The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2015, 12:40
zig napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi o stwierdzenie o klubie milicyjnym, bo to był niestety fakt. Ważne jak wobec tego przymusu zachowywali się kibice Wisły. Dlatego stwierdzenie: "Dla mnie jako człowieka, który dążył do wolnej Polski, kibicowanie takiemu klubowi było nie do przyjęcia, pozostawała tylko Cracovia, miejski klub - mówił Duda." jest dla nas obelgą nie do zaakceptowania.
I za to stwierdzenie ch mu w d. I tyle z mojej strony.
Stary daremny Twój trud. Tu są tacy "kibice" Wisły dla których żyd jest bogiem, a stadion widzą w C+. Jak się ma z ....iszczami do czynienia na codzień optyka się zmienia i nikt kto pluje na Wisłę nie zasługuje na głos. Jak typ łyknął taką propagandę to znaczy, że nie jest zbyt rozgarnięty.

Nie dla bredzisława, nie dla Dudy, nie dla wybierania mniejszego zła.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 20.05.2015, 12:44
siara w formie

http://vod.gazetapolska.pl/10138-siara-masakruje-bronka

he, he profesor polonistyki użytkownik fialo też w formie "Stary daremny Twój trud." uff

reszta wpisu bez komentarza
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 20.05.2015 o godz. 12:51.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 20.05.2015, 12:50
Ale czy ktoś tu neguje, że powiedział głupotę ?

Ja dalej nie widzę jaki związek ma wypowiedzenie jego głupoty do tego, że miałbym go nie wybrać.

Wybieram go jako Prezydenta Polski a nie jako kibica klubu A czy klubu B.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 20.05.2015, 13:11
fialo napisał(a):Wyświetl post
Nie dla bredzisława, nie dla Dudy, nie dla wybierania mniejszego zła.
Czyli Bredzisław na kolejne 5 lat ? Gratuluję podejścia ... I dzięki takim osobom w kraju jest jak jest i nic się nie zmieni.
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.05.2015 o godz. 13:53.
Odpowiedz cytując
pajak2707
Banita

Od: 05.2015

Stary 20.05.2015, 13:29
Założyłem po to by uświadomić co po niektórych można usunąć mój post jeśli to taki problem. Wiem jak brzydzimy się Cracovią więc to naturalne poprzeć Komorowskiego niż kibica Cracovii, ktory chce byc jak papież bo kibicuje Cracovii
Możecie uznac mnie za prowokatora Lecha, ale to nie prawda jeśli coś wam nie pasuje zbanujcie moje konto pozdrawiam serdecznie
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez pajak2707 : 20.05.2015 o godz. 13:31.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 20.05.2015, 13:39

Nie wybierajcie śmieci!

pajak2707- Mam poprzeć Komorowskiego i PO za ostanie 8 lat rozkradania i sprzedawania kraju ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.05.2015 o godz. 14:06.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 20.05.2015, 13:41
pajak2707 "Możecie uznac mnie za prowokatora Lecha"

zapamiętaj , nie ma lecha jest amica , ciebie nie trzeba banować, wystarczy zignorować
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 20.05.2015, 13:51
Wypierdalaj trolu
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
darksun
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 20.05.2015, 15:04
pajak2707 napisał(a):Wyświetl post
Wiem jak brzydzimy się Cracovią więc to naturalne poprzeć Komorowskiego niż kibica Cracovii, ktory chce byc jak papież bo kibicuje Cracovii
O ja pier... Prywata nad miłość do Ojczyzny. Poszukaj zrozumienia po drugiej stronie, kilku się tam takich znajdzie, co zawsze będą przeciw najbardziej szczytnej inicjatywie jeśli tylko ma ona związek z Wisłą. Jesteś Wiślakiem, więc masz obowiązki polskie!
Ostatnio edytowane przez darksun : 20.05.2015 o godz. 15:45.
Jeszcze zagra, zagra hejnał na Mariackiej wieży,
Będą słyszeć Lwów i Wilno krok naszych żołnierzy.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 20.05.2015, 15:21
Stanowski się zreflektował. To chyba dobry znak.
http://weszlo.com/2015/04/13/jak-co-...stanowski-107/
Odpowiedz cytując
pajak2707
Banita

