The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2011, 14:39
lucas8 napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli traktujesz mecz 4 : 1 jako poważny mecz ligowy, kiedy my już mamy zapewnionego mistrza ok
Co do PP rzeczywiście zgodzę się, ale o ile mnie pamięć nie myli było 0 : 0 i dopiero w karnych wygrana [aha no i oczywiście mielismy już wtedy zapewnionego mistrza.]
Z każdym kolejny postem udowadniasz, że masz naprawdę 12 lat. Po zapewnionym mistrzu to było 5-1. 4-1 to było na jesieni w innym sezonie. Śmiać mi się chce, że w to brniesz.

P.S. No, było zero zero w PP. Ale to TY PISZESZ, że ZAWSZE WYGRYWACIE. Nie ja. Jakbyś napisał, że 'różnie bywa' to by dyskusji nie było. A że piszesz powieść to jest dyskusja.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 02.10.2011 o godz. 15:00.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 02.10.2011, 15:38
Odnosnie taktyki to widze ze ostro murujemy srodek pola, zobaczymy po meczu jaki z Maaskanta jest strateg.
Odpowiedz cytując
atomek21
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 02.10.2011, 16:27
Jaliensowi dziękujemy za kolejne arcydokładne wyprowadzenie piłki, po którym Legia strzeliła gola.
Odpowiedz cytując
repek20
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 02.10.2011, 16:30
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Z każdym kolejny postem udowadniasz, że masz naprawdę 12 lat. Po zapewnionym mistrzu to było 5-1. 4-1 to było na jesieni w innym sezonie. Śmiać mi się chce, że w to brniesz.

P.S. No, było zero zero w PP. Ale to TY PISZESZ, że ZAWSZE WYGRYWACIE. Nie ja. Jakbyś napisał, że 'różnie bywa' to by dyskusji nie było. A że piszesz powieść to jest dyskusja.
a ty łosiu lepiej zmień ten opis, który masz na dole. Legia ma 8 mistrzostw a nie 9...
Powód: nie jesteśmy forum C., żeby przekręcać nazwę rywala
Ostatnio edytowane przez flamengista : 02.10.2011 o godz. 16:55.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 02.10.2011, 16:46
Jest Czekaj na ławce?
To co gra Jaliens to jest po prostu sabotaż.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 02.10.2011, 16:50
filemon napisał(a):Wyświetl post
To co gra Jaliens to jest po prostu sabotaż.
Pan generał nie jest od zapierdzielania, on jest od dyrygowania!
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 02.10.2011, 16:51
Cóż padlina jak zawsze w wykonaniu drużyny "budowanej" przez Roberta. Jaliens, Kirm, Nunez - dyscyplinarna kara finansowa za lekceważenie wykonywanych obowiązków. Totalna amatorka. Mam wrażenie, że drużyna gra bez trenera. To jakiś specjalista ds PR, albo przedstawiciel prasowy, a nie trener. Brak koncepcji na atak, na obronę, brak efektywnego pressinu i brak umiejętności realnej oceny sytuacji.
Odpowiedz cytując
Squirtle88
Senior Member

Od: 10.2009

Nie ma Czekaja , w końcu jest polakiem więc się nie dziwie ...
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Chyba bym wolał, żeby Jaliens dostał czerwoną kartkę.
Dawno takiego sabotażysty nie było. Zesłać go do ME, dać szanse Bunozie i Czekajowi i probowac zerwac kontrakt...
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

repek20 napisał(a):Wyświetl post
a ty łosiu lepiej zmień ten opis, który masz na dole. legła ma 8 mistrzostw a nie 9...
Dokładnie L-a W-wa ma 8, a Wisła Krakow13 mistrzostw i takie są proporcje pomiędzy klubami. Co do meczu niestety Jaliens znowu najsłabszy.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 02.10.2011, 16:53
Ile razy Kew Jaliens ma zawalić nam bramkę, żeby wylecieć z pierwszej jedenastki? 9? 99? 999?

Ten facet ruinuje wysiłek całej drużyny, jest beznadziejny. Statystuje na boisku.

Gdyby nie to, że w obronie gramy w trójkę (Jaliens robi za tyczkę), to nie byłoby tak źle. Widać od razu, że boczni Pajlić i Jovanović są o klasę lepsi od Diaza i Lameya. Pajlić co prawda w obronie równie słaby jak Junior, ale jest z niego pożytek w ataku. Jovanović zarówno lepszy w obronie, jak i w ofensywie od Lameya. Przy nich nawet Chavez gra pewniej.

