|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jak o Sumińskim to nieco więcej na temat można przeczytać dziś o dziwo w onecie o.O
"Mają haki na wszystkich. Ta cała stara esbecja, WSI, może roztoczyć przed każdym czerwony dywan do gigantycznej kariery. Haki na polityków, którzy przecież są upier... w tym gównie od karku po pięty. Czemu oni nie chcieli weryfikacji? Rozliczeń komuny? Wchodzimy już w politykę, ale przynajmniej wiem, dlaczego krzyczano o Okrągłym Stole, że to zdrajcy." http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...-wywiad/2c6kjw ![]()
Jeszcze zagra, zagra hejnał na Mariackiej wieży,
Będą słyszeć Lwów i Wilno krok naszych żołnierzy. |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
....a, patrzcie na to -> http://demotywatory.pl/4501110/Manif...zonego-wyborcy
To jest chore ale wszystko się zgadza. Straszenie pisem i narodowcami, a potem preparowanie dowodów ogłaszanych przez reżimowe media. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Obniżymy podatki - podnoszą Ludzie zaczną wracać z emigracji - wyjeżdżają Zielona wyspa - a uciekają z niej ludzie, a stocznie, kopalnie itd zamykają Zgoda i bezpieczeństwo - a na każdym kroku wyzywanie od oszołomów, kiboli, podpalanie budki rosyjskiej PiS zrobi wojnę z Rosją - stawiają się Ruskom popierając Ukrainę Stop Państwu policyjnemu PiSu - a liczba podsłuchów, wjazdy ludziom o 6 rano na chatę za odpalenie racy, inwigilacja większa jak za PiSu Państwo przyjazne obywatelom / stop polityce strachu serwowanej przez PiS - a zamykają ludzi za trzymanie krzesła, za rzekome podpalenie budki (ciekawe jak było z podpaleniem tęczy i wozu TVNu), zamykają Starucha przed Euro na podstawie zeznań z dupy Byłem całe życie za JOW - a 8 lat nic nie zrobił i jak Kukiz chce debaty o JOW to też tchórz się boi iść rozmawiać o tym za czym całe życie był Kibole to dzicz, wulgarne chamy - a w rozmowie u Sowy każdy z posłów i ministrów posługuje się piękną polszczyzną, używając barwnych słów: kur wa, chu j, du pa, debil, s.... ysyn itd 25 lat wolności - ... Obiektywne media - dajemy ordery swoim, Lisom czy innym Michnikom I tak by można wymieniać do usranej śmierci. Każde zagadnienie, którego się ....y dotkną dopiero po odwróceniu o 180 stopni staje się realne. Wystarczy spojrzeć na autorytety i elity III RP, tego jebanego systemu, Lech Bolek Wałęsa, Aleksander alkoholik Kwaśniewski, Władysław "profesor" vel kolaborant Bartoszewki, Wojciech pies moskiewski Jaruzelski Tomasz "rzetelny" Lis, Piotr POkraśko. Banda s....ysynów, w wolnej Polsce by nie mieli lekko. Cytat:
To po prostu rozmyłoby przewagę dla Dudy więc taka opcja byłaby korzystniejsza dla wizerunku Komora bo by w tej naszej forumowej ankiecie dzięki "oddam głos nieważny" procentowo mniej odstawał od Dudy
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 21.05.2015 o godz. 08:25.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
a po co taka opcja ? jak nie idziesz , albo oddajesz nieważny głos tym samym głosujesz po kolei na komorowskiego , dukaczewskiego,generałów lwp , kwaśniewskiego , balcerowicza , michnika adama i stefana , wolińską , niesiołowskiego , waltera , pochanke, urbana,olejnik , liza , żakowskiego .........................
.................................................. .................................................. ........................... .................................................. .................................................. ........................... wszystkich wpisałem ? jeszcze prosze te dwie osoby które w ankiecie oddały głos na bula o szczere uzasadnienie , dzięki sorry , zapomniałem o bieńkowskiej ,czy ty też oddasz głos na madame " za szęść ( 6} tysiaków nie robię , halo http://m.fakt.pl/polityka/politycy,387d47
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 21.05.2015 o godz. 09:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Wygląda to tak - by odebrać kopertę w której jest karta do głosowania, instrukcja, koperta i ośw. o tajnym i samodzielnym oddaniu głosu trzeba podpisać się na liście. Ja odbierałem pakiet osobiście, można też poprosić, żeby przyszło do domu/pracy, ale za dużo jest z tym zachodu, bo musisz odebrać osobiście (rodzinie nie dadzą), później w odp terminie nadać na poczcie - łatwiej z odbiorem osobistym. Jak się zagłosuje i wypełni ośw, kartę wrzuca się do koperty która idzie do drugiej koperty większej razem z oświadczeniem. Przy oddawaniu też trzeba się podpisać na liście + koperta jest opieczętowywana i na kopercie też trzeba złożyć podpis. Co najśmieszniejsze, to koperta jest wrzucana do...kolejnej koperty i tak ma powędrować do odpowiedniej komisji wyborczej. Zastanawiałem się już po wyjściu gdzie są składowane te koperty przed wysłaniem ich odpowiedniej komisji i tutaj mam najwięcej wątpliwości. ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
a mnie się wydaje, że PIS nie był przygotowany na ten sukces. Liczyli na 30 % Andrzeja, 51% Bronka i po zawdoach a tu zonk - II tura i Andrzej na czele.