Stary 20.05.2015, 15:25
Dobra więcej nie będę się udzielał w tym temacie, może wygrać nawet Duda to mojego życia nie zmieni. Tylko dziwi mnie to, że Bednarza bojkotowaliśmy a Duda obrażając Wisłę działal na jej szkodę, pomyślicie że jestem trolem, że robię to specjalnie przed wyborami to nieprawda ! Robię to własnie dlatego, by uświadomić kibicom Wisły, że nie pamiętam by ktoś oprócz Maleńczuka z publicznych osób tak obrażał nasz klub, tak to jest obrażanie WISŁY. Nie chcę agitować i głosujcie sobie na kogo chcecie tylko miejcie na uwadze co kto mówi o naszym klubie, żydki się cieszą powinnien być wogóle bojkot Dudy - ich kibica
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 20.05.2015, 15:38
Jakoś cię tu nie widziałem trollu, jak łysego najmitę bojkotowaliśmy. To był rzeczywiście szkodnik i wówczas się nie udzielałeś, a teraz za Bredzisławem agitujesz? Lepsza Duda niż Ruska Buda, trawestując Rewińskiego!
Odpowiedz cytując
pajak2707
Banita

Stary 20.05.2015, 15:51
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Jakoś cię tu nie widziałem trollu, jak łysego najmitę bojkotowaliśmy. To był rzeczywiście szkodnik i wówczas się nie udzielałeś, a teraz za Bredzisławem agitujesz? Lepsza Duda niż Ruska Buda, trawestując Rewińskiego!
Nie musiałem tu być forum śledzę od 4-5 lat tyle że się nie logowalem, tak też można
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 20.05.2015, 15:56

Nie agituj tu za Komorem bo żadnego głosu tu nie dostanie a jak już chcesz się wykazać w partii to zarejestruj się na swoim terenie (forum amici) i tam prowadź tą propagandę.

Tak, tak, forum śledzisz od 4-5 lat a teraz się zarejestrowałeś żeby agitować za Komorowskim, wcześniej Cię Wisła nie interesowała ? Nagle przed wyborami przypomniałeś sobie o forum Wisły Kraków ?

sergio napisał(a):Wyświetl post
Wypierdalaj trolu
Powtarzam za kolegą powyżej !
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.05.2015 o godz. 16:16.
Odpowiedz cytując
hiszpan00
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.05.2015, 15:56
Zachęcam przed pójściem w najbliższą niedzielę do urn wyborczych z zapoznaniem się z artykułem "Dyskretny urok Bentleya"
http://wgospodarce.pl/informacje/198...-urok-bentleya
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 20.05.2015, 16:03
Mniejsza z tym, że jak widzę nie odróżniasz zarejestrowania się od zalogowania (data twojej rejestracji jest widoczna pod nickiem), ale jeśli niszczenie przez łysego najmitę miało dla ciebie mniejsze znaczenie niż kilka bzdur wypowiedzianych przez kandydata na Prezydenta, to co z ciebie za "Kibic Wisły"?

Przyznaj się lepiej ile ci płacą za trolling na kibicowskim forum?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.05.2015, 16:04
Dobra więcej nie będę się udzielał w tym temacie, może wygrać nawet Duda to mojego życia nie zmieni. Tylko dziwi mnie to, że Bednarza bojkotowaliśmy a Duda obrażając Wisłę działal na jej szkodę, pomyślicie że jestem trolem, że robię to specjalnie przed wyborami to nieprawda ! Robię to własnie dlatego, by uświadomić kibicom Wisły, że nie pamiętam by ktoś oprócz Maleńczuka z publicznych osób tak obrażał nasz klub, tak to jest obrażanie WISŁY. Nie chcę agitować i głosujcie sobie na kogo chcecie tylko miejcie na uwadze co kto mówi o naszym klubie, żydki się cieszą powinnien być wogóle bojkot Dudy - ich kibica
Jakie k...a obrażanie?
Czy w tamtych latach Wisła została wcielona do pionu gwardyjskiego, czy nie?
Taka jest prawda: nasz klub został odgórnie jednym z klubów, tak zwanych milicyjnych.
Jedni nadal kibicowali, choć cierpieli z powodu tej durnej przynależności, inni na znak protestu nie przychodzili na mecze, inni jeszcze wyzywali Wisłę od milicjantów.
Duda powiedział tylko, jaka była w jego środowisku atmosfera.

Co innego gdyby dziś powiedział, że dla niego Wisła dzisiaj w 2015 roku to milicjanci.
Powiedział?

Nie.
To przestań mącić.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 20.05.2015, 16:18
pierwsze dwa głosy za wypierrdoleniem Bronka ze strony mojej i żony oddane
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 20.05.2015, 16:21
Cejrowski zrobił spot za 0 zł, który wykręcił największą oglądalność w tej kampanii
https://www.facebook.com/Wojciech.Ce...92/?permPage=1
Odpowiedz cytując
pajak2707
Banita

Stary 20.05.2015, 16:30
kupiłem czapkę Wisły możecie zapytać w Wiślackim Świecie czy przyszła przesyłka do Lwówka Wielkopolskiego i polubilem Wisłę na Facebooku, byłem na czterech meczach na Wiśle Kraków można kibicować Wiśle mieszkając w innym regionie, banda troli dudowych z was żegnam
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 20.05.2015, 16:33
Stopczynskiego znasz?
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 20.05.2015, 16:40
kupiłem czapkę Wisły możecie zapytać w Wiślackim Świecie czy przyszła przesyłka do Lwówka Wielkopolskiego i polubilem Wisłę na Facebooku, byłem na czterech meczach na Wiśle Kraków można kibicować Wiśle mieszkając w innym regionie, banda troli dudowych z was żegnam
O kurva