Gdyby w tym bloku zamiast Jaliensa grał Bunoza, albo nawet Diaz - byłaby widoczna poprawa.

Taktycznie zespół został dziś dobrze ustawiony, ale z Jaliensem na boisku cała ta taktyka nie ma sensu. Idę o zakład, że gdyby nie Ljuboja, nasz generał defensywy sam by strzelił swojaka. Zaczynam podejrzewać, że Jaliens jest tajnym agentem Filipiaka.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Co się denerwujecie?
Wszak porażkę mamy zaplanowaną, według teorii co poniektórych.
Przecież Legia ma wyższy budżet niż Wisła.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
SzEjKeR
Member

Od: 09.2006

Jak widzę co gra jaliens, chavez nunez to mam ochotę zostać rasista!!!! Maaskant po raz kolejny potwierdza że nie nadaje się na trenera klubu, który teoretycznie walczy o mistrzostwo a raczej jest wymieniany w gronie faworytów. Pareiko jest tak niepewny w tym sezonie ze już bym na niego nie stawiał a dał pograć o wiele młodszemu i perspektywicznemu Kurto (przynajmniej jest Polakiem). Jak Valckx nie sprowadzi jakich solidnych Polaków to Cupiał niech go wywali razem z Maaskantem niech walczą z wiatrakami w Holandii!!!!! Dobrze że nie ma Lameya i Diaza największe nieporozumienia tego sezonu!!!!
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 02.10.2011, 16:55
Wywalic Jaliensa jak najszybciej. Ja sie pytam czy Kirm, Nunez i Wilk zapomnieli jak sie gra w piłke czy nigdy nie umieli? Zauwazyliscie ze tracą piłki w srodku pola? Nunez to juz przesadza z tym, ale inni wcale wiele lepsi nie są. Iliev wytrzymuje krotko i potem truchta, Biton jest od wykanczania więc nie uczestniczy za bardzo w grze. Jak my mamy wygrywać mecze?

a no i Pareiko. co sie z nim stało? albo miał tylko chwile dobrej gry i teraz wrocil na swoj estonski poziom.

Odpowiedz cytując
lucas8
Senior Member

Stary 02.10.2011, 16:58
0 22 napisał(a):Wyświetl post

Łapiesz mnie za słowo 'zawsze' koleżko to wypadałoby żebyś w opisie jak koledzy wskazują poprawił sobie mistrzostwa. Chyba, że w ten sposób lubisz swój klub dowartościować.

Co do meczu, Jaliens jak zwykle staje na wysokości zadania. Proponuję zadzwonić na Wawel, może mają jakąś katapultę. Wsadzić na nią Holendra i wystrzelić tam, skąd przyjechał.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 02.10.2011, 16:58
Mi tam szkoda Chaveza, musi zapierdzielać za 2 w obronie, a Q i tak mu funduje niespodzianki.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 02.10.2011, 16:59
Szkoda tej bramki, bo ogólnie to źle nie było. Myślałem, że będzie gorzej szczerze mówiąc. Przed meczem remis brałbym w ciemno więc każdy inny wynik jak zwycięstwo Legii mnie ucieszy, o wygranej nie będę pisał bo trochę nie wypada przy takiej obronie.

bym wprowadził Jirsaka mimo wszystko, zwłaszcza, że przegrywamy. Oooo, i znów moje przypuszczenie się sprawdzi, bo wychodzi na to, że wejdzie.

Ogólnie to szkoda, że nie mamy obrony.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 02.10.2011, 17:00
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Taktycznie zespół został dziś dobrze ustawiony
A Ty widzisz tę zajebistą, 40-metrową dziurę w środku pola, między defensywą a osamotnionym Bitonem i czasami Ilievem?
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 02.10.2011, 17:01
Wejdzie Jirsak, mam nadzieję, że nie za Wilka.
Przy powtórce bramki widać, że na pełnej ku-wie wracali Wilk i Chavez, wracali też Jovanović i Paljić (spokojniej), a zosali Sobolewski i Jaliens. Pora na Czekaja, oby grał.
Odpowiedz cytując
SzEjKeR
Member

Stary 02.10.2011, 17:02
Jaliens, Lamey, Nunez, Pareiko, Diaz Tym partaczom nie dziekujemy!!!!! Mam nadzieje że Wisła pożegna frajerów szybko.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 02.10.2011, 17:06
Pareiko zostaw w spokoju.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.10.2011, 17:07
wislakbgc napisał(a):Wyświetl post
Nie ma Czekaja , w końcu jest polakiem więc się nie dziwie ...
Tak, tak - Maaskant uknuł wielki spisek antypolski. Ktoś gdzieś napisze swoje przemyślenia a potem znajdzie się 100 beczących baranów - beczących w kółko na jedną nutę. A jak Skorża do oporu wystawiał Łobodzińskiego - najpierw kosztem Małeckiego, a potem kosztem Burligi i Leszczaka - to też był jakiś spisek?