Widać ewidentny brak pomysłów na 2 część kampanii. Kampania Andrzeja siadła sobie. Rzeczywistosć przerosła oczekiwania ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wygląda na to, że gdyby Kaczor nie stchórzył, wygrałby z Bronkiem
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
sambo "Widać ewidentny brak pomysłów na 2 część kampanii. Kampania Andrzeja siadła sobie. Rzeczywistosć przerosła oczekiwania"
no , siadła , na całego siadła , zwłaszcza wczoraj , nawet reżimówki nie miały wyboru i eksponowały rewelacyjną konwencję Dudy gdzie występował w otoczeniu żony i córki , życzę sobie więcej takich"siadań" ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Świeżutki sondaż "Super Expresu". Przy frekwencji 59%(nie będzie tyle wg mnie):Komorowski 47.3, Duda 47.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
poza tym po raz pierwszy w historii gdy zostało dwóch kandydatów wystraszone "sądażownie" nie pokazuja wyniku do 100 % ? , jak myślisz dlaczego ? ano dlatego że łatwiej wybrnąć z 47 do 47 i niezdecydowani , niż na przykład 54 Duda , 46 komor , pamiętaj że nigdzie nie podają błędu satystycznego 3% , manipulacja jak się patrzy , po prostu Duda prowadzi zdecydowanie i muszą robić stójke na dwunastnicy co by nie wyjść na błaznów , przypomnij sobie ostatni przed 1 turą "sądaż" wsi24 , komor 39 , Duda 27 , pamiętasz końcowy wynik ?to ta sama "sądażownia" co podaje aktualnie 47-45 dla komora manipulując niezdecydowanymi i błędem statystycznym, o czym tu dyskutować ? i jeszcze małe niedopatrzenie , pominąłem kilka znaczących i szacownych osób na których zagłosuje każdy kto nie pójdzie na wybory lu wrzuci nieważny głos na załączonym obrazku plejada esbeckich agentów w pełnej krasie http://niezalezna.pl/67262-dzialacze...-komorowskiemu
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 21.05.2015 o godz. 10:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Miałem napić się kawy, ale po przeczytaniu tego artykułu już nie muszę...
http://wpolityce.pl/polityka/245266-...cowal-nagranie 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10 ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
[QUOTE=Pablo84;1401236]Miałem napić się kawy, ale po przeczytaniu tego artykułu już nie muszę...
http://wpolityce.pl/polityka/245266-...cowal-nagranie 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10[/QUO tak "wytresowałi" naród , tak wylasowali przez 25 lat mózgi że nawet nie zauważą , a jak zauważą to powiedzą " co tam , za Dudą stoi Kaczyński" , albo nie pójdą na wybory , k...a chce sie wyć co oni zrobili z tym narodem |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
No to teraz macie teraz obraz tego rządu, oderwanego od rzeczywistości. Ośmiorniczki, żabie udka, małże czy ślimaki, a normalny człek je pasztet, gdzie procent mięsa nie przekracza 10%....
Dalej będą straszyć PiSem Kaczyńskim i Macierewiczem a potem brzuchy będą napychać smakołykami za danie w ok. 1tys. złotych:/ 6 tysięcy za miesięczną wypłatę to jest dla nich pensja dla idiotów |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem jak tu się udostępnia filmiki z facebooka, wejdźcie sobie na profil Stonogi, jest tam 3 minutowy filmik, opublikowany 15 godzin temu z rozmowy z Andrzejkiem Hadaczem...
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
warszawski hotel Bristol Pani JOWitka, wybitna suflerka jak się okazało pracowała w firmie MAW TELECOM INTL" S.A. Co w tym pięknego? Firma ta wygrała przetarg na remont Tupolewa. Nr boczny 101. Kto wskazał firmę? Federacja Rosyjska.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 21.05.2015 o godz. 12:05.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
"po c..j nam te stadiony"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
urbanoplatfusy zwieraja szeregi.Magdalenka wiecznie żywa !! http://niezalezna.pl/67262-dzialacze...-komorowskiemu
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Zaznaczę : by dostać się do OKW wystarczą znajomości. Jak ich nie mamy tez zapewne można tam trafić, ale znając kogoś ze srodowiska aktualnego prezydenta, jest o wiele łatwiej, ba - nawet można sobie wybrać gdzie się chce siedzieć.Tak więc mozna w OKW stworzyć dobrą ekipe. W tych wyborach nie siedzę w komisji bo po prostu nie miałem czasu, ostatnią komisją na której byłem była ta w której juz pracowaliśmy na systemie ale nie był to ten system z niedawna który stworzyła dziewczynka, tylko zwykły solidny poprzedni system ![]() Sprawa wyglądała tak, ze szkolony z kompa był tylko przewodniczący (byłem v-ce) który nomen omen miał z 60 lat. I tak o ot o 3 w nocy zadzwonł mi telefon bym przyjeżdzął do OKW bo jest jakis problem w wysłaniu głosów. Okazało sie ze przewodniczący nie rozróżniał głosu nieważnego od głosu ważnego, a ze w programie był algorytm, nie dało sie wprowadzić na pałę. No i zostałem wezwany, siadłem przed kompem majac przed soba kartki na ktorych miałem ile kto miał głosow. I myslicie ze ktos to sprawdzał czy ja wpisuje dobrze? Chyba zwariowaliscie. Mogłem wpisac co tyko zechce byle się zgadzało....Czy ktoś mnie potem sprawdził ? NIE. No a co jeśli po wyborach była by afera i ktoś chciałby coś sprawdzic? Otóż głosy po zliczeniu trafiają do worka, który jest zalakowany i który trafia do piwnicy w urzedzie miasta pełnej takich worków. Nie pamiętam juz jak to było, ale chyba co ileśtam lat palą te worki. Wiec szukaj igły w stoku siana. Tak więc wg. mnie, dużo nie trzeba by wybory ustawić. Oddajesz głos za granica, ktory i tak leci do OKW która twój głos otwiera i wrzuca do worka. A czy wpiszą tak jak zagłosowałes to już jest inna sprawa.... Ja tam wierze w bukmacherów, od wyników 1 tury cały czas kurs na Dude jest niższy ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja zawsze powtarzałem, że nie jestem fanatykiem Dudy czy PiS`u- jestem anty Platformersem. Jeszcze łykałem wszystko, gdy podawano mi to z odpowiednio małą dozą- wtedy jeszcze nic nie podejrzewałem, jednakk gdy starano mi się wpoić ściemę i propagandę jak tuczonej gęsi, przejrzałem na oczy i zobaczyłem w jakim gównie jestem utalplany.
Dlatego tym bardziej chcę zobaczyć miny tych wszystkich ścierw- ale i normalnych ludzi kultury, którzy bardzo często kierują się dobrą wiarą, ale sami są zmanipulowani. Przede wszystkim chcę zobaczyć utwór oralny Niesiołowskiego, gęby Sikorskiego, Kopacz, Waldemara Kuczyńskiego. Tych wszystkich generałów z PRL`u, Olechowskiego, Karolaka... Jestem dużo w życiu wybaczyć , ale nienawidzę arogancji i robienia z ludzi idiotów. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chcesz zobaczyć ich miny? Ja tam wolę posłuchać jak się ....y będą jąkały i kwękały po porażce. To będzie dopiero cyrk jak będzie trzeba odezwać mordę po wyborach. Już po I turze Kraśki czy Lisy nie wiedziały czy komentować coś czy się rozpłakać.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Byłem dzisiaj u fryzjera. I z sali obok (tej damskiej części) dochodziły mnie pogaduszki pań robiących sobie trwałą.
Najbardziej rozwaliła mnie jedna, która opowiadała, że zawsze głosowała za PO i teraz od kilku tygodni nie dzwoni do swojej znajomej, która jest zawsze za PiS, bo wstyd jej się przyznać, że ma dosyć Komora i całego PO, i że w II turze też zagłosuje na Dudę. Boi się, że usłyszy "a nie mówiłam?". Niby takie maglowo-fryzjerskie pogaduszki, ale dobrze oddają nastroje pośród zwykłych ludzi ( a nie jakichś Karolaków, Kutzów, Wajdów, czy innych Jand) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
do usunięcia, sorry....
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 21.05.2015 o godz. 16:14.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Duda.
Jutro o 21:40 na rynku w Krakowie będzie Duda i ogólnie sporo ludu ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
bienkowska show http://wpolityce.pl/polityka/245347-...ez-7-lat-wideo
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 21.05.2015 o godz. 17:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wpis jakiegoś typa na FB
"Panie Bronisławie mam 42 lata. Pracuję i dobrze zarabiam - na rękę dostaję 1125 złotych miesięcznie. Jest mi dobrze. Umowę mam na 3 miesiące , ale szef powiedział , że mi ją przedłuży jak będę pracował po 12 godzin dziennie. Nawet trochę pieniędzy odłożę , bo odżywiam się mirabelkami i szczawiem ( najtaniej mi wychodzi). Odkładam kasę bo chcę sobie kupić taki zegarek jaki ma pana kolega partyjny Nowak. Trochę choruję , ale nie wiem co mi jest bo zarejestrowano mnie do specjalisty na 2025 rok. Wtedy się dowiem. Nie przejmuję się swoją chorobą , bo przecież pana przyjaciel Tusk powiedział, że będę pracował do 67 lat. Czytam codziennie "Gazetę Wyborczą" i oglądam TVN i stąd wiem , że jest mi tu najlepiej i nie muszę wyjeżdżać za granicę. Popieram PO, bo przeczytałem w GW , że jak przyjdzie PiS to sytuacja moja będzie o wiele gorsza." O rzesz ....a! hahaha ![]()
drozd:
|
|

|
||||||
![]() |
|
|