Odpowiedz cytując
pajak2707
Banita

Stary 20.05.2015, 16:45
Mateusza ? znam, ale jest ich dwóch grają dobrze w kosza a Tyskąd znasz
dziękuję za hejty milo mi możecie mnie jechać mam to gdzieś anie zrozumiecie że można być Wiślakiem z wlkp, że można oglądać jej mecze nie będąc krakusem
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez pajak2707 : 20.05.2015 o godz. 16:46.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 20.05.2015, 16:46
Zadzwonię za chwilę do Wiślackiego Świata i zobaczymy kto mówi prawdę, zaraz Cię sprawdzimy czy nie kłamiesz

A tak na poważnie to nikt Ci nie zabrania kibicować Wiśle, ale agitacja za Platformą Oszustów na tym forum jest niemile widziana.
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.05.2015 o godz. 17:06.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 20.05.2015, 17:21
Krav napisał(a):Wyświetl post
pierwsze dwa głosy za wypierrdoleniem Bronka ze strony mojej i żony oddane
korespondencyjnie ?

po co z nim gadacie , to trol wysłany przez urbanoplatfusiarnię ,pisali o tym na początku tygodnia że szykują"desant" na portale społecznościowe, ja czytam kilka i jest to bardzo widoczne, to jest zadaniowiec, a Wy z nim dyskutujecie ? o czym /
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 20.05.2015, 17:36
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
korespondencyjnie ?

po co z nim gadacie , to trol wysłany przez urbanoplatfusiarnię ,pisali o tym na początku tygodnia że szykują"desant" na portale społecznościowe, ja czytam kilka i jest to bardzo widoczne, to jest zadaniowiec, a Wy z nim dyskutujecie ? o czym /
Tak, od soboty nie bedzie mnie w Polsce, a obowiązek spełnić trzeba.Spoko było to że zgloszenie można bylo zglosić przez tel. Więcej papierologii ale co tam
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 20.05.2015, 17:40
Krav napisał(a):Wyświetl post
Tak, od soboty nie bedzie mnie w Polsce, a obowiązek spełnić trzeba.Spoko było to że zgloszenie można bylo zglosić przez tel. Więcej papierologii ale co tam
jak to oceniasz pod względem "bezpieczeństwa" głosu ? pytam z ciekawości ponieważ są różne opinie ?

a na koniec gratulacje za "dobry początek"
Odpowiedz cytując
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 20.05.2015, 17:43
pajak2707 mozesz juz isc i zameldowac sukces -na forum Wisly zostales zauwazony!

Strasznie mnie ciekawi jak agitujecie na forum... Cracovii

i innych klubow

ja rozumiem, ze w waszej sytuacji nie mozna gardzic nawet paroma tysiacami, no ale zeby prosic o glosy kiboli? toz to straszne i wszelkiej masci zlo! -wyborczej nigdy nie czytal i nie wie, he?
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.05.2015, 18:13
"Mówi Anna Pietraszek.
Jedno z pytań generała dotyczyło Bronisława Komorowskiego. Dzisiaj zamyka się klamra dotycząca tego pytania. To był 93 rok. Generał rozanielony, uśmiechnięty od ucha do ucha, pyta mnie: a jaka jest pani opinia o Bronisławie Komorowskim? Znowu byłam bardzo zaskoczona. „No, przecież to jest nasz człowiek, przez pana internowany. chyba musi pan o nim wszystko wiedzieć, skoro go internował?”. Generał odpowiedział: „Tak, tak, wiemy wszystko i bardzo go cenimy. Pokładamy w nim wielkie nadzieje”

http://wpolityce.pl/polityka/245216-...dow-prezydenta
Odpowiedz cytując
misieq
Member

Od: 11.2002

Stary 20.05.2015, 18:29
Duda pozamiatał

"Do godziny 18:00 na warunki, które zaproponował Paweł Kukiz odpowiedział oficjalnie jedynie Andrzej Duda, który wyraził zgodę na udział w Waszej debacie i zaakceptował wszelkie Wasze warunki, przedstawione oficjalnie w dniu dzisiejszym. Asystentem dziennikarskim zaproponowanym przez p. Andrzeja Dudę jest p. red. Wojciech Sumliński.

Sztab p. Bronisława Komorowskiego nie odpowiedział na Waszą propozycję w żadnej z oficjalnych - formie.

Teraz ‪#‎PotrafiszPolsko‬ wyciągnąć wnioski już sama..."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów