|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy WISŁA sprawi swoim kibicom mikołAJkowy prezent? | |||
| TAK |
|
52 | 65,82% |
| NIE |
|
27 | 34,18% |
| Głosujących: 79. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Co do tego jak się prezentujemy na wyjazdach to taka jedna tabelka:
http://www.transfermarkt.pl/de/ekstr...L1_2013_3.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Spokojnie przyjdzie wygrana z Pogonią i powróci pochwała dla piłkarzy
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Są ludzie i taborety. Moim zdaniem produkt o nazwie "ekstraklasa" powinien być jednak kierowany do tych pierwszych choćby dlatego, że jest ich więcej. Bo wiadomo, że nawet jeśli w ramach oszczędności zaczną grać zwiniętą w kulkę reklamówką z "Biedronki" to i tak znajdą się mózgi, które będą uzasadniały że "piłka" była taka sama dla obu drużyn. Tylko moim zdaniem nie o to tutaj chodzi. Nie o to kto zdobył trzy punkty, kto sobie lepiej radził na śniegu i miał lepszą przyczepność, tylko że mecz w takich warunkach to parodia. Proste i logiczne? Jak widać nie dla wszystkich. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
wolfy - jeszcze sie rozplacz, bo paznokcie juz pewnie poobgryzane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Spoko, spoko - Legia też przegrała w "śnieżnym meczu", to dyskusja na ten temat stanie się ogólnopolska. Moim zdaniem kiepsko to wygląda, tym bardziej, że są w Polsce warunki do tego, by rozgrywać mecze w odpowiedniej scenerii. Ale teraz coraz mniej wiadomo, czy organizacje, transmisje, kontrakty reklamowe i inne cuda są dlatego, bo jest liga, czy liga jest dlatego, bo są kontrakty, organizacje, transmisje itp.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Wie ktoś o co kurva chodzi z tym podgrzewaniem murawy? Stadiony za miliony a tutaj warunki.jak na 3 lidze na sybirze. Za takie przygotowanie boiska.powinny lecieć grube kary. To nie była kwestia że warunki uniemożliwiły dobre przygotowanie, a zwyczajne skąpstwo. Przecie tego.się oglądać nie dało, niewiele to miało wspólnego z piłką. Co musi się stać by łaskawie włączono to podgrzewanie?
Ostatnio edytowane przez keth : 08.12.2013 o godz. 21:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Tu nie chodzi o ostatni mecz Wisły, który odbył się na śniegu (moim zdaniem to i tak marne tłumaczenie, bo jedni chcieli grac w piłkę, a drugim nie chciałoby się nawet ulepić bałwana przez 90 minut). Chodzi o nasze dokonania w meczach wyjazdowych w tym sezonie. Mamy trzecie miejsce w lidze a nasz bilans w meczach wyjazdowych to 1-5-4. To jest bardzo zastanawiające i frustrujące. Nikt nie odkrywa Ameryki twierdzeniem, że na R22 Wisła czuje się pewniej. Dlaczego jednak jest taka różnica w jakości gry pomiędzy R22 i meczem od Kielc przez Szczecin, Bielsko, Wrocław, Poznań aż po Białystok? Nie mam pojęcia i konia z rzędem temu, kto dotknie sedna sprawy. Najważniejsze, żeby ten kto to odkryje miał na sobie dres Wisły i mógł pójść do Franka powiedzieć gdzie tkwi problem i jak uwolnić posiadane rezerwy w meczach wyjazdowych. Ku przestrodze kolejnej rundy.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Adenalix : 08.12.2013 o godz. 22:39.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Najlepiej wygląda bilans bramkowy 17 straconych na wyjeździe,.u siebie 1. To chyba ewenemnt na skale światową.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Masz jeszcze jakieś suchary, czy już wystarczająco zaznaczyłeś swoją obecność?
Jeżeli wymaganie - bo ja wiem - murawy na meczu ekstraklasy jest równoznaczne z byciem płaczkiem, to chyba jeden z nas trochę rozminął się z rzeczywistością. Nie wykluczam, że ja. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
O, znalazłem: http://www.tabelepilkarskie.com/nigeria/ Spójrz na drużynę Bayelsa United: - u siebie - 33 gole zdobyte oraz 6 straconych - wyjazd - 9 goli zdobytych oraz 33 straconych Jak widać, nie ejst z nami najgorzej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Dlatego ostatni mecz powinniśmy grać na przełomie listopada i grudnia. Do dupy ta cała reforma. Może jeszcze zacznijmy grać w styczniu, wtedy w ogóle będzie wyższy poziom Ekstraklasy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wolą przepłacać piłkarzy niż wyposażyć klub w odpowiedni sprzęt do odśnieżania. Parodia, taki traktorek kosztuje w granicach 10 tysięcy.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
hawaiisurfer zapomniałem dodać że chodzi o ligi poważne do których w swej naiwności naszą jeszcze zaliczam. Cytat:
Z tą całą ramówką własnie jest problem. W normalnych warunkach sędzia powinnien móc przełożyć mecz/przesunąć. A zamiast tego serwują nam produkt piłkopodobny. (nie płacze nad wynikiem, mogłoby równie dobrze być 5-0 dla nas, tyle że to i tak nie byłaby piłka.) |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
A tam traktorki, po prostu w przerwie wpuścić 30 chłopa, odśnieżyć to raz dwa i po sprawie. Oni zamiast nich wpuścili tancerki na środek by trochę powypinały zadki, no ja .......e...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Już nawet nie chłopa a chłopakom co podają piłki + 10 ochotników z trybuny, każdy po 4 długości boiska i w 10 minut całe boisko ogarnięte.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
obiecac chłopakom po flaszce za odsniezanie to by sie pozabijac o łopaty chcieli
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|