Maaskant popełnia błędy.
Jaliens gra dno.
Nie mam nic przeciwko takim stwierdzeniom, ale
<<PRZEPRASZAM - MUSZĘ>>
Po kiego chuja kibice Wisły szukają jakichś .......onych spisków we własnych szeregach i szukają byle okazji żeby tylko dosrać ludziom pracującym w naszym klubie?

PO JAKIEGO WAŁA PODSYCACIE MEDIALNY FERMENT?
Odpowiedz cytując
SzEjKeR
Member

Stary 02.10.2011, 17:11
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Pareiko zostaw w spokoju.
Sto razy wole Kurta przynajmniej ma przed sobą parę dobrych lat jest wychowankiem, POLAKIEM, w meczach w których grał spisywał się solidnie. A Pareiko jak jest każdy widzi.
Odpowiedz cytując
Squirtle88
Senior Member

Stary 02.10.2011, 17:24
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Tak, tak - Maaskant uknuł wielki spisek antypolski. Ktoś gdzieś napisze swoje przemyślenia a potem znajdzie się 100 beczących baranów - beczących w kółko na jedną nutę. A jak Skorża do oporu wystawiał Łobodzińskiego - najpierw kosztem Małeckiego, a potem kosztem Burligi i Leszczaka - to też był jakiś spisek?

Maaskant popełnia błędy.
Jaliens gra dno.
Nie mam nic przeciwko takim stwierdzeniom, ale
<<PRZEPRASZAM - MUSZĘ>>
Po kiego chuja kibice Wisły szukają jakichś .......onych spisków we własnych szeregach i szukają byle okazji żeby tylko dosrać ludziom pracującym w naszym klubie?

PO JAKIEGO WAŁA PODSYCACIE MEDIALNY FERMENT?
Nie szukam spisku , nie moja wina że nie gramy polakami , a to jest fakt i prawda, nie jestem z tego zadowolony więc piszę o tym bo od tego jest forum , nie będę się utożsamiał z żydem lub murzynem , bez jaj ludzie .
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 02.10.2011, 17:28
Jak to mieli w zwyczaju mawiać znawcy: "Mina Maciusia bezcenna"
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 02.10.2011, 17:29
Jak widze co wyprawia na boisku Jaliens to jestem za utworzeniem Klubu Koksa w Wiśle.
Odpowiedz cytując
Glova91
Member

Od: 07.2008

Stary 02.10.2011, 17:29
wislakbgc napisał(a):Wyświetl post
Nie szukam spisku , nie moja wina że nie gramy polakami , a to jest fakt i prawda, nie jestem z tego zadowolony więc piszę o tym bo od tego jest forum , nie będę się utożsamiał z żydem lub murzynem , bez jaj ludzie .

Kibice Interu tez sie nie chcieli utozsamiac z zawodnikami gdy zdobywajac LM nie mieli wlocha w 11?
Prawda jest taka, ze gdybysmy w tym momencie wygrywali z Legia to nie plakalbys i nie byloby o czym gadac.
Odpowiedz cytując
SzEjKeR
Member

Stary 02.10.2011, 17:31
Cupiał widzisz i nie grzmisz!!!! Po tym meczy Jaliens powinien przeprosić Wisłe rozwiązać kontrakt i zapłacić odszkodowanie za swoje występy. Ten patałach powinien robić jako słupek do treningu wolnych co za menda bez mózgu.
Odpowiedz cytując
Squirtle88
Senior Member

Stary 02.10.2011, 17:32
Prawda jest taka że chciałeś zaświecić ale ci sie nie udało, mnie wyniki nie obchodzą odkąd nie ma większości polaków w składzie .
Odpowiedz cytując
lucas8
Senior Member

Stary 02.10.2011, 17:33
Jaliensa jak zobaczę w składzie na przyszły mecz to sam zacznę chyba zacznę doszukiwać się spisków.

Na marginesie, co Wilk robi na treningach ? Strzały w jego wykonaniu to 'klasa światowa'
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów