|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Owszem i całkiem ładnie zagrał z Bełchatowem. Tylko, że tam właśnie mial okazję grać do przodu, bo Bełchatów był całkowicie schowany na swojej połowie i nawet bał się wyjśc do kontr. I z takim przeciwnikiem, który wogóle nie atakował, to Bunoza wypadł świetnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
to mogłaby być ciekawa opcja ale przypomnę ślepcom aby pooglądali mecze Bunozy może i były błędy ale jeżeli dostałby kilka meczów zaufania to po mojemu byłby naszym najlepszym stoperem |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
kadra raczej będzie ta sama co z Twente ?Lecą prosto do Warszawy z Holandii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Gość ma dobre długie podanie, dobrze wyprowadza piłkę, dobrze gra głową, jest silny, szybki i ma 22 lata. Narawdę ma potencjał, czego nie można powiedzieć o Q. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bunoza przynajmniej nie odpuszcza, a nasz wspanialy Kew... szkoda gadac.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chyba trzeba zaczac sie bac
Mecz 9. kolejki T-Mobile ekstraklasy pomiędzy Legią Warszawa a Wisłą Kraków poprowadzi sędzia Paweł Gil z Lublina. Warto przypomnieć, że arbiter ten sędziował w obecnych rozgrywkach spotkanie, w którym Biała Gwiazda uległa na własnym stadionie Lechii Gdańsk 0:1. W ubiegłym sezonie Wisła rozegrała dwa mecze, które prowadził 35-letni Gil. Wówczas w tych spotkaniach piłkarze spod Wawelu nie zdobyli żadnego punktu. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
4-1 1-0 + 1-1 w KrK 0-1 w Sosno 3-2 finał PP superpuchar 3-0 w finale PL Pomijając prehistorię.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 01.10.2011 o godz. 19:25.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
on pisał o meczach o stawkę. Reszta to wyjątki. A Sosnowiec to był mecz ze Skorżą. Nie liczy się
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pareiko - Jovanović Chavez Bunoza Paljić - Wilk Sobolewski Jirsak Nunez Iliev - Biton
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę, ze wszyscy dobrze kombinują, że obrona to podstawa.
Czyli więcej jasnej strony mocy Pytanie co kombinuje Maaskant. No i żeby Biton się nie zaciął. Duże znaczenie będzie miało, jak oba zespoły będą wyglądać kondycyjnie i szybkościowo po czwartkowych meczach. Mimo wszystko Legia chyba więcej biegała. Wielkim optymistą nie jestem, ale wierzyć trzeba. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A ja życzę sobie dobrego sędziowania i to wszystko ! Kto widział mecz rok temu w Warszawie ten wie co się działo
O nasz skład jestem spokojny,nasza obrona może nie jest cudowna ale Legia też nie ma czym się chwalić Mamy najlepszych piłkarzy w lidze wiec liczę na zwycięstwo lub remis ![]()
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 01.10.2011 o godz. 22:20.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie no mnie zaraz krew zaleje jak czytam te wypociny co poniektorych!!!! Jeżdza po Jovaniciu jak po b.... s... Kolego 2 mecze z karabachem Ty nazywasz poważną szansą
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
- piłeś nie jedź, znaczy się nie pisz![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Przypadek Kew pokazuje czy warto inwestowac w goscia ktory wczesniej mial dluzsza przerwe w grze w pilke ,ktory nie jest juz mlody i ktorego forma juz raczej w gore nie pojdzie -czy moze postawic na kogos mlodszego ,i niech nawet robi bledy ale kiedys sie ogra.A Jaliens gra tylko dzieki znajmoscia z Valcksem i tym ze kiedys gral w reprezentacjii Holandii(kiedys.....)...jakby to byl jakis polak to powieszono by i zaszczuto go juz publicznie dawno,ale ze to obckorajowiec .... Dobra,temat Jeliensa to temat rzeka ,mozna go odlozyc co do meczu.. jesli przemebluje sie obrone i zagramy Jovanovic--Chavez--Bunoza--Pajlic to ja widze swiatelko w tunelu ,jelsi w dobrej formie bedzie Sobol i Nunez a Jirsak pchnie cos do przodu ,no i jesli Biton cos wykorzysta to remis bedzie dobry.Legia moze byc troche "wypompowana" entuzjazmem jacy to zajebisci nie sa ,i tutaj tez upatruje szanse ![]() w kazdym razie szykuje sie ciekawe widowsko,bo graja ekipy ktore stracily sily w Pucharach ale sa na tyle silne zeby zagrac dobry mecz. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mecz o superpuchar dałem z przymrużeniem oka. Ale 1-0 w Sosnowcu jest faktem. Trochę słabo jak na 'zawsze wygrywaliśmy i to zdecydowanie'. ![]() Poważnie masz 12 lat skoro nie pamiętasz wymienionych przeze mnie powyżej meczów o stawkę, w których nie wygraliście i to zdecydowanie. Przepraszam więc. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mnie ta wyliczanka w ogóle nie interesuje, szczególnie że ona kiepsko odnosi się do dzisiejszego meczu.
