|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
P.S. No, było zero zero w PP. Ale to TY PISZESZ, że ZAWSZE WYGRYWACIE. Nie ja. Jakbyś napisał, że 'różnie bywa' to by dyskusji nie było. A że piszesz powieść to jest dyskusja.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 02.10.2011 o godz. 15:00.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Odnosnie taktyki to widze ze ostro murujemy srodek pola, zobaczymy po meczu jaki z Maaskanta jest strateg.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jaliensowi dziękujemy za kolejne arcydokładne wyprowadzenie piłki, po którym Legia strzeliła gola.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Powód: nie jesteśmy forum C., żeby przekręcać nazwę rywala
Ostatnio edytowane przez flamengista : 02.10.2011 o godz. 16:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest Czekaj na ławce?
To co gra Jaliens to jest po prostu sabotaż. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cóż padlina jak zawsze w wykonaniu drużyny "budowanej" przez Roberta. Jaliens, Kirm, Nunez - dyscyplinarna kara finansowa za lekceważenie wykonywanych obowiązków. Totalna amatorka. Mam wrażenie, że drużyna gra bez trenera. To jakiś specjalista ds PR, albo przedstawiciel prasowy, a nie trener. Brak koncepcji na atak, na obronę, brak efektywnego pressinu i brak umiejętności realnej oceny sytuacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Nie ma Czekaja , w końcu jest polakiem więc się nie dziwie ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Chyba bym wolał, żeby Jaliens dostał czerwoną kartkę.
Dawno takiego sabotażysty nie było. Zesłać go do ME, dać szanse Bunozie i Czekajowi i probowac zerwac kontrakt... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ile razy Kew Jaliens ma zawalić nam bramkę, żeby wylecieć z pierwszej jedenastki? 9? 99? 999?
Ten facet ruinuje wysiłek całej drużyny, jest beznadziejny. Statystuje na boisku. Gdyby nie to, że w obronie gramy w trójkę (Jaliens robi za tyczkę), to nie byłoby tak źle. Widać od razu, że boczni Pajlić i Jovanović są o klasę lepsi od Diaza i Lameya. Pajlić co prawda w obronie równie słaby jak Junior, ale jest z niego pożytek w ataku. Jovanović zarówno lepszy w obronie, jak i w ofensywie od Lameya. Przy nich nawet Chavez gra pewniej. Gdyby w tym bloku zamiast Jaliensa grał Bunoza, albo nawet Diaz - byłaby widoczna poprawa. Taktycznie zespół został dziś dobrze ustawiony, ale z Jaliensem na boisku cała ta taktyka nie ma sensu. Idę o zakład, że gdyby nie Ljuboja, nasz generał defensywy sam by strzelił swojaka. Zaczynam podejrzewać, że Jaliens jest tajnym agentem Filipiaka. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co się denerwujecie?
Wszak porażkę mamy zaplanowaną, według teorii co poniektórych. Przecież Legia ma wyższy budżet niż Wisła. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jak widzę co gra jaliens, chavez nunez to mam ochotę zostać rasista!!!! Maaskant po raz kolejny potwierdza że nie nadaje się na trenera klubu, który teoretycznie walczy o mistrzostwo a raczej jest wymieniany w gronie faworytów. Pareiko jest tak niepewny w tym sezonie ze już bym na niego nie stawiał a dał pograć o wiele młodszemu i perspektywicznemu Kurto (przynajmniej jest Polakiem). Jak Valckx nie sprowadzi jakich solidnych Polaków to Cupiał niech go wywali razem z Maaskantem niech walczą z wiatrakami w Holandii!!!!! Dobrze że nie ma Lameya i Diaza największe nieporozumienia tego sezonu!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wywalic Jaliensa jak najszybciej. Ja sie pytam czy Kirm, Nunez i Wilk zapomnieli jak sie gra w piłke czy nigdy nie umieli? Zauwazyliscie ze tracą piłki w srodku pola? Nunez to juz przesadza z tym, ale inni wcale wiele lepsi nie są. Iliev wytrzymuje krotko i potem truchta, Biton jest od wykanczania więc nie uczestniczy za bardzo w grze. Jak my mamy wygrywać mecze?
a no i Pareiko. co sie z nim stało? albo miał tylko chwile dobrej gry i teraz wrocil na swoj estonski poziom. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Łapiesz mnie za słowo 'zawsze' koleżko to wypadałoby żebyś w opisie jak koledzy wskazują poprawił sobie mistrzostwa. Chyba, że w ten sposób lubisz swój klub dowartościować. Co do meczu, Jaliens jak zwykle staje na wysokości zadania. Proponuję zadzwonić na Wawel, może mają jakąś katapultę. Wsadzić na nią Holendra i wystrzelić tam, skąd przyjechał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mi tam szkoda Chaveza, musi zapierdzielać za 2 w obronie, a Q i tak mu funduje niespodzianki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Szkoda tej bramki, bo ogólnie to źle nie było. Myślałem, że będzie gorzej szczerze mówiąc. Przed meczem remis brałbym w ciemno więc każdy inny wynik jak zwycięstwo Legii mnie ucieszy, o wygranej nie będę pisał bo trochę nie wypada przy takiej obronie.
bym wprowadził Jirsaka mimo wszystko, zwłaszcza, że przegrywamy. Oooo, i znów moje przypuszczenie się sprawdzi, bo wychodzi na to, że wejdzie. Ogólnie to szkoda, że nie mamy obrony. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
A Ty widzisz tę zajebistą, 40-metrową dziurę w środku pola, między defensywą a osamotnionym Bitonem i czasami Ilievem?
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wejdzie Jirsak, mam nadzieję, że nie za Wilka.
Przy powtórce bramki widać, że na pełnej ku-wie wracali Wilk i Chavez, wracali też Jovanović i Paljić (spokojniej), a zosali Sobolewski i Jaliens. Pora na Czekaja, oby grał. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jaliens, Lamey, Nunez, Pareiko, Diaz Tym partaczom nie dziekujemy!!!!! Mam nadzieje że Wisła pożegna frajerów szybko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Pareiko zostaw w spokoju.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tak, tak - Maaskant uknuł wielki spisek antypolski. Ktoś gdzieś napisze swoje przemyślenia a potem znajdzie się 100 beczących baranów - beczących w kółko na jedną nutę. A jak Skorża do oporu wystawiał Łobodzińskiego - najpierw kosztem Małeckiego, a potem kosztem Burligi i Leszczaka - to też był jakiś spisek?
Maaskant popełnia błędy. Jaliens gra dno. Nie mam nic przeciwko takim stwierdzeniom, ale <<PRZEPRASZAM - MUSZĘ>> Po kiego chuja kibice Wisły szukają jakichś .......onych spisków we własnych szeregach i szukają byle okazji żeby tylko dosrać ludziom pracującym w naszym klubie? PO JAKIEGO WAŁA PODSYCACIE MEDIALNY FERMENT? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to mieli w zwyczaju mawiać znawcy: "Mina Maciusia bezcenna"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jak widze co wyprawia na boisku Jaliens to jestem za utworzeniem Klubu Koksa w Wiśle.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Kibice Interu tez sie nie chcieli utozsamiac z zawodnikami gdy zdobywajac LM nie mieli wlocha w 11? Prawda jest taka, ze gdybysmy w tym momencie wygrywali z Legia to nie plakalbys i nie byloby o czym gadac. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cupiał widzisz i nie grzmisz!!!! Po tym meczy Jaliens powinien przeprosić Wisłe rozwiązać kontrakt i zapłacić odszkodowanie za swoje występy. Ten patałach powinien robić jako słupek do treningu wolnych co za menda bez mózgu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawda jest taka że chciałeś zaświecić ale ci sie nie udało, mnie wyniki nie obchodzą odkąd nie ma większości polaków w składzie .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaliensa jak zobaczę w składzie na przyszły mecz to sam zacznę chyba zacznę doszukiwać się spisków.
Na marginesie, co Wilk robi na treningach ? Strzały w jego wykonaniu to 'klasa światowa' |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|