Ten mecz niczego nie przesądza, bez względu na wynik jaki padnie, nie jest to też mecz o nic dla jednej z drużyn a takie też bywały. Osobiście gdybym miał x złotych i miał to postawić(pomijając sympatie itp)to z 3 wyników, postawił bym 1. Dla mnie to niestety najbardziej prawdopodobny wynik, gdzie to nie tak że nie wierzę w naszych. Wiara mówi X2, rozsądek(intuicja?) 1 a argumentacja - własne boisko + zdecydowanie lepsza kondycja psychiczna po wspólnym czwartku.Do tego brak mózgu drużyny u nas. Ale mam nadzieje że się mylę i za kilkanaście godzin uciszymy Łazienkowską ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. Przesądza. Jak przegramy to z walki o mistrza jesteśmy oficjalnie 'wyoutowani'. Bez względu na to co będą pisać dziennikarze, twierdzić działacze, piłkarze, trenerzy, a nawet bracia po szalu. ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Jednak nie mam ciśnienia, żeby założyć tam konto i sprostować pewne rzeczy, bo jak sama nazwa wskazuje to Forum Kibiców Legii, a nie Forum Komentatorów Gry Legii.Odnośnie meczu to arbitrem się nie przejmuję, uważam jak większość na fourm, że trzeba wywalić holendrów na emeryturze (czyt. Lamey i Jaliens), a wprowadzić młodego Jovanovicia (mamy z nim kontrakt do 2016 roku) i Bunozę (do 2014). Reszta w rękach Maaskanta i Bitona. ![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ej Panowie, czy Diaz przypadkiem nie grał kiedyś jako defensywny pomocnik ?
czy też pomocnik na skrzydle ? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Może zadaj pytanie gdzie Diaz nie grał. W meczu z Barcelona zagrał jako stoper, większość spotkań za kadencji trenera Skorży rozegrał jako defensywny pomocnik.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak grał jako defensywny i całkiem dobrze spisywał się,bywały też pojedyńcze mecze na lewej pomocy.
Już nie mogę się doczekać meczu mam dobre przeczucie co do wyniku . |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
nie ma sie co sprzeczac z 0 22 on wie swoje a my swoje ,a tak obiektywnie w lidze od sezonu 2007/2008 LEGIA wygrala 4 razy i MY 4 razy zadnego remisu na 8 spotkan nie bylo wiec mecz bedzie ciekawy !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeżeli traktujesz mecz 4 : 1 jako poważny mecz ligowy, kiedy my już mamy zapewnionego mistrza ok ![]() Co do PP rzeczywiście zgodzę się, ale o ile mnie pamięć nie myli było 0 : 0 i dopiero w karnych wygrana [aha no i oczywiście mielismy już wtedy zapewnionego mistrza.] Ja sięgałem pamięcią mniej więcej do ostatnich 4 lat, kwestia tego co było w 2003 roku ma raczej mało do utwierdzenia, czy przekonania o szansach zespołu. Tak jakbyśmy grali teraz z Realem Saragossą i napisałbym, że w rewanżu ich spokojnie pykniemy bo jak pamiętamy 11 lat temu strzeliliśmy im 4 bramki u siebie. Co do ostatnich 4 lat miałem na myśli mecze o STAWKĘ m.in. wiosna 2007 - gramy ch*jnię, ale przyjezdzacie i 3 : 1 jesien 2007 - mecz o dużą stawkę bo mogliśmy jeszcze bardziej odskoczyć - wygrana 1 : 0 wiosna 2008 - o ile mnie pamięć nie myli, mistrza mamy i wygrywacie 2 : 1 w meczu o pietruszkę jesien 2008 - tutaj wam przyznaję, środek sezonu, pkt ważne wygrywacie 2 : 1 wiosna 2009 - mecz o być, albo nie być kto mistrzem - wygrywamy 1 : 0 gol Marcelo bodajże jesień 2009 - 1 : 0 przegrywamy u siebie w "Sosnowcu" wiosna 2010 - 3 : 0 nie muszę mówić gdzie jesień 2010 - 4 : 0 - komentarz zbyteczny No i znów wiosna 2011 i mecz o tak zwaną pietruszkę. Wygrywacie 2 : 0 Dyskusja do zamknięcia |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Skorża napisał(a):
No chyba że mówiąc o innych drużynach, miał na myśli np. Podbeskidzie albo Niecieczę.![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A chłopaki od prawie pierwszej przy łazienkowskiej ,tak sprawnie im poszedł przejazd,ale to co robi ochrona to są jaja ,dmuchaja w baloniki,alkomaty ,macaja chlopakow po jajach,wchodza jak na lotnisko karzą im buty sciagac i niestety kilkunastu juz nie weszlo